patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Από δήμαρχος, πλασιέ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 21, 2022 5:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Από δήμαρχος, πλασιέ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλά ακούμε, κάθε τόσο, για τον καταπληκτικό δήμαρχο της Πάτρας, Πελετίδη.

Αγανακτισμένος με τις πολιτικές της κυβέρνησης ο Πελετίδης, κάλεσε σε μηχανοκίνητη πορεία από την Πάτρα στην Αθήνα.

Εδώ μπορεί να διαβάσει κανείς το κάλεσμα: https://www.e-patras.gr/el/kalesma-tis-dimotikis-arhis-gia-mihanokiniti-poreia-stin-athina-stis-29-genari-mono-o-laos-mporei

Ξεκινάει δηλώνοντας οτι δε μπορεί να συνηθίσει τους χιλιάδες νεκρούς από την πανδημία. Για τους νεκρούς από τα εμφόλια, κουβέντα.

Ψάχνει κανείς μάταια για μια κουβέντα ενάντια στην κατάργηση όλων των δικαιωμάτων που έχει καταχτήσει η ανθρωπότητα με αγώνες αιώνων - κουβέντα.

Ωπα! "Δε δεχόμαστε την επιβολή προστίμων": Λες να μιλάει για τους άνω των 60, που βάζει το χέρι στην τσέπη τους ο αρχηγός της συμμορίας του Νταβέλη; ΟΧΙ. Για το τέλος ταφής απορριμάτων πρόκειται.

Ασχολείται με καίρια και ώριμα αιτήματα του λαού, όπως την παραχώρηση του πρώην σκουπιδότοπου στο Ριγανόκαμπο ή την υπογειοποίηση του τρένου από Ρίο έως Κανελλοπούλου. Για την ταμπακιέρα όμως, κουβέντα!

Ζητάει πρόσληψη γιατρών στα νοσοκομεία, για αυτούς όμως που έχουν τεθεί σε αναστολή, κουβέντα.

Ένας φίλος με διόρθωσε, λέγοντας οτι έχει πάρει θέση για όλα αυτά. Μου έδωσε και σχετικό λινκ: https://pelop.gr/peletidis-pros-anemvoliastous-giatrous/

Τι λέει η δημαρχάρα εκει πέρα;

Απλά, μιλάει σαν πλασιέ των φαρμακευτικών:

"Αντί να οργανωθεί ολοκληρωμένη πληροφόρηση των εργαζομένων, του λαού, από ειδικούς επιστήμονες στους χώρους δουλειάς, σχετικά με την αναγκαιότητα και τα οφέλη του εμβολιασμού. Αντί να αναλυθεί και να εξηγηθεί ότι αν φτάσει κάποιος να εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω covid, οι συνέπειες δεν θα είναι απλές και δεν θα βγει όπως μπήκε, αν βγει, η κυβέρνηση μοίρασε χαρτζιλίκι στους νέους, ξεφτίλισε την επιστήμη και την σημασία του εμβολιασμού.":

α) Σε κάθε νέο εργαλείο, εξετάζουμε τα οφέλη και τις ζημίες που προκαλούν. Ο δήμαρχος θέλει να μας ενημερώσει μόνο για τα οφέλη. Για τις ζημιές κουβέντα τη στιγμή που ακόμη και οι φαρμακευτικές παραδέχονται τις έως και θανατηφόρες παρενέργειες των εμφολίων. Προτείνει λοιπόν μονόπλευρη ενημέρωση. Όπως έλεγε και ο Βάρναλης, "όσο πιο στραβό το κοπάδι, τόσο πιο ντρέτα πορπατεί".

β) Για να μην εισαχθούμε στο νοσοκομείο λόγω κόβιντ, ο δήμαρχος προτείνει εμφολιασμό. Άλλα εργαλεία δεν υπάρχουν; Φάρμακα εγνωσμένα ασφαλή που να θεραπεύουν; Όταν βγήκα θετικός στον κόβιντ, η συμβουλή που μου έδωσε ο ΕΟΔΥ στο τηλεφώνημα που μου έκανε για να με ενημερώσει ήταν: "Καθήστε σπίτι, απομονωθείτε και μην κάνετε τίποτα, όσο δεν έχετε δύσπνοια. Αν αναπτύξετε δύσπνοια, πηγαίνετε στο νοσοκομείο". Με άλλα λόγια, αφήστε να επιδεινωθεί η κατάστασή σας, όταν και αν φτάσετε σε σημείο να κινδυνεύει η ζωή σας, πηγαίνετε στο νοσοκομείο για τα περαιτέρω. Την Ίδια συμβουλή ξέρω οτι δίνουν οι αρχές στις ΗΠΑ και τη Γαλλία. Επειδή δεν έχω ανεπτυγμένη κοινωνική συνείδηση και δε θέλω να γίνω μάρτυρας της επιστήμης, ΔΕΝ ακολούθησα τις κρατικές εντολές. Επικοινώνησα με το γιατρό μου που μου συνταγογράφησε αζιθρομυκίνη (αντιβιωτικό που εμποδίζει τη βακτηριακή επιμόλυνση αλλά έχει και αντι-ιική δράση), αντιφλεγμονώδη και βρογχοδιασταλτικά. Αργότερα έμαθα οτι, παρά την συντονισμένη προπαγάνδα ενάντια στην αζιθρομυκίνη, οι περισσότεροι γιατροί στην Ελλάδα τη συνταγογραφούν - ορθά - για τον κόβιντ. Τη δίνουν ακόμη και σε δημόσια νοσοκομεία. Οι Γάλλοι δεν είναι τόσο τυχεροί: στη χώρα τους η χορήγηση αζιθρομυκίνης σε ασθενείς με κόβιντ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ δια νόμου, ενώ επετράπη η χορήγηση βενζοδιαζεπινών για ευθανασία.

Αυτό που θα έπρεπε λοιπόν να συμβουλέψει ο δήμαρχος είναι, όχι να γίνουν όλοι πειραματόζωα σε ένα εγνωσμένα επικίνδυνο εμφόλιο, αλλά να ενημερωθούν - το αργότερο μόλις νοσήσουν - από τους γιατρούς τους για τις ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες, αλλά και για τα μέτρα πρόληψης δια της ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού. Υπάρχουν τέτοιες θεραπείες και τέτοια μέτρα; Ενδεικτικά θα αναφέρω το πρωτόκολλο του Ραούλτ (υδροξυχλωροκίνη, αζιθρομυκίνη, ψευδάργυρος), τα πρωτόκολλα των FLCCC (για πρόληψη, πρώϊμη κατ' οίκον θεραπεία, ενδονοσοκομειακή θεραπεία και ανάνηψη σε όσους υποφέρουν από long covid) που αναπροσαρμόζονται συνεχώς με βάση τα νέα δεδομένα. Α, ναι, υπάρχουν και τα προσφάτως αδειοδοτημένα στις ΗΠΑ, αμφιβόλου αποτελεσματικότητας, και ακόμη πιο αμφιβόλου ασφαλείας σούπερ αντι-ιικά της Μέρκ και της Πφάϊζερ: 2-3 χιλιάρικα το κεφάλι, ποιος ζει, ποιος πεθαίνει. Υπάρχει και η Ρεμδεσιβίρη την οποία συνεχίζουν να χορηγούν στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, παρά τις έρευνες που έχουν αποδείξει οτι δεν έχει κανένα απολύτως όφελος (ακόμη και ο ΠΟΥ το παραδέχεται) - κάποιοι λένε οτι είναι και λίαν τοξική, αλλά δεν έχω βρει μελέτες που να το επιβεβαιώνουν. Αντίθετα, τα προαναφερθέντα έχουν υψηλότατη αποτελεσματικότητα (ενδεικτικά αναφέρω το συνδυασμό μελιού με μαυροκούκι - 87% μείωση της θνησιμότητας σύμφωνα με τυχαιοποιημένες, ελεγχόμενες με placebo κλινικές δοκιμές), γνωστό προφίλ ασφαλείας, εφόσον δίνονται με παρακολούθηση γιατρού (αν "αυτοσυνταγογραφήσει" θεραπεία με μέλι ένας διαβητικός, μάλλον δε θα είναι καλή η πρόγνωση) και κόστος γύρω στα 20 ευρώ το κεφάλι. Εκτός από το μαυροκούκι, το μέλι, την αζιθρομυκίνη και την υδροξυχλωροκίνη, θαύματα κάνουν επίσης η βιταμίνες C, D, B και K, η μελατονίνη, η φλουβοξαμίνη, η ιβερμεκτίνη, η κουρκουμίνη, η κουερσετίνη, η κολχικίνη, οι στοματικές και ρινικές πλύσεις με αλατόνερο (σύμφωνα με έρευνα του καθηγητή στην Πάτρα, Κ. Πουλά) και άλλες ουσίες κλπ. κλπ. κλπ. Ένα περίεργο πράγμα όμως, οι φαρμακευτικές δεν προωθούν τις γνωστές, ασφαλείς και φθηνές θεραπείες, αλλά τα μοντέρνα ματζούνια τους.Περίεργο πράγμα, το ξαναλέω. Ένα περίεργο πράγμα, επίσης, ο καλός δήμαρχος δεν κάνει κουβέντα για τις θεραπείες αυτές. "αν κάποιος εισαχθεί στο νοσοκομείο οι συνέπειες δε θα είναι απλές", γίνετε λοιπόν ινδικά χοιρίδια.

"Σήμερα, είναι αναγκαίο, ..., η προσέγγιση της ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ (υπογράμιση δική μου) του εμβολιασμού, ... και όχι των εκβιασμών και των αναστολών."
Αναγκαίος λοιπόν ο εμφολιασμός, αλλά επειδή ο δήμαρχος είναι καλός άνθρωπος, θέλει να μας πείσει. Όχι σαν το Χαρδαλιά και τον Πλεύρη. Ξεχνάει οτι και ο Κούλης, που θέλει και αυτός το καλό μας, έδωσε μερικές δεκάδες εκατομμύρια στα μέσα μαζικής εξαπάτησης για να μας πείσουν. Το πάλεψε λοιπόν με την πειθώ, όπως προτείνει ο καλός δήμαρχος. Επειδή όμως πάντα όταν δε σε πείσει ο καλός μπάτσος έρχεται ο κακός, τώρα βάζει μπροστά την υποχρεωτικότητα. Για όσους και πάλι δεν πειστούν, θα έρθουν και άλλα, αν δεν αντιδράσουμε. Έγκριτοι συνταγματολόγοι, αν δεν κάνω λάθος, έχουν προτείνει να στείλουν τους "αρνητές" στο Μακρονήσι. δημοσιογράφοι-λαγοί ζητάνε κόψιμο των συντάξεων, κλείσιμο στη φυλακή. Ο λαγός των λαγών, ο προοδευτικός Τσόμσκι, προτείνει κλείσιμο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης "και ας λύσουν οι ίδιοι το πρόβλημα του επισιτισμού τους".

Και ο καλός δήμαρχος κάνει πορεία για την ενίσχυση του συστήματος υγείας, τη δίκαιη κατανομή πόρων στους δήμους και άλλα, κεφαλαιώδους σημασίας θέματα

Απλά τραγικά υπερτιμημένος...
_________________
When you're wounded and left on Afghanistan's plains,
And the women come out to cut up what remains,
Jest roll to your rifle and blow out your brains
An' go to your Gawd like a soldier.
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
So-oldier _of_ the Queen!

Rudyard Kipling
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 21, 2022 5:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Πελετίδης προς ανεμβολίαστους γιατρούς: Υπέρ του εμβολιασμού, κατά τη υποχρεωτικότητας": Ο δήμαρχος-πλασιέ δίνει ιατρικές εμβολές σε γιατρούς. Μάλλον δεν έχει ακούσει το "να ακούτε τους ειδικούς, όχι τον κάθε άσχετο".
_________________
When you're wounded and left on Afghanistan's plains,
And the women come out to cut up what remains,
Jest roll to your rifle and blow out your brains
An' go to your Gawd like a soldier.
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
So-oldier _of_ the Queen!

Rudyard Kipling
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 21, 2022 5:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εν τω μεταξύ, για να μη μείνει σε κανέναν αμφιβολία για το οτι οι αναστολές εργασίας των υγειονομικών (που δεν αρέσουν στον Πελετίδη, αλλά δε βάζει και αίτημα την κατάργησή τους) ΜΟΝΟ στην προάσπιση της υγείας των ασθενών ΔΕΝ αποσκοπούν, στην Καλιφόρνια καλούν τους νοσούντες αλλά εμβολιασμένους εργαζομένους στα νοσοκομεία να πάνε στη δουλειά τους, αλλά το απαγορεύουν σοτυς ανεμβολίαστους αλλά μη νοσούντες...
_________________
When you're wounded and left on Afghanistan's plains,
And the women come out to cut up what remains,
Jest roll to your rifle and blow out your brains
An' go to your Gawd like a soldier.
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
So-oldier _of_ the Queen!

Rudyard Kipling
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας