patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ρόπαλο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2009 2:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ

«Έφυγαν» από την νέα γρίπη μάς λένε.

Πιά τά ονοματά τούς καί ή διεύθυνση τούς;Ποιός μπορεί νά τό ελέξεί; Ουδείς.Η αλήθεια είναι ότι πούν τά επίσημα λαλόγια.Διαβόλ κύριοι.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
Επιπλέον θάνατοι στη χώρα μας από την νέα γρίπη, σύμφωνα με το Ε.Κ.ΕΠ.Υ.

Το ανησυχητικό είναι πως κάποια από τα θύματα δεν είχαν επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό.

Το ανακοινωθέν έχει ως εξής:
Στα πλαίσια της παρακολούθησης της πορείας της πανδημίας της νέας γρίπης (Η1Ν1) 2009 στη χώρα, το Ε.Κ.ΕΠ.Υ. ενημερώνει ότι απεβίωσαν οι παρακάτω ασθενείς, επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης (Η1Ν1) 2009:

• Άνδρας 19 ετών, χωρίς υποκείμενο νόσημα, που εισήχθη σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

• Γυναίκα 18 ετών, χωρίς υποκείμενο νόσημα, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Επίσης εισήχθησαν και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση οι παρακάτω ασθενείς, επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης (Η1Ν1) 2009:

• Άνδρας 61 ετών με υποκείμενο νόσημα (χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια και καρδιολογικό νόσημα).

• Γυναίκα 40 ετών, χωρίς υποκείμενο νόσημα.

Εν δυό κάτω καί άνω καμμία φορά.
Επιστροφή στην κορυφή
Ατιμη θεσούλα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2009 2:53 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θά σού φέρω μέ πατίνι ένα βαρβάτο εμβόλιο από νέα Σμύρνη πώ πώ πώ πόσο ´σ´αγαπώ.Α ρέ Νικόλα Ασιμε
Επιστροφή στην κορυφή
Ηταν μία φορά....
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2009 3:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AIDS =Εισαγωγη στην εποχη των ιων της Νεας Ταξης
TΟ ΑΙDS ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ.

Τον Απριλη του 1984 εντελως ξαφνικα η γραμματεας Υγειας και ανθρωπινων υπηρεσιων της Αμερικης Margaret Heckler σε μια συνεντευξη αστραπη ανακοινωσε ότι μια ομαδα Αμερικανων ερευνητων της CIA χρηματοδοτουμενοι με κονδυλια της Κυβερνησης «εντοπισαν» τα αιτια του AIDS.
H εξαγγελια αυτή εγινε χωρις επιστημονικα στοιχεια και χωρις τον ελεγχο επιβεβαιωσης και υποστηριξης τους από άλλες ανεξαρτητες επιστημονικες ομαδες και κοινοτητες όπως επιβαλονταν να γινει για την εγκυροτητα της κάθε νεας ιατρικης ανακαλυψης.
Παρα ταυτα εγινε απευθειας αποδεκτη από την επισημη καθεστωτικη και ελεγχομενη από την υπερεθνικη οικονομικη ελιτ «επιστημονικη» κοινοτητα του Παγκοσμιου Οργανισμου Υγειας.
Αμεσως διοργανωθηκε για ένα τοσο σημαντικο γεγονος χωρις κανενα διαλογο προκαταλαμβανοντας ετσι κάθε αμφησβητιση μια πρωτοφανη διεθνη διαφημιστικη καμπανια για τις καταστροφικες ιδιοτητες του ιου AΙDS που θα μολυνε και θα αποδεκατιζε την ανθρωποτητα.
Με αυτές τις συνοπτικες διαδικασιες και την συνεχομενη πλυση εγκεφαλου ο κοσμος κατατρομοκρατημενος καθως και οι επιστημονες πληροφορηθηκαν την υπαρξη του AΙDS.

ΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΕΣ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ

Από τους πρωτους που ειχε το θαρρος να αμφισβητησει δημοσια τις καθεστωτικες ανακινωσεις μεσα στο κλιμα της τρομοκρατο-ιο -λαγνειας ηταν και ο Peter Duesderg μελος της Εθνικης Ακαδημιας Επιστημων Αμερικης και καθηγητης Μοριακης Βιολογιας στο πανεπιστημιο Berkeley της Καλιφορνιας. Ο οποιος ειχε εκλεγει ως Επιστημων της χρονιας για τις ανακαλυψεις του στον τομεα των ρετροικων ιων στον οποιον υποτιθετε οτι ανηκει και ο ιος HIV αιτιο του AIDS.
Το θαρρος του να εκφρασει δημοσια τις αντιρρησεις του το πληρωσε πολύ ακριβα. Εχασε το βραβειο των 350.000 δολαριων που του ειχε απονεμηθει στο Πανεπιστημιο και τον διορισαν στην προεδρια της επιτροπης για το ετησιο πικ-νικ. Προς γνωση και συμμορφωση το τι προκειται να συμβει σε οσους αμφισβητουν της επισημες καθεστωτικες ντερεκτιβες
Και μονο η προσπαθεια φιμωσης των αντιρρησιων από μονη της υποδηλωνει την προσπαθεια αποκρυψης της απατης.
Σημερα οι αποδειξεις του τον εχουν δικαιωσει .Το ΑΙDS δεν εχει εξελιχθει σε επιδημια και τα αντιρετροιικα φαρμακα περισσοτερο σκοτωνουν παρα θεραπευουν.

ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ

Η κυβερνηση των ΗΠΑ διεθεσε δις δολαρια για «ερευνητικα» προγραματα για να δωση επιστημονικη εγκυροτητα στις καθεστωτικες διαδοσειες της. Τα επιστημονικα λαμογια εσπευσαν να επωφεληθουν της ευκαιριας και να ξεκοκαλισουν τα δις με ψευτοεπιστημονικες ανακαλυψεις και συνεντευξεις που εδιναν χωρις αντιπαλο, οπου Γιαννης κερναγε και Γιαννης επινε. Ένα τετοιο λαμογιο ηταν και ο πολυς Bod GALLO που ανακοινωσε ότι «απομονωσε» και «ανακαλυψε» εκεινο τον ιο που αποκαλειται HIV και που προκαλει το ΑΙDS. Την θεωρια αυτή την υποστηριξαν τα επιδοτουμενα επιστημονικα λαμογια και πρεπει να κληθουν να δωσουν λογο για το τεραστιο κακο που προξενησαν σε πληθος ανθρωπων που βρεθηκαν να «εχουν» αντισωματα προς τον ΗΙV και τους ειπαν ότι είναι «φορεις»του ΑΙDS και πρεπει να αναμενουν έναν συντομο και επωδυνο θανατο.
Σε αυτην την απατη αντεδρασε ο Dr. Richard Strohman επιτιμος καθηγητης Κυτταρικης Βιολογιας στο Πανεπιστημιο της Καλιφορνιας στο Βerkeley λεγοντας «Παλια ηταν επιβεβλημενο ο κάθε επιστημονας να μπορει να εξεταζει τις πιθανοτητες η υποθεση του να είναι ειτε σωστη ειτε λανθασμενη. Σημερα δεν γινεται αυτό στα ερευνητικα προγραματα που εξελισσονται για τον ΗΙV η το ΑΙDS και τα οποια στοιχιζουν δισεκατομμυρια δολαρια. Και ο Dr. Roger Cunningham Διευθυντης του κενρου Ανοσολογιας στο Πανεπιστημιο της New York στο Buffalo δηλωσε «Δυστυχως φαινεται να εχει δημιουργηθει ένα κατεστημενο του ΑΙDS το οποιο τεινει να αποθαρρυνει τις οποιεσδηποτε αντιρρησεις στο δογμα και να τις υποβιβαζει» Sunday Times 3 Aπριλιου 1994.
Το ιδιο συμβαινει και με τα δικα μας λαμογια με την μουφα της νεας γριπης Η1-Ν1.

ΒΡΑΒΕΙΟ 1000 ΛΙΡΩΝ

Το Αγγλικο επιστημονικο περιοδικο Continuum κατοπιν προτροπης ανεξαρτητων διαφωνουντων επιστημονων εχει προκηρυξει έναν διαγωνισμο με βραβειο 1000 λιρων για οποιονδηποτε αποδειξει ότι απομόνωσε τον ιό ΗΙV υπευθυνο και αιτία του ΑΙDS, δηλαδη της ανοσοποιητικης ανεπαρκειας.
Μεχρι σημερα κανενα από τα επιδοτουμενα λαμογια που στα διεφθαρμενα ΜΜΠαραπληροφορησης κελαϊδουνε δεν εχει εμφανιστει με πρακτικη αποδειξη.
Ομαδα επιστημονων με επικεφαλης τον Dr. Charles Thomas πρωην καθηγητη Βιοχημειας του Harvard και John Hopkin δηλωσε «Το δογμα ότι ο ΗΙV προκαλει το ΑΙDS αποτελει τη μεγαλυτερη και ισως την ηθικα περισσοτερη καταστροφικη απατη που διαπραχθηκε εις βαρος των νεων ανδρων και γυναικων του Δυτικου κοσμου» Sunday Times Λονδινο 3 Απριλιου 1994.
Και ο Dr. Kary Mullis Bιοχημικος με Νομπελ Χημειας 1993 εχει αναφερει: «Εάν υπαρχουν ενδεικτικα στοιχεια ότι ο υπαρχει ο ΗΙV και προκαλει το ΑΙDS τοτε θα πρεπε να υπαρχουν επιστημονικα ντουκουμεντα τα οποια ειτε μεμονωμενα ειτε συλλογικα να αποδεικνυουν αυτό το γεγονος τουλαχιστον με μια υψηλη πιθανοτητα. Δεν υπαρχει κανενα τετοιο εγγραφο» Times Λονδινου 28 Νορμβριου 1993.
«Η υποθεση του ΗΙV κατατασσεται στην κατηγορια …όπως της «βακτηριακης μολυνσης» και της πελαγκρας που είναι η ανεπαρκεια βιταμινων. Ειναι μια απατη» -Dr. Bernard Forsches.

ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙDS.

Η παραμυθα του ΑΙDS εχει ως αποτελεσμα να μην υπαρχουν διεθνη στανταρ. Ετσι ποικιλουν στις διαφορες χωρες τα τεστ εξετασεων για την διαπιστωση του υποτιθεμενου ΑΙDS.
Στις ΗΠΑ και στον Καναδα η εξεταση γινεται με την ανιχνευση τριών 3 πρωτεϊνων, που θεωρούνται αντισώματα που εμμέσως υποδηλώνουν την ύπαρξη του ΗΙV. Στην Αυστραλια σε 4. Στην Ελλαδα όπως και στην Αφρικη μονο σε 2 πρωτεϊνες.
Ετσι εάν στην Ελλαδα σε βρουν θετικο στο HIV αν πας στην Αυστραλια το ποιο πιθανο ειναι το τεστ να βγει αρνητικο. Τουρλουμπουκι δηλαδη. Εδω ιος εκει ο ιος που είναι ο ιος; Ρε τι καθεστωτικο παπατζιλικι είναι αυτό;
Και εχουν το θρασος να ανακηρρυσουν κάθε 1 Δεκεμβριου παγκοσμια ημερα του ΑΙDS! Κρεμαλα που τους χρειαζεται. Ασε και το άλλο για να αποποιηθουν τις ευθυνες τους για την ασιτια και τον θανατο από την καταρρευση του ανοσοποιητικου συστηματος λόγω αβιταμίνωσης του Αφρικανικου λαου το εχουν ριξει στο λεγομενο αφρικανικο ΑΙDS.

ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ.

Οι πωλησεις “τεστ για ΑΙDS” για ένα χρονο το 1995 και μονο στην Αμερικη ειχαν κανει τζιρο 60 δις (σε δραχμες). Ο δε τζιρος της πολυεθνικης Glaxo welcome από τις πωλησεις της σε ολο τον κοσμο ξεπερασε τα 700 δις σε δραχμες.
Ταυτοχρονα στα πλαισια της μειωσης πληθυσμου που εχει στα σχεδια της η παραφρων υπερεθνικη ελιτ μειωθηκαν λογο του περιορισμου και των προφυλαξεων στις ερωτικές σχεσεις σημαντικα οι γεννησεις σε ΗΠΑ και Ευρωπη.
Επιστροφή στην κορυφή
Μήν μασάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2009 3:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΙΟΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΦΩΤΙΕΣ-ΚΛΙΜΑ=Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Κάιν
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2009 3:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηνέα γρίπη Ν1-Ν1"όπλο" γενοκτονίας τών λαών
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2009 12:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι μεγάλες μπίζνες της νέας γρίπης

Της Ελευθερίας Κούρταλη
Αναρτήθηκε: Τρίτη 17/11/09 12.05

Πρόκειται τελικά για έναν πραγματικό τρόμο, ή για μία τεράστια και καλοσχεδιασμένη επιχείρηση του κλαμπ των φαρμακευτικών εταιρειών και των αξιωματούχων του παγκόσμιου συστήματος υγείας;


O συναγερμός που έχει σημάνει εδώ και μήνες και που έχει κορυφωθεί το τελευταίο διάστημα, το μόνο σίγουρο είναι πάντως, ότι έχει αποφέρει ένα οικονομικό όφελος τεραστίων διαστάσεων σε κάποιους, με τις παραγγελίες για φάρμακα και εμβόλια κατά της νέας γρίπης να καλπάζουν, και με τις ΗΠΑ να διαθέτουν δισεκατομμύρια για έρευνα και αγορά εμβολίων. Αξίζει να σημειώσουμε πως η αμερικάνικη κυβέρνηση έχει ήδη παραγγείλει 250 εκατομμύρια εμβόλια.
Η μεγαλύτερη κερδισμένη είναι αναμφίβολα η GlaxoSmithKline η οποία διέθεσε μεν 2,5 περίπου δισ. δολάρια για έρευνα, αλλά ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα καθώς οι πωλήσεις του φαρμάκου Relenza, από τις αρχές του έτους μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου, άγγιξαν τα 464 εκατ. στερλίνες και συνεχίζονται, ενώ οι παραγγελίες για εμβόλια που έχει έφταναν το ίδιο διάστημα, τις 440 εκατομμύρια δόσεις. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ Andrew Witty, υπολογoγίζεται πως στο τέταρτο τρίμηνο του έτους, οι πωλήσεις των εμβολίων θα ξεπεράσουν τα 1,66 δισ. δολάρια και ανάλογες θα είναι οι πωλήσεις και το α’ τρίμηνο του 2010.
Η Roche αναμενει πως οι πωλήσεις του Tamiflu στο σύνολο του 2009, θα αγγίξουν τα 2,7 δισ. δολάρια και θα συνεχιστούν το ίδιο δυναμικά και στις αρχές του 2010. Μάλιστα, οι πωλήσεις του τρίτου τριμήνου για το συγκεκριμένο φάρμακο ήταν 10πλάσιες του αντίστοιχου τριμήνου του 2008.
Η Novartis εκτιμά πως οι πωλήσεις του εμβολίου του H1N1 στο δ´ τρίμηνο θα αγγίξουν τα 700 εκατ. δολάρια και ήδη στο τρίτο τρίμηνο είχαν «κλειστεί» πωλήσεις ύψους 17 εκατ. δόσεων.
Η ΑstraZeneca η οποία πραγματοποιεί πωλήσεις μόνο στις ΗΠΑ και προσφέρει ένα αντιγριπικό ρινικό σπρεί, είοε τις πωλήσεις της το γ’ τρίμηνο να εκτοξεύονται στα 152 εκατ. δολάρια, ενώ οι συνολικές παραγγελίες φτάνουν τα περίπου 40 εκατομμύριων φάρμακα, αξίας 450 εκατ. δολαρίων .
Η Baxter International αναμένει τις πωλήσεις δ’ τριμήνου για το δικό της ειδικό εμβόλιο να αγγίξουν τα 40 εκατ. δολάρια.
Η Sanofi έχει ήδη δεχτεί παραγγελίες που ξεπερνούν τα 690 εκατ. δολάρια σε αξία.
Οι συνολικές παραγγελίες της Medimnune ( θυγατρική της AstaraZeneca ) ξεπερνούν τις 40 εκατ. δόσεις αξίας πάνω από 450 εκατ. δολάρια.
Επίσης, όπως μετέδωσε πριν λίγες μέρες το ABC News, η Abbot Laboratories αγόρασε μία βελγική φαρμακευτική για 6,6 δισ. δολάρια, η Johnson & Johnson επένδυσε 444 εκατ. δολάρια στην ολλανδική Crucell ( που παράγει εμβόλια), η Merck προχώρησε σε συμφωνία διανομής στις ΗΠΑ εμβολίων της αυστραλιανής CSL και η Pfizer εξαγόρασε την Wyeth για 68 δισ. δολάρια.

Αυτά είναι μερικά μόνον στοιχεία, από τα πάρα πολλά που υπάρχουν, για να κατανοήσουμε κάπως την … πανδημία κερδών που έχει φέρει η νέα γρίπη στις φαρμακευτικές εταιρείες…
Περί εμβολίων, παραγγελιών και συμφερόντων…
Eπισήμως, πλέον, οι πρώτοι νεκροί από το εμβόλιο Η1Ν1. Τι συμβαίνει;
Διαβάστε με προσοχή και βγάλτε συμπεράσματα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2009 12:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Γαλλία καθίζει στο εδώλιο του Δικαστηρίου της Χάγης φαρμακευτικές εταιρίες

Αναρτήθηκε: Δευτέρα 30/11/09 11.45
Ρεπορτάζ: Γιώργος Μουταφίδης

Τις κατηγορεί ότι παρασκεύασαν αλλά και διέσπειραν τον ιό της νέας γρίπης!




Οι Γαλλικές αρχές ξεσκεπάζουν το νέο δόγμα των φαρμακευτικών εταιρειών να δημιουργούν ασθένειες, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη, πάνω στις πλάτες του πανικοβλημένου πολίτη. Παραπέμπουν τις εταιρείες Baxter, Roche & Pharma στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με την κατηγορία ότι παρασκεύασαν και διέσπειραν τον ιό της γρίπης και στη συνέχεια με συνεργούς δίκτυα ΜΜΕ έδωσαν διεθνείς διαστάσεις, δημιουργώντας, μέσω του φόβου πανδημίας, πελατεία για τα «εμβόλια της ντροπής».
Αυτό οδήγησε χώρες όπως Νέα Ζηλανδία, Σκωτία, Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ολλανδία, Σουηδία, Μεξικό στην απαγόρευση του εμβολιασμού των πολιτών τους.
Αίσθηση προκαλεί το Γεγονός ότι και το Μεξικό παραπέμπει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης την εταιρεία Baxter ως υπεύθυνη για τον θάνατο ανθρώπων -τον περασμένο Απρίλιο και Μάϊο- που προηγουμένως είχαν εμβολιαστεί με εμβόλιο το οποίο είχε ως συστατικό αντιγόνο της γρίπης των χοίρων.
Επιστροφή στην κορυφή
Ποπό...Παπίστα.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2009 1:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Μαριλίζα προσπαθεί να ακυρώσει τις παραγγελίες του Δημήτρη…

Αναρτήθηκε: Δευτέρα 30/11/09 12.25

Να τα γλέντια.. Όταν, από τον Ιούλιο, γράφαμε για την ιλαροτραγωδία – φάρσα που παίχθηκε και στην χώρα μας, σχετικά με τα εμβόλια και τις παραγγελίες που έγιναν (με αποτέλεσμα, πέρα από τις εταιρίες να πλουτίσουν και άλλοι), τότε, τα κατεστημένα ΜΜΕ έπαιζαν το παιχνίδι του τρόμου και του πανικού(διαβάστε στο τέλος του κειμένου τον σχετικό συνδέσμο-έτσι για να μην ξεχνιόμαστε).
Σήμερα, που το παιχνίδι δεν τους βγαίνει και ενώ η Γαλλία προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης εναντίον φαρμακευτικών εταιριών για το θέμα του εμβολίου και του πανικού σχετικά με την νέα γρίπη. (Δημήτρη Αβραμόπουλε, ακούς;) τα πράγματα αλλάζουν…

Διαβάστε :

Την ακύρωση σημαντικού μέρους των παραγγελιών εμβολίων προσανατολίζεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής», να διαπραγματευτεί η χώρα μας, με τις προμηθεύτριες φαρμακευτικές εταιρείες.
Κι αυτό γιατί, από την εποχή της συμφωνίας, έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα. Κυρίως το γεγονός ότι από την αρχική εκτίμηση πως απαιτούνται δύο δόσεις εμβολίου, καταλήξαμε στο ότι αρκεί μόνο μία.
Έτσι με το πέρασμα της πανδημίας θα περισσέψουν, σύμφωνα με υπολογισμούς, περίπου 10 εκατομμύρια δόσεις, που κοστίζουν πάνω από 70 εκατ. ευρώ (!) και γι αυτές γίνεται, τώρα, προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης για να μην τις παραλάβουμε

Η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, που ρωτήθηκε σχετικά, άφησε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας:
«Σε κάθε περίπτωση εμείς σε αυτή τη φάση θέλουμε πρώτα απ όλα να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει η αναγκαία κάλυψη για να εξασφαλιστεί η δημόσια υγεία και από εκεί και πέρα σε αυτό εδώ το πλαίσιο αξιολογούμε και όλες τις ειδικές παραμέτρους σε σχέση με τις παραγγελίες αυτές».
Όπως εκτιμούν οι επιστήμονες, το λεγόμενο «τείχος προστασίας» δημιουργείται ήδη από τον τρόπο διασποράς του ίδιου του ιού. Οι 700.000 με 800.000 άνθρωποι που, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, έχουν προσβληθεί από τον ιό στη χώρα μας αναπτύσσουν με τα αντισώματα του οργανισμού τους το «προστατευτικό ανάχωμα» και σίγουρα είναι πολλαπλάσιοι από κάποιες δεκάδες χιλιάδες που έχουν εμβολιαστεί μέχρι τώρα στη χώρα μας. Μέχρι τις γιορτές θεωρείται ότι θα έχει δημιουργηθεί το απαραίτητο «τείχος» για να σταματήσει η περαιτέρω διασπορά του ιού.

Φτάνουν και περισσεύουν
Στην επανεκτίμηση της ανάγκης παραλαβής εμβολίων σίγουρα έχει παίξει ρόλο και η δεδομένη απροθυμία των πολιτών (6 στους 10) να κάνουν το εμβόλιο για τη νέα γρίπη.
Εκτιμάται ότι τα εμβόλια που θα γίνουν στη χώρα μας αυτήν την περίοδο θα φτάσουν συνολικά τις 6 εκατ. δόσεις. Ενδεχομένως με επαναδιαπραγμάτευση να δεχθούμε να παραλάβουμε μικρές επιπλέον ποσότητες από τις παραγγελίες.
Ηδη προβληματίζει σοβαρά τους ειδικούς το γεγονός ότι έχουμε συνάψει ως χώρα συμφωνίες με τρεις φαρμακευτικές εταιρείες για την προμήθεια συνολικά 16 εκατ. δόσεων, που όμως δεν τις έχουμε όλες τώρα που υπάρχει η πανδημία, αλλά η εκτέλεση των παραγγελιών θα ολοκληρωθεί, εκτός εποχής της πανδημίας, τον... Απρίλιο!
Για τις παραγγελίες αυτές, που έγιναν μέσω ΕΟΦ, έχουμε ήδη πληρώσει, από ειδικό λογαριασμό του ΚΕΕΛΠΝΟ, σε προκαταβολές 10% και οι συμφωνίες προβλέπουν τμηματική εξόφληση, μερικές εβδομάδες έπειτα από κάθε παραλαβή.

Τα επιχειρήματα ότι δεν έχουμε μεγάλο μέρος των εμβολίων την περίοδο που είναι απαραίτητα, κυρίως όμως η αλλαγή διεθνώς των αναγκών για τη «μονοδόση», αλλά και το γεγονός ότι οι εταιρείες μετατοπίζουν το εμπορικό ενδιαφέρον τους σε γεωγραφικές περιοχές του πλανήτη που δημιουργούνται νέες... αγορές λόγω του επικείμενου χειμώνα δημιουργούν την αίσθηση ότι η επαναδιαπραγμάτευση δεν θα έχει ιδιαίτερες δυσκολίες.

Σε αριθμούς: με την προμήθεια των εμβολίων υπάρχει αυτή τη στιγμή η εξής εικόνα:

Με τη φαρμακευτική εταιρεία «Novartis» υπογράψαμε συμφωνία για προμήθεια 3 εκατ. δόσεων, προς 8 ευρώ τη δόση. Παραλήφθηκαν έως τώρα 1.421.700 δόσεις και έως τις 31-12-09 θα παραληφθούν άλλες 578.300 δόσεις.
Ακόμη, 1 εκατ. δόσεις επρόκειτο να παραληφθούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2010 και αυτή η ποσότητα μπορεί να τεθεί υπό διαπραγμάτευση.

Με τη φαρμακευτική εταιρεία «Glaxo Smith Kline» η αρχική συμφωνία ήταν για 2 εκατ. δόσεις, αλλά μετά την εξαγγελία του τότε πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή να εμβολιαστεί το σύνολο των πολιτών της χώρας, μαζί με τους μετανάστες, η συμφωνία επεκτάθηκε για 10 εκατ. δόσεις προς 8,5 ευρώ για το πρώτο κύμα και γύρω στα 7 για το δεύτερο. Έως τώρα παραλήφθηκαν 883.000 δόσεις και έως τις 31-12-09 θα παραληφθούν 1.964.000.
Οι υπόλοιπες 6.400.000 δόσεις επρόκειτο να παραληφθούν το 1ο 4μηνο του 2010 και γι αυτές, επίσης, θα υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση, προκειμένου να ακυρωθεί η παραγγελία.
Με τη φαρμακευτική εταιρεία «Sanofi Ρasteur» υπογράφηκε συμφωνία για προμήθεια συνολικά 3 εκατ. δόσεων, από τις οποίες 2 εκατ. επρόκειτο να παραληφθούν μέσα στον Δεκέμβριο και το υπόλοιπο 1 εκατ. τον Ιανουάριο, προς 6 ευρώ. Όμως, η συμφωνία αυτή παρουσίασε πρόβλημα, αδυνατεί η εταιρεία να εκτελέσει την παραγγελία και προτείνει να παραδώσει τέλος Ιανουαρίου τα πρώτα 2 εκατ. δόσεις, που όμως θα είναι χωρίς ανοσοενισχυτικό.
Έτσι η χώρα μας προσανατολίζεται στην «καταγγελία της συμφωνίας» και την ολοκληρωτική ακύρωση αυτής της παραγγελίας.

Όλοι πλην ενός έπασχαν και από άλλο σοβαρό νόσημα
Από τους 18 έως τώρα θανάτους που έχουν σημειωθεί στη χώρα μας, όλοι -εκτός του Γάλλου τουρίστα για τον οποίο δεν έχουμε επαρκή στοιχεία για ιστορικό πιθανού προûπάρχοντας νοσήματος- αφορούν άτομα που είχαν προηγουμένως κάποιο σοβαρό νόσημα, ανάμεσά τους άτομα με νοσογόνο παχυσαρκία με καρδιοαναπνευστικά προβλήματα, διαβήτη και επιπλοκές από τη δυσκινησία.

Τα 8 εκατομμύρια εμβόλια, οι φήμες, οι πληροφορίες, η…ΠΑΡΑΒολή στοιχείων και η ανάγκη να ξεκαθαρισθούν τα πράγματα.

ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;ΜΗΠΩΣ ΜΑΠΙΛΙΖΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΙΜΟΥ;Η ΤΟΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2009 1:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Γερμανία ψάχνει για χώρες-πελάτες, να πουλήσει τα εμβόλια που αγόρασε, επειδή οι Γερμανοί δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Επισήμως ανακοινώθηκε ότι μόνο ένα 5% εμβολιάστηκε, και τέρμα. Εγώ αμφιβάλω και γι’ αυτό το 5%. Είναι αληθινό ή παραφούσκωσαν το νούμερο;
Επιστροφή στην κορυφή
Φυσιολογικός ορός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2009 4:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι, ούτε η Μαριλίζα, ούτε και πολλοί άλλοι, πολιτικοί και γιατροί έκαναν το εμβόλιο. Αντ' αυτού έκαναν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ!
Κοινό μυστικό στα νοσοκομεία!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2009 9:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΠΕΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ


To μεγαλύτερο και πιο κερδοφόρο πείραμα στον πλανήτη λαμβάνει τέλος! Ο Βρετανοί επίσημα ανακοίνωσαν ότι τελικά η νέα γρίπη δεν ήταν τόσο βαριά όσο έλεγαν στην αρχή. Λένε δηλαδή ότι:


«Η νέα πανδημία γρίπης του 21πυ αιώνα σύμφωνα με τους ειδικούς είναι λιγότερο επικίνδυνη από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί».

Με λίγα λόγια μας λέει πόσο κορόιδα είμαστε όσοι κάναμε το εμβόλιο και καλή επιτυχία σε 5-10 χρόνια που δεν ξέρουμε που θα μας χτυπήσει.

Μιλάμε για τεράστια απάτη που είχε ως αποτέλεσμα να πάει χιλιάδες κόσμο να εμβολιαστεί χωρίς λόγο και αιτία. Αρχίζει και ξεχνιέται το θέμα και οι παρτίδες έμειναν πίσω. Η μεγαλύτερη διαφήμιση στην σύγχρονη ιστορία.

ΠΗΓΗ εγερσις

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας