patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η "ΠΕΡΙΦΑΝΗ" ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 18, 2021 8:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Η "ΠΕΡΙΦΑΝΗ" ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η "ΠΕΡΙΦΑΝΗ" ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Πηχυαίοι ελληνική τίτλοι για την περήφανη στάση του κ. Δένδια απέναντι στους Τούρκους, ανακοινώθηκαν απο τα πορνεία των ΜΜΕ. Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε ο ελληνικός τύπος και α πουλημένα πολιτικά τομάρια τις δηλώσεις του έλληνα πολιτικού τον υπουργό των εξωτερικών τον κ.Δένδια.

Μας λένε: Πως για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες είδαμε έλληνα πολιτικό να «ορθώνει» το ανάστημα του και να «τα χώνει» στον τούρκο ομόλογο του και μάλιστα μέσα στην χώρα του ως φιλοξενούμενος.

Αμέσως τα πατριωτικά αντανακλαστικά των Ελλήνων που χρόνια τώρα τρώνε καρπαζιές απογειώθηκαν!

Ακόμα και η αντιπολίτευση είχε να πει την καλή της κουβέντα. Και αυτά από την στιγμή που ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για το άνοιγμα ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, κάτι που έχει γίνει πράξη τον περασμένο Νοέμβριο και θα κάνουμε τα εγκαίνιά του αμέσως μετά την πανδημία.

Παραδέχεται ότι το θέμα του ισλαμικού τεμένους είναι τελειωμένο και αποδέχεται πως οι πάνω από δύο εκατομμύρια λαθραίοι μουσουλμάνοι ¡όχι μόνο δεν θα φύγουν από την χώρα μας αλλά θα το δικαίωμα να μείνουν παράνομα, στην Ελλάδα.Με λίγα λόγια βάζει τον Ερντογάν ως εκφραστή των δύο και πλέον εκατ, μουσουλμάνων που έχουν έρθει παράνομα στην Ελλάδα.

Έπί πλέον είχε συμφωνηθεί από κοινού με την τουρκική πλευρά μια θετική ατζέντα οικονομικών θεμάτων για να προχωρήσουμε τις σχέσεις μας μπροστά και να προωθήσουμε την οικονομική μας συνεργασία, ώστε να αλλάξουμε το κλίμα, το οποίο υπάρχει στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις, πέραν των όσων ήδη υπάρχουν μεταξύ των δυο χωρών την στιγμή που η μισή Κύπρος είναι υπό τουρκική κατοχή, και έχει γίνει αποδεκτή από την μαμά της ΕΕ πως η μοναδική λύση, που είναι αποδεκτή από το σύνολο της διεθνούς κοινότητας, είναι η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία στη βάση των σχετικών αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών.

Αυτή η λύση είναι συμβατή και με το ευρωπαϊκό κεκτημένο.» Παραδέχεται εν ολίγης και η Ελληνική κυβέρνηση, ότι έχει τελειώσει για την Ελλάδα το ενιαίο κυπριακό κράτος και δεν μπαίνει καν ως στοιχείο διαπραγμάτευσης.

Παραδέχεται ο Κούλης ότι η Ελλάδα έχει παραδώσει εν λευκό άλλο ένα διαπραγματευτικό χαρτί άσκησης πίεσης της διπλωματίας της.

Σε ότι αφορά το μεταναστευτικό-προσφυγικό, έχει συμφωνηθεί και το επιβεβαίωσε ο Δένδιας, ότι είναι ευρω-τουρκικό ζήτημα.

Παραδέχεται έτσι ότι η Ελλάδα παραμένει ουσιαστικά θεατής στον διάλογο για το μεταναστευτικό παραχωρώντας «μειοδοτικά» στην ΕΕ και την Τουρκία τον αποφασιστικό ρόλο των διαπραγματεύσεων και αποφάσεων, που αφορούν το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα που μαστίζει την χώρα μας.

Παραδέχεται παρά τα παχιά λόγια πως «Η Ελλάδα είναι περήφανη για τη συμμετοχή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι περήφανη για το ευρωπαϊκό κεκτημένο και θα συνεχίσει να λειτουργεί σύμφωνα με αυτό.» Δηλαδή με
υπερηφάνεια την υποτέλεια στο φασιστικό μόρφωμα της ΕΕ και τα φασιστικά μνημόνια της.

Αν όλα αυτά δεν είναι απεμπολή των ελληνικών συμφερόντων στον βωμό την υπερεθνικών ληστρικών οργανισμών τότε τι είναι; Μόνο ανόητος ή μειοδότης μπορεί να δηλώνει περήφανος και να πανηγυρίζει κάτω από αυτούς τους αντεθνικούς ελληνικούς όρους όπως ο Δένδιας και το πολιτικό σκυλολόι με τις επίσημες δηλώσεις του την βάση πάνω στην οποία προδίδει τα κυριαρχικά του δικαιώματα!

Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε τους πανηγυρισμούς σας για την περήφανη στάση του κυρίου Δένδια.

Όσο αφορά τον τσαμπουκά της ελληνικής κυβέρνησης κατά της τουρκίας έχει σαν σκοπό στο να εξυπηρέτηση τα συμφέροντα των ΗΠΑ, και να πάψει η τουρκία να συνεργάζεται με την Ρωσία και να γίνει πλήρης αμερικανόδουλη χώρα όπως έχουν κάνει τα δικά μας πολιτικά αμερικανόδουλα καθάρματα.

«Η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Ν. Δένδια με τον Πρόεδρο Ερντογάν και τον υπουργό Εξωτερικών Μ. Τσαβούσογλου στην Αγκυρα, ως συνέχεια των "διερευνητικών συνομιλιών" μεταξύ των δύο ΝΑΤΟικών συμμάχων, δεν μπορεί και δεν πρέπει να εφησυχάσει τον λαό μας.

Στην πράξη έχει αποδειχθεί ότι ο ανταγωνισμός και η οικονομική συνεργασία των αστικών τάξεων και των κυβερνήσεων Ελλάδας - Τουρκίας δεν έχουν καμία σχέση με τα συμφέροντα των δύο λαών.

Η τουρκική κυβέρνηση επιμένει στην αμφισβήτηση της κυριαρχίας ελληνικών νησιών, στην αποστρατικοποίησή τους, στο χαρακτηρισμό της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης - όπως προβλέπει η Συνθήκη της Λοζάνης - ως τουρκικής και σε άλλες διεκδικήσεις, με αντάλλαγμα η Τουρκία να διακόψει κάθε σχέση με την Ρωσία και να υπακούει πιστά στας εντολάς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 18, 2021 3:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η καράφλω έπαιζε θέατρο σε συνεννοημένους ΝΑΤΟϊκούς ρόλους την ίδια στιγμή που τουρκικό ερευνητικό είχε μπεί βαθιά στην "υφαλοκρυπίδα" της.
Επιστροφή στην κορυφή
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1705

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 18, 2021 10:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Η καράφλω έπαιζε θέατρο σε συνεννοημένους ΝΑΤΟϊκούς ρόλους την ίδια στιγμή που τουρκικό ερευνητικό είχε μπεί βαθιά στην "υφαλοκρυπίδα" της.


Ακριβώς. Πρόκειται για ένα κακοστημένο θεατρικό σκέτς ανάμεσα στις δύο κυβερνήσεις, με παραίνεση Ε.Ε κυρίως, αλλά και των ΗΠΑ. Ακριβώς το ίδιο σκέτς, είχαμε παρακολουθήσει πριν από αρκετό καιρό στον Έβρο. Τότε που οι Γερμανοί είχαν βάλει τον Ερντογάν, να στείλει καμία δεκαριά χιλιάδες αλλοδαπούς, οι οποίοι θα επιχειρούσαν δήθεν βίαια να παραβιάσουν τα Ελληνικά σύνορα!!. Αυτό έγινε την εποχή που ο Κούλης είχε μόλις ανέβει στην εξουσία, και έφαγε την μεγάλη σφαλιάρα από τους κατοίκους της Λέσβου και της Χίου για τις καινούργιες "δομές" που ήθελε να φτιάξει για τους αλλοδαπούς. Το "εργάκι" στον Έβρο κράτησε 10 ημέρες περίπου, και εν συνεχεία ο Ερντογάν με λεωφορεία ξανάστειλε πάλι τους αλλοδαπούς πίσω, στην Ανατολική Τουρκία. Τί έμεινε στο τέλος του λογαριασμού τότε; Η αναστύλωση του κύρους του Κούλη από τα παπαγαλάκια, που τον παρομοίαζαν με τον ...Λεωνίδα και την μάχη που είχε δώσει στις Θερμοπύλες!!!.......

Από πού και ως πού ο Δένδιας πούλησε "τσαμπουκά" στην Τουρκία; Οι δύο υπουργοί, αναμάσησαν αυτά που οι κυβερνήσεις και των δύο χωρών, επαναλαμβάνουν εδώ και 10ετίες. Ο καθένας είπε το ποιηματάκι του σύμφωνα με την συνεννόηση που είχε προηγηθεί. Στην πρώτη περίπτωση, αυτή του Έβρου, η διευκόλυνση του Ερντογάν, αποσκοπούσε στο να ανυψώσει το γόητρο του Κούλη που είχε τσαλακωθεί τότε κυριολεκτικά. Για την προχθεσινή συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου, στόχος για άλλη μία φορά είναι το κύρος ολόκληρης της κυβέρνησης της Ν.Δ η οποία έχει πλέον καταρρεύσει ουσιαστικά. Και αυτό ενόψει των επερχόμενων εκλογών, οι οποίες κατά τα φαινόμενα βρίσκονται πολύ κοντά μας...

Τελειώνοντας θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι αυτού του είδους οι "διευκολύνσεις" μεταξύ κυβερνήσεων περιέχουν ένα είδος αμοιβαιότητας. "Σου δίνω, και περιμένω να ανταποδώσεις όταν θα έρθει η σειρά σου". Τί είδους ανταπόδοση να περιμένει άραγε ο Ερντογάν (όχι μόνο από τον Κούλη, αλλά πιθανόν και από άλλους αρχηγούς Κομμάτων) όταν σημάνει η ώρα της Χάγης;...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 20, 2021 9:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Από πού και ως πού ο Δένδιας πούλησε "τσαμπουκά" στην Τουρκία; Οι δύο υπουργοί, αναμάσησαν αυτά που οι κυβερνήσεις και των δύο χωρών, επαναλαμβάνουν εδώ και 10ετίες. Ο καθένας είπε το ποιηματάκι του σύμφωνα με την συνεννόηση που είχε προηγηθεί. Στην πρώτη περίπτωση, αυτή του Έβρου, η διευκόλυνση του Ερντογάν, αποσκοπούσε στο να ανυψώσει το γόητρο του Κούλη που είχε τσαλακωθεί τότε κυριολεκτικά. Για την προχθεσινή συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου, στόχος για άλλη μία φορά είναι το κύρος ολόκληρης της κυβέρνησης της Ν.Δ η οποία έχει πλέον καταρρεύσει ουσιαστικά. Και αυτό ενόψει των επερχόμενων εκλογών, οι οποίες κατά τα φαινόμενα βρίσκονται πολύ κοντά μας...

Όπως και το παραμυθάκι που παίζεται με τις ΑΟΖ, και τα μεγάλα κοιτάσματα των πετρελαίων όπου θα γίνουμε από τις πλουσιότερες χώρες αν τα εκμεταλλευθούμε.Ενώ είναι πασίγνωστο πως δεν συμφέρει διότι η εξορύξει τους είναι πανάκριβη, σε σχέσει με τα πετρέλαια της Σ.Αραβίας.Και για αυτό τον λόγο δεν τα έχουν εξορύξει οι 7 αδερφές. Απλά μας δουλεύουν ψιλό γαζί για να πουλούν όπλα, και να κάνουμε συμμαχίες ακόμα και το δολοφονικό ψευδοκρτάτος του Ισραήλ μέσα στα εδάφη των εκδιωχθέντων και δολοφονημένων παλαιστινίων και για την εξυπηρετήσει των αμερικάνικων γεωπολιτικών συμφερόντων της περιοχής όπως κατά της Ρωσίας.
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΥΜΑΤΑΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 20, 2021 9:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Δένδιας στο Ριάντ
https://iskra.gr/%ce%bf-%ce%b4%ce%ad%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%b9%ce%ac%ce%bd%cf%84/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας