patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ....

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1706

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 18, 2017 11:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος




Τελικά το "Συνταγματικό" δημοψήφισμα που προκάλεσε ο Ερντογάν έγινε, δίχως να του δώσει τα αποτελέσματα που προσδοκούσε. Τις παραμονές της προσφυγής στις κάλπες, είχε πει ότι το ΝΑΙ, θα κυμαινόταν ανάμεσα στο 55% με 60%. Ωστόσο έμεινε με το πενιχρό 51%. Ποσοστό που προέκυψε μέσα από πολύ αμφισβητούμενες εκλογικές διαδικασίες, οι οποίες (απ' όσα έγιναν γνωστά μετά το κλείσιμο της κάλπης) μόνο αδιάβλητες εκλογές δεν θύμιζαν. Ήδη έχουν υποβληθεί επίσημα ενστάσεις για περίπου 2μιση εκατομμύρια ψηφοδέλτια τα οποία βρέθηκαν μέσα σε φακέλους που δεν είχαν σφραγίδα εφορευτικής επιτροπής!!... Την ίδια στιγμή, είναι πάρα πολλές οι καταγγελίες που έγιναν για την συμπεριφορά των καθεστωτικών ΜΜΕ κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, τα οποία σαμποτάριζαν προκλητικά το ΟΧΙ, προσκαλώντας κατά 90% στις συζητήσεις που διοργάνωναν υποστηρικτές του ΝΑΙ. Γι' αυτό το τελευταίο άλλωστε, έχουμε αποκομίσει κι' εμείς πικρή εμπειρία από την συμπεριφορά των εγχώριων τσοντοκάναλων την εποχή του δικού μας δημοψηφίσματος που έγινε το καλοκαίρι του 2015....

Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά που έχουν έλθει στην επιφάνεια για τις νόθες διαδικασίες αποτελούν το εξωτερικό περίβλημα των εξελίξεων που όμως και αυτό,(το περίβλημα) αφήνει χοντρά - χοντρά να φανεί και ένα βασικό μέρος του περιεχομένου, το οποίο και είναι ετούτο: Ο απόλυτος διαχωρισμός της Τούρκικης κοινωνίας σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα, τα οποία όμως (λόγω της ιδιομορφίας του Τούρκικου κράτους) περιέχουν στην πραγματικότητα και περισσότερες ομαδοποιήσεις.

Η νέα Τουρκία, όπως προέκυψε από το 1922 και μετά, μέσα στην ιμπεριαλιστική εποχή, ήταν καταδικασμένη να μην γίνει ποτέ ένα ανεπτυγμένο καπιταλιστικό κράτος. Μία πανσπερμία εθνοτήτων και μία καθυστερημένη οικονομία. Αυτή ήταν η ιστορική κληρονομιά που κουβαλούσε συνέχεια, και με αυτήν (την κληρονομιά!) στις πλάτες την βρήκε η εποχή της παγκοσμιοποίησης.....

Τον Φλεβάρη του 2001, η νομισματική κρίση που ξέσπασε, έβαλε τον Τούρκικο λαό σε μια νέα εποχή. Η ύφεση έφτασε το 7,2%, ο πληθωρισμός το 70%,ενώ η μείωση της παραγωγής έφτασε το 10%, με αποτέλεσμα να κλείσουν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα εκατοντάδες επιχειρήσεις, με την ανεργία να εκτοξεύεται στα ύψη. Σε τέτοιες περιπτώσεις τι γίνεται σε μια εποχή παγκοσμιοποίησης; Μα φυσικά η έλευση του ΔΝΤ, το γνώριμο σε εμάς ξεπούλημα στο ξένο κεφάλαιο της δημόσιας περιουσίας της χώρας, (ιδιωτικοποιήσεις!) και το κερασάκι της τούρτας, που δεν ήταν άλλο από τα οικονομικά μέτρα εναντίον της εργατικής τάξης, και των υπόλοιπων ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων. Όλα αυτά μέχρι και το 2004, διάστημα στο οποίο εξαφανίστηκαν από τις συνειδήσεις του κόσμου όλα τα παλιά παραδοσιακά κόμματα. Ωστόσο σε ολόκληρο αυτό το διάστημα ξένο και ντόπιο κατεστημένο ετοίμαζαν την διάδοχη λύση. Μία λύση πολυδιαφημιζόμενη, μέσα σε λαμπερό περιτύλιγμα, αυτό του "δημοφιλούς και κοσμαγάπητου" Δημάρχου, του Ταγίπ Ερντογάν.... Ένα παρόμοιο σενάριο πήγαν να μας παρουσιάσουν κι' εδώ με τον Αβραμόπουλο, αλλά ο τελευταίος αποδείχτηκε "πολύ λίγος". Άλλο Ερντογάν, άλλο Αβραμόπουλος. Βλέπετε ακόμα και οι αχυράνθρωποι έχουν τις διαβαθμίσεις τους.....

Όταν ανέλαβε σαν πρωθυπουργός ο Ερντογάν συνέχισε για ένα διάστημα την πολιτική ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας. Ωστόσο το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν είχε μπροστά του κανένα πολιτικό αντίπαλο αφού οι πάντες είχαν απαξιωθεί, του έδωσε τον απαραίτητο χρόνο που χρειαζόταν για να σταθεροποιηθεί. Αργότερα και με εφαλτήριο της οικονομίας τον τουρισμό, ο οποίος αναπτύχθηκε σε βάρος του Ελληνικού που είχε στα πόδια του τα βαρίδια του Ευρώ, η κατάσταση καλυτέρευσε κάπως, και ο Ερντογάν έγινε κάτι σαν "Σωτήρας" της Τουρκίας.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η πολιτική φούσκα Ταγίπ Ερντογάν. Ωστόσο οι φούσκες αργά ή γρήγορα σπάνε. Και ο Ερντογάν σαν φούσκα έκλεισε πλέον τον κύκλο του. Κάτι η αποτυχία του να ηγηθεί (!!) του Ισλαμικού κόσμου, κάτι οι εξελίξεις στην Συρία με τα σχέδια ΗΠΑ - Ρωσίας να δημιουργήσουν το Κουρδικό ανεξάρτητο κράτος σε ολόκληρη λουρίδα της Β. Συρίας, κάτι η χειροτέρευση της οικονομίας της χώρας πρώτα και κύρια από το βούλιαγμα (από πέρυσι!) της τουριστικής δραστηριότητας (φρόντισαν γι'αυτό οι Αμερικάνοι με τις αλλεπάλληλες "τρομοκρατικές τους" ενέργειες) το λαδάκι του "Σουλτάνου" φαίνεται ότι έχει σωθεί. Η προσπάθειά του να κυβερνήσει σαν καλυμμένος δικτάτορας από εδώ και πέρα, δεν υπάρχει περίπτωση να ευοδωθεί... Με έναν λαό ο οποίος έχει αρχίσει να γονατίζει οικονομικά, την ίδια στιγμή που βρίθουν μέσα στους κόλπους της χώρας διάφορα εθνοτικά προβλήματα με κορυφαίο αυτό των Κούρδων, μόνο δικτάτορες δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν....

Η κατάσταση στην Τουρκία βρίσκεται και πάλι μπροστά σε μεγάλο αδιέξοδο. Ορατή πολιτική λύση μετά τον Ερντογάν, δεν υπάρχει στον ορίζοντα. Είναι αυτό το πολιτικό κενό άλλωστε που επέτρεψε στον Ερντογάν να φτάσει μέχρι εδώ όπως ήδη σημειώσαμε.. Στο βάθος του δρόμου δεν υπάρχει τίποτε άλλο από την μεγάλη εμφύλια σύγκρουση. Ο χρόνος και οι σταθμοί που θα χρειαστεί να περάσει η χώρα μέχρι αυτή την τελευταία σύγκρουση είναι αδύνατον να προβλεφθούν. Πιθανόν να έχουμε και νέες κινήσεις μέσα από τον στρατό. Πετυχημένες σχετικά ή αποτυχημένες, αυτές οι κινήσεις το μόνο που θα κάνουν, είναι να επιταχύνουν τις εξελίξεις που θα οδηγήσουν στην οριστική σύγκρουση που προαναφέραμε......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αγια-Σοφιάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 19, 2017 9:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η φούσκα ήταν φανερή αλλά τα βόδια οι χρυσαυγίτες έβλεπαν τον "τιτανοτεράστιο ηγέτη" Νταβούτογλου. Γνήσιοι απόγονοι της "αδέξιας δεξιάς" που έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου , είχαν πάρει με τρόμο τους Τούρκους και έβλεπαν τους μπαρμπάδες της Τουρκίας σαν μετρ της πολιτικής και ανακάλυπταν πολιτική ευφυία ακόμη και εκεί που δεν υπήρχε.
Όχι μόνο ανακάλυπταν οτι το ΔΝΤ βοήθησε την Τουρκία (αλήθεια πως ;;;;) αλλά την έκανε και υπερδύναμη !!! Και έβλεπαν "μουσουλμανικά τόξα" αγνοώντας και την ιστορική πραγματικότητα . Φαντάζονταν τα βόδια οι χρυσαυγίτες (η ηγεσία τους αλλά δυστυχώς το έλεγαν και στον απλό κόσμο) οτι αρκεί το κοινό θρήσκευμα για να ενωθούν λαοί εντελώς διαφορετικοί και με μίσος αιώνων .
Η παντελής ιστορική άγνοια τους οδήγησε στο συμπέρασμα οτι θα δέχονταν όοοοοοοολοι οι λαοί της Ανατολίας , όλοι οι Άραβες ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ , οτι τώρα θα έφερναν πίσω τον Ερντογάν και τον μπάρμπα Νταβούτογλου (με το μπέστ Σελλερ "στρατηγικό βάθος¨) και θα τους έκαναν Σουλτανους !!!
Αλλά η αμορφωσιά τους δεν σταματούσε εκεί. Σε ένα ρεσιτάλ πολιτικού κομπογιαννιτισμού μας πρόσφεραν κι άλλα τέτοια γεωπολιτικά μαντζούνια που έμπλεκαν και την εγγύτερη Μέση Ανατολή !!! Δηλαδή μας έδιναν μια Οθωμανική αυτοκρατορία ή οπόια θα έφτανε μέχρι το Μαρόκο !!! (Ξεχασατε να ενώσετε ξανά και το Σουδάν με την Αίγυπτο ρε )
Το...τόξο έκλεινε φυσικά πάνω από την Ελλάδα όπου τα μυαλό τους έβαζε στο μίξερ τους παντελώς αδιάφορους θρησκευτικά Αλβανούς και τους Βόσνιους (οι οποιοι είναι κάπου 40% πληθυσμιακά μουσουλμάνοι ενώ το υπόλοιπο 60% Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Καθολικοί) .
Δυστυχώς η Ελληνική πραγματικότητα και οι ξενόδουλη αριστερά εδώ και χρόνια έχει παραχωρήσει την ενημέρωση σε θέματα Τουρκίας στην άκρα δεξιά και σε γραφικούς πρώην πράκτορες ! Οπότε η ενημέρωση των Ελλήνων γίνεται δυστυχώς από ανθρώπους παντελώς αστοιχείωτους οι οποίοι φαντάζονται οτι πολιτική είναι τα αεροπλάνα και τα άρματα μάχης .
Η πραγματικότητα είναι ζοφερή για τον Ερντογάν αλλά ακόμη πιο ζοφερή για τους εδώ αναλυτές οι οποίοι φαίνονται πλέον ανακόλουθοι στους λόγους τους .
Φυσικά δεν αμφιβάλουμε οτι θα συνεχίσουν να ουρλιάζουν για τον εξ Ανατολών κίνδυνο και την θεωρία (αλήθεια από που βγαίνει αυτό το συμπάρασμα ;;; ) οτι η Τουρκία θα μας επιτεθεί επειδή έχει προβλήματα ! Ή αν χάσει εδάφη από τους Κούρδους θα τα κερδίσει ...από την Ελλάδα . Ξέχασαν να μας πουν αν εμείς με την σειρά μας θα αναπληρώσουμε τα εδάφη μας με εδάφη από την Νότια Ιταλία .
Οι μόνοι που πείθονται πλέον είναι κάτι χουνταίοι και οι κουκουέδες οι οποίοι βέβαια δεν έχουν πολιτικό μέλλον.
Όσο για την Τουρκική ακροδεξιά . Αυτή σιγά σιγά μας τελειώνει . Η άκρα δεξιά στην Τουρκία έχει έναν διαρκή σκοτείνό ρόλο και σφιχτές αγκαλιές με το Τουρκικό νεότερο κράτος από την Κεμαλική και έπειτα περίοδο .
Έπαιζε πάντα έναν αντιδραστικό ρόλο με επιθέσεις σε απεργούς , συνδικαλιστές , αγωνιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , Κούρδους ενώ έχουν ακόμη και δολοφονίες στο ενεργητικό τους (δολοφονία Αμπντί Ιπεκτσί, απόπειρα δολοφονίας Πάπα, Ισαάκ στην Κύπρο κλπ) .
Μια μεγάλη σύγχυση που υπάρχει στην χώρα μας είναι να τους ταυτίζουμε με τους Κεμαλικούς . Οι ακροδεξιοί στην Τουρκία απλά καπηλεύονται την εικόνα του Κεμάλ αλλά η πολιτική τους είναι πλήρως φιλελεύθερη και αντιδραστική .Ο Κεμάλ είχε προστατευτισμό στην οικονομία . Αυτοί είναι υπερ των ιδιωτικοποιήσεων και πάντα είναι αρωγοί των σωμάτων ασφαλείας και τραμπουκίζουν τον Τουρκικό λαό . Μάλιστα πριν κάπου δύο χρόνια όταν σκοτώθηκε ένας πιτσιρικάς στην Τουρκία και ξεκίνησαν επεισόδια και έπεφτε ξύλο αυτοί έκαναν αντισυγκεντρώσεις με συνθήματα όπως "θα σπάσουμε τα χέρια όποιου ξαναγγίξει την αστυνομία" .
Έχουν τόσο σχεση με τον Κεμάλ όσο και οι αντίπαλοί τους πχ το Ρεπουμπλικανικό κόμμα το οποίο ουδεμία σχέση έχει με το Κεμαλικό Ρεπουμπλικανικό κόμμα.
Ο Ερντογάν...ο "ηγέτης"...ο "Σουλτάνος" τελικά κατάφερε να έχει μαλώσει με όλον τον κόσμο (αν θυμάστε είχε κατηγορήσει μέχρι και την Κίνα οτι κανει γενοκτονία στους Ουιγούρους!!!) , έχει αποτυχημένα επιχειρήσει να προσεταιριστεί τους Παλαιστινίους (μακελειό απο τους Ισραηλινούς καταδρομείς) και έχει μπλέξει άσχημα στην Συρία .
Αυτά τα ολίγα.
όποιος διαφωνεί ας διαβάσει Ινφογνώμων πολιτικά και ΧΑ...
Επιστροφή στην κορυφή
Ερυθρός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 20, 2017 10:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η εξόντωση του Τουρκικού λαού από το ΔΝΤ σε ένα πολύ δυνατό άρθρο

http://www.analyst.gr/2017/04/17/o-thanatos-tis-tourkikis-dimokratias/
Επιστροφή στην κορυφή
Ερυθρός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 20, 2017 11:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://teddygr.blogspot.gr/2017/04/1-20.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/teddygr+(Cogito+ergo+sum) Εδώ το ξεκίνημα , η κυβέρνηση συνεργασίας Γιλμάζ, Ετσεβίτ , Μπαχτσελί , το ενεργειακό παιγνίδι με τους αγωγούς και το "φάγωμα" Γιλμάζ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 21, 2017 11:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://teddygr.blogspot.gr/2017/04/2-2001.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/teddygr+(Cogito+ergo+sum)
Επιστροφή στην κορυφή
Ερυθρός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 22, 2017 10:53 am    Θέμα δημοσίευσης: Γελοίο άρθρο του Μιχαλολιάκου. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το οτι η ΧΑ έχει ρίξει εδώ και καιρό λευκή πετσέτα το φωνάζουμε εδώ και καιρό .
Και ενώ καποιες ενέργειες του Μιχαλολιάκου δείχνουν σκοπιμότητα (μην τυχόν και ανέβουν τα ποσοστά) κάποιες άλλες δείχνουν βαθιά πνευματική ανεπάρκεια και πολιτική αγραμματοσύνη .
Τα ξεφτέρια λοιπόν της γεωπολιτικής της ΧΑ μας χάρισαν ένα ακόμη άρθρο πολιτικού κομπογιαννιτισμού . http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erntogan-kai-gkrizoi-lukoi-shmadeuoun-thn-ellada-arthro-tou-n.-g.-michaloli

Το άρθρο φυσικά είναι του μεγάλου ηγέτη Μιχαλολιάκου ο οποίος θεωρεί οτι είναι ο κατάλληλος να υπερασπίσει την Ελλάδα από την Τουρκία (ενώ δεν μπορεί να υπερασπιστεί ούτε τα γραφεία του απο τις επιθέσεις) . Οι χρυσαυγίτες του Μιχαλολιάκου που θα έριχναν φάπες στο πολιτικό σύστημα (και τελικά κατάφεραν να φάνε φάπες μέσα στα βουλευτικά γραφεία τους απο τον γιο του Μπαλτάκου) καθημερινά επιβεβαιώνουν την πολιτική τους ανεπάρκεια .

Τι να σχολιάσει κανείς στις μπούρδες του Μιχαλολιάκου ;;;
Το οτι το δημοψήφισμα με εκτεταμένη νοθεία απέδειξε την βαθιά αντίθεση που υπάρχει στην Τουρκία ο Μιχαλολιάκος δεν το είδε ! Είδε οτι ο Τουρκικός λαός επέλεξε Ερντογάν !!!
Είναι τόσο πολιτικά και ιστορικά άσχετος που φαντάζεται οτι η άκρα δεξιά των Γκρίζων Λύκων έχει την οποιαδήποτε σχεση με την ουσία της Κεμαλικής πολιτικής ! Στην πραγματικότητα αυτό που συνέβη είναι η άνευ όρων παράδοση των γκρίζων λύκων σε κάθε ανεξάρτητη από του Τουρκικό κράτος πολιτική αλλά και ήττα του Ερντογάν που φυσικά θα ήθελε να μην τους ´σερνει πλέον μαζί του !
Ο Οικονομικά παντελώς ασχετος Μιχαλολιάκος βλέπει πανίσχυρη Τουρκία ενώ πατάει στα κλασσικά ακροδεξιά πατήματα για να οδηγηθεί στα συμπεράσματά του . Ισχυρή χώρα άσχετε Μιχαλολιάκο είναι η χώρα που έχει ισχυρή οικονομία και λαό με καλό βιοτικό επίπεδο . Αλλά έτσι έχει μάθει ο Μιχαλολιάκος . Ισχυρή χώρα είναι τα τανκς και τα αεροσκάφη ! Δεν θα αναλύσουμε πόσο έχει ξεδοντιαστεί ο Τουρκικός στρατός απο την φθορά του pkk , την επιχείρηση στην Συρία , τις εκκαθαρίσεις κλπ γιατί αυτό έχει νόημα όταν κρίνεις ένα άρθρο με λογική και όχι άρθρο που έχει την υπογραφή του Μιχαλολιάκου .
Φυσικά σκορπάει γέλιο ο άσχετος ΓΓ με την νεολαία της Τουρκίας που φλέγεται απο φανατισμό και εθνικισμό ενώ η δικιά μας απο μαρξισμό .
Ο άνθρωπος σε μια εθνικοφροσύνικη τρικυμία εν κρανίω φαντάζεται την νεολαία τουλάχιστον ως...Τσέτες . Μιχαλολιάκο δεν ξερεις τι σου γίνεται .
Σε κάθε χώρα η νεολαία σκεφτεται άλλα πράγματα κι όχι αυτά που έχεις εσύ που είσαι 100 χρονών. Θέλει δουλειά , θέλει λεφτά , γκόμενες , σπίτι , καλή ζωή . Δεν φαντάζεται ούτε την Πόλη ούτε την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας .
Με την βλακεία του Μιχαλολιάκου περι Μεγάλης Αλβανίας πραγματικά είναι να γελάει κανείς αλλά θα τον δικαιολογήσουμε επειδή όταν είσαι τόσο ανεπαρκής πολιτικά για να προστατέψεις τα γραφεία σου είναι λογικό να φοβάσαι όχι την Αλβανία μόνο αλλά και το Τζιμπουτί ακόμη .
Δεν βαρέθηκες τα παραμύθια ρε Μιχαλολιάκο ; Δεν βαρέθηκες να μας λες για τα ενεργειακά κοιτάσματα σε Ελλάδα και Κύπρο που "τα θελουν οι Τούρκοι" ;;; Μιχαλολιάκο άνοιξε κανενα βιβλίο ή καμία ανάλυση . Ή εστω δες τι γραφατε πριν 7-8 χρόνια . Οτι δηλ "απο στιγμή σε στιγμή οι αμερικανοσιωνιστές επιτίθονται στο Ιράν"...(μάλλον χάθηκαν στον δρόμο για την Τεχεράνη) . Σε μια εποχή που το πετρέλαιο έχει ξεφτιλιστεί ο Μιχαλολιάκος βλέπει ενεργειακή κούρσα και μάλιστα σε υποθαλάσσιο πετρέλαιο που θα είναι και ακριβό !!!
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνα άσχετοι και το τραγικό είναι οτι νομίζουν οτι είναι σχετικοί .
Πιο μάγκας είναι ακόμη και ο Σώρρας . Γιατί τουλάχιστον αυτός χωρίς να έχει και το ηθικό ανάστημα έχει βγάλει τον κόσμο του έξω . Εχει γραφεία ισόγεια Μιχαλολιάκο !
Θα μας επιτεθεί η Τουρκία Μιχαλολιάκο ;;; Που είναι σε φοβερή κρίση ; Θα μας επιτεθεί ο μεγάλος ηγέτης Ερντογάν Μιχαλολιάκο ; Που έχει μαλώσει με όλον τον πλανήτη ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 22, 2017 6:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ... ΠΕΦΤΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ»
Aυτό είναι το σενάριο που τρομάζει τον Ρ.Τ.Ερντογάν...
http://www.pronews.gr/portal/20170421/defencenet/toyrkia-politiki/63/ayto-einai-senario-poy-tromazei-ton-erntogan
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 23, 2017 2:22 am    Θέμα δημοσίευσης: "Τους φάγαμε!!!..." Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερυθρός έγραψε:
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erntogan-kai-gkrizoi-lukoi-shmadeuoun-thn-ellada-arthro-tou-n.-g.-michaloli

...η μόνη λύση για να μη γίνει η Ελλάδα μια επαρχία της Τουρκίας, είναι να μετατραπεί σε μία πανίσχυρη δύναμη αποτροπής, η οποία θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο τα δίκαιά της.


Το ανωτέρω από το άρθρο του Μιχαλολιάκου.

Φυσικά η Ελλάδα θα "μετατραπεί σε πανίσχυρη δύναμη"...παραμένοντας στην Ε.Ε. και στο ΕΥΡΩ! Ο Γ.Γ. της Χ.Α. το κατέστησε σαφές εδώ και καιρό: "Η Ελλάδα δεν πρέπει να φύγει από την Ευρωζώνη πριν επανέλθει στην ανάπτυξη..."

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 23, 2017 2:46 am    Θέμα δημοσίευσης: Όχι τόσο απλά... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
«ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ... ΠΕΦΤΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ»
Aυτό είναι το σενάριο που τρομάζει τον Ρ.Τ.Ερντογάν...
http://www.pronews.gr/portal/20170421/defencenet/toyrkia-politiki/63/ayto-einai-senario-poy-tromazei-ton-erntogan


Σε περίπτωση, ωστόσο, που ο Ερντογάν χάσει την προεδρία και ο διάδοχός του επιχειρήσει να κάνει χρήση των νέων εξουσιών του προέδρου, γεννάται το ερώτημα: ΤΙ θα πράξουν οι οπαδοί του νυν "Σουλτάνου"; Ο Ερντογάν δεν θα είναι ο μόνος που θα κινδυνεύσει από απομόνωση και διώξεις. Αν φυλάκισε και κατεδίωξε χιλιάδες αντιπάλους κατά το τελευταίο ένα έτος, το κατόρθωσε χάρη στην σθεναρή στήριξη μεγάλου αριθμού του τουρκικού λαού. Ιδιαίτερα κατά τις ημέρες του πραξικοπήματος.

Τα αντίποινα και οι απαιτήσεις για εκκαθάριση θα καταστήσουν αναπόφευκτες τις διώξεις και τις φυλακίσεις - αν όχι χειρότερα! - όλων των οπαδών του Ερντογάν που διατηρούν αυτήν την ιδιότητα (αναμενόμενο, βέβαια να έχουν μειωθεί δραστικά έως το 2019, ιδιαίτερα αν ο "Σουλτάνος" επιχειρήσει να εδραιωθεί περαιτέρω δια πολεμικών τυχοδιωκτισμών). Όσοι και αν είναι αυτοί οι οπαδοί, τότε, θα αποδεχτούν παθητικά το πεπρωμένο τους; Ή θα σύρουν την γειτονική χώρα σε εμφύλια αναμέτρηση;

Ό,τι και να επιχειρήσει ο Ταγίπ μπέης, γίνεται όλο και πιο φανερό πως, με την απόπειρα να εδραιωθεί σαν μονοκράτωρ εκμεταλλευόμενος το αποτυχημένο πραξικόπημα, πέρασε σε μια ατραπό από την οποία δεν υπάρχει δυνατότητα να εξέλθει ανώδυνα. Είτε μόνος αυτός, είτε μαζί με τους (όσους!) οπαδούς του, θα αντιμετωπίσει το ρητό: "Μάχαιραν έδωκες, μάχαιραν θα λάβεις!" Τα παθήματα του άσπονδου εχθρού του, του Μπασάρ Αλ Άσαντ, φαίνεται πως δεν τον δίδαξαν τίποτα...

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 26, 2017 9:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυσαρέσκεια και των ΗΠΑ για τους τουρκικούς βομβαρδισμούς: "Δεν ειδοποίησαν, κινδύνεψαν και Αμερικάνοι"

http://www.zougla.gr/kosmos/article/disareskia-ke-ton-ipa-gia-tous-tourkikous-vomvardismous-den-idopisan-kindinepsan-ke-amerikani
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 26, 2017 9:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η Ρωσία μπαίνει στο χορό των επικρίσεων για τις τουρκικές επιδρομές

Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/344964/kai-i-rosia-bainei-sto-horo-ton-epikriseon-gia-tis-tourkikes-epidromes/#ixzz4fNvhKL2I
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 26, 2017 10:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://teddygr.blogspot.gr/2017/04/5.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/teddygr+(Cogito+ergo+sum)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 26, 2017 11:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε διαθεσιμότητα ακόμα 9.103 αστυνομικοί στην Τουρκία
http://www.zougla.gr/kosmos/article/se-dia8esimotita-akoma-9103-astinomiki-stin-tourkia-1444531
Με τον στρατό και την αστυνομία να είναι υπό διωγμό ο Εντοργάν είναι ένας ξεκρέμαστος Σουλτάνος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας