patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Άγιος Αβραμόπουλος ο Καγκελαρίτης

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
αντι-δρακουμέλ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 27, 2009 3:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Άγιος Αβραμόπουλος ο Καγκελαρίτης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος




Άγιος, μαρτυρήσας -την συμπάθειάν του προς το Σαμαράν- εν έτει 2009. Γεννηθείς κάτω από το αυλάκι, κι ως εκ τούτου δεόντως κωλοπετσωμένος, και πλημμυρίσας τας Αθήνας δια αναριθμήτων καγκέλων (εξού και καγκελάριος ή καγκελαρίτης) την ανθίστηκε προώρως την δουλειά πως με την Θεοδώραν εις τον θρόνον θα έβλεπε ο δυστυχής το χαρτοφυλάκιον με το κυάλιον, ούτω πώς δε φρόνιμον έκρινεν όπως δεήσει ανελθείν Αντώνιος.

Σημασίαν μεγάλην ουκ έχοντος ποίος ερχομένη Κυριακήν αξιωθήναι διαδεχθείν Κωνσταντίνον τον Β', ας μνημονεύομεν ανάπτειν από καιρού εις καιρού ένα κηρίον εις τον μπάρμπα όπως απολύτρωσεν ημάς εκ της φοβεράς και γοργονείου όψεως της Ντορίτσας ήτινα πλέον δεν θα φάγωμεν εις την μάπαν έως συντελείας του αιώνος (2012).

Τη συνδρομή λοιπόν Αγίου Αβραμοπούλου του Καγκελαρίτου θέλει βασιλεύσει τοιουτοτρόπως ο Αντώνιος ο "εθνικός", ο κατακλύσας την επικράτειαν δια εκτάκτου ποιότητος ισοβιτών εκ Τσαμουρίας εισαχθέντων τω σωτηρίω έτει 1991, αποκληθείς "εθνικός" εκ της πονηρίας αυτού αρνηθέντος να παίξει το παιχνίδιον του Δεσπότη Μητσοτάκιου όστις ήθελε ξεπουλήσει Μακεδονίαν και φορτωθείν προδοσίαν ο ΥΠΕΞ του και μη ήθελε ουδείς θυμάται εντός χρόνων δέκα.

Αντώνιος όμως και ούτος αρκούντως κωλοπετσωμένος καθώς εστί, άδειασεν Μητσοτάκιον τον κοπρώνυμον κι έμεινεν ο γκαντέμιος με τον Κατσίκην στο χέρι.

Μακεδονίαν δε, καιρού επιτρέποντος, θέλει πουληθεί μίαν ημέρα, πού θα υπάγει, ο καιρός γαρ εγγύς, κι αν δεν επράξει ετούτον Γεωργάκιος ο Ποδηλατικός θέλει Θεός αξιώσει Αντώνιον αυτήν ξεπουλήσει, μιας και Μητσοτακέικον έλαβεν εντέλει τον πούλον.

Ειδέ μη Θεοδώρα η αποτρόπαιος μηδέ αυτή αρνηθήναι αποτελειώσει ό,τι ήρχισε ο πατήρ, τουναντίον, μετά μεγάλης χαράς ήθελον υπηρετήσαι τας Αγίους Υπερατλαντικούς δυνάμεις αν δεν ετύγχανεν λαβείν τον πούλον, ως κατά πάσαν πιθανότηταν εφαίνετο.
Επιστροφή στην κορυφή
αντι-δρακουμέλ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 3:12 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτάω στα κρυμμένα του Χαφιεδομίντια κι ένας χαβαλές γράφει "απόψε θα πεθάνει ο Μητσοτακισμός, άντε να τελειώνουμε με την οικογενειοκρατεία, ο Μητσοτακισμός τελειώνει, ο Καραμανλισμός τελείωσε, άντε να τελειώνουμε και με τον Παπανδρεϊσμό".

Αστεία-αστεία, υπό αυτή την έννοια ο Αβραμόπουλος με την ιδιοτέλειά του πρόσθεσε μια μικρή φτυαριά στον τάφο της οικογενειοκρατείας και το παραπάνω εικονισματάκι χαλάλι του. Το ότι μάλιστα δεν θα ξαναδούμε για αρκετό καιρό την σαρδόνια φάτσα της κόρης του Μητσοτάκη (από εκεί που θα την βλέπαμε σε εικοσιτετράωρη βάση ως αρχηγό κόμματος και μετά πρωθυπουργό) αυτό και μόνο είναι μια ελάχιστη ηθική λύτρωση από άποψη αισθητικής, ασχέτως αν το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Αλήθεια, μπορεί ο χαβαλετζής των κρυμμένων του Χαφιεδομήντια να έχει πέσει μέσα. Με δεδομένο την κλινικά νεκρή οικονομία που ο Παπατζής Παπαντρέας ο ΙΙΙ (σαν τους Λουδοβίκους) "ανακάλυψε" μετεκλογικά, δεν αποκλείεται πρόωρο σφουγγάρισμα και με τον τρίτο πυλώνα της αιματολογικής φεουδαρχίας...
Επιστροφή στην κορυφή
ντοκουμέντο!
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 3:42 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 4:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
από ΛΙΑΚΟΣ 1:02πμ, Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ ΞΟΦΛΗΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ 8 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΦΕΟΥΔΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ EINAI Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓIA THN ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ.
Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ


----

Νομίζω πως το τελευταίο για την Πελοπόννησο ήταν πολύ εμπνευσμένο Very Happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 4:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Re: Άγιος Αβραμόπουλος ο Καγκελαρίτης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:1da372cc35="αντι-δρακουμέλ"]Αντώνιος όμως και ούτος αρκούντως κωλοπετσωμένος καθώς εστί, άδειασεν Μητσοτάκιον τον κοπρώνυμον κι έμεινεν ο γκαντέμιος με τον Κατσίκην στο χέρι.


Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
ΩΑ ΚΚΕ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 4:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφίσα της ΟΑΚΚΕ της 23-11-09


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ:Η ΡΩΣΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Η εκλογή των αρχηγών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον εσωτερική υπόθεση αυτών των κομμάτων, αλλά υπόθεση όλων των κομμάτων και όλων των πολιτών. Γιατί αυτούς τους αρχηγούς δεν τους εκλέγουν τα ενεργά μέλη αυτών των κομμάτων, αλλά η ρευστή, παθητική και η ελάχιστα ενημερωμένη για την εσωτερική κομματική ζωή μάζα των οπαδών. Αυτή η μάζα σχηματίζει κομματική άποψη κυρίως από τον τύπο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Αλλά στη χώρα μας τα ΜΜΕ, ιδιαίτερα τα ραδιοτηλεοπτικά, ελέγχονται άμεσα από την πολιτική εξουσία μέσα από την κατανομή των κρατικών διαφημίσεων, τις άδειες λειτουργίας και το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Την ώρα λοιπόν που τα κόμματα ισχυρίζονται υποκριτικά ότι δεν επεμβαίνουν στα εσωτερικά της ΝΔ δουλεύουν δραστήρια μέσω των ΜΜΕ και των σχολιαστών τους για κάποιον υποψήφιο αρχηγό.

Στη συγκεκριμένη εκλογή οι συντριπτικά περισσότεροι σχολιαστές, ιδιαίτερα αυτοί του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑΟΣ, του ψευτοΚΚΕ και του ΣΥΝ δουλεύουν υπέρ της εκλογής του Σαμαρά, όπως βέβαια δουλεύουν υπέρ του και τα μέλη αυτών των κομμάτων στους οπαδούς της Ν.Δ.

Αυτά τα κόμματα θέλουν το Σαμαρά γιατί έχει την ίδια πολιτική γραμμή με τη δικιά τους. Αυτή είναι η φιλορώσικη γραμμή που ολόκληρες δεκαετίες προπαγανδιστικής κυριαρχίας την έχουν μετατρέψει σε «εθνική γραμμή». Εμφανίζεται σαν «εθνική γραμμή» επειδή είναι αντιαμερικάνικη, αντίθετη στη σταδιακή ενοποίηση των ευρωπαϊκών κρατών και εχθρική προς το «μεγάλο κεφάλαιο». Όμως αυτός ο πανεθνικός αντιαμερικανισμός δεν είναι πια αντι-ιμπεριαλιστικός αλλά φιλορώσικος και γι αυτό ενώνει την ψευτοαριστερά με τους φασίστες που ήταν αμερικανόφιλοι όταν οι ΗΠΑ ήταν το παγκόσμιο αφεντικό, ενώ τώρα είναι φανατικοί ρωσόφιλοι. Επίσης και ο συγκεκριμένος αντιευρωπαϊσμός είναι εθνικιστικός και υπέρ της διάσπασης της Ευρώπης όπως ακριβώς θέλει η Ρωσία. Όσο για το συγκεκριμένο «αντικαπιταλισμό» αυτός τσακίζει επιλεκτικά τις παραγωγικές δυνάμεις που είναι στα χέρια των δυτικόφιλων αστών και δίνει όλο τον πλούτο της χώρας στη νέα ανατολική ολιγαρχία Μπόμπολα, Κόκκαλη, Βγενόπουλου, Μυτιληναίου κλπ.

Στην πραγματικότητα αυτή η «εθνική γραμμή» είναι αντεθνική.

Ο υποψήφιος των ρωσόφιλων για την ηγεσία της ΝΔ είναι ο Σαμαράς, όπως πριν ήταν ο Καραμανλής. Η διεθνής γραμμή του Σαμαρά συνοψίζεται σε λόγο του στα 2008 (στο ίδρυμα Καραμανλή) όπου αυτός πρότεινε σαν κλειδί της παγκόσμιας ειρήνης και της ευημερίας των λαών τη σύμπλευση της ΕΕ και των ΗΠΑ με τη φασιστική πουτινική Ρωσία. Ο Σαμαράς είναι ο πρώτος πολιτικός στην Ελλάδα που κιόλας από τα 1992 πρότεινε τη στρατηγική του «ορθόδοξου τόξου», δηλαδή τη συμμαχία της Ελλάδας με τη Ρωσία και τη Σερβία. Γι αυτό η οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα τον είχε διορίσει ομόφωνα υπουργό εξωτερικών, δηλαδή τον ενέκριναν και οι ρωσόδουλοι Α. Παπανδρέου, Φλωράκης και Κύρκος. Ο Σαμαράς απέδειξε τη χρησιμότητά του όταν ξεσπάθωσε υπέρ της προβοκατόρικης απαίτησης του Α. Παπανδρέου να μην υπάρχει καθόλου το συνθετικό Μακεδονία στο όνομα της γειτονικής χώρας το 1992. Αυτό το ήθελε η ρώσικη διπλωματία για να αποτραπεί η αναγνώριση αυτής της θρησκευτικά ορθόδοξης χώρας από την ΕΕ και τη Δύση ώστε να απορροφηθεί σε βάθος χρόνου από τη Ρωσία. Απόδειξη ότι ο Σαμαράς έδρασε συνειδητά υπέρ της Ρωσίας είναι ότι σιώπησε και σιωπά που αυτή αναγνώρισε λίγους μήνες μετά την ίδια χώρα με σκέτο το όνομα Μακεδονία. Επίσης σιώπησε όταν η Δημοκρατία της Μακεδονίας μπήκε στα διεθνή σώματα στα οποία είναι μέλος η Ρωσία, δηλαδή στον ΟΗΕ και στον ΟΑΣΕ με το όνομα FYROM (ΠΓΜΔ), που περιέχει το όνομα Μακεδονία, ενώ συνεχίζει να φωνάζει να μην μπει στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ σαν FYROM. Τα ίδια κάνει και το πιο ανοιχτά φιλορώσικο από όλα τα κόμματα, το ΛΑΟΣ.

Η μεγαλύτερη ωστόσο υπηρεσία του Σαμαρά στο ΠΑΣΟΚ, στο ψευτοΚΚΕ και στον ΣΥΝ, ήταν το ρίξιμο της κυβέρνησης της ΝΔ το 1993 επειδή αυτή είχε επικεφαλής της τον δυτικόφιλο Μητσοτάκη. Να γιατί τώρα όλοι αυτοί μαζί με τους Καραμανλή, Σιούφα (που παρασημοφορήθηκε από τον Πούτιν), πασχίζουν για να πετύχουν το πρωτοφανές στα χρονικά, δηλαδή να εκλεγεί αρχηγός κόμματος ένα ηγετικό στέλεχος αυτού του κόμματος που το έριξε από την εξουσία και το διέσπασε. Να πως όλοι αυτοί ενωμένοι πέτυχαν χάρη κυρίως στα ΜΜΕ να ανατρέψουν υπέρ του εκλεκτού τους τον καταστατικά προσδιορισμένο από τα πριν τρόπο εκλογής του αρχηγού από το Συνέδριο για να πραγματοποιήσουν πραξικοπηματικά τις τάχα δημοκρατικές εκλογές «από τη βάση». Μια τέτοια «δημοκρατική» εκλογή τη θέλει κάθε φασίστας αρχηγός γιατί χάρη σε αυτή δεν θα απολογείται σε κανένα εκλεγμένο κομματικό σώμα αλλά μόνο στο απέραντο αλλά στιγμιαίο και ασύλληπτο σώμα των τηλεθεατών που τον εξέλεξε. Έτσι σαν εκλεκτός του «λαού του κόμματος» θα μπορεί να είναι ένας απόλυτος δικτάτορας σε αυτό. Ήδη το ΠΑΣΟΚ έχει έναν τέτοιο δικτάτορα αρχηγό που μόλις χθες διόρισε κυρίως την καμαρίλα του για να διοικεί τη χώρα ποδοπατώντας ολόκληρες πολιτικές τάσεις και ηγετικά στελέχη μέσα σε αυτό.

Η ΟΑΚΚΕ επειδή δεν υποκρίνεται παίρνει θέση ανοιχτά για τις εκλογές της Κυριακής που είναι πολύ πιο κρίσιμες από τις εθνικές εκλογές. Τώρα κρίνεται αν το βασικό κόμμα της αστικής τάξης, η ΝΔ, θα έρθει στα χέρια του φασισμού. Γιατί ο Σαμαράς σαν δικτάτορας αρχηγός δεν θα είναι απλά ένας Καραμανλής, δηλαδή ένας κρυφός ρωσόδουλος μέσα σε μια φιλοευρωπαϊκή ΝΔ, αλλά ο ανοιχτός οργανωτής της ρώσικης φασιστικής πολιτικής μέσα στη ΝΔ, ιδιαίτερα της πολιτικής του ΛΑΟΣ και σε συμμαχία με αυτό. Ο Σαμαράς στην ηγεσία της ΝΔ σημαίνει το ΛΑΟΣ και οι φίλοι του οι χρυσαυγίτες στην εξουσία. Ήδη ο Παναγιωτόπουλος, στήριγμα του Σαμαρά, δήλωσε ότι το ΛΑΟΣ δεν είναι «ακραίο κόμμα». Σε ότι αφορά το σοβινοφασίστα Ψωμιάδη, αυτός είναι ο αβανταδόρος του Σαμαρά.

Η Μπακογιάννη δεν είναι κανένας ουσιαστικός αντίπαλος της ρώσικης «εθνικής γραμμής» ούτε κανένας συνεπής δημοκρατικός παράγοντας. Το μόνο που δεν της συγχωρεί η Ρωσία είναι που δεν υπεράσπισε σαν πρόεδρος της ΟΑΣΕ τη ρώσικη προσάρτηση τμήματος της Γεωργίας. Όμως κατά τα άλλα έχει παίξει ένα μοιραίο ρόλο μέσα στη χώρα και στην ΕΕ προωθώντας από εθνικισμό και από καιροσκοπισμό το συμφέρον της Ρωσίας στο μακεδονικό, στο βοσνιακό και στα ελληνοτουρκικά. Επίσης με τον ίδιο καιροσκοπισμό και στηρίζοντας τον Καραμανλή έχει διευκολύνει τους ρωσόδουλους να εξοντώσουν σταδιακά τα πιο φιλοευρωπαϊκά στελέχη της ΝΔ και να πραγματοποιήσουν ανενόχλητα το οικονομικό αντιπαραγωγικό και εκπαιδευτικό τους σαμποτάζ.

Για αυτό το λόγο πιστεύουμε ότι όποιος θέλει να ενισχύσει μια πραγματικά δημοκρατική εξέλιξη για τη χώρα δεν πρέπει να συμμετάσχει στην εκλογή αρχηγού της ΝΔ. Αν όμως κάποιος δημοκράτης είναι αποφασισμένος να επιδιώξει την πολιτική του εκπροσώπηση μέσα από τη ΝΔ πρέπει οπωσδήποτε να καταψηφίσει τον βασικό φορέα του φασισμού και της υποτέλειας μέσα της, που είναι ο Σαμαράς.

Αθήνα, 23/11/2009

http://www.oakke.gr/posters2009/samaras241109.htm

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 6:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας