patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Το ΚΚΕ, πατερίτσα των Συνασπισμένων Νεοταξιτών Δωσιλόγων

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 19, 2008 4:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το ΚΚΕ, πατερίτσα των Συνασπισμένων Νεοταξιτών Δωσιλόγων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tελικά, τo "αφελές" KKE είναι η πατερίτσα του Δωσιλογικού Συνασπισμού



Να είναι κανείς ο απολογητικός κούλης του καπιταλισμού, είναι ένας από τους νόμους της ζούγκλας. Εμετικός μεν αλλά κατανοητός. Τον ρόλο αυτό τον υπηρετούν απαράμιλλα και με αίσθηση βαρέος χρέους προς την υποκριτική τέχνη οι δωσιλογικοί ευρωκομμουνιστές της αποικίας μας.
Ο ρόλος όμως να εκτελείς χρέη υποποδίου σε υποπόδιο είναι υπερεαλιστικός. Αυτό το κατάφερε να το υλοποιήσει στο πεδίο του εφικτού το ΚΚΕ. Και η λογική επιβαλλει αζημίωτα, γιατί η "υπεραξία" πρέπει να αμοίβεται διπλά.

Ότι έδωσε πριν λίγα λεπτά συνέντευξη Τύπου η Παπαρήγα είναι γεγονός. Ότι επεσήμανε πολλές αξιέπαινες επιλογές του ΚΚΕ των τελευταίων ημερών είναι και πάλι γεγονός. Όπως το ότι διαχειρίστηκε τον πρόσφατο τραυματισμό νεαρού με συνέπεια, διακριτικότητα και χωρίς καπηλεία όπως θα έκανε ο χυδαίος Συνασπισμός. Βέβαια αυτό κάποτε ήταν αυτονόητο και δεν είναι κατόρθωμα ότι αρνήθηκε να ξεπέσει στον λαϊκισμό της κεντροαριστερής αλητείας. Όμως το ζήτημα είναι τελείως άλλο.

Το ζήτημα είναι η ίδια η ενοχή του ΚΚΕ, κυρίως η ενοχή της απραξίας του, καθώς το κόμμα αυτό αποδεικνύει ότι δεν διαθέτει ίχνος αφέλειας που να δικαιολογούσε την μειοδοτική αδράνειά του. Από την σημερινή συνέντευξη Τύπου που ήταν πολύ αποκαλυπτική, όχι τόσο για την αντικειμενική αλήθεια που πολλοί πλέον την αντιλαμβάνονται και χωρίς την συνδρομή του ΚΚΕ, αξίζει να επισημανθούν τα παρακάτω:


1) Η Παπαρήγα το είπε ξεκάθαρα. "Τότε είχαμε την 17 Νοέμβρη. Τώρα πού μας πάνε;;". Είπε ξεκάθαρα ότι το σκηνικό που ζούμε είναι η αποκρυστάλλωση των νέων σχεδίων της νέας μορφής τρομοκρατίας..


2) Το Σύστημα ροκανίζει τα πόδια του. Είναι τώρα "κατά της καταστολής"!!
Η Παπαρήγα ρώτησε ευθέως: "Δεν σας υποψιάζει αυτό;;". Στην εποχή της Τρομολαγνίας του Χρυσοχοΐδη (η διατύπωση δική μου), οι εφημερίδες υποστήριζαν ότι οι άνθρωποι εκείνοι δεν πρέπει να απολαύσουν καμίας ανοχής. Τώρα, οι ίδιες οι εφημερίδες δίνουν βήμα στον Ξηρό (Χριστόδουλο) και στον Κουφοντίνα, τους άλλοτε "τρομοκράτες", και κρέμονται από τις "αλήθειες" των χειλιών τους λες και είναι καρδινάλιοι!...


3) Το Σύστημα ροκανίζει ΑΓΡΙΩΣ τα πόδια του. Είπε πάλι η Παπαρήγα: "Βλέπουμε σκληρούς συντηρητικούς παράγοντες της προπαγάνδας που ενώ μέχρι πρότινος πετάγανε καρούλες σε κάθε μορφή μαθητικής κινητοποίησης και διατάραξης της τάξης τώρα αφιονισμένα να ξελαρυγγιάζονται υπέρ των καταλήψεων... Ούτε αυτό σας παραξενεύει;;...


4) "ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΣΟΡΟΙ". Η Παπαρήγα έθιξε φυσικά και αυτό το θέμα. Το τί γίνεται στα πανεπιστήμια δεν περιγράφεται. Διαλύουν τις φοιτητικές συνελεύσεις οι τσάτσοι της "αναρχίας" και έχουν το θράσος να "συμμετέχουν" εκεί με κουκούλα. Στην συνέλευση με κουκούλα!!! Αυτό δεν το έκαναν ούτε οι δωσίλογοι! Στην κατοχή, οι παλιάς κοπής δωσίλογοι, αξιοπρεπέστεροι των σημερινών, περιόριζαν την χρήση της κουκούλας μόνο στις εκτελέσεις. Όλο τον άλλο καιρό περιφέρονταν με την πρέπουσα χαφιεδίστικη περιβολή. Πραγματικό ξετραχήλωμα τα φασιστάκια...


5) Η άσκηση πολιτικής. Η Παπαρήγα είπε ότι μόνο οι ανόητοι και οι εγκάθετοι υποστηρίζουν μετά μανίας ότι η πολιτική ασκείται μόνο στο κοινοβούλιο, στα υπουργεία στους συνήθεις θεσμούς. Η πολιτική ασκείται (κυρίως εκεί, θα έλεγαν πιο σωστά κάποιοι) και με τις μυστικές υπηρεσίες, κρυφούς μηχανισμούς, πρακτόρικες δομές κλπ... Καιρός να σταματήσει η κατάχρηση του όρου της "συνομωσιολογίας" γιατί εκείνοι που τον καταχρώνται ακριβώς σκοτεινούς σχεδιασμούς εξυπηρετούν...



Αυτά είναι τρανταχτές αλήθειες και ίσως να έπρεπε να ειπωθούν και άλλα τόσα. Ήδη, η ξεκάθαρη διατύπωση, ότι ζούμε μια νέα μορφή, μια μετεξέλιξη τρομοκρατίας, ουσιαστικά μια νέα "17η Νοέμβρη", είναι βόμβα μεγατόνων από κόμμα κοινοβουλευτικά εκπροσωπούμενο, πόσο μάλιστα από το ΚΚΕ που ξέρει τουλάχιστον να αποφεύγει το γραφικό και την επιπόλαια ψηφοθηρική γελοιότητα, και κυρίως εν μέσω κλίματος φασιστικής φίμωσης.
Επειδή όμως ο "αφελής" έχει εν μέρει και το ακαταλόγιστο, εκείνος που μεταχειρίζεται την αφέλεια τόσο αδέξια ώστε να αποκαλύπτεται η βαθιά του γνώση για τους νεοταξικούς σχεδιασμούς είναι ένοχος όσο ελάχιστοι ηθικοί αυτουργοί.




Το μεγαλύτερο έγκλημα του ΚΚΕ στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ήταν η εξής δήλωση:

"Εμείς δεν λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υποτακτικός και καθοδηγούμενος Ξένων Κέντρων. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακριβώς αυτό: οπορτουνιστής και ενεργεί ψηφοθηρικά. Αυτό είναι το κίνητρο των επιλογών του."



Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, ότι αν ο Συνασπισμός παράγγελνε αβάντα από τον καλλίτερο μάστορα της αγοράς αυτή δεν θα είχε καμιά μορφή παρά το περιεχόμενο της παραπάνω δήλωσης.

Όταν κάποιος έχει "καεί", όταν το Σύστημα Εγχώριου Κεφαλαίου-Νέας Τάξης, στην νευρικότητα της απελπίσίας του κινητοποιεί μαυραγορίτικα το άλλοτε "νηφάλιο", "προοδευτικό" άλλοθί του και το οπλίζει με τον κοτζαμάνικο λοστό της παρακρατικής τρομοκράτησης, τότε μόνο ένα ΚΚΕ υπάρχει για να δώσει μια ανάσα ζωής στο κεντροαριστερό άλλοθι.
Και αν το ΚΚΕ πεί παιδαριωδώς "είναι αριστερός ο ΣΥΡΙΖΑ" θα καταστρέψει και την προσπάθεια στήριξής του και θα εξατμίσει και το κύρος επαναστατικότητας του ιδίου.
Αν όμως κάνει έναν "ανεκτό" αντίλογο και "κριτική" στο Αρχιδωσιλογικό Νεοταξικό Καρκίνωμα, θα διαφυλλάξει και το "ανέπαφο αριστερό" αξίωμα του που "δεν έχει ξεπουληθεί ακόμη" αλλά

ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ:
ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ-ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ.
Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΗΣ!!! ΜΟΝΟ ΟΠΟΡΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΡΕ, ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ...


Είναι αστείο και επικίνδυνο να προσπαθεί να κρατήσει κανείς τα λόγια του για την στάση του ΚΚΕ και την επικινδυνότητά του. Μια παράξενη επικινδυνότητα ακριβώς γιατί ταυτόχρονα μία ραγδαία εκφύλιση του ΚΚΕ να φτάσει να ασελγεί και ως προς τα προσχήματα αποτελεί επικήδειο καμπανάκι για όλους μας. Όταν το ΚΚΕ κυρήξει και επισήμως την κηδεία του, όσοι απομείνουν να λένε την σκάφη για σκάφη θα πηγαίνουν αδιάβαστοι. Ενώ τώρα υπάρχει ένα σχετικό υπόστεγο που ένοχα μεν ψελλίζει τα μισά λόγια απ' όσα θα έπρεπε να πεί αλλά μοιράζεται και αυτό, λίγο ή πολύ το κατηγορητήριο του "φασίστα" και του "αντιδραστικού". Και το μοίρασμα του φορτίου είναι κι αυτό κάτι.

Και μία τελευταία παρατήρηση για την ενοχή και την επικινδυνότητα του ΚΚΕ.

Οι "αριστεριστές", ο ΣΥΝ, το "αναρχικό" παρακράτος, ο απόπατος του Σόρος, τα κάθε λογής ενεργούμενα του Χόλμπρουκ και της Χίλαρυ, ποιά κατηγορία απευθύνουν χρόνια τώρα, και τις τελευταίες μέρες μάλιστα με μια πρωτοφανή, μανιασμένη λύσσα;;;
Ότι το ΚΚΕ είναι ακροδεξιό, είναι ο συνεργάτης του Κράτους, του Λάος, της σαπίλας των θεσμών, υποστηρικτής της Εκκλησίας και του σκοταδισμού, και ότι τώρα που το "κίνημα" αυγάτισε υπάρχει η δύναμη να στραπατσαριστεί και να βγεί από την μέση.
Απ' την άλλη, το ΚΚΕ, που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι, αν ήθελε, το χέρι του λίγο θα άπλωνε και θα μετέτρεπε σε πελτέ κάθε ταπεινό τραμπούκο της Νέας Τάξης που εγκληματεί και χορεύει στα πτώματα και τα συντρίμια της βασανισμένης αποικίας μας αλλά και απειλεί και ΕΥΘΕΩΣ το ίδιο, τί απαντά;;;
Ότι ο τοις πάσοι γνωστός Δωσίλογος και Τραμπούκος της Νέας Τάξης δεν είναι αμερικανοτσολιάς ταγματασφαλίτης αλλά .... απλός "οπορτούνας".


Ο Χατζηχρήστος στον "Ηλία του 16ου" ρωτούσε τον διαρρήκτη Βέγγο: "Βρέ! Πεινάνε και τα παιδάκια σου;"...

Αυτό είναι το ΚΚΕ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 20, 2008 6:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλλόοοο!....
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 28, 2008 2:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από εδώ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19333#19333
φαίνεται με άρθρο της Κανέλλη ΣΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ πόσο ένοχο είναι το ΚΚΕ, που είπαμε γνωρίζει και αδρανεί. Συνειδητά. Δεν είναι ότι δεν ξέρει. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην ξέρει..
Το ότι "ανέχονται" στον Ριζοσπάστη "τέτοια" άρθρα με τέτοιες αλήθειες φανερώνει μάλλον το εξής σκεπτικό: ας τα πεί η Κανέλλη για να νίπτουμε εμείς μετά τα χεράκια μας για ό,τι ενδεχόμενο προκύψει...





http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=4880311&publDate=28/12/2008


Το τιμολόγιο των ηττημένων


Το επικείμενο ημερολογιακώς έτος 2009 δείχνει ήδη τα δόντια του. Φτώχεια και προβοκάτορες έχουν ήδη προ πολλού στοχοποιήσει κάθε οργανωμένη αντίσταση στα σχέδια των εχθρών της εργατικής τάξης.

Τη δεύτερη μόλις μέρα των δραματικών γεγονότων αυτού του μήνα, στις 8 του Δεκέμβρη, αγγλικές εφημερίδες έκαναν λόγο για «πιθανότητα εμφάνισης νέων τρομοκρατικών οργανώσεων (!) στην Ελλάδα, συνέχεια ίσως της Επαναστατικής Πάλης (!)...» Δυο εβδομάδες μετά, το... όνειρο των Αγγλων έγινε πραγματικότητα.

Να το καλάσνικοφ, να και κάτι σαν οργάνωση με τίτλο «Λαϊκή Πάλη» να ξεφυτρώνουν μαζί με αγριόχορτα από το πολυβολείο του εμφυλίου διατηρημένο μνημείο στην Πανεπιστημιούπολη. Η Πυθία, στον αιώνα μας δεν έχει ελληνικό διαβατήριο κι ίσως σνιφάρει κόκα στη Λόντρα ή στη Βιρτζίνια όταν μιλάει για εξεγέρσεις και τρομοκρατικές οργανώσεις σε ελεγχόμενες δημοκρατίες δυτικού τύπου.

Σύντροφοι, ακόμα και σαν έτοιμοι από καιρό, ακόμα και σε συνεχή εγρήγορση για περιφρούρηση της δράσης μας, ας έχουμε κατά νου κι άλλα μεγάλα σχέδια και γεγονότα, ίδια κι απαράλλαχτα, όσο και εκσυγχρονισμένα. Γκλάντιο, κόκκινες προβιές, βόμβες σε σταθμούς σαν την Μπολόνια από αδίστακτους φασίστες «φωτίζουν» ήδη τον 21ο αιώνα μια δεκαετία σχεδόν. Αλλα ονόματα, άλλες πρακτικές, ίδια συμφέροντα, ίδιοι οι προβοκάτορες.

Προπάντων όμως ίδιος ο στόχος: Το λαϊκό κίνημα πρέπει να χτυπηθεί καίρια και παραλυτικά. Γιατί αντέχει ακόμα και εκφράζεται σταθερά κι αμετακίνητα από κόμματα όπως το ΚΚΕ και μέτωπα όπως το ΠΑΜΕ. Η προσπάθεια να ηττηθεί ιδεολογικοπολιτικά όπως διατυμπανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ/ΣΥΝ αποτυγχάνει κάθε μέρα. Γιατί δεν κόπηκε, δεν εξοφλήθηκε, δεν έγινε καν αποδεκτό στο λεξιλόγιό τους αυτό το φριχτό, αποδομητικό της εργατικής ταξικής συνείδησης τιμολόγιο: «Η γενιά των 700 ευρώ». Υστερα «η γενιά των 400 ευρώ»...

Ολοι οι ευρωλάγνοι, τα παρακολουθήματα της ευρωπαϊκής αστικής τάξης προσχώρησαν στη φιλοσοφία του ευρωσυντάγματος. Που κατάργησε την πολιτική έννοια λαός από ιστορικό υποκείμενο κι άρχισε να φτιάχνει φυλλάδια, παραρτήματα προπαγάνδας ενός κοινωνικού εμφυλίου, υποστηρίζοντας την «κοινωνία των πολιτών», τις γενιές κομμένες σε «ομάδες πολιτών», με βάση το τιμολόγιο των εργοδοτών απέναντι σε απασχολήσιμους.

Ετσι σχεδίασαν να φτάσουν και στην «αταξική» νεολαία που εξεγείρεται με ηλικιακό κίνητρο. Ετσι στήνουν και «βουλή πολιτών» απότοκο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Ηδη στρώνεται χαλί στην ενίσχυση κάθε λογής λουμπενοποιημένης μάζας και χειραγώγηση εξαθλιωμένων μεταναστών απ' τη μια. Από την άλλη, η κατατρομοκράτηση των εργαζομένων με καλάσνικοφ, μολότοφ και βιτριόλια έχει μια βόμβα κρότου - λάμψης, τη σύγχυση. Ετσι ώστε ο ήρωας να μην είναι αυτός που δίνει τη ζωή του, τη θυσιάζει για τους άλλους αλλά επιλεγμένα θύματα που φορτίζουν συναισθηματικά όλη την κοινωνία, τόσο ώστε να εξατομικεύει τον τρόμο της, να αποσύρεται στο καταφύγιο του ιδιωτικού χώρου και εν τέλει ως οργανωμένη δύναμη τάξης να ηττάται.

Το κομμένο απ' το Μάαστριχτ κιόλας και σφραγισμένο με την 11/9 τιμολόγιο των ηττημένων, πρέπει το 2009 ν' ακυρωθεί. Επιστρέφεται στους εκδότες. Καλή αγωνιστική χρονιά!



Λιάνα ΚΑΝΕΛΛΗ



(Το "λουμπενοποιημένη μάζα" και το "χειραγώγηση εξαθλιωμένων μεταναστών" μπορεί για τα αυτιά κάποιων να μην είναι και τίποτα πρωτάκουστο αλλά για Ριζοσπάστη και παραδοσιακό χώρο της Αριστεράς τέτοιος "αντιλαϊκισμός" και τέτοιος "ρατσισμός" προκαλούν σοκ! Τί έπαθαν και αρχίζουν και "σιγοκελαηδούνε" σιγά-σιγά;;;)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 28, 2008 3:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Τί έπαθαν και αρχίζουν και "σιγοκελαηδούνε" σιγά-σιγά;;;



Τίποτα δεν έπαθαν, μυρίστηκαν εκλογές.

Και στις προηγούμενες εκλογές μην ξεχνάς, είχαν αποσιωπήσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
Αφού κορόιδεψαν αρκετούς Έλληνες εργαζομένους, αμέσως μετά, άρχισαν, ξανά, την παράλληλη πορεία με τον συνασπισμό.

Τώρα απλά προχωράνε ένα βήμα παραπέρα γιατί βλέπουν τη πτώση στο 5 %

Το θέμα είναι, πόσους θα κοροϊδέψουν πάλι ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας