patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ....

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1706

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 15, 2015 6:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος



Στην χθεσινή σύνοδο των υπουργών εσωτερικών της Ε.Ε, αποφασίστηκε (και οι "δικοί μας" της προσωρινής κυβέρνησης το δέχτηκαν) να κατακλυστεί η Ελλάδα από εκατομμύρια αλλοδαπούς! Το ίδιο ακριβώς αποδέχτηκαν και οι Ιταλοί. Φυσικά η προσωρινή κυβέρνηση, δεν μπορεί να πάρει μόνη της πρωτοβουλία για μία τόσο σοβαρή απόφαση. Έχει την πλήρη κάλυψη και πλήρη αποδοχή ουσιαστικά όλων των κομμάτων (πλην της Χ.Α) τα οποία μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν στην βουλή, και τώρα με περίσσιο θράσος διεκδικούν (!)εκ νέου την ψήφο του Ελληνικού λαού. Το ρεπορτάζ που ακολουθεί, είναι αποκαλυπτικό ως προς το τι ακριβώς έχουν να δουν τα μάτια μας τις επόμενες μέρες. Βλέπετε η Γερμανική κυβέρνηση η οποία πρίν από μία εβδομάδα είχε αναστείλλει την συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, θορυβήθηκε από τις έντονες αντιδράσεις των εργατών στην χώρα της, και η Μέρκελ "ανέκρουσε πρύμναν" προσωρινά, μέχρι να καταλαγιάσει ο θόρυβος. Έτσι νομίζει τουλάχιστον! Από προχθές ανέστειλε την συνθήκη "Σένγκεν" (ελεύθερη διέλευση ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε) και έβαλε στρατό στα σύνορά της με την Αυστρία. Έτσι λοιπόν οι Ευρωπαίοι από εχθές αποφάσισαν να μεταβάλλουν την Ελλάδα και την Ιταλία σε μια τεράστια αποθήκη φτηνών εργατικών χεριών, και όποτε χρειάζονται θα τραβάνε τις "ποσότητες" που χρειάζονται.....


"Είναι οριστικό: Η Ελλάδα θα δεχθεί έξι εκατομμύρια «πρόσφυγες» (αληθινούς και μη) καθώς το αποδέχθηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση κατά τη χθεσινή σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Έτερο «θύμα» θα είναι και η Ιταλία η οποία δέχτηκε και αυτή να δημιουργήσει πρόβλημα στον εθνικό και κοινωνικό της ιστό αποδεχόμενη ακριβώς τους ίδιους όρους προς ευχαρίστηη των Γερμανών και των υπόλοιπων Ευρωπάιων.

Η Ελλάδα και η Ιταλία συμφώνησαν στη δημιουργία ενός ή περισσότερων κέντρων πρώτης υποδοχής και καταγραφής προσφύγων στο έδαφός τους κατά τη χθεσινή σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως ανακοίνωσε χθες Δευτέρα (15/09/2015) ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τομας ντε Μεζιέρ, λίγο πριν από την επίσημη ολοκλήρωση της συνόδου, εκτός από την παροχή οικονομικής βοήθειας στις χώρες που βρίσκονται κοντά στην περιοχή όπου συνεχίζεται η κρίση και την Τουρκία, οι ευρωπαίοι υπουργοί Εσωτερικών συμφώνησαν στη δημιουργία κέντρων υποδοχής προσφύγων (hot spots) στην Ελλάδα και την Ιταλία.

«Σήμερα η Ελλάδα ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι είναι έτοιμη να δημιουργήσει έναν ή περισσότερους καταυλισμούς υποδοχής προσφύγων. Η Ελλάδα ξεκαθάρισε επίσης ότι θα συνεργαστεί με την ¾πατη Αρμοστεία του ΟΗΕ (UNHCR), κάτι το οποίο ζητούσαμε εδώ και καιρό. Η Ελλάδα ζήτησε να λάβει οικονομική βοήθεια για τη δημιουργία τoυ hot spot, κάτι που περιλαμβάνεται στην απόφασή μας», εξήγησε ο ντε Μεζιέρ.

Ταυτόχρονα, οι υπουργοί Εσωτερικών αποφάσισαν την οριστικοποίηση του καταλόγου των χωρών της νοτιο-ανατολικής Ευρώπης που θεωρούνται «ασφαλείς» και κατά συνέπεια οι προερχόμενοι από αυτές δεν δικαιούνται ασύλου!

Δηλαδή θα μένουν σε εμάς για πάντα. Αφού δεν κινδυνεύουν, ποιος ο λόγος να συνεχίσουν να κατευθύνονται στην Γερμανία; Και εμείς θυσιάσαμε το εθνικό μας συμφέρον προς χάρην του εθνικού συμφέροντος της Γερμανίας και των άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Έχει όμως και συνέχεια:

Η Τουρκία δεν περιλαμβάνεται, τουλάχιστον προς το παρόν, στον κατάλογο αυτόν, γεγονός που καθιστά αδύνατη την επαναπροώθηση ατόμων που έχουν φθάσει στο έδαφος της ΕΕ προερχόμενα από την Τουρκία.

Δηλαδή η Τουρκία μπορεί βάσει σχεδιασμού να μας στέλνει χιλιάδες προσφύγων και λαθρομεταναστών, για να προκαλέσει οικονομική,κοινωνική κατάρρευση και εθνική,φυλετική και θρησκευτική αλλοίωση, και να το κάνει αυτό ανενόχλητα χωρίς την παραμικρή πίεση από την ΕΕ.

Ωραία «αλληλεγγύη» από τους υποτιθέμενους συμμάχους Ευρωπαίους.

Όσο περισσότερο χρόνο καθυστερήσουν οι πολιτικές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, «τόσο περισσότερο χάος θα προκληθεί, τόσο μεγαλύτερο βάρος θα δημιουργηθεί για την Ελλάδα και τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να διαφύγουν από τη Συρία», προειδοποιεί από την πλευρά του ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (IOM).

«Φοβόμαστε ότι η αναποφασιστικότητα στην Ευρώπη θα οδηγήσει σε περισσότερους θανάτους στο Αιγαίο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του IOM Λέοναρντ Λόιντ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Γενεύη προσθέτοντας ότι η απόφαση ευρωπαϊκών χωρών για την επιβολή συνοριακών ελέγχων θα έχει πολύ αρνητικές συνέπειες.

Παράλληλα, ο Υπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες εκφράζει «βαθιά απογοήτευση» από την αποτυχία των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης να φθάσουν σε οριστική συμβιβαστική λύση για το σχέδιο κατανομής των 120.000 προσφύγων.

«Χρειάζεται αποφασιστική συμφωνία χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις για την αντιμετώπιση των αναγκών, καθώς και αποφασιστικές ενέργειες με βάση την αλληλεγγύη από όλες τις χώρες μέλη», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Αντόνιο Γκουτέρες που εκδόθηκε στη Γενεύη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του IOM, 464.876 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν διασχίσει από τις αρχές του έτους τη Μεσόγειο, από 432.000 που έδειχναν τα στοιχεία μόλις της περασμένης Παρασκευής, αριθμός διπλάσιος ήδη του συνολικού αριθμού προσφύγων και μεταναστών που έκαναν το 2014 την ίδια θαλάσσια διαδρομή.

Σύμφωνα με τον IOM, 72 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις προηγούμενες ημέρες προσπαθώντας να διασχίσουν τη θαλάσσια ζώνη ανάμεσα στα τουρκικά παράλια και τα ελληνικά νησιά.

Τα πράγματα είναι απλά: Τέσσερα εκατομμύρια πρόσφυγες περιμένουν να περάσουν από την Συρία στην Ελλάδα ανακατεμενοι με χιλιάδες λάθρο. Άλλα δυο θα λάβουν το «πράσινο φως» ότι μπορούν να έρθουν και αυτοί. Εάν αυτά τα πλήθη φτάσουν στην χώρα μας δεν θα χωράμε ούτε εμείς οι γηγενείς.

Αναμένονται λαθρομεταναστευτικές και προσφυγικές ροές στην Ελλάδα των 100-200.000 το μήνα για τα επόμενα δύο χρόνια!

Υπάρχουν σκέψεις για κατοίκηση των ακατοίκητων νησιων και για μεταφορά ανθρώπων στην Θράκη και στην Ήπειρο σε ακατοίκητα πλέον χωριά. Κάποιοι εκ των προσφύγων είναι σαφώς αφομοιώσιμοι με πρώτους απόλους τους Σύρους Ελληνορθόδοξους οι οποίοι κατάγονται από τους Βυζαντινούς και επί της ουσίας θα επέστρεφαν σε πάτριο έδαφος,αλλά και οι Αλαουϊτες που θεωρούνται κρυπτοχριστιανοί και εν πάσει περιπτώσει είναι φίλα προσκείμενοι στον Χριστιανισμό και ιδιαίτερα στον Ορθόδξο.

Με τους υπόλοιπους που είναι Σουνίτες μουσουλμάνοι τι θα γίνει; Το Έθνος κινδυνεύει και τίθεται υπό αμφισβήτηση η ύπαρξή του, για να υπερασπιστεί το συμφέρον των Γερμανών και των υπολοίπων Ευρωπαίων."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
antivirus
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 16, 2015 9:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΕΥΡΩΠΗ ΦΡΟΥΡΙΟ "ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ" ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

(Τρ. 15/9/15 - 12:28)

Με αφορμή την κυνική και προκλητική απόφαση της ΕΕ για χρήση στρατιωτικής βίας προς απώθηση των προσφύγων και μεταναστών, ...

Τα πιο πάνω από την ιστοσελίδα του Λαφαζάνη:
http://www.iskra.gr/

Λαφαζάνη ψεύτη, απατεώνα, ξέρεις πολύ καλά εσύ και κάποιοι άλλοι απατεωνίσκοι που σε πλαισιώνουν ότι εδώ και κάποια χρόνια το γερμανικό κράτος εισάγει, από την Μέση Ανατολή κυρίως, αλλά και από την Βόρια Αφρική, φτηνά εργατικά χέρια με τα οποία αντικαθιστά βαθμιαία τους «ακριβούς» Γερμανούς εργάτες και εργάτριες. Η ανεργία, η υποαπασχόληση, τα εξευτελιστικά μεροκάματα, έχουν σπείρει οργή στις γραμμές της γερμανικής εργατικής τάξης που εκδηλώνεται με σαμποτάζ και άλλες βίαιες μορφές αντίστασης. Η στάση της είναι παράδειγμα για την εργατική τάξη σε όλη την Ευρώπη. Αύριο η αντίσταση θα μεταλλαχτεί σε βίαιη ρήξη.

Πρόσφατα εκδηλώθηκε ένα μαζικό μεταναστευτικό ρεύμα στην Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική ανάλογο του οποίου δεν γνώρισε ποτέ ο πλανήτης. Αυτό δεν μπορεί παρά να είναι έργο πρακτόρων της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας που θέλει να αντικαταστήσει σε μαζική κλίμακα μέρος της δυναμικής γερμανικής και ευρωπαϊκής εργατικής τάξης με φτηνούς και δουλικούς υπηρέτες εισαγωγής, ώστε να διατηρηθεί και να αυξηθεί το επιχειρηματικό κέρδος που σήμερα καταρρέει λόγω της σήψης του καπιταλισμού. Καμία σχέση αυτοί οι εισαγόμενοι λαφαζάνιοι δούλοι με εκείνα τα λαϊκά στρώματα που δίνουνε σήμερα τη ζωή τους στον αγώνα για ελευθερία και δικαιοσύνη στο Ιράκ, στη Συρία, στη Λιβύη, στο Αφγανιστάν κ.ά..
Επιστροφή στην κορυφή
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1706

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 18, 2015 2:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Το γήπεδο της "Λεχ Πόζναν" σχεδόν άδειο κατά την διάρκεια του αγώνα....

Αυτό δεν το γνωρίζαμε! Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στις φετεινές Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με "άνωθεν διαταγές", υποχρεώθηκαν για κάθε εισιτήριο, να δίνουν ένα ευρώ για τους.....πρόσφυγες..
Οι Πολωνοί εργάτες με πρωτοφανή σύμπνοια, έδειξαν τον δρόμο και στους υπόλοιπους ευρωπαίους συναδέλφους τους σχετικά με το πώς θα πρέπει να αντιδράσουν απέναντι στην συγκεκριμένη νεοφασιστική αυθαιρεσία. Απλά, αποφάσισαν να μην πάνε στο γήπεδο! Το αποτέλεσμα; Ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας που έδωσε η ομάδα τους διεξάχθηκε με σχεδόν άδειες εξέδρες!



Αθήνα

Δεν άρεσε καθόλου όπως φαίνεται στους οπαδούς της Λεχ Ποζνάν πως για κάθε εισιτήριο οι ομάδες θα δίνουν ένα ευρώ στους πρόσφυγες, όπως είχε συμφωνηθεί από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν σε Champions και Europa League.
Έτσι αποφάσισαν να δείξουν την αντίθεση τους με την αποχή από το γήπεδο, με τον αγώνα να πραγματοποιείται σχεδόν σε άδειο γήπεδο.
Μάλιστα έξω από το γήπεδο αναρτήθηκε ένα πανό που έγραφε «Σταματήστε την Ισλαμοποίηση».
Αξίζει να σημειωθεί πως στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της Λεχ Ποζνάν, οι οπαδοί τραγουδούσαν συνθήματα κατά των προσφύγων, ενώ είχαν και ένα πανό που έγραφε: «Είναι προφανές και απλό για εμάς. Δεν θέλουμε πρόσφυγες στην Πολωνία».

Newsroom ΔΟΛ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 19, 2015 3:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονο ένας στους πέντε έιναι Συριοι...Όλοι οι άλλοι έιναι από παντού...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3240010/Number-refugees-arriving-Europe-soars-85-year-just-one-five-war-torn-Syria.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
αυτοι τρομπαρουν
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 01, 2015 9:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: απαραδεκτη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/10/blog-post_88.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 02, 2015 8:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωσταντίνου, ο πληρωμένος χαφιές της Νέας Τάξης και τα τσιράκια του. Πλησιάζει η ώρα που θα κρεμαστεί ανάποδα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 02, 2015 8:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Σόρος λέει η ΕΕ να δέχεται 1 εκ. μετανάστες κάθε Χρόνο....

http://www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 02, 2015 9:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο γερμανικός λαός δέχτηκε φιλικά τους μετανάστες στις δεκαετίες του 50 και 60 όταν υπήρχε δουλειά για όλους. Δεν θα κάνει το ίδιο στις συνθήκες κρίσης και θανάσιμης αγωνίας του καπιταλισμού, όπου η μετανάστευση χρησιμοποιείται από το κεφάλαιο για να γονατίσει την εργατική τάξη με εισαγωγές πρόθυμων δούλων, ώστε να μπορούν οι Μητσοτάκηδες κάθε χώρας, να διακηρύσσουν το γνωστό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ!
Επιστροφή στην κορυφή
Παρατηρητής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 04, 2015 9:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

George Soros



Rebuilding the Asylum System Κλικ εδώ
Φιλαράκι του Κωνσταντίνου και λοιπών «αντιρατσιστών»!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 04, 2015 10:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.youtube.com/watch?v=W3Tk74-O-so

.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 05, 2015 8:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέχρι στιγμής 400.000 έχουν περάσει την Μεσόγειο...

http://data.unhcr.org/mediterranean/country.php?id=83
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας