patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Οι ιοί στην εποχή της Νέας Τάξης

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2020 1:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Οι ιοί στην εποχή της Νέας Τάξης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι ιοί στην εποχή της Νέας Τάξης
TΟ ΑΙDS ΔΙΑ ΜΈΣΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ


Τον Απρίλη του 1984 εντελώς ξαφνικά η γραμματέας Υγείας και ανθρωπίνων υπηρεσιών της Αμερικής Margaret Heckler σε μια συνέντευξη αστραπή ανακοινώσε ότι μια ομάδα Αμερικανών ερευνητών χρηματοδοτούμενοι με κονδύλια της Κυβέρνησης «εντόπισαν» τα αίτια του AIDS.
H εξαγγελία αυτή έγινε χωρίς επιστημονικά στοιχεία και χωρίς τον έλεγχο επιβεβαίωσης και υποστήριξης τους από άλλες ανεξάρτητες επιστημονικές ομάδες και κοινότητες όπως επιβάλλονταν να γίνει για την εγκυρότητα της κάθε νέας ιατρικής ανακάλυψης.
Παρά ταύτα έγινε απευθείας αποδεκτή από την επίσημη καθεστωτική και ελεγχόμενη από την υπερεθνική οικονομική ελίτ «επιστημονική» κοινότητα του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας.
Αμέσως διοργανώθηκε για ένα τόσο σημαντικέ γεγονός χωρίς κανένα διάλογο προκαταλαμβάνοντας έτσι κάθε αμφισβήτηση. Μια πρωτοφανή διεθνή διαφημιστική καμπάνια για τις καταστροφικές ιδιότητες του ιου AΙDS που θα μόλυνε και θα αποδεκάτιζε την ανθρωπότητα.
Με αυτές τις συνοπτικές διαδικασίες και την συνεχόμενη πλύση εγκέφαλου ο κόσμος κατατρομοκρατημένος καθώς και οι επιστήμονες πληροφορήθηκαν την ύπαρξη του AΙDS.

ΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΕΣ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ

Από τους πρώτους που ειχε το θάρρος να αμφισβητήσει δημόσια τις καθεστωτικές ανακοινώσεις μέσα στο κλίμα της τρομοκρατο-ιο -λαγνείας ήταν και ο Peter Duesderg μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Επιστήμων Αμερικής και καθηγητής Μοριακής Βιολογίας στο πανεπιστήμιο Berkeley της Καλιφόρνιας. Ο οποίος είχε εκλέγει ως Επιστήμων της χρονιάς για τις ανακαλύψεις του στον τομέα των ρετροικων ιων στον όποιον υποτίθεται οτι ανήκει και ο ιος HIV αίτιο του AIDS.
Το θάρρος του να εκφράσει δημόσια τις αντιρρήσεις του το πλήρωσε πολύ ακριβά. Έχασε το βραβείο των 350.000 δολαρίων που του είχε απονεμηθεί στο Πανεπιστήμιο και τον διόρισαν στην προεδρία της επιτροπής για το ετήσιο πικ-νικ. Προς γνώση και συμμόρφωση το τι πρόκειται να συμβεί σε όσους αμφισβητούν της επίσημες καθεστωτικές ντιρεκτίβες
Και μόνο η προσπάθεια φίμωσης των αντιρρησιών από μόνη της υποδηλώνει την προσπάθεια απόκρυψης της απάτης.
Σήμερα οι αποδείξεις του τον έχουν δικαιώσει .Το ΑΙDS δεν έχει εξελιχτεί σε επιδημία και τα αντιρετροιικα φάρμακα περισσότερο σκοτώνουν παρά θεραπεύουν.

ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέθεσε δις δολάρια για «ερευνητικά» προγράμματα για να δόση επιστημονική εγκυρότητα στις καθεστωτικές διαδόσεις της. Τα επιστημονικά λαμογια έσπευσαν να επωφεληθούν της ευκαιρίας και να ξεκοκαλίσουν τα δις με ψευτοεπιστημονικες ανακαλύψεις και συνεντεύξεις που έδιναν χωρίς αντίπαλο, όπου Γιάννης κερναγε και Γιάννης έπινε. Ένα τέτοιο λαμογιο ήταν και ο πολύς Bod GALLO που ανακοινώσε ότι «απομόνωσε» και «ανακάλυψε» εκείνο τον ιο που αποκαλείται HIV και που προκαλεί το ΑΙDS. Την θεωρία αυτή την υποστήριξαν τα επιδοτούμενα επιστημονικά λαμογια και πρέπει να κληθούν να δώσουν λόγο για το τεράστιο κακό που προξένησαν σε πλήθος ανθρώπων που βρεθήκαν να «έχουν» αντισώματα προς τον ΗΙV και τους είπαν ότι είναι «φορεις»του ΑΙDS και πρέπει να αναμένουν έναν σύντομο και επώδυνο θάνατο.
Σε αυτήν την απάτη αντέδρασε ο Dr. Richard Strohman επίτιμος καθηγητής Κυτταρικής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Βerkeley λέγοντας «Παλιά ήταν επιβεβλημένο ο κάθε επιστήμονας να μπορεί να εξετάζει τις πιθανότητες η υπόθεση του να είναι ειτε σωστή ειτε λανθασμένη. Σήμερα δεν γίνεται αυτό στα ερευνητικά προγράμματα που εξελίσσονται για τον ΗΙV η το ΑΙDS και τα οποία στοιχίζουν δισεκατομμύρια δολάρια. Και ο Dr. Roger Cunningham Διευθυντής του κέντρου Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο της New York στο Buffalo δήλωσε «Δυστυχώς φαίνεται να έχει δημιουργηθεί ένα κατεστημένο του ΑΙDS το οποίο τείνει να αποθαρρύνει τις οποιεσδήποτε αντιρρήσεις στο δόγμα και να τις υποβιβάζει» Sunday Times 3 Aπριλιου 1994.


ΒΡΑΒΕΊΟ 1000 ΛΙΡ¿Ν

Το Αγγλικό επιστημονικό περιοδικό Continuum κατόπιν προτροπής ανεξάρτητων διαφωνούντων επιστημόνων ε[ιχει προκηρύξει έναν διαγωνισμο με βραβειο 1000 λιρων για οποιονδηποτε αποδειξει ότι απομόνωσε τον ιό ΗΙV υπευθυνο και αιτία του ΑΙDS, δηλαδη της ανοσοποιητικης ανεπαρκειας.
Μεχρι σημερα κανενα από τα επιδοτουμενα λαμογια που στα διεφθαρμενα ΜΜΠαραπληροφορησης κελαϊδουνε δεν εχει εμφανιστει με πρακτικη αποδειξη.
Ομαδα επιστημονων με επικεφαλης τον Dr. Charles Thomas πρωην καθηγητη Βιοχημειας του Harvard και John Hopkin δηλωσε «Το δογμα ότι ο ΗΙV προκαλει το ΑΙDS αποτελει τη μεγαλυτερη και ισως την ηθικα περισσοτερη καταστροφικη απατη που διαπραχθηκε εις βαρος των νεων ανδρων και γυναικων του Δυτικου κοσμου» Sunday Times Λονδινο 3 Απριλιου 1994.
Και ο Dr. Kary Mullis Bιοχημικος με Νομπελ Χημειας 1993 εχει αναφερει: «Εάν υπαρχουν ενδεικτικα στοιχεια ότι ο υπαρχει ο ΗΙV και προκαλει το ΑΙDS τοτε θα πρεπε να υπαρχουν επιστημονικα ντουκουμεντα τα οποια ειτε μεμονωμενα ειτε συλλογικα να αποδεικνυουν αυτό το γεγονος τουλαχιστον με μια υψηλη πιθανοτητα. Δεν υπαρχει κανενα τετοιο εγγραφο» [b]Times Λονδινου 28 Νορμβριου 1993. [/b)]

«Η υποθεση του ΗΙV κατατασσεται στην κατηγορια της «βακτηριακης μολυνσης» και της πελαγκρας που είναι η ανεπαρκεια βιταμινων. Ειναι μια απατη» -Dr. Bernard Forsches.

ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙDS.

Η παραμυθα του ΑΙDS εχει ως αποτελεσμα να μην υπαρχουν διεθνη στανταρ. Ετσι ποικιλουν στις διαφορες χωρες τα τεστ εξετασεων για την διαπιστωση του υποτιθεμενου ΑΙDS.
Στις ΗΠΑ και στον Καναδα η εξεταση γινεται με την ανιχνευση τριών 3 πρωτεϊνων, που θεωρούνται αντισώματα που εμμέσως υποδηλώνουν την ύπαρξη του ΗΙV. Στην Αυστραλια σε 4. Στην Ελλαδα όπως και στην Αφρικη μονο σε 2 πρωτεϊνες.
Ετσι εάν στην Ελλαδα σε βρουν θετικο στο HIV αν πας στην Αυστραλια το ποιο πιθανο ειναι το τεστ να βγει αρνητικο. Τουρλουμπουκι δηλαδη. Εδω ιος εκει ο ιος που είναι ο ιος; Ρε τι καθεστωτικο παπατζιλικι είναι αυτό;
Και εχουν το θρασος να ανακηρρυσουν κάθε 1 Δεκεμβριου παγκοσμια ημερα του ΑΙDS! Κρεμαλα που τους χρειαζεται. Ασε και το άλλο για να αποποιηθουν τις ευθυνες τους για την ασιτια και τον θανατο από την καταρρευση του ανοσοποιητικου συστηματος λόγω αβιταμίνωσης του Αφρικανικου λαου το εχουν ριξει στο λεγομενο αφρικανικο ΑΙDS.

ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ.

Οι πωλήσεις τεστ για ΑΙDS για ένα χρόνο το 1995 και μόνο στην Αμερική είχαν κάνει τζίρο 60 δις . Ο δε τζίρος της πολυεθνικής Glaxo welcome από τις πωλήσεις της σε ολο τον κόσμο ξεπέρασε τα 700 δις.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά τους για τον σημερινό κορωνοϊο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2020 4:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Τουρκία δεν έχει αναφερθεί, μέχρι τώρα, ούτε ένα κρούσμα! Τυχαίο ή τα κρύβουν?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας