patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΠΟΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ;

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΣΤΕΦΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 02, 2020 11:45 am    Θέμα δημοσίευσης: ΠΟΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η κυβέρνηση κομπορρημονεί φουσκώνοντας σαν διάνος, ότι έκλεισε οριστικά τα σύνορα με την Τουρκία. Και εννοεί τα σύνορα στον Έβρο. Ωστόσο από εχθές μέχρι σήμερα, πέρασαν με λαστιχένιες βάρκες περίπου χίλια άτομα. Και ρωτάμε. Σύνορα είναι μόνο αυτά του Έβρου; Εκτός αν ο Μητσοτάκης έχει υιοθετήσει τις "θεωρίες" του Τσίπρα, που είχε πει ότι "δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα"....

Μέσα σε 24 ώρες, έχουν περάσει ήδη (και καταφθάνουν συνέχεια) πάνω από χίλια άτομα. Αυτό το νούμερο, δεν το έχουμε βγάλει εμείς από το κεφάλι μας. Το γράφει το σημερινό ρεπορτάζ του Μαρινακιστάν. Τo In.gr...…

Έκρυθμη η κατάσταση στα νησιά: Επεισόδια στη Μόρια – Χίλιες αφίξεις

"Χίλιοι πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου το τελευταίο 24ωρο - 300 έχουν φτάσει από τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας.

Δραματικό είναι το σκηνικό στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου: από τη μία, τα επεισόδια της Κυριακής από μερίδα κατοίκων καταδεικνύουν ότι οι νησιώτες βρίσκονται στα όρια τους.
Από την άλλη, το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο έχει αυξήσει σημαντικά τις προσφυγικές ροές δια θαλάσσης. Το ελληνικό Λιμενικό προσπαθεί να σταματήσει τις ροές αυτές με κάθε τρόπο, ενώ η παρουσία τουρκικών ακταιωρών, οι οποίες συνοδεύουν τις βάρκες με τους πρόσφυγες, δυναμιτίζει το κλίμα στην περιοχή.

Αποτέλεσμα ήταν, παρά την καλοκαιρία, ένα ακόμα παιδί να χάσει τη ζωή του στο επικίνδυνο ταξίδι από τα τουρκικά παράλια προς τη Λέσβο.

Επεισόδια στη Μόρια

Σύμφωνα με τον ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πρωί της Κυριακής ομάδα περίπου 500 προσφύγων και μεταναστών ξεκίνησε διαμαρτυρία – εξέγερση στο ΚΥΤ της Μόριας.

Η ομάδα αυτή βγήκε από τη δομή φιλοξενίας και προσπάθησε να κατέβει στην πόλη της Μυτιλήνης. Αστυνομικοί τους έκοψαν το δρόμο και τότε ξεκίνησαν επεισόδια.

Οι μετανάστες επιτέθηκαν στις αστυνομικές αρχές με πέτρες, ενώ τα ΜΑΤ με τη σειρά τους απάντησαν με ρίψη χημικών και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.

Η κατάσταση είναι ήρεμη αυτή τη στιγμή, με τους πρόσφυγες να παραμένουν στη θέση τους και να αρνούνται να επιστρέψουν στον καταυλισμό.
Μπλόκα κατοίκων στη Μόρια

Εντωμεταξύ, κάτοικοι της Μόριας στη Λέσβο, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας παρέμειναν στα μπλόκα προκειμένου να εμποδιστεί η είσοδος προσφύγων και μεταναστών στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης.

Έκλεισαν τον δρόμο προς Καλλονή στις εισόδους προς τον καταυλισμό, τοποθετώντας φορτηγά.

Το μπλόκο αυτό παραμένει και την Καθαρά Δευτέρα.

Σύμφωνα με το lesvospost, με απόφαση του δημάρχου Μυτιλήνης άνοιξαν τα μπλόκα στους Λάμπου Μύλους και στον Άγιο Φανούριο στην Ε.Ο Μυτιλήνης-Μανταμαδου.

Οι νεοεισερχόμενοι πρόσφυγες και μετανάστες μέχρι στιγμής μεταφέρονται στο λιμάνι Μυτιλήνης.

Χίλια άτομα έφτασαν στα νησιά το τελευταίο 24ωρο

Στη διάσωση και περισυλλογή 164 μεταναστών και προσφύγων προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα, σε έξι περιστατικά έρευνας και διάσωσης που έλαβαν χώρα σε Λέσβο, Χίο και Φαρμακονήσι.

Σύμφωνα με το ΛΣ, από τις πρωινές ώρες της Κυριακής 1ης Μαρτίου, έως σήμερα το πρωί, Δευτέρα 2 Μαρτίου, δύο περιστατικά έρευνας και διάσωσης σημειώθηκαν στις θαλάσσιες περιοχές της Λέσβου με την περισυλλογή 89 ατόμων, τρία στη Χίο με τη διάσωση 43 μεταναστών και προσφύγων και ένα περιστατικό στο Φαρμοκήνησι με τη διάσωση 32 ατόμων.

Το ίδιο διάστημα άλλοι 813 πρόσφυγες και μετανάστες αποβιβάστηκαν με λέμβους σε 20 περιστατικά που σημειώθηκαν σε τέσσερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Συγκεκριμένα 9 περιστατικά σημειώθηκαν στη Λέσβο όπου αποβιβάστηκαν 423 μετανάστες και πρόσφυγες, 6 στη Χίο όπου αποβιβάστηκαν 252 άτομα, 2 στη Σάμο με 85 άτομα, 1 στο Φαρμοκονήσι με 36 άτομα και 2 στη Μεγίστη όπου αποβιβάστηκαν 17 μετανάστες και πρόσφυγες.

300 αφίξεις από τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας

Προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές από τα απέναντι Μικρασιατικά τουρκικά παράλια προς τη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και σήμερα Καθαρή Δευτέρα.

Στη Λέσβο από τα χαράματα ως και τις 10 το πρωί βγήκαν πέντε βάρκες στις ακτές της Βόρειας και της Ανατολικής Λέσβου με περίπου 200 συνολικά επιβαίνοντες.

Στη Χίο βγήκαν δυο βάρκες με περίπου 70 άτομα. Ενώ στη Σάμο άλλες δυο βάρκες με περίπου 50 επιβαίνοντες πρόσφυγες και μετανάστες.
Η κατάσταση στη Χίο

Τέλος, σύμφωνα με το alithia.gr, ένα περιστατικό στις Οινούσσες με 20 μετανάστες – πρόσφυγες ήταν από τα πρώτα της Καθαρής Δευτέρας, όπου παρά τις προσπάθειες αποτροπής των Λιμενικών, οι επιβαίνοντες σε φουσκωτή λέμβο κατάφεραν να βγουν στην ξηρά.

Από την Κυριακή μέχρι το πρωί της Καθαρής Δευτέρας έλαβαν χώρα 15 περιστατικά εισόδου λεμβών, έγιναν 5 αποτροπές, 9 συλλήψεις για πρόκληση ναυαγίου, ενώ συνολικά εισήλθαν στη Χίο 320 άτομα, στην πλειοψηφία παιδιά και γυναίκες.

Στο μεταξύ εκτός από ελικόπτερα, τα σύνορα περιφρουρούν και δύο κανιονιοφόροι του Π.Ν. εκτός των σκαφών του Λιμενικού Σώματος, που ενισχύθηκαν σε προσωπικό από άλλους Λιμενικούς Σταθμούς της χώρας".
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 02, 2020 1:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Έβρος είναι προφανώς ο αντιπερισπασμος για τα νησιά

https://nassosblog.gr/2020/03/%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%bf%cf%86%cf%8d%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ad%ce%b2%cf%81%ce%bf-%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1-%ce%ad%cf%87%cf%89-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bc/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2020 2:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έγγραφο – βόμβα
της Frontex αποκαλύπτει αύριο η Die Welt για την Ελλάδα

Σύμφωνα με το γερμανικό κανάλι ARD, η εφημερίδα Die Welt πρόκειται να αποκαλύψει έγγραφο – βόμβα της Frontex για αυτό που έρχεται για την Ελλάδα.
Σύμφωνα με το έγγραφο, η Frontex ομολογεί ότι «αυτό που έρχεται», η Ελλάδα είναι αδύνατον να το αντιμετωπίσει!

Προφανώς η αποκάλυψη αυτή δικαιώνει την αποκλειστική μας πληροφορία ότι η Τουρκία έχει δρομολογήσει 1 εκατομμύριο μετανάστες με κατεύθυνση την Ελλάδα και την Βουλγαρία.
Η αναφορά της Frontex δείχνει την κρισιμότητα της κατάστασης και επειδή ακριβώς δημοσιεύεται σε γερμανική εφημερίδα, βάζει τους Γερμανούς και όλους τους ευρωπαίους προ των ευθυνών τους.
Μετά από αυτό, θεωρείται βέβαια η ενίσχυση κοινής γραμμής άμυνας των ευρωπαϊκών χωρών απέναντι στην Τουρκία.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2020 2:26 am    Θέμα δημοσίευσης: "Κωλοτούμπα"...μεγατόνων! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσίπρας: «Σωστά έκλεισε η κυβέρνηση τα σύνορα»



Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, τόνισε πως σωστά έχουν κλείσει τα σύνορα από τη στιγμή που υπάρχει απόπειρα μαζικής εισροής στη χώρα.
Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο κ. Τσίπρας ευχήθηκε καλή επιτυχία ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και τη χαρά του για την παρουσία του μετά από αρκετό καιρό στο Mega.
«Χαίρομαι που είμαι εδώ μαζί σας. Να ευχηθώ καλή επιτυχία. Εχει περάσει πολύς ο χρόνος από τότε που ήρθα ξανά στο Mega το οποίο τούτη τη φορά έχει κάτι που δεν είχε το προηγούμενο κανάλι: Αδεια λειτουργίας. Και αυτό είναι μια κατάκτηση να υπάρχουν κανόνες, να μην εκπέμπει κανένας παράνομα» είπε ξεκινώντας τη συνέντευξη.
Ερωτηθείς για την κριτική που του άσκησε η ΝΔ το τριήμερο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Είναι αστείο η ΝΔ να βγάζει ανακοινώσεις, ανήμερα Καθαρά Δευτέρα και να με ψάχνουν. Πρωθυπουργός της χώρας δεν είμαι πλέον εγώ για να διαχειριστώ την κατάσταση, αλλά δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος λειτουργεί με ψευδαίσθηση αυτάρκειας και περισσή αλαζονεία». Πρόσθεσε μάλιστα πως την Παρασκευή: «συγκάλεσα σύσκεψη με τους πρώην υπουργούς της κυβέρνησής μου» και «έκανα δημόσια δήλωση την προηγούμενη ημέρα την οποία δώσαμε στη δημοσιότητα». «Ο ελληνικός λαός ψήφισε κάποιον να διαχειριστεί την κρίση. Δεν ψήφισε εμένα. Εχω διαχειριστεί πολύ μεγάλες κρίσεις και χρηματοπιστωτική και εθνικές και πιστεύω ότι τις διαχειρίστηκα καλά».
Ο κ. Τσίπρας ερωτηθείς αν «καλώς ή κακώς έκλεισε η κυβέρνηση τα σύνορα» απάντησε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η μαζική απόπειρα εισβολής στη χώρα κάθε κυβέρνηση θα έκανε αυτό που έκανε η σημερινή. Το πρόβλημα δεν είναι τα σύνορα που ορθώς έκλεισαν. Κι εμείς τα είχαμε κλείσει το 2015 και το 2019 χωρίς τυμπανοκρουσίες» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας.
Ερωτηθείς τι θα έλεγε τετ α τετ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι θα του ζητούσε να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και να είναι πιο διεκδικητικός με την ΕΕ. «Διεθνοποιώ το ζήτημα δεν σημαίνει ενημερώνω τους συμμάχους, αλλά διεκδικώ έμπρακτη στήριξη και πάνω απ' όλα κυρώσεις» είπε.


Το ανωτέρω από εδώ: BRIEFING

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάζεται, κάτω από την θύελλα των γεγονότων, να συμμεθέξει στο show της "υπεράσπισης των συνόρων". Διεκδικεί μάλιστα και...δάφνες δικής του "υπεράσπισης": "Είχαμε κλείσει και εμείς τα σύνορα το 2015 και το 2019", ισχυρίζεται ο πρόεδρός του...

Οπωσδήποτε ο Alex ΑΔΕΙΑΖEI ΑΝΕΛΕΗΤΑ τους οπαδούς του, οι οποίοι, ακόμα και τώρα, συνέχιζαν ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ να κηρύττουν την "αλληλεγγύη" στους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 05, 2020 11:06 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο τελευταίος Γαλλος διανοουμενος
https://m.huffingtonpost.gr/entry/vivlia-yia-tis-diakopes-eykomio-ton-senoron-rezis-ntempre-vivliopoleion-tes-estias_gr_5d495580e4b0244052e0eaca
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 07, 2020 1:41 am    Θέμα δημοσίευσης: της διαχείρισης το κάγκελο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την περασμένη Κυριακή, ο "νέος Διγενής" Κούλης έστειλε αίτημα στη Frontex να ξεκινήσει ταχεία επέμβαση στα σύνορα της χώρας:

https://www.in.gr/2020/03/02/greece/taxeia-epemvasi-sta-ellinika-synora-etoimazei-frontex-ti-perilamvanei-sxedio/

Επιστρατεύει λοιπόν όλες τις δυνάμεις που μπορούν να βοηθήσουν στη φύλαξη των συνόρων;

Όχι ακριβώς.

Διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές, βλέπει κανείς ότι η Frontex δε βλέπει σα ρόλο της το να φυλάξει τα σύνορα, αλλά το να βοηθήσει τον Ερντογάν και τους λαθρομετανάστες του.

Παράθεση:
Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Frontex, Φαμπρίς Λεγκερί, «συμφώνησε σήμερα να ξεκινήσει αυτή η ταχεία επέμβαση» ώστε να βοηθήσει την Ελλάδα να διαχειριστεί τον μεγάλο αριθμό των μεταναστών στα εξωτερικά σύνορά της


Παρντόν; Τι σημαίνει να "διαχειριστεί";

Διευκρινίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2015 η Ελλάδα είχε υποβάλει αίτημα για τη συνδρομή της συγκεκριμένης ομάδας.

Παράθεση:
«Η αποστολή της RABIT θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε τον αριθμού των θαλάσσιων και χερσαίων περιπολιών, που σημαίνει ότι περισσότεροι μετανάστες θα ταυτοποιηθούν και θα καταγραφούν αμέσως μετά την άφιξη τους στα ελληνικά νησιά» είχε αναφέρει τότε ο κ. Λεζερί, εκτελεστικό διευθυντής αποδεχόμενος το αίτημα της χώρας μας.


Ο "Λεζερί" του 2015 και ο "Λεγκερί" του 2020 είναι βέβαια το ίδιο άτομο. Τα δέ περίπολά του, χερσαία και θαλάσσια, δεν είχαν σα στόχο να εμποδίσουν τους λαθρομετανάστες, αλλά να τους ταυτοποιούν και να τους καταγράφουν το ταχύτερο δυνατόν. Βέβαια η ταυτοποίηση δε χρειάζεται αν διώχνεις κάποιον - μόνον αν τον υποδέχεσαι.

Παράθεση:
Η αποστολή της Frontex έχει σκοπό να βοηθήσει στην καταγραφή των μεταναστών...


Έτσι θα μας βοηθήσει λοιπόν η Frontex και οι "συνοριοφύλακές" της να "διαχειριστούμε" τους λαθρομετανάστες.

Μόνο που υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Όσο η Frontex μαζί με την κυβέρνηση του Κούλη ολοκληρώνουν το επιχειρησιακό σχέδιο για την καλύτερη και ταχύτερη καταγραφή των λαθρομεταναστών, οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών έχουν κάνει "ασκήσεις με πραγματικά πυρά" για τη διαχείριση των διαχειριστών. Ήδη διαχειρίστηκαν επιτυχώς τους ΜΑΤατζήδες στη Λέσβο και τη Χίο. Αν έρθουν οι συνοριοφύλακες της Frontex και αποπειραθούν να "διαχειριστούν" προς την ενδοχώρα τους λαθρομετανάστες, είναι βέβαιο ότι θα τους διαχειριστούν και αυτούς οι κάτοικοι. Ίσως και με λιγότερη αβρότητα από αυτήν που επέδειξαν προς τα "δικά μας" ΜΑΤ.
_________________
When you're wounded and left on Afghanistan's plains,
And the women come out to cut up what remains,
Jest roll to your rifle and blow out your brains
An' go to your Gawd like a soldier.
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
So-oldier _of_ the Queen!

Rudyard Kipling
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2020 2:11 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Σε λίγο θα λέμε που είναι η ΜΚΟ;
http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9e%ce%a5%ce%9b%ce%9f-%ce%9e%ce%a5%ce%9b%ce%9f-%ce%9e%ce%a5%ce%9b%ce%9f-%ce%9f-%ce%95%ce%92%ce%a1%ce%9f%ce%a3-%ce%9e%ce%a5%ce%a0%ce%9d%ce%97%ce%a3%ce%95-%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%a0%ce%91%ce%a4%ce%a1/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2020 5:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ τη στιγμή που ο Σύριζα υποχρεώνεται λόγω κατάστάσεων να υποστήριξη 'εθνική γραμμη' Κουλή, ΚΚΕ Ανταρσυα ΚΕΕΡΦΑ Κωνσταντοπουλου θα ενοποιηθούν σε κοινές γραμμές για ανοιχτά σύνορα για την... 'εργατια', διάβασε αφεντικά.

Θα μπορέσουν όμως να το πράξουν αφού δεν είμαστε άλλο στο 2010 και δεν υπάρχει ύπαρξη 'αντισυστημικων' κομμάτων σαν ΧΑ και Σύριζα μόνο επιτροπές κατοίκων κατά μεταναστών...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Εποικισμος β ηπειρου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 10, 2020 1:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αισχος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://balkaneu.com/albania-preps-up-for-the-refugee-migrant-arrivals-at-the-greek-albanian-border/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας