patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ !

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αγια-Σοφιάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 03, 2017 5:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτήν την περίοδο παίζεται στους κινηματογράφους η ταινία "έξοδος 1826" .
Πρόκειται για ταινία η οποία έχει να κάνει με την ιστορία των παιδιών της Σαμαρίνας . Δηλ για άνδρες οι οποίοι πήγαν για να βοηθήσουν στην πολιορκία του Μεσολογγίου .
Στην κυριολεξία την παραγωγή αυτή ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ !
Μόνο ατομικές προσπάθειες και εθελοντές . Αν ήταν όμως καμιά κουλτουριάρικη ταινία λογικά θα έκαναν ουρά οι μκο και το κράτος για να την ταίσουν χρήματα και βοήθεια !
Ελάχιστοι κινηματογράφοι παίζουν το έργο (οπως είπαμε δεν έχει την παραμικρή βοήθεια από πουθενά) και πρέπει να πούμε πως είναι μια μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που προσπάθησαν πάρα πολύ για να γυριστεί μια ταινία χωρίς βοήθεια απο το κράτος και μάλιστα με τέτοιο περιεχόμενο .
https://www.youtube.com/watch?v=1TjQZsBgano Εδω ένα ενδιαφέρον βίντεο για την ταινία .
Να σημειώσουμε πως πρόκειται για την πρώτη ταινία τέτοιου περιεχομένου (δηλ της επανάστασης του 21) εδώ και πολλές δεκαετίες .
Από περιέργεια βρήκα κάποιες κριτικές οι οποίες ήταν πολύ επιθετικές απέναντι στην ταινία . Δεν έχω δει την ταινία αλλά υποψιάζομαι οτι για να δεχτεί τέτοιες επιθέσεις μάλλον κάτι θα ενόχλησε .
Επιστροφή στην κορυφή
επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 04, 2017 1:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έ, δεν καταλαβαίνεις; Οι παπαδημούληδες που πρωτοστάτησαν στην κίνηση να φιμωθεί η Μαρίν Λεπέν και οι δυτικοευρωπαιοδουλόφρονες γενικά θα το πολεμήσουν. Θα πουν ότι είναι "στενόμυαλο" "παρωχημένο" "λαϊκίστικο", με μια λέξη αντίθετο στην ... σπουδαία πολιτιστική πρόοδο που συντελείται στα πλαίσια της "ενωμένης" Ευρώπης για να σβήσουν τα μίση ανάμεσα στους λαούς (μέσα σε καθεστώς καπιταλισμού) με την παγκοσμιοποίηση (μέσα σε καθεστώς καπιταλισμού) και τις "4 ελευθερίες" (μέσα σε καθεστώς καπιταλισμού). Όλες οι κοινοβουλευτικές κουφάλες της αστικής ψευτοδημοκρατίας θα επιτεθούν στο σκηνοθέτη, στους ηθοποιούς, στα σκηνικά, οι ΔΟΥ θα ελέγχουν και τριπλοελέγχουν τις εισπράξεις κάθε βράδυ και από πλευράς σινεκριτικής, είτε θα γεμίσουμε από αρνητικά σχόλια κάθε λογής, είτε θα πέσει σιγή τάφου.

Το μόνο κακό, προβλέπω να επιχειρήσει η Χ.Α. να καπηλευθεί το εθνικοαπελευθερωτικό μήνυμα που αντικειμενικά ενστερνίζεται και θέλει να μεταφέρει το ελληνικό κοινό ο σκηνοθέτης και η ομάδα των συντελεστών του έργου, αλλά γι'αυτό δεν φταίει η Χρυσή Αυγή. Φταίνε οι προδοτικές ψευτοαριστερές ηγεσίες των σταλινικών κομμάτων και κανένας άλλος! Αυτοί σπρώχνουν τον απλό λαό στα δεξιά και σε λύσεις των προβλημάτων του που τον πάνε πίσω, αντί για μπροστά. Αν δεν ήταν αυτές οι ψευτοδημοκρατικές, ψευτοαριστερές, ψευτοσοσιαλιστικές και ψευτοκομμουνιστικές ηγεσίες, τίποτα δεν θα έκλεινε το δρόμο στην ανατροπή του συστήματος της κοινωνικής αδικίας. Τίποτα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας