patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

TO MHNYMA TOY ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ--ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ--

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 29, 2017 3:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: TO MHNYMA TOY ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ--ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ-- Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγκλονιστικό το μήνυμα που στέλνει ο Στρατηγός κύριος Ταμουρίδης Νικόλαος σε όλους τους απανταχού Έλληνες και Ελληνίδες, με έμφαση στην Πίστη και στα αφεντικά της Ελλάδος που δεν είναι άλλος παρά οι ίδιοι οι Έλληνες, και όχι οι κομματικοί Στρατοί που παίρνουν τα λεφτά μας και φέρνουν την καταστροφή….

Από τα γραπτά του διακρίνουμε, ότι είναι και ο ίδιος αγανακτισμένος (και αυτός άνθρωπος είναι) όπως όλοι εμείς, και κάνει με στοιχεία μια αντιπαραβολή σε ότι έταξαν και σε ότι έπραξαν οι κομματικοί στρατοί… Τέλος το άρθρο του κλείνει “Τούτη η ώρα είναι των Ελλήνων” και βέβαια έχουν προηγηθεί κάποιες φράσεις που στέλνει πολλά μηνύματα σε όλες τις κατευθύνσεις (το ένα από αυτά θα σας το εξηγήσω παρακάτω), “Τώρα όμως που όλα βγήκαν στο φως, Δεν τους πιστεύουμε πλέον κ.α”

Όσοι έχουν γνώση το τι εστί Στρατιωτικός Διπλωματικός Λόγος, θα καταλάβουν άμεσα, χωρίς πολλές εξηγήσεις,,, τι αφήνει να εννοηθεί η επιστολή του – το κάλεσμα του – και σε ποιους στοχεύει με αόρατο μελάνι.

Με λίγα λόγια,,,, αν η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, η Ορθόδοξη, Πατριωτική, Ελληνική Παράταξη που έχει δημιουργήσει ο Στρατηγός, μεταξύ και άλλων διακεκριμένων προσώπων, καταφέρει και γίνει κυβέρνηση,,,, η τιμωρία για τους ανθέλληνες προδότες θα είναι τέτοια που δεν έχουν φανταστεί. Όχι, δεν υπερβάλλω, και εξάλλου αυτό είναι στις δεσμεύσεις τους και το γράφει η ιστοσελίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Δείτε το άρθρο του…

Μας είπαν…

Μας είπαν »ανήκωμεν εις την δύσιν» και φρόντισαν να μας υποδουλώσουν στους δυτικούς σύγχρονους βαρβάρους,

Μας είπαν »Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και την καταχρέωσαν για να μην μας ανήκει,

Μας είπαν »παίξτε χρηματιστήριο» και μας πήραν τις περιουσίες,

Μας είπαν »εκσυγχρονισμός του κράτους» και υπέστειλαν την ελληνική σημαία,

Μας είπαν »επανίδρυση του κράτους» και διέλυσαν κάθε έννοια δημόσιας διοίκησης,

Μας είπαν »λεφτά υπάρχουν» και έφεραν το ΔΝΤ και τους άλλους »θεσμούς» να »μας δανείσουν»,

Μας είπαν »θα σκίσουμε τα μνημόνια» και όχι μόνο τα αποδέχθηκαν, αλλά υπέγραψαν κι άλλα,

Μας είπαν θα μας αυξήσουν μισθούς και συντάξεις και τα μειώσανε πάνω από 50%,

Μας είπαν »η ελπίδα έρχεται» και αντί της ελπίδας ήρθαν εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες.

Όλους αυτούς!

Τους ψηφίζαμε όχι επειδή μας ενέπνεαν, αλλά γιατί έταζαν,

Τους ψηφίζαμε γιατί έλεγαν μεγάλα λόγια που μας άρεσαν,

Τους ψηφίζαμε γιατί δεν είχαμε άλλη επιλογή.

Τώρα όμως που όλα βγήκαν στο φως!

Τώρα που καταλάβαμε ότι μας κορόιδευαν με τα ψέματά τους,

Τώρα που αποδείχθηκε ότι το ισχύον πολιτικό σύστημα απέτυχε παταγωδώς και πέτυχε μόνο για τους υπηρέτες του,

Τώρα που τους ακούμε και πάλι να θέλουν να μας σώσουν,

Δεν τους πιστεύουμε πλέον!

Τώρα εξερχόμαστε από τα χαρακώματα της θαλπωρής του καναπέ, της εκ του ασφαλούς κριτικής και της έλλειψης θάρρους,

Τώρα κάνουμε σημαία σας την αλήθεια!

Τώρα δίνουμε απάντηση στην εθνική κραυγή αγωνίας: Κάτι πρέπει να γίνει!

Τώρα ενώνουμε δυνάμεις για μια Ελληνική διέξοδο σωτηρίας!

Γιατί δεν χρωστάμε σε κανένα, γιατί οι Έλληνες πολίτες δεν χρωστάνε σε κανένα,

Γιατί δεν ανεχόμαστε να δίνονται χρήματα στους κομματικούς στρατούς αντί να δοθούν στον νοικοκύρη έλληνα πολίτη,

Γιατί επιβάλλεται να μειωθεί η φορολογία για να επιστρέψουν οι επιχειρήσεις στην πατρίδα και να βρούνε δουλειά οι Έλληνες,

Γιατί επιβάλλεται να στηριχθεί η Ελληνίδα μάνα και τα παιδιά της,

Γιατί επιβάλλεται να στηριχθεί ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος για την αυτάρκεια της χώρας με ελληνικά προϊόντα,

Γιατί θέλουμε να ξαναδούμε τους Έλληνες να χαμογελούν,

Γιατί θέλουμε να πάρουμε πίσω αυτά που μας κλέβουνε, την πίστη μας, την πατρίδα μας, τη γλώσσα μας, την αξιοπρέπειά μας,

Γιατί θέλουμε ο Έλληνας πολίτης να αισθάνεται ασφαλής στην πατρίδα του, στην πόλη του, στο χωριό του, στο σπίτι του,

Γιατί αυτή η χώρα έχει τεράστιες δυνατότητες. Γιατί οι Έλληνες, όλοι μας, έχουμε απίστευτες δυνατότητες,

Γιατί μπορούμε να σταθούμε όρθιοι απέναντι στους ξένους, κι αν χρειαστεί να τα σπάσουμε με αυτούς,

Γιατί αυτό το οικόπεδο, η Ελλάδα, έχει αφεντικό. Είναι ο Έλληνας!

Ήρθε η ώρα!

Όλοι εμείς, η τεράστια πλειοψηφία των Ελλήνων, με πίστη στο Χριστό και στην Πατρίδα μας, να απλώσουμε τα χέρια μας και να σχηματίσουμε την μεγάλη λυτρωτική αλυσίδα. Και έτσι λυτρωμένοι, ο καθένας από εμάς να γίνει ένας από τους αμέτρητους στύλους του μεγάλου του έργου του ενωτικού, για να αγωνιστούμε και να στεριώσουμε αυτό το οικοδόμημα που κλυδωνίζεται και παραπαίει, να παλινορθώσουμε την Ελλάδα!

Τούτη η ώρα είναι η ώρα των Ελλήνων!

Νίκος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Ελεύθερης Πατρίδας
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 29, 2017 5:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κάθισε η βάρκα...πριν ακόμα βρεθεί στο νερό! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όργιο "συγκινησιακών πυροτεχνημάτων" το κείμενο του στρατηγού...Το ίδιο ισχύει και για την ιδρυτική διακήρυξη της "Ελεύθερης Πατρίδας". "Πολύ σάλιο, και μηδέν νόημα"...

Ας δούμε εν τάχει τις βασικές πολιτικές θέσεις. Ακολουθούν αξιοσημείωτα (και, κατά το μάλλον και ήττον, βαρύνοντα) αποσπάσματα:


1. Εθνική Κυριαρχία.

δ. Επαναδημιουργία του εθνικού κράτους, με βασικά στοιχεία τη γλώσσα και τον πολιτισμό, και εκμετάλλευση της συμμετοχής μας στους υπερεθνικούς οργανισμούς, ακόμη και μέσα στις σύγχρονες παγκοσμιοποιημένες διεργασίες, προς εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος.


Ήτοι: Η έξοδος από την Ε.Ε. δεν αποτελεί απαραίτητη και πρώτη προτεραιότητα. Η παγκοσμιοποίηση εκλαμβάνεται ως αυτονόητη και μόνιμη κατάσταση. Η θέση 6, κατωτέρω, καθιστά τα τελευταία πιο σαφή - μάλλον ανησυχητικά!

2. Εθνική Παιδεία.

δ. Ενίσχυση της δημόσιας παιδείας με παράλληλη λειτουργία της ιδιωτικής εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες.


ΤΙ σημαίνει η τελευταία φράση; Όχι μόνο δεν προβλέπεται η δημόσια και δωρεάν παιδία για όλους, αλλά παραμένουν όλα τα νυν ιδιωτικά ιδρύματα; Ακόμα και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια;

3. Πατρίδα - Ελλάδα

β. Εγκατάλειψη του ανυπάρκτου δόγματος ''δεν διεκδικούμε τίποτε'' και δυναμική διεκδίκηση, σε όλα τα επίπεδα, των δικαίων του ελληνισμού στις πανάρχαιες κοιτίδες του.


ΤΙ σημαίνει αυτό; "Να πάρουμε την Πόλη και την Αγιά - Σοφιά;" Η "Ελεύθερη Πατρίδα" επιδίδεται ήδη σε μετατροπή του εαυτού της σε...ΤΣΙΡΚΟ;

5. Οικονομικά.

α. Χρέος - Μνημόνια.

(1) Λογιστικός έλεγχος του χρέους με σκοπό τη μείωση στα πραγματικά του πλαίσια και την αποπληρωμή του με γνώμονα την ευημερία του ελληνικού λαού.

(3) Έλεγχος της συνταγματικότητας των μνημονίων και των συνακόλουθων εφαρμοστικών νόμων. Επαναδιαπραγμάτευση, με στόχο αφενός την στήριξη των μέτρων που εγγυώνται τη σωστή οργάνωση και λειτουργία του κράτους και αφετέρου την κατάργηση των όρων που αφορούν απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων και αντιστρατεύονται τις αξίες της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας.

γ. Χρέη πολιτών.

(1) Ανακούφιση, μέσω βιώσιμων ρυθμίσεων, των τραπεζικών χρεών, καθώς και των χρεών προς το δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, που αποδεδειγμένα αδυνατούν να πληρώσουν οι φτωχοί πολίτες και οι υπερχρεωμένες επιχειρήσεις.

(2) Προστασία της πρώτης κατοικίας από οποιαδήποτε μορφή κατάσχεσης λόγω χρεών.

(3) Έλεγχος και λήψη κατάλληλων μέτρων για αποφυγή δημιουργίας χρεών στο μέλλον (σπατάλες, υπερκαταναλωτισμός, απόκρυψη πλούτου κλπ).


α. Χρέος - Μνημόνια.


(1) Δεν προβλέπεται πλήρης και άμεση κατάργηση του χρέους. Μόνο "μείωση στα πραγματικά πλαίσια". Με άλλα λόγια...Υπάρχει "πραγματικό χρέος" (ΠΟΣΟ;). Απλά, επιδιώκεται και εδώ το πολυπόθητο..."κούρεμα"!

(3) Δεν προβλέπεται πλήρης και άμεση κατάργηση των μνημονίων (ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει ουσιωδέστερες υποσχέσεις). Μόνο "επαναδιαπραγμάτευση". Επίσης: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "στήριξη των μέτρων που εγγυώνται την σωστή οργάνωση και λειτουργία του κράτους"; Μήπως εννοεί όσα καταργούν τον συνδικαλισμό, τις συλλογικές διαπραγματεύσεις κ.ο.κ.; (Ό,τι θα περίμενε κανείς, ίσως, από τον αυταρχισμό παθιασμένων στρατιωτικών...)

γ. Χρέη πολιτών.

(1) Δεν προβλέπεται πλήρης και άμεση κατάργηση των (ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ) χρεών των πολιτών. Μόνο..."ρυθμίσεις" (ΠΟΙΑ η διαφορά από την νυν κατάσταση;).

(2) "Προστασία πρώτης κατοικίας". Και το ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΚΙΝΗΤΟ, αν και εφόσον υπάρχει; Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, αν και εφόσον υπάρχει;

(3) ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ τα περί "σπατάλης", "υπερκαταναλωτισμού", "απόκρυψης πλούτου", κλπ. "Μαζί τα φάγαμε"; Οι Έλληνες χρεώθηκαν λόγο του ότι είχαν..."τρία αυτοκίνητα ανά οικογένεια";


6. Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρώ.

α. Επαναπροσδιορισμός των όρων συμμετοχής στην ΕΕ και ομαλή έξοδος σε περίπτωση που η συμμετοχή δεν εγγυάται την ευημερία του ελληνικού λαού. Θέλουμε την Ευρώπη των εθνών και όχι των τραπεζιτών και της ηγεμονικής ποδηγέτησης.

γ. Παραμονή στο Ευρώ μόνον εφόσον αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα, με γνώμονα την ευημερία του ελληνικού λαού.

δ. Όχι στην πολιτική εμμονή παραμονής με κάθε κόστος στο Ευρώ (στο όποιο κακώς μπήκε η Ελλάδα χωρίς να είναι έτοιμη) και ομαλή έξοδος με σκοπό την συγκροτημένη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.


Το αποκορύφωμα: Η έξοδος από το την Ε.Ε. και το ΕΥΡΩ δεν είναι πρώτη και άμεση προτεραιότητα. Υπάρχει περίπτωση ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ("εφόσον αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα" - ΠΟΙΑ η διαφορά από τον Λαφαζάνη;). Και αν υπάρξει έξοδος θα είναι..."ομαλή και συγκροτημένη". Ήτοι..."γιαβάς - γιαβάς"! Όπως έλεγε και ο πολύς Ανδρέας μετά την ανάδειξη του στην πρωθυπουργία το 1981, σχετικά με την προβλεπόμενη, τότε, έξοδο από την Ε.Ο.Κ. Το "γιαβάς - γιαβάς" εκείνο διαρκεί έως σήμερα...

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας