|
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Παρατηρητής Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 12, 2015 6:22 pm Θέμα δημοσίευσης: Οι δεκατρείς αστυνομικοί και ο γερο-καστανάς |
|
|
Όταν 13 αστυνομικοί με πλήρη εξάρτηση
συλλαμβάνουν ηλικιωμένο καστανά
που δεν αντέχει και λιποθυμά
πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει
Όπως περιγράφει η θεσσαλονικιά αρθρογράφος και φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, 13 αστυνομικοί με κράνη και πλήρη
εξάρτηση κατέφθασαν στη συμβολή Τσιμισκή και Αριστοτέλους για να συλλάβουν έναν ηλικιωμένο καστανά κατόπιν καταγγελίας.
Ο ηλικιωμένος αρνείται να τους ακολουθήσει, οι αστυνομικοί αναποδογυρίζουν το καρότσι σκορπίζουν τα κάστανα και φέρνουν γερανό
να πάρει το καροτσάκι ενώ ο ηλικιωμένος πλανόδιος δεν άντεξε το σοκ και λιποθύμησε.
«Στην Αριστοτέλους το αδιαχώρητο. Παρασκευή απόγευμα, εν αναμονή του γνωστού καραγκιόζη δήμαρχου που ακούει στο όνομα
Μπουτάρης, να «ανάψει» την φωτεινή διακόσμηση στο δένδρο της Πλατείας.
πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει
Όταν στην οδό Ζεύξιδος γίνονται φασαρίες με θύματα, οι ιδιοκτήτες καλούσαν την αστυνομία και ποτέ δεν πήγαινε. Τώρα ξαφνικά για
έναν γέρο καστανά θεώρησαν σωστό να κουβαληθεί ολόκληρο αστυνομικό τμήμα για να τον μαζέψει. Το αν ήταν παράνομος ή όχι στην
περίπτωση περνά σε δεύτερη μοίρα. Καθημερινά γίνονται τόσες παρανομίες και η αστυνομία αγρόν αγοράζει... Αλλά βλέπεται ο γέρο
καστανάς που επέμενε μάλιστα ότι είχε άδεια δεν θα έπρεπε να χαλάσει το σκηνικό με τον Μπουτάρη να ανεβάζει τον διακόπτη και να
φωταγωγεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την κακομοιριά ενός φτωχού καστανά παραδίπλα! |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αγια-Σοφιάς Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 12, 2015 8:04 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
νταξ μωρέ αφού θα τις πετάξουν τις ασπίδες στο τέλος και είναι και καλά παιδιά και δεν συμφωνούν και δεν φταίνε και παίρνουν εντολές.
δεν νομίζω οτι χρειάζεται να ανεβάζουμε τέτοια εδώ μέσα... |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 12, 2015 8:26 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει |
|
|
 |
Παρατηρητής Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 12, 2015 8:35 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Επιτέλους, ο σκληρός Αγια-Σοφιάς μίλησε! |
|
|
 |
Αγια-Σοφιάς Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 12, 2015 9:45 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Παρατηρητής έγραψε: | | Επιτέλους, ο σκληρός Αγια-Σοφιάς μίλησε! |
ναι μαλάκα και λέει τα ίδια εδώ και χρόνια . Δεν αλλάζει γνώμη ανάλογα με το συμφέρον του. |
|
|
 |
ΤΑΡΙΦΟΔΙΑΙΤΟΣ Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 12, 2015 11:33 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Αγια-Σοφιάς έγραψε: | | Παρατηρητής έγραψε: | | Επιτέλους, ο σκληρός Αγια-Σοφιάς μίλησε! |
ναι μαλάκα και λέει τα ίδια εδώ και χρόνια . Δεν αλλάζει γνώμη ανάλογα με το συμφέρον του. |
"Αγιά Σοφιά",1) Το να μην αλλάζει ποτέ κανένας γνώμη, δεν είναι πάντοτε αρετή. Αν είναι έτσι, θα έπρεπε να θαυμάζουμε τους κάθε μάρκας νεοταξίτες "αντιρατσιστές" που μένουνε εσαεί προσκολλημένοι στις ....απόψεις τους, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι εσύ ανήκεις σ' αυτή την συνομοταξία.
2) Βρίζεις χωρίς λόγο, χωρίς μάλιστα να γνωρίζεις ποιόν, κάτι που είναι εντελώς ανεπίτρεπτο. Κανονικά θα έπρεπε να έχεις πάει ήδη στην "παιδική χαρά" για να κάνεις κούνια..... |
|
|
 |
Αγια-Σοφιάς Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 12, 2015 11:58 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| ΤΑΡΙΦΟΔΙΑΙΤΟΣ έγραψε: | | "Αγιά Σοφιά",1) Το να μην αλλάζει ποτέ κανένας γνώμη, δεν είναι πάντοτε αρετή. Αν είναι έτσι, θα έπρεπε να θαυμάζουμε τους κάθε μάρκας νεοταξίτες "αντιρατσιστές" που μένουνε εσαεί προσκολλημένοι στις ....απόψεις τους, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι εσύ ανήκεις σ' αυτή την συνομοταξία. |
Το να μην αλλάζει γνώμη κάποιος και να δικαιώνεται απο τα γεγονότα πιστώνεται ως κάτι θετικό . Και δυστυχώς αν κάποιος δικαιώνεται από τα γεγονότα , στα 6 χρόνια κρίσης, σε οτι αφορά την αστυνομία , αυτός είμαι εγώ . Οι νεοταξίτες προφανώς έχουν πολλά συμφέροντα για να μένουν κολλημένοι σε μια θεωρία , εγώ προφανώς δεν έχω κάποιο συμφέρον πχ οικονομικό . Οπότε για ποιόν λόγο μπαίνουν στην ίδια λογική το να λέει κάποιος σταθερά το ίδιο , βασιζόμενος σε γεγονότα και μόνο και να λέει κάποιος τα ίδια για να εξυπηρετεί τον εαυτό του ;;; Πες μου σε παρακαλώ...από που αντλεί κάποιος την πεποίθηση πως η αστυνομία θα αλλάξει στάση ; Εγώ λέω οτι δεν θα αλλάξει και θα μείνει έτσι μέχρι το τέλος , βασιζόμενος όχι στο "θα" ή στο "αν" αλλά σε γεγονότα και στον τρόπο που βλέπω πως λειτουργούν και εκφράζονται . Καλή η ανάγνωση βιβλίων από το παρελθόν , να βλέπουμε τι έγινε σε άλλες χώρες , αλλά να βλέπουμε και τι γίνεται μπροστά μας . Η υπόθεση με τους καστανάδες είναι μια μυτούλα από το παγόβουνο με όσα κάνουν εδώ και χρόνια.
| ΤΑΡΙΦΟΔΙΑΙΤΟΣ έγραψε: | | 2) Βρίζεις χωρίς λόγο, χωρίς μάλιστα να γνωρίζεις ποιόν, κάτι που είναι εντελώς ανεπίτρεπτο. Κανονικά θα έπρεπε να έχεις πάει ήδη στην "παιδική χαρά" για να κάνεις κούνια..... |
Όταν ο άλλος ειρωνεύεται και ξεκινάει πρώτος, και μάλιστα χωρίς ευδιάκριτο παρατσούκλι ωστε να καταλάβουμε αν γράφει συχνά τότε προφανώς μπορεί να βρίσω. Εγώ λοιπόν θα μυρίσω τα νύχια μου να υποψιαστώ αν τον ξέρω ή δεν τον ξέρω ; Γιατί λοιπόν δεν έστελνες το προκλητικό του μήνυμα πρώτο στα ταρτα να μην το δω και απαντήσω ; Που ξέρω εγώ αν είναι από αυτούς τους νοικοκυραίους που γουστάρουν την τάξη και την ασφάλεια και δικαιολογούν κάθε συμπεριφορά ; |
|
|
 |
Παταρίσιος. Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2015 10:31 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αγιασοφιάς: "αν κάποιος δικαιώνεται από τα γεγονότα , στα 6 χρόνια κρίσης, σε οτι αφορά την αστυνομία , αυτός είμαι εγώ"
Βρε "Αγιασοφιά", τι περίμενες, από τους δεκατρείς μπάτσους που τους έστειλαν να φέρουν την "Τσιμισκή και Αριστοτέλους" στα μέτρα του Μπουτάρη; Να κάνουν στάση; Να περιφρουρήσουν τον "καστανά" και να στείλουν στο διάβολο τους αξιωματικούς που τους ανέθεσαν την συγκεκριμένη ενέργεια; Να καθαρίσουν αυτοί οι 13εις για πάρτη σου και για πάρτη μου; Εσύ θα έκανες κάτι τέτοιο; Θα μου πεις ότι εσύ δεν είσαι και δεν θα γινόσουν ποτέ μπάτσος. Φυσικά, γεννήθηκες και μεγάλωσες σε πόλη. Και μάλιστα στην Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας. Οι μπάτσοι, οι κοινοί οπλίτες είναι όλοι χωριάτες –επαρχιώτες και μάλιστα από τους πιο φτωχούς.
Πήραν μια εντολή από τους υψηλόμισθους προϊσταμένους τους, που κατά κανόνα μεγάλωσαν σε πόλεις. Θέλουν δε θέλουν είναι αναγκασμένοι να την εφαρμόσουν. Εγώ είμαι βέβαιος ότι δεν τους άρεσε αυτό που κάνανε. Τι περίμενες εσύ, 13 άτομα να κάνουν στάση;
Μάθε ότι στην Κατοχή όταν πήγαιναν οι ΕΑΜίτες στα αστυνομικά τμήματα να πάρουν όπλα οι αστυνομικοί τους τα δίνανε ευχαρίστως. Και πρώτος ο φρουρός στην είσοδο του τμήματος! Δεν θα διακινδύνευαν την ζωή τους για χάρη των Γερμανών ή των Εγγλέζων. Μιλούσε ο συσχετισμός δύναμης.
Ο συσχετισμός δύναμης μιλάει και τώρα. Παλιά οι οργανώσεις της Αριστεράς είχαν και μπάτσους μέλη. Μιλάω για την προπολεμική περίοδο. Αλλά και εμείς, μεταδικτατορικά είχαμε ένα νεαρό μπάτσο στις γραμμές μας, που ήταν αρκετά ισχυρές γραμμές. Ήθελε να μοιράζει μαζί μας τις προκηρύξεις μας και φυσικά δεν τον αφήναμε, για πολύ καλούς λόγους.
Κατάλαβε το, όλα είναι συσχετισμός δύναμης! |
|
|
 |
Αγια-Σοφιάς Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2015 11:31 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Παταρίσιος. έγραψε: | | Βρε "Αγιασοφιά", τι περίμενες, από τους δεκατρείς μπάτσους που τους έστειλαν να φέρουν την "Τσιμισκή και Αριστοτέλους" στα μέτρα του Μπουτάρη; Να κάνουν στάση; Να περιφρουρήσουν τον "καστανά" και να στείλουν στο διάβολο τους αξιωματικούς που τους ανέθεσαν την συγκεκριμένη ενέργεια; |
ΝΑΙ , αυτό ήθελα. Κι εμένα στον στρατό μου έδιναν κάποιες εντολές οι οποίες ήταν άθλιες και δεν τις εκτελούσα με οτι συνέπειες είχα. Με την λογική αυτή αύριο θα πυροβολήσουν γιατί τους το είπαν οι αξιωματικοί . Τότε πάλι δεν θα έχουν στείλει στο διάολο τους επικεφαλείς τους , πάλι θα κάνουν τα ιδια και χειρότερα. Όσο δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές με θεωρίες "δεχονται εντολές" τόσο θα συνεχίζουν να τις κάνουν. Κατάλαβε οτι πρέπει να τους κατηγορούμε συνεχώς , να τους χρεώνουμε τα πάντα .
| Παταρίσιος. έγραψε: | | Να καθαρίσουν αυτοί οι 13εις για πάρτη σου και για πάρτη μου; Εσύ θα έκανες κάτι τέτοιο; |
Το αν θα το έκανα εγώ , το λες παρακάτω . Εγώ καταρχήν δεν θα έριχνα τόσο χαμηλά το επίπεδό μου , δεν θα γινόμουν Ιούδας . Άσε που δεν θέλω να καθαρίσουν αυτοί για πάρτη μου καθώς τους θεωρώ μέρος του προβλήματος κι όχι λύση . Το Ελληνικό ζήτημα θα λυθεί με άλλους τρόπους από όσους είδαμε σε άλλες χώρες στο παρελθόν . Τα "παιδιά" θα παραμείνουν πιστά στις εντολές τους μέχρι το τέλος. Αυτό μπορώ να το υποστηρίξω γιατί Εγώ έχω μιλήσει με μπάτσους , όχι εσύ και έχω δει πόσο συμφωνούν με όλα όσα κάνουν και πόσο μισούν τον κόσμο . Αυτοί οι 13 λοιπόν γούσταραν αυτό που έκαναν χθες και όποιος δεν το βλέπει , μάλλον περιμένει να αλλάξουν ξαφνικά στάση . Όσο πέφτει το χρήμα θα είναι πορωμένοι . Και ακριβώς επειδή θεωρώ οτι η έκρηξη στην Ελλάδα δεν θα είναι σταδιακά κλιμακούμενη αλλά απότομη θα την πατήσουν και δεν θα προλάβουν να αλλάξουν στρατόπεδο .
| Παταρίσιος. έγραψε: | Θα μου πεις ότι εσύ δεν είσαι και δεν θα γινόσουν ποτέ μπάτσος. Φυσικά, γεννήθηκες και μεγάλωσες σε πόλη. Και μάλιστα στην Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας. Οι μπάτσοι, οι κοινοί οπλίτες είναι όλοι χωριάτες –επαρχιώτες και μάλιστα από τους πιο φτωχούς.
Πήραν μια εντολή από τους υψηλόμισθους προϊσταμένους τους, που κατά κανόνα μεγάλωσαν σε πόλεις. Θέλουν δε θέλουν είναι αναγκασμένοι να την εφαρμόσουν. Εγώ είμαι βέβαιος ότι δεν τους άρεσε αυτό που κάνανε. Τι περίμενες εσύ, 13 άτομα να κάνουν στάση; |
Άντε πάλι με τα φτωχόπαιδα απο τα χωριά. Προσβάλλουμε όλους τους επαρχιώτες με τέτοιες λογικές. Ασφαλώς και υπάρχουν σκάρτοι και στα χωριά και αυτά τα σάπια φρούτα γίνονται μπάτσοι , αλλά είναι και από πολεις . Εγώ όποιον αστυνομικό είδα είναι από Αθήνα κλπ . Το να ρίχνουμε την ευθύνη στους από πάνω βλάπτει σοβαρά την προπαγάνδα μας , συγχύζει τον κόσμο που πρέπει ξεκάθαρα να δει οτι αυτά τα παιδιά είναι εναντίον του , δίνει άλλοθι στους από κάτω μπάτσους να συνεχίζουν το έργο τους με την λογική του "δεν φταίω εγώ" . Παράλληλα κρατάει σε ένα σταθερό επίπεδο το ηθικό τους . Αν όμως ένιωθαν παρείσακτοι και μισητοί μέσα στην κοινωνία τότε δεν θα είχαν πουθενά στήριγμα . Αλλά τι λέω ε ;Σου έγραψα πιο πάνω οτι γούσταραν οτι έκαναν , ένιωσαν δύναμη και οτι μπορούν να επιβληθούν . Αν εσύ ακόμη πιστεύεις οτι δεν τους άρεσε μάλλον δεν έχεις μιλήσει με νέο μπάτσο.
| Παταρίσιος. έγραψε: | | Μάθε ότι στην Κατοχή όταν πήγαιναν οι ΕΑΜίτες στα αστυνομικά τμήματα να πάρουν όπλα οι αστυνομικοί τους τα δίνανε ευχαρίστως. Και πρώτος ο φρουρός στην είσοδο του τμήματος! Δεν θα διακινδύνευαν την ζωή τους για χάρη των Γερμανών ή των Εγγλέζων. Μιλούσε ο συσχετισμός δύναμης. |
Από την εποχή του ΕΑΜ ΕΛΑΣ έχουν περάσει 70 χρόνια και έχει αλλάξει ριζικά η κοινωνία. Μιλάμε για γενιές που γνώριζαν τον θάνατο από την γέννηση τους ακόμη. Αυτοί εδώ δεν έχουν μέτρο σύγκρισης . Έχουν μια συνεργασία με το καθεστώς και αρκετά χρονάκια προπαγάνδας εναντίον σου και εναντίον μου και ένα χιλιαρικάκι (και παραπάνω) στην τσέπη κάθε μήνα για να φερθούν εχθρικά απέναντί σου . Εδώ ο στρατός κατοχής δεν είναι ο αλλοεθνής Γερμανός στρατιώτης αλλά η ίδια η αστυνομία .Θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζι σου αν στην Ελλάδα υπήρχε ξένος στρατός κατοχής αλλά όπως βλέπεις υπάρχουν αυτοί .
| Παταρίσιος. έγραψε: | Ο συσχετισμός δύναμης μιλάει και τώρα. Παλιά οι οργανώσεις της Αριστεράς είχαν και μπάτσους μέλη. Μιλάω για την προπολεμική περίοδο. Αλλά και εμείς, μεταδικτατορικά είχαμε ένα νεαρό μπάτσο στις γραμμές μας, που ήταν αρκετά ισχυρές γραμμές. Ήθελε να μοιράζει μαζί μας τις προκηρύξεις μας και φυσικά δεν τον αφήναμε, για πολύ καλούς λόγους.
Κατάλαβε το, όλα είναι συσχετισμός δύναμης! |
el.wikipedia.org "Ο Ανδρέας Μουντρίχας ή Ορέστης ή Καπετάν Ορέστης ήταν από τους σημαντικότερους καπετάνιους του ΕΛΑΣ κατά την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης. Μετά τα Δεκεμβριανά αποχώρησε από τους κόλπους της Αριστεράς και έγινε συντηρητικός συνδικαλιστής."
"Αν και κατηγορήθηκε για εκκαθαρίσεις πολιτικών αντιπάλων για τη περίοδο της Κατοχής, μεταπολεμικά δικάστηκε στη Χαλκίδα και αθωώθηκε[9], ίσως και λόγω των καλών σχέσεων με τους Βρετανούς και της ύστερης αντικομμουνιστικής και φιλοβασιλικής του στάσης"
"Μετά τον εμφύλιο έγινε συνδικαλιστής μεταλλωρύχος[11], και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας εργατοτεχνιτών Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων και αντιπρόσωπος της στην Γ.Σ.Ε.Ε όπου κατηγορήθηκε ότι έδρασε και απεργοσπαστικά"
όταν ο πιο γνωστός από όλους κατηγορείται για τέτοια πράγματα τότε τι να περιμένουμε από τους κάτω...
Όλα αυτά σε μια περίοδο που η αριστερά ήταν δύναμη πραγματική . |
|
|
 |
Αγια-Σοφιάς Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2015 5:29 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
www.mixanitouxronou.gr Και επειδή θέλει η π.......α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει διαβάστε και την ανακοίνωση των μπάτσων που φυσικά...έκαναν την δουλειά τους , που δεν φταίνε σε τίποτα κλπ
Αν στους μπάτσους δεν άρεσε η εντολή όπως γράψατε τότε δεν θα ανέβαζαν όλον αυτόν τον εμετό . Οι άνθρωποι είναι περήφανοι για όσα κάνουν .
Πάνε να βγουν κι απο πάνω επειδή ο κόσμος πολύ σωστά τους κράζει . |
|
|
 |
Παρατηρητής Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2015 7:32 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι, αυτό ήθελε ο Αγιασοφιάς! Να πάνε οι δεκατρείς αστυνομικοί εκεί που τους έστειλαν κάποιοι αξιωματικοί της αστυνομίας, στο στέκι του καστανά, να του ζητήσουν να αποχωρήσει από το στέκι και αν δεν το κάνει να επιστρέψουν στο τμήμα και να ενημερώσουν τον διοικητή ότι ο Καστανάς δεν θέλει να φύγει.
Αυτό βέβαια δεν είναι αστυνομία και περιττό να υπάρχει. Όμως η αστυνομία, η λαϊκή αστυνομία, πρέπει να εφαρμόζει του νόμους και να είναι αιρετή. Οι νόμοι να στηρίζονται στη δικαιοσύνη και όχι στην αυθαιρεσία και στην αδικία. Αυτό απαιτούν οι πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία και αυτό πρέπει να επιβληθεί και θα επιβληθεί από τον λαό. Οι προθέσεις του Αγιασοφιά είναι καλές, αλλά αυτό δεν φτάνει. Πολλές φορές ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις. Πρέπει να βασιλεύει η λογική. Η λογική των καταπιεζομένων. |
|
|
 |
vngelis
Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08 Δημοσιεύσεις: 7088
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 14, 2015 12:23 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είταν λευκός και έλληνας.
Εάν ήταν άλλο χρώμα και ξένος θα επερνε κάνα βραβείο όπως έγινε με δύο Πακιστανούς που δικαιώθηκαν για ρατσισμό εκ μέρους τις αστυνομίας... για ¤ευρω 150.000 |
|
|
 |
Καστανας Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 14, 2015 1:29 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Πιστευω ότι η συγκεκριμενη "επιχειρηση" εναντιον του καστανα στη Θεσσαλονικη , οπως και η επιβολη προστιμου 5000 ευρω σε μια γυναικα η οποια πουλουσε μαιντανο χωρις αδεια εντασσονται σε ενα γενικοτερο σχεδιο για να" μετρηθουν" οι κοινωνικες αντιδρασεις εν οψει των πλειστηριασμων που αναμενονται απο τις αρχες του ετους...Και το αποτελεσμα ηταν "θετικο" για το κρατος..Κανενας πολιτης δεν αντεδρασε..όλοι κοιτουσαν και κανεις δεν επενεβη ...Δυστυχως για όλους μας...Να δουμε τι θα γινει όταν θα αρχισουν να πετανε απο τα σπιτια τους τον κοσμο σε λιγους μηνες απο τωρα... |
|
|
 |
Μεταλληνός Site Admin
Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09 Δημοσιεύσεις: 1813
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 14, 2015 5:51 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Αυτό για το οποίο δεν λέει κανείς κουβέντα σχετικά με την βάρβαρη και κτηνώδη σύλληψη του ηλικιωμένου καστανά στην Θεσσαλονίκη, είναι η πραγματική αιτία εξ αιτίας της οποίας δόθηκε στους μπάτσους η συγκεκριμένη διαταγή. Θεώρησαν οι βλάκες ότι η παρουσία του ηλικιωμένου μεροκαματιάρη, θα "χαλούσε" την εικόνα του σημείου όπου η ανώμαλη τσατσόγρια ο Μπουτάρης θα .....άναβε το χριστουγενιάτικο δένδρο της πόλης. Το χωριό καίγεται, και οι που...ες λούζονται δηλαδή...... |
|
|
 |
Αγια-Σοφιάς Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 16, 2015 3:21 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Καστανας έγραψε: | | Πιστευω ότι η συγκεκριμενη "επιχειρηση" εναντιον του καστανα στη Θεσσαλονικη , οπως και η επιβολη προστιμου 5000 ευρω σε μια γυναικα η οποια πουλουσε μαιντανο χωρις αδεια εντασσονται σε ενα γενικοτερο σχεδιο για να" μετρηθουν" οι κοινωνικες αντιδρασεις εν οψει των πλειστηριασμων που αναμενονται απο τις αρχες του ετους...Και το αποτελεσμα ηταν "θετικο" για το κρατος..Κανενας πολιτης δεν αντεδρασε..όλοι κοιτουσαν και κανεις δεν επενεβη ...Δυστυχως για όλους μας...Να δουμε τι θα γινει όταν θα αρχισουν να πετανε απο τα σπιτια τους τον κοσμο σε λιγους μηνες απο τωρα... |
Το αποτέλεσμα ήταν θετικό για το κράτος γιατί ένα μεγάλο μέρος του κόσμου αρνείται να μισήσει αυτά τα παιδιά που εφαρμόζουν τον νόμο . Τα βλέπει σαν απλούς ανθρώπους . Η περίοδος απαιτεί και τον ανάλογο πολιτικό λόγο ο οποίος πρέπει να είναι συνεχώς εναντίον του απλού αστυνομικού , κάθε δευτερόλεπτο μέχρι να τους σπάσει εντελώς την ψυχολογία . Οποιος δικαιολογεί τον αστυνομικό με ανοησίες οπως ανωτερω εντολές σκορπάει σύγχυση και παίζει το παιγνίδι του κράτους.
Κανενα σπίτι δεν θα μπορεσει να πάρει το κράτος. Άλλο η αυθόρμητη αντίσταση ενός πλήθους για λογαριασμό ενός μεροκαατιάρη και άλλο η λυσσαλέα αντίσταση που θα προβάλουν όσοι θα πάνε να τους βγάλουν από τα σπίτια τους . Στον πρώτο πλειστηριασμό θα φανεί πόσο μηδενικό είναι η Ελληνική αστυνομία που στελεχώνεται απο βουτυρομπεμπέδες που έγραφαν 19 στο σχολείο και δεν έχουν πάει στρατό. |
|
|
 |
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|