 |
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ο μπουχέσας Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 15, 2013 7:41 pm Θέμα δημοσίευσης: Στήριξη Καραμανλή σε Σαμαρά |
|
|
Στήριξη Καραμανλή σε Σαμαρά
Μια ειλικρινή και «ανοιχτή» συζήτηση είχαν προ ημερών οι κ.κ. Αντ. Σαμαράς και Κ. Καραμανλής, εν μέσω της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με την τρόικα και της στρατηγικής επιδίωξης του Μεγάρου Μαξίμου για εσωκομματική και ενδοκυβερνητική ηρεμία, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος».
Η κατʼ ιδίαν συνομιλία έγινε σε «ουδέτερο έδαφος» και συγκεκριμένα σε μια ψαροταβέρνα, έχει την ιδιαίτερη σημασία της και αναμένεται να πυροδοτήσει ποικίλα σχόλια και ερμηνείες στο εσωτερικό της ΝΔ.
Είχε προηγηθεί πριν από μερικές εβδομάδες ένα σημαντικό τηλεφώνημα στον κ. Σαμαρά από τον ίδιο τον κ. Καραμανλή, ώστε να αρθούν οι όποιες παρεξηγήσεις περί των εσωκομματικών ζυμώσεων.
Ο πρώην πρωθυπουργός, παρά τις όποιες ενστάσεις έχει για πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής, φέρεται να ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν ενισχύει τις επιθετικές ενέργειες ορισμένων βουλευτών που χαρακτηρίζονται από τα ΜΜΕ ως «καραμανλικοί», καθώς αυτές δημιουργούν πρόβλημα και ενισχύουν την εσωστρέφεια στο κυβερνητικό στρατόπεδο και στη ΝΔ.
Η συνομιλία τους χαρακτηρίζεται από τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο της συνάντησης ως άκρως ενδιαφέρουσα, τόσο για την ευρύτερη κατάσταση στο πολιτικό σύστημα όσο και για τα τεκταινόμενα στο πεδίο της ευρύτερης Κεντροδεξιάς.
Ο κ. Σαμαράς διαπίστωσε τη στήριξη του κ. Καραμανλή στο πρόσωπό του και, όπως είπε σε συνομιλητές του, «μιλήσαμε για όλα ως καλοί φίλοι που είμαστε».
Όπως αναφέρουν κεντρικά στελέχη της ΝΔ, ουδέποτε ο κ. Καραμανλής καταφέρθηκε εναντίον του πρωθυπουργού, αλλά, αντίθετα, στις συζητήσεις που έχει κάνει με βουλευτές και στελέχη τον έχει στηρίξει. Παράλληλα, έχει στείλει με διάφορους τρόπους το μήνυμα ότι ο νυν ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου δεν αμφισβητείται.
http://www.zougla.gr/politiki/article/stiriksi-karamanli-se-samara |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas Oikodomos Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 16, 2013 12:36 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Παράθεση: | | Στήριξη Καραμανλή σε Σαμαρά |
Kωστάκης Καραμανλής... μια ζωή μπουχέσας, όπως με τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη που παρ' ότι υπέγραψε την συμφωνία ποτέ δεν την προχώρησε στην πράξη, αρνούμενος να σπάσει από τους αμερικανούς πατρώνες του. Έβλεπε τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες με τους ντόπιους παραγιούς τους να καίνε την Ελλάδα, κάτι ψέλλισε, αλλά και πάλι σαν καλός μπουχέσας έβαλε την ουρά στα σκέλια. Και στο φινάλε έπαιξε το βρώμικο παιχνίδι των πρόωρων εκλογών, σε συνεννόηση με τα αφεντικά του της ΕΕκαι των ΗΠΑ, για να έρθει ο Γιωργάκης στην εξουσία, για να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και να παρακολουθεί τα γεγονότα αμίλητος, στην ουσία να ψηφίζει αθόρυβα όλα τα μνημόνια, στηρίζοντας της μνημονιακές κυβερνήσεις, όπως και τελευταία στην μομφή του Τσίπρα, όπου ψήφησε Σαμαρά χωρίς να τον χειροκροτήσει, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν συμφωνούσε με τον Σαμαρά, και κατόπιν να συναντηθεί μαζί του, σαν μποχέσας που είναι και να του δηλώσει την πλήρη υποστήριξη του.
Αυτός είναι ο Κωστάκης Καραμανλής, ένα χεσμένο άντερο και μπουχέσας.
|
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας
|