patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ Π.Ν: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ..

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1706

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 09, 2021 2:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ Π.Ν: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "SFAIRIKA.GR"....

Ένα πρωτοφανές δράμα βρίσκεται σε εξέλιξη στα υποβρύχια του ΠΝ, τα οποία βρίσκονται «δεμένα» στις αποβάθρες του ναυστάθμου με μέρος των πληρωμάτων υπό κράτηση, επειδή αρνούνται να εμβολιαστούν! υπό περιορισμό και τους απαγορεύεται η έξοδος από το σκάφος μετά το τέλος των περιπολιών τους επί επτά ημέρες!

Παρόλο που έχουν υποβληθεί σε rapid αλλά και σε PCR τεστ με αρνητικά αποτελέσματα!

Σε ένα συγκεκριμένο υποβρύχιο, μάλιστα, συνολικά 21 άτομα είναι υπό περιορισμό εντός του σκάφους και απαγορεύεται να βγουν έξω.

Όσοι δέχθηκαν να εμβολιαστούν, βγαίνουν κανονικά και εν συνεχεία επιστρέφουν στο υποβρύχιο για τις υπηρεσίες τους, αν και όλοι πλέον και ειδικά οι εταιρείες που παρασκευάζουν τα εμβόλια παραδέχονται ότι οι εμβολιασμένοι μολύνονται, έστω με χαμηλότερες πιθανότητες μόλυνσης και μπορούν να μεταδώσουν τον ιό.

Άρα η απόφαση (από τον Αρχηγό Στόλου;) να επιβληθεί επταήμερη καραντίνα σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν είναι το λιγότερο έωλη από την στιγμή που και οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό στο υπόλοιπο πλήρωμα και μάλιστα με αυξημένες πιθανότητες να υπάρξει υπερμετάδοση λόγω του κλειστού χώρου.

Ρωτάμε την ηγεσία του ΠΝ, αλλά και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου: Πόσο έξυπνο είναι αυτό; Οι άνθρωποι μερικές εκατοντάδες μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους για την πατρίδα και η πατρίδα τους ανταμείβει με… κράτηση (!) λόγω άρνησης εμβολιασμού;

Σε επιστολή έκκλησή τους οι 21 ζητούν να παύσει η κράτησή τους, αφού είναι απόλυτα υγιείς:

«Έκκληση Βοήθειας

Αδέρφια στέλνουμε μήνυμα για αλληλεγγύη και βοήθεια!

Είμαστε 21 άτομα και αποτελούμε μέρος του προσωπικού των Υποβρυχίων και που εδώ και μερικές ώρες βρισκόμαστε υπό ΚΡΑΤΗΣΗ επί του Υποβρυχίου για λόγους υγειονομικών φρονημάτων.

Έως αυτή τη στιγμή δεν έχουμε υποβληθεί σε οικειοθελή εμβολιασμό και με το πρόσχημα της «καραντίνας» μας έχουν υπό ΚΡΑΤΗΣΗ ενώ ταυτόχρονα όσοι έχουν εμβολιαστεί συνεχίζουν απρόσκοπτα να προσέρχονται στην υπηρεσία και να αποχωρούν χωρίς περιορισμό ακυρώνοντας ουσιαστικά την «καραντίνα» στην οποία μας υπέβαλαν.

Είναι ξεκάθαρο πλέον το τι κάνουν!!!! ΚΡΑΤΗΣΗ – ΚΡΑΤΗΣΗ το 2021 σε άτομα τα οποία είναι απόλυτα υγιή και έχουν υποβληθεί σε rapid test και pcr test. Αδέρφια υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι και στα υπόλοιπα υποβρύχια οι οποίοι βιώνουν ακριβώς τα ίδια».


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ" ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ;


http://sfairika.gr/site/%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%8c%ce%b7%cf%84%ce%b7-%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b2%cf%81%cf%8d%cf%87%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bd-%ce%ba/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
K.N.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 10, 2021 10:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκος Αντωνιάδης 23/3/21 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ COVID
https://www.youtube.com/watch?v=ZIiKvAHn7hE
Νίκος Αντωνιάδης - εμβόλιο
https://www.youtube.com/watch?v=n18tcQgzPT8
Ο χιτλερικός φασισμός θα φαντάζει σαν βόλτα σε βασιλικό κήπο μπροστά στον εξελισσόμενο νεοταξίτικο φασισμό όπου με τις μαϊμού πανδημίες και τους εσκεμμένους εμβολιασμούς θα αποδεκατίσουν και εξοντώσουν τους λαούς εφόσον τους είναι τους είναι άχρηστοι και επικίνδυνοι καθώς ο καπιταλισμός με την διαρκώς αναπτυσσόμενη τεχνολογία όλο και λιγότερα εργατικά χέρια τους χρειάζονται, όπως και τα παραγόμενα προϊόντα που σε λιγότερο χρόνο παράγονται περισσότερα με αποτέλεσμα να μένουν απούλητα.

Λύση βέβαια υπάρχει. Αυτό που χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί η ανεργία είναι να υπάρξει όλο και λιγότερος χρόνος εργασίας για να εργάζονται όλοι οι άνεργοι και να αυξάνονται οι μισθοί και τα μεροκάματα ώστε να καταναλώνονται για να πουλιούνται τα παραγόμενα προϊόντα.Όμως για τους μεγαλοκαπιταλιστές αυτές οι λύσεις είναι αδιανόητες. Προτιμούν εξοντώνουν και να μειώνουν τον πληθυσμό της γής (γύρω στα 500 εκατ πολίτες έχουν υπολογίσει τα αρρωστημένα μυαλά της ευπερθενικής ΕΛΙΤ) που δεν τους είναι εκμεταλλεύσιμοι και να σταματούν τις επενδύσεις αν δεν βγάζουν κέρδος. Να γιατί έχουν σκυλιάσει να μας εμβολιάσουν όλους και να μας στείλουν μια ώρα αρχύτερα στον θάνατο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας