patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 05, 2020 8:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά τα πράγματα είναι σοβαρά!!!!
Όσο η αντικοινωνική συμπεριφορά του Κράτους μας επιβάλλει να εγκλειστούμε μέσα στα κελιά μας, εγώ θα μένω έξω σωματικά και πνευματικά.
Τα γεροντάκια που παραμένουν αβοήθητα, οι άρρωστοι που ζούν το γολγοθά τους, χωρίς τα φάρμακά τους, και χωρίς ιατρική υποστήριξη, επειδή η ανάλγητη προπαγάντα τους έχει απομονώσει, όσοι πεινούσαν εδώ και καιρό, αλλά και όσοι δεν έχουν πόρους, για να πάρουν τον άρτον τον επιούσιον σήμερα λόγω της υποχρεωτικής αποχής απο την εργασία τους, οι άνεργοι που δεν καλύπτονται από τη σαθρή νομοθεσία της Πολιτείας.......αλλά και το σύνολο των πολιτών που έχουν ανάγκη από ψυχολογική στήριξη λόγω της χρόνιας απομόνωσης που μας επιβάλλεται δικαιούνται προστασίας.
Και για να μη βγάζω τον εαυτό μου έξω από αυτή την τρέλλα που είναι αδιανόητη, σε βάρος, όχι μόνο ανθρώπινου,αλλά και κάθε ζώντα οργανισμού, αρχίζω να έχω συμπτώματα κλειστοφοβίας, κατάθλιψης λόγω μοναξιάς, νευρικών κρίσεων λόγω της στέρησης, του πολιτιμότερου ανθρώπινου αγαθού, που είναι η ελευθερία, αλλά και της απώλειας της αίσθησης του χρόνου, της συνομιλίας........και τόσων αναρίθμητων άλλων.
Πολλοί αναφέρονται δικαιολογημένα στην κατάφορη και κατα συρροή παραβαση όλων των βασικών άρθρων του Συντάγματος, που κατοχυρώνουν την Δημοκρατική λειτουργία της Ελληνικής Πολιτείας. Για μένα ακόμα και αυτά τα κατοχυρωμένα δικαιώματα, είναι δευτερεύοντα, γιατί προκύπτουν και αποτελούν το λογικό συμπέρασμα του φυσικού και απαραβίαστου απο κάθε Νόμο ανθρωπίνου δικαιώματος της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
Εγώ, δεν νείπτω τας χείρας μου, ούτε μένω στο σπίτι, όπως ο Πόντιος Σπύρος. Θα του πρότεινα πάντως, αν συνειδητοποιήσει, ότι έχει ήδη εγκληματίσει, να γυρίσουμε ένα σποτάκι, με την ίδια φιλοσοφία, αλλά με διαμετρικά αντίθετα συμπεράσματα, για να μας αποζημιώσει εν μέρει, για το κακό στο οποίο ήδη συνεργεί.
Όσο, η Νέα Τάξη, θα λέει ο Σπυρος, κυκλοφορεί ελεύθερα έξω, εγώ ούτε εφησυχάζω, ούτε κοιμάμαι, ούτε παραμένω άπραγος, ούτε παραμένω φυλακισμένος στο σπίτι.
Μένω μέρα και νύχτα ξάγρυπνος και ενεργός, και έξω και μέσα, αν χρειαστει!!! Θα μου πείτε αυτά που λέω, είναι πράγματα δύσκολα. Όμως τί να κάνουμε. Πρέπει να το παλαίψουμε. Δε σας ζητάω να παρανομήσουμε. Ζητάω το αυτονόητο. Κοινωνική αλληλεγγύη!!!!
Εδώ για το σκυλάκι μας επιτρέπεται να βγούμε έξω, σε δύωρη βόλτα παρακαλώ, και δεν θα προστατέψω τον απομονωμένο και πάσχοντα συμπολίτη μου; Με οποιοδήποτε κόστος!!! Και σε εικοσιτετράωρη βάση!!! Και με πολλούς και με λίγους και μόνος μου, αν χρειαστεί!!
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΡΟΥΝ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
Το βράδυ, αντί να αποβλακωθώ στην Τηλεόραση-όλα τα κανάλια, τα ίδια ομόφωνα αναμασάνε-γράφω επι δύωρο χαρτάκια, γιά κάθε ώρα και κάθε περίπτωση, για όλο το εικοσιτετράωρο. Θα τους τρελλάνω στη νομιμότητα!!! Εμψυχώνουμε, ξαναγνωριζόμαστε με το γείτονα, μιλάμε με τον άγνωστο, πληροφορούμε.Το παραμύθι δεν έχει λύκο. Αλλά ο Λύκος χρησιμοποιεί το παραμύθι, γιατί γέρασε. Εμπρός να τον ξεδοντιάσουμε!!!!
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!
Υ.Γ. Εδώ μίλησα για την απομόνωσή μας. Για το οικονομικό σκέλος θα χρειαστούμε μεγαλύτερη ανάλυση.
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 05, 2020 8:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κορωνοϊός: Συγκέντρωση 100 ατόμων έξω από εκκλησία στην Αγία Βαρβάρα- Μια σύλληψη
https://newpost.gr/ellada/5e89b123f1af22ea33f72ce9/koronoios-sygkentrosi-100-atomon-exo-apo-ek
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας