patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Δουλεμπορικά κολαστήρια με "αριστερούς" επιστάτες.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 22, 2009 11:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Δουλεμπορικά κολαστήρια με "αριστερούς" επιστάτες. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δουλεμπορικά κολαστήρια με «αριστερούς» επιστάτες



ΕΑΝ Η ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΑΛΗΤΕΙΑ και οι παρακρατικοί ρουφιάνοι της δεν αντιμετωπιστούν στο άμεσο μέλλον ριζικά από την κοινωνία, η πορεία των πραγμάτων θα είναι προδιαγεγραμμένη. Η αγαστή συνεργασία αυτής της «αντιεξουσιαστικής» μαφίας με την «Εξουσία» και τους «μπάτσους» της αποκαλύπτεται στα παπατζίδικα τρικ των «τρομοκρατικών» θιάσων και τους θεατρινισμούς της γάτας με το ποντίκι. Γίνεται προφανής ακόμη και σε καθημερινά περιστατικά όπου οι «οργισμένοι» «διώκτες» μπάτσων προστατεύονται από τα ίδια τα νώτα των μπάτσων, ώστε άνετοι και απερίσπαστοι να απειλούν και να επιτίθενται στον κόσμο με την ιεροεξεταστικό κατηγορητήριο του «ρατσισμού». Είναι άπειρες οι περιπτώσεις τύπου Αγ. Παντελεήμονα που ο «αντιεξουσιαστής-αντιρατσιστής» αποκαλύπτει μέσα στην ρουτίνα του κυπατζίδικου εφησυχασμού του τον σεβασμό που εμπνέει στα «γουρούνια-δολοφόνους». Σε απόσταση αναπνοής τα συνεταιράκια με κοινό εχθρό τον άνεργο/μεροκαματιάρη.
Και αποδεικνύεται τελικά μετά από κάτι τέτοια περιστατικά πολύ ταπεινή ιδιότητα αυτή του «μπάτσου». Γιατί είναι δουλικό των πάντων και σφογγοκωλάριος μέχρι και των «δολοφόνων» του. Εμετός.
Όπως εμετός είναι πάλι να εκπορνεύεις και μετά ως μεταμελημένη πατρόνα να θρηνείς για το «έγκλημα»…

Αυτό το τελευταίο το ζούμε τώρα, είκοσι χρόνια μετά από το άνοιγμα των –δουλεμπορικών- συνόρων όπου οι πρώην επιστάτες με το αντιρατσιστικό μαστίγιο στο χέρι και το αετίσιο μάτι μην τυχόν και απομείνει κανένας ντόπιος εργαζόμενος κάπου, ντύθηκαν σήμερα την στολή της μεταμελημένης τσατσάς και επιδόθηκαν στο κήρυγμα της «αγνότητας».

Είτε πρόκειται για αμμοβολή στο Πέραμα, είτε για καθαρισμό σε νοσοκομεία και σταθμούς, η αντικατάσταση του ιθαγενή εργαζομένου έναν σκοπό είχε: το αρχικό ξεροκόμματο του ντόπιου να μειωθεί στο ένα τρίτο με κάποιον πρόθυμο φουκαρά που ξαφνικά από το ’90 και μετά τόσοι και τόσοι «φιλάνθρωποι» τον σπλαχνίστηκαν.
Όταν κάποια στιγμή ο φουκαράς ζήτησε -όχι φυσικά δύο τρίτα από το ξεροκόμματο- αλλά αυτά τα ίδια τα χρωστούμενα, βάσει πάντα εννοείται του ενός τρίτου στο ξεροκόμματο, κινδύνεψε το εργοδοτικό σύμπαν να κλονιστεί: "Μα, γι’ αυτό δεν τους φέραμε εδώ;". "Μα, γι´ αυτό δεν χαραμίζουμε τόση επιδότηση για τους χαραμοφάηδες των πασοκο«Δικτύων» ώστε το δουλεμπόριο να βαφτίζεται «αντιρατσισμός»;;" Και ύστερα αυτονόητα επιστρατεύτηκε και το οξύ για τον αναιδή σκλάβο.


Πιο μετά, σειρά είχαν πάλι οι επιστάτες. Με τα μασκαρέματα της «μεταμελημένης τσατσάς» που είπαμε, βγήκαν στους δρόμους για "συμπαράσταση" και "ξέσπασμα οργής".


Και ο ινδιάνος των Βαλκανίων -ή πιο επίκαιρα- ο Παλαιστίνιος των Βαλκανίων ξανά πάλι στο περιθώριο και στο μαύρο σκοτάδι. Κάποια δευτερόλεπτα φωτίζεται μονάχα για τις ανάγκες του νεοταξικού ρεπορτάζ όταν του έχουμε στείλει την Χρυσή Αυγή από δίπλα, αφενός για να τον στιγματίσει, αφετέρου για να μοιάζουν πιο αριστεροί και πιο αντιεξουσιαστές οι νέας κοπής ακροδεξιοί, εκείνοι που διαμαρτύρονται και εξεγείρονται «αντιρατσιστικά» πίσω από τις πλάτες των μπάτσων.


Σ’ αυτή την αλητεία του ενιαίου μετώπου Εξουσίας-«αντιεξουσιαστικών» αγυρτών πρέπει η απάντηση όχι μόνο να είναι αμείλικτη αλλά και επινοητική στις μεθόδους ξεπαστρέματος. Πρέπει αυτό το από παλιά γνώριμο «προς παραδειγματισμόν» να λειτουργήσει επιτέλους και μια φορά εις βάρος των δωσιλόγων. Προκειμένου να γλιτώσουμε έτσι και από τους μελλοντικούς τσάτσους του καθεστώτος.

Σήμερα, οι «αντιρατσιστικές» κουκούλες δεν φτάνουν για να κρύψουν τους παραδοσιακά γνώριμούς μας ταγματασφαλίτες
Επιστροφή στην κορυφή
περαστικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 25, 2009 10:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρησιμοποίησαν το δράμα ενός δούλου όχι για να βάλουν τέλος στη δουλεία αλλά για κηρύξουν την συμφιλίωση με αυτήν και την αδιατάραχτη διαιώνιση της. Η λιπαρά αμειβόμενη προοδευτικότητα τους έχει συμβάλει στην απογείωση τού πολύ-πολιτισμού τους σε τέτοια ύψη ώστε ένα απ’ τα μεγάλα επιτεύγματα του να είναι σήμερα νόμος του κράτους το δικαίωμα ιδιοκτησίας πάνω σε ανθρώπους και η ενοικίαση ανθρώπων σε όποιον εργολάβο τους χρειαστεί.
Επιστροφή στην κορυφή
βραχυκ. εκσυγχρονιστήρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 24, 2009 6:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την πεμπτοφαλαγγίτικη "αριστερά" που έχουν στήσει οι Η.Π.Α. και ο Σόρος
ο μετανάστης έχει μονίμως τον ρόλο του Νίκου Ξανθόπουλου




Άμα πάτε εδώ:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=995324

θα γελάσετε με τα αμερικανοειδή που αρνούνται να πιστέψουν ότι ο επίδοξος δολοφόνος είναι μάλλον κι αυτός αλλοδαπός και ειδικότερα αλβανός.


Για την "αριστερά" της επιδότησης και των βορείων προαστείων οι αλλοδαποί είναι εξ ορισμού άγιοι. Ούτε έκαναν ποτέ εγκλήματα.


Αν κανείς κατορθώσει ποτέ και στείλει στο διάολο αυτή την κοπρανώδη μάζα του σύγχρονου ταγματασφαλιτισμού, οι άθλοι του Κολοκοτρώνη και του Βελουχιώτη να ξεπαστρέψουν τους προσκυνημένους και τους δωσιλόγους της εποχής τους θα μοιάζουν παιχνιδάκι.
Επιστροφή στην κορυφή
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 26, 2009 9:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O 48χρονος Αλβανός υπήκοος, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Κωνσταντίνας Κούνεβα, στις 23 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τη συνήγορό του, κ. Τσαμπάζη, αρνείται την κατηγορία.

Υποστηρίζει ότι γνώριζε την κ. Κούνεβα, διότι ήταν συνάδελφοι και είχε ζητήσει τη βοήθεια του Σωματείου Καθαριστών για νομική κάλυψη, προκειμένου να εισπράξει δεδουλευμένα που του χρωστούσαν οι εργοδότες του. Κίνησε υποψίες στην αστυνομία επειδή είχε τηλεφωνήσει στο σπίτι της Κούνεβα, λίγες ώρες μετά την επίθεση, να μάθει την κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τηλεφώνημα αυτό είχε γίνει πριν κυκλοφορήσει η είδηση της επίθεσης. Αρχικά, ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί ότι έγινε το επίμαχο τηλεφώνημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 28, 2009 7:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Τι έγινε; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα νομίζω αθωώθηκε αυτός...Ή όχι;
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας