patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Έχουν απολύσει πολλούς εργαζόμενους που είναι ανεμβολίαστοι

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 29, 2021 10:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Έχουν απολύσει πολλούς εργαζόμενους που είναι ανεμβολίαστοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προέδρος Εργατικού Κέντρου Σερρών: «Έχουν απολύσει πολλούς εργαζόμενους γιατί είναι ανεμβολίαστοι»!
https://iskra.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b5%cf%81%cf%81%cf%8e%ce%bd-%ce%ad/
Να γιατί εφεύραν τις πανδημίες, τα λοντάουν, και τους υποχρεωτικούς μαζικούς εμβολισμούς. Είναι η νεοταξίτικη πολιτική του 4ου ραιχ του νεοφασισμού που αντικατέστησε το 3ο ράιχ του χιτλερισμού και δεν πρόκειται να τα σταματήσουν. Η θανάσιμη κρίση του καπιταλισμού έχει σε τέτοια σημεία όπου η κρίση παραγωγής δεν τους επιτρέπει άλλη λύση.
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 30, 2021 10:13 am    Θέμα δημοσίευσης: "Μη προτρεχέτω η γλώττα του νοώς!" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από την πρώτη σχεδόν ημέρα που ξεκίνησαν όλα αυτά (Μάρτιος του 2020) είχε βρεθεί δημοσιογράφος σε ραδιοσταθμό (δεν θυμάμαι ποιόν, πάντως ήταν μάλλον ρουφιανοσταθμός, ούτε πατριωτικός, ούτε αριστερός) ο οποίος είχε σχολιάσει την κατάσταση λέγοντας επί λέξη: "Ο Κορωνοϊός είναι ουσιαστικά ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ".

Δεν έμαθα ποτέ πώς λεγόταν ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ. Ούτε ξέρω αν το είπε "κανονικά και με τον νόμο", ή αν απλά του ξέφυγε. Με πιθανό αποτέλεσμα να...αναθεματίσει την ώρα και την στιγμή αργότερα, που δεν συγκράτησε την γλώσσα του.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κιτρινα γιλεκα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 30, 2021 8:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρακλάδι στην Ελλάδα στήνουν τα «Κίτρινα Γιλέκα»

https://www.facebook.com/kitrina.gileka.hellas

«Δεν μας εκπροσωπεί στην Ελλάδα κανένα πολιτικό κόμμα. Από τη Γαλλία με στείλανε εδώ για να εκπροσωπήσω το κίνημα των “Κίτρινων Γιλέκων”», αναφέρει σε συνέντευξή του στο zougla.gr o Διονύσης Παναγιωτόπουλος, εκπρόσωπος των «gilets jaunes» στη χώρα μας.

Τον συναντήσαμε στο Θησείο μαζί με άλλους «αγγελιοφόρους» (έτσι λέγονται οι συμμετέχοντες αφού δεν υπάρχει λίστα μελών) και μιλήσαμε για όλους και για όλα.

«Το κίνημα δημιουργήθηκε πριν από περίπου δύο μήνες. Συνεχώς μαζεύουμε αγγελιοφόρους, ενώ συμμετέχουμε σε πολλές συγκεντρώσεις. Όλο και περισσότερος κόσμος μάς ακολουθεί. Δυναμώνουμε. Έχουμε συγκεκριμένα αιτήματα, όπως και στη Γαλλία, για την καλυτέρευση της καθημερινότητας. Απευθυνόμαστε στους αναποφάσιστους των εκλογών και σε αυτούς που θέλουν να πάρουν τη ζωή τους πίσω» λέει κατά τη διάρκεια της συζήτησης.



Ο Διονύσης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος - όπως δηλώνει - έχει αναλάβει να οργανώσει και να ενώσει το κίνημα εδώ στην Ελλάδα με αυτό της Γαλλίας, μιλά μεταξύ άλλων για την πολιτική, τους πολιτικούς αλλά και για την κατάσταση στη χώρα με την πανδημία και τους περιορισμούς.

«Δεν έχουμε λίστα μελών, δεν έχουμε γραφεία και διευθύνσεις αλλά ούτε και ταμείο και γι' αυτό δυσκολεύουμε τους εχθρούς μας. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το 72% του γαλλικού λαού στηρίζει τα “Κίτρινα Γιλέκα”. Υπάρχουν πολλοί εδώ στην Ελλάδα που έχουν δηλώσει ότι θέλουν να ενταχθούν στο κίνημα ως αγγελιοφόροι στις γειτονιές τους. Το αίμα που έχει χυθεί στη Γαλλία, τους 38 νεκρούς στις διαδηλώσεις, δεν πρόκειται να τα προδώσουμε ποτέ. Μας έδειραν, μας έριξαν πρόστιμα, μας συκοφάντησαν, μας λοιδόρησαν κι εμείς είμαστε ακόμα εδώ», προσθέτει.

Σχετικά με τους εμβολιασμούς διευκρινίζει πως «τα “Γιλέκα” δεν είναι αντιεμβολιαστές αλλά είναι κατά της υποχρεωτικότητας», ενώ όσον αφορά στις εκλογές στη Γαλλία επισημαίνει πως «το κίνημα δεν θα υποστηρίξει ούτε τον Μακρόν αλλά ούτε και τη Λεπέν».

https://www.zougla.gr/greece/article/parakladi-stin-elada-stinoun-ta-kitrina-gileka
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας