patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ»

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1706

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 17, 2020 1:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουμε επισημάνει πολλές φορές, πως όλα τα κόμματα που βρίσκονται μέσα στην βουλή, στηρίζουν ουσιαστικά το καταστροφικό για την χώρα έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ότι ουσιαστικά, έχουμε να κάνουμε με μία άτυπη οικουμενική κυβέρνηση. Όλοι, (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, και διάφοροι άλλοι "ειδήμονες") κάνουν ότι δεν το έχουν αντιληφθεί αυτό, παραθέτοντας αποσπάσματα από τις δήθεν "άγριες συγκρούσεις" που διεξάγονται μέσα στο κοινοβούλιο, ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. Ο Τράγκας το επισημαίνει αυτό. Και κάνει πάρα πολύ καλά.......

«Λέω σήμερα να ασχοληθούμε με την αντιπολίτευση. Με την αξιωματική αντιπολίτευση, και γενικά με την αντιπολίτευση που έχουμε εντός του Κοινοβουλίου απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα κανάλια χθες το βράδυ στα δελτία ειδήσεων έλεγαν ότι η σύγκρουση μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη στη Βουλή ήταν μια φοβερή και αμείλικτη μονομαχία. Έλεγαν, ακόμη, ότι ο ιερός χώρος του Κοινοβουλίου πήρε φωτιά και ότι αντηλλάγησαν οξύτατες αιχμές μεταξύ του Αλέξη και του Κυριάκου.

Παρακολούθησα τους διαλόγους στα δελτία ειδήσεων και απεκόμισα την εντύπωση ότι ο Αλέξης Τσίπρας και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί κάνουν μεγάλη αβάντα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Βάζουν μεγάλη πλάτη στα όσα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπό την καθοδήγηση των Γερμανών. Λυπάμαι που το λέω αλλά αισθάνθηκα ότι, τόσο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και οι ηγέτες των άλλων κομμάτων, παίζουν ένα επικερδές για τα ταμεία τους παιχνίδι σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Όπως όλοι έχετε αντιληφθεί, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το αδύναμο Εθνικό Σύστημα Υγείας (αδύναμο και επί των ημερών του), δεν έχει να ασκήσει ουδεμία άλλη κριτική εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τα δύο lockdowns για τον Αλέξη είναι «καλώς καμωμένα». Και ενδεχομένως η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη να έχει χάσει τον έλεγχο, όπως λέει η πλατεία Κουμουνδούρου, επειδή δεν πήρε πιο αυστηρά μέτρα για την υγεία και την οικονομία!!!

Ο κύριος Τσίπρας βλέπει τους συνδικαλιστικούς φορείς και τους εκπροσώπους των χιλιάδων πτωχευμένων επιχειρήσεων, βλέπει τα εκατομμύρια των ανέργων, την πείνα και τις αυτοκτονίες, αλλά κάνει αφ’ υψηλού αντιπολίτευση ραντίζοντας με «άνθη» τον Κυριάκο Μητσάκη και τη φιλογερμανική κυβέρνησή του. Προφανώς δεν θέλει και ίδιος να χάσει την εύνοια του Βερολίνου. Λέει «ναι» σε όλα τα ακραία και συνάμα φαιδρά μέτρα της υγειονομικής δικτατορίας. Έχει ταυτιστεί πλήρως η πολιτική του με την «απορρύθμιση της αγοράς» λόγω covid19. Οτιδήποτε μεμπτό ή οξύμωρο ή φαιδρό υπάρχει στην καθημερινή δράση των τηλεαστέρων λοιμωξιολόγων, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης το παρακάμπτει, δεν το βλέπει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολήθηκε λίγο με τα «διπλά βιβλία» των κρουσμάτων, αλλά δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής ούτε ένα σχόλιο για τα τεράστια ποσά, τις παχυλές αμοιβές που παίρνουν οι λοιμωξιολόγοι από την κυβέρνηση ή από τις πολυεθνικές. Απέφυγε να αγγίξει σε οτιδήποτε τον κύριοΤσιόδρα και τον κύριο Κοντοζαμάνη. Κουβέντα δεν είπε για την μη ύπαρξη δημοσιογράφων στην καθημερινή ενημέρωση Τσιόδρα- Χαρδαλιά στην περίοδο του πρώτου lockdown, πράγμα που επεσήμανε και το Διεθνές Ινστιτούτο του Τύπου.

Που και που θυμάται τον μεσσιανισμό του κυρίου Μητσοτάκη. Τον ψιλοχλευάζει. Αλλά ποτέ δεν αμφισβητεί την μητσοτακική αναγκαιότητα του αφανισμού της εθνικής οικονομίας λόγω του κορονοϊού. Σε όλα τα θέματα η πλατεία Κουμουνδούρου κάνει αβάντα στη φιλογερμανική κυβέρνηση. Και κάνει αντιπολίτευση σε χαμηλούς τόνους και χωρίς ουσιαστική ανατρεπτική κριτική ακόμη και στα εθνικά θέματα, στον μυστικό διάλογο και στο ξεπούλημα του Αιγαίου, ενώ ο Τσίπρας είναι σε πλήρη γνώση των όσων συντελούνται. Δεν λέει τίποτα και ασκεί ακαδημαϊκή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ήδη ο μισός ΣΥΡΙΖΑ, όπως ακούω, είναι υπέρ της συνδιαλλαγής με την Τουρκία και της αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης. Αυτά δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας του ομιλούντος. Είναι όσα ακούω να μου λένε εν τω μέσω της νυκτός διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζουν «ποιοι Ροζάκηδες», «ποιοι ΕΛΙΑΜΕΠ», «ποιοι Σορίτες», και «ποιοι μηδενιστές» θέλουν να «τελειώνουμε» με τους Τούρκους προβαίνοντας σε υποχωρήσεις στο Αιγαίο.

Τα τηλεοπτικά κανάλια, βέβαια, παρουσιάζουν τους φαιδρούς, άνευρους και αχυρένιους διαλόγους μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη ως πύρινους λόγους, ως μεγάλες μονομαχίες μεταξύ παθιασμένων πολιτικών αρχηγών. Έτσι διατηρούν τον διπολισμό, τον δικομματισμό, δηλαδή αυτό που θέλει και καθοδηγεί η γερμανική πρεσβεία. Έτσι ώστε να μην ξεφύγει το στημένο πολιτικό παιχνίδι στην Ελλάδα και να μην αποδυναμωθεί ο έλεγχος του Βερολίνου.

Εδώ που τα λέμε, η κυρία Φώφη Γεννηματά μιλώντας πάντα για τους «κινδύνους» για τον κορονοϊό, έχει παραδώσει πλήρως το ΠΑΣΟΚ στα χέρια του κυρίου Μητσοτάκη. Ως αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, δηλαδή των πολιτικών υπολειμμάτων του παλιού ΠΑΣΟΚ, δεν ασχολείται ουσιαστικά ούτε με την ανεργία ούτε με τα εκατομμύρια των πεινασμένων. Απλά κάθε τόσο λέει ότι έχει ξεφύγει η πανδημία από τον έλεγχο της κυβέρνησης.

Δυστυχώς και οι υπόλοιπες πτέρυγες της Βουλής παραμένουν απλοί θεατές της κυβερνητικής πορείας που οδηγεί τη χώρα σε εθνική τραγωδία.»
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 18, 2020 2:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Μέχρι την πτώση του ανατολικού μπλοκ τα πράγματα ήταν σχετικά ξεκάθαρα. Είχαμε από την μια την ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ, της «ναυαρχίδας» του διεθνούς καπιταλισμού και από την άλλη υποτίθεται την πλευρά της εργατικής τάξης, του προλεταριάτου που μάχονταν για τα δίκαια του ανθρώπου και τις εργατικές διεκδικήσεις.

Από τα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα με την σταδιακή κατάρρευση του κομουνισμού, ακούσαμε για πρώτη φορά τον όρο, Νέα Τάξη Πραγμάτων και Νέα Εποχή, όροι που απαγγέλλονταν με την προοπτική της επιτέλους υλοποίησης της ευημερίας της ανθρωπότητας, της κατοχύρωσης των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», των «δημοκρατικών διαδικασιών», της «ανάπτυξης» και της «προόδου».

Δηλαδή το αμερικανικό μοντέλο σε όλο του το μεγαλείο. Όλα αυτά είχαν γοητέψει τον ανίδεο κόσμο στις πρώην κομουνιστικές χώρες. Εκείνο που κυριάρχησε τις πρώτες μέρες της κατάρρευσης του ανατολικού μπλόκ, ήταν ότι τα δυτικά σουπερ μάρκετ γέμισαν από ανθρώπους που σαν τους Ινδιάνους της εποχής της ανακάλυψης της Αμερικής, γνώριζαν επιτέλους τα αγαθά του καπιταλισμού. Το τείχος του Βερολίνου δεν έπεσε εξ’ αίτιας ιδεολογικών αιτιών, αλλά εξ’ αιτίας των καταναλωτικών αγαθών της δυτικής Ευρώπης.

Τι κρίμα που οι άνθρωποι αυτοί, οι νέοι καταναλωτές, γρήγορα κατάλαβαν πως τα αγαθά αυτά έφερναν παράλληλα και την φτώχια, την ανεργία, την ιδιωτικοποίηση της υγείας και της παιδείας με αποτέλεσμα να πάψουν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε αυτά τα κοινωνικά αγαθά και τελικά την κυριαρχία μιας άγριας μαφίας που δεν λογαριάζει τίποτα για την εξυπηρέτηση των εγκληματικών της συμφερόντων. Η εποχή του ξέγνοιαστου διπολισμού έχει πεθάνει οριστικά.

Εκείνο όμως που συνεχίζονταν ακάθεκτα, ήταν η πορεία εφαρμογής των αρχών της Νέας Τάξης. Την πορεία αυτή εκείνοι που θα την στήριζαν στον μεγαλύτερο βαθμό, όσο και αυτό φαίνεται εξ αρχής παράδοξο, ήταν ακριβώς αυτοί που παρέμειναν στις παλιές ιδεοληψίες της αριστεράς και της προόδου.

Οι σοσιαλιστικός διεθνισμός παντρεύονταν με πανηγυρικό τρόπο με την Παγκοσμιοποίηση και γίνονταν ένα από τα μεγαλύτερα όπλα στην διαδικασία επιβολής της πιο στυγνής δικτατορίας σε όλη την ανθρωπότητα. Η Παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης και ο σοσιαλιστικός διεθνισμός ταυτίζονταν απόλυτα στην υπηρεσία των κέντρων που θέλουν κάθε άνθρωπος να έχει ένα ζευγάρι ηλεκτρονικές χειροπέδες για να τον ελέγχουν απόλυτα και να τον κατευθύνουν σύμφωνα πάντα με τα συμφέροντα τους.

Όλα τα συνθήματα, όλα τα σλόγκαν που είχαν κυριαρχήσει τις περασμένες δεκαετίες της ξέγνοιαστης εποχής του διπολισμού, ξαναέρχονταν στην επικαιρότητα αυτή την φορά για να στηρίξουν μια στυγνή και απάνθρωπη Παγκοσμιοποίηση. Κάθε διαστροφή της ανθρώπινης φύσης που άλλοτε φάνταζε σαν μια παρά φύση εκτροπή, τώρα γίνονταν σημαία της απελευθέρωσης της… «αληθινής» φύσης.

Οι δημοκρατικές διαδικασίες που ήταν ο στόχος των αριστερών κινημάτων, γίνονταν τώρα το θέατρο της επιβολής της Νέας Τάξης, καθώς η πλύση εγκεφάλου με ένα καλά στημένο σύστημα ΜΜΕ είχε καταργήσει προ πολλού την εγκυρότητα αυτών των διαδικασιών. Ακόμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα γίνονταν το καλύτερο όργανο για να πολεμηθούν όσοι εμφανίζονταν αντίθετοι στις αρχές της Νέας Τάξης. Οι απανταχού αριστεροί συντάσσονταν με τους σκοτεινούς ηγεμόνες της Παγκοσμιοποίησης για να υπερασπιστούν τις αρχές μιας Δημοκρατίας που είχε γίνει κουρελόχαρτο από τα ηλεκτρονικά συστήματα της Νέας Εποχής.

Έτσι η αριστερά που κάποτε ήταν η εμπροσθοφυλακή των δημοκρατικών και εργατικών διεκδικήσεων, έρχονταν τώρα να αναλάβει τον ρόλο της επικράτησης της Νέας Εποχής, όπου όλοι οι άνθρωποι θα είναι ευτυχισμένα ρομπότ που θα κινούνται με κάποια κουμπιά από τα κέντρα του Μεγάλου Αδελφού.

Οι πάσης φύσεως αριστεροί και προοδευτικοί, θα ήταν αυτοί που θα στήριζαν τα σχεδία της Νέας Τάξης για αλλοίωση και πολτοποίηση των δυτικών κοινωνιών με τα αλλεπάλληλα κύματα εισβολής λαθρό χάριν των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», (Άλλωστε γιατί νομίζετε πως έγιναν οι αμερικανικές επεμβάσεις στην Σομαλία, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ κ.α., σπέρνοντας την καταστροφή και εξαναγκάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες απελπισμένους να κατευθυνθούν προς την Δύση και πρώτα και καλύτερα στην χώρα μας ;).

Οι πάσης φύσεως αριστεροί θα ήταν αυτοί που θα στήριζαν κάθε εκδήλωση διαστροφής της ανθρώπινης φύσης, όπως οι παρελάσεις ομοφυλοφίλων, χάριν της… «προόδου». Οι πάσης φύσεως αριστεροί θα ήταν αυτοί που χάριν των σοσιαλιστικών τους τσιτάτων θα στήριζαν την άγρια καταπολέμηση όλων των θρησκευτικών αξιών για χάριν της «ελευθερίας» υποτίθεται των συνειδήσεων, βλέπε άγρια καταδίωξη του θρησκευτικού φρονήματος.

Οι πάσης φύσεως αριστεροί θα ήταν αυτοί που θα στήριζαν την πλήρη κατάλυση των βασικών αρχών της οικογένειας, χάριν της «απελευθέρωσης» της ανθρώπινης προσωπικότητας, βλέπε της καταρράκωσης κάθε παραδοσιακής αξίας για να μην υπάρχει τίποτα πλέον που να κρατήσει τον άνθρωπο όρθιο στην λαίλαπα της Νέας Τάξης. Οι πάσης φύσεως αριστεροί και δημοκράτες, έγιναν τα καλύτερα πιόνια τις Νέας Τάξης και των σκοτεινών της κέντρων, συχνά μέσα από το θέατρο των ιδεοληπτικών τους ψευδαισθήσεων.

Ζούμε το τέλος μιας μεγάλη φάσης της ανθρώπινης ιστορίας, όπου όλοι κρίνονται από τα έργα τους. Εμείς άραγε σε όλο αυτόν τον ορυμαγδό των γεγονότων και, κυρίως στην μεγάλη κατρακύλα όλων των αξίων μας, που βρισκόμαστε ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κανει κομμα αναχωμα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 03, 2021 2:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Δεξιας πολυκατοικιας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.playboy.gr/news/neo-komma-ftiachnei-o-giorgos-tragkas/
Επιστροφή στην κορυφή
Παει με τραγκα;
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 04, 2021 3:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τον εδιωξαν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://youtu.be/LCcng2us0_o
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 04, 2021 5:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τον εδιωξαν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παει με τραγκα; έγραψε:
https://youtu.be/LCcng2us0_o


Εαν χρειαζεται η Δεξια τον Τραγκα για να την σώσει ειναι καμμενο χαρτι απο χερι. Ειδη ειχαμε ΛΑΟΣ και ΧΑ που επαιξαν το ρολο αυτο με τα γνωστα αποτελεσματα. Εαν ειναι σωστα που ανεβαζει και τωρα ο Τραγκας το εχει κανει και αυτο ο Βελοπουλος....

Η μονη δυναμη που μπορει να σωσει την ΝΔ ειναι ο Συριζα για οσο γινεται. Αυτο το ρολο παιζει απ'το 2012 επισημα οταν συμφωνησε να παρει τις εκλογες ο Σαμαρας. Τωρα απλα πρεπει να συμφωνησει στην ιδια του τη πολιτικη οτι το Αιγαια ανηκει στα Ψαρια του, δηλαδη στους Τουρκους... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 07, 2021 1:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιδοξοι ΚΚΕδες Συριζαοι στη θέση τους...
Καλά ενάντια στα μετρά εγκλεισμου πουλωντας την μουφα πανδημία της ΝΤΠ


https://www.zougla.gr/greece/article/sigentrosi-silogikotiton-enantia-sto-nomosxedio-gia-tin-apagorefsi-porion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 08, 2021 12:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχει συμφωνησει ακομα ο Κουλης στο ξεπουλημα του Αιγαιου-Κυπρο;

https://left.gr/news/germanoi-dimosiografoi-gia-mitsotaki-stin-ikaria-ean-itan-prothypoyrgos-sti-germania-ta-mme-tha
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τραγκας νικολοπουλος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 09, 2021 10:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Νεο κόμμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.reader.gr/news/politiki/352182/o-giorgos-tragkas-idryei-neo-komma-me-symmaho-ton-niko-nikolopoylo
Φτιαχνουν κόμμα με σκοπό ή να κατέβουν κ να κοψουν ψηφους απο Βελοπουλο αφηνοντας τον εκτος βουλής ή να μπουνε βουλη κ να δανεισουν στον Κουλη τους οποιους βουλευτες εκλεξουν.Εκτος κ αν απλα εκβιαζουν κουλη κ παρουν τιποτα μετρητα κ τελευταια στιγμη δεν κατεβουν..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας