patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Πολωνία:Η Γερμανία αποπειράται να οικοδομήσει το έταρτο Ράιχ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 25, 2021 10:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πολωνία:Η Γερμανία αποπειράται να οικοδομήσει το έταρτο Ράιχ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολωνία: Σφοδρή επίθεση στη Γερμανία-Αποπειράται να οικοδομήσει το «τέταρτο Ράιχ»
https://iskra.gr/%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%86%ce%bf%ce%b4%cf%81%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b1/
Όταν αυτά τα λέει ο αντιπρόεδρος της Πολωνίας ημείς τι να πούμε.Πως υπάρχουν αριστεροί και ψευτοκουμουνιστές σαν Μπογιόπουλο που μα λένε πως ο φασισμός είναι η ρετρό Χρύση Αυγή και πως όλοι μαζί να υπερασπιστούμε την έστω και κουτσή δημοκρατία μας. Να με πιό ύπουλο τρόπο υπερασπίζετε το 4ο ράιχ του νεοφασισμού ο Μπογιό Και φυσικά όχι από τον ριζοσπάστη του ΚΚΕ την πολιτική του οποίου υπερασπίζετε αλλά από το Ρίαλ-FM, του Χατζηνικολάκι του οποίου τον σταθμό εγκωμιάζει σαν σταθμό της αλήθειας.Του Χατζηνικολάκι που είναι φούλ υπέρ τις ΕΕ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και μανιακός υπέρ των μνημονίων και της ψευτοπαδημίας και φυσικά όλων των νεοταξίτικων εμβολίων.
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 25, 2021 11:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπογιόπουλος:Κατάπτυστος ψευτοκομμουνιστής

Πρωτοστατεί μέσα από το Rial-FM, και ευθυγραμμίζεται πλήρως με την παγκόσμια στρατηγική των κυρίαρχων δυνάμεων του φασιστικού καθεστώτος του 4ου ΡΑΙΧ του σύγχρονου νεοφασισμού.

Σαν λυσσασμένη ύαινα καταδικάζει τις πράξεις αυθόρμητης λαϊκής αγανάκτησης και απελπισίας, σαν φασισμό και δηλώνει που τον χωρίζει άβυσσος από τα ελεεινά φασιστικά τσογλάνια, όπως ονομάζει, και βαπτίζει σαν ψεκασμένους, συνομοσιολόγους, σε όσους δεν να βάλουν πλάτη στις ψευτοπανδημίες και τους νεοταξίτικους εμβολιασμούς της φασιστικής υποταγής.

Φυσικά είναι τόσο το μίσος του κατά του φτωχού ελληνικού λαού ο όποιος θα πρέπει να δέχεται τα πάνδεινα, να μην εξεγείρετε στους δυνάστες του, να μη ασκεί επαναστατική πολιτική στους εκπρόσωπους του κεφαλαίου και της νέας τάξεις αλλά να τους ρίχνει ροδοπέταλα, να τους θεωρεί ως σωτήρες του ή να στοιχίζετε πίσω από το ΚΚΕ, σε ανούσιες ειρηνόφιλες και αναποτελεσματικές 24ωρες απεργίες.

Και τέλος-χωρίς τέλος, δεν διστάζει να χαρακτηρίζει εξίσου τομάρια σε όσους δεν τοποθετούνται κατηγορηματικά, με την αφεντιά του ,και δεν καταδικάζουν χωρίς ήξεις αφήξεις, την ψευτο πανδημία και αμφισβητούν τον ΠΟΥ που έχει μετατραπεί σε όργανο των υπερεθνικών ολιγαρχικών μονοπωλίων.

Με τον Μπογίο να την ονομάζει σαν γνήσια ιατρική επιστήμη, 'οπως και την διορισμένη επιτροπή των «ειδικών γιατρών» τύπου Τσιόρδα και CIA, σαν μοναδικών που λένε την αλήθεια, ¡όπου όλοι οι άλλοι επιστήμονες πρέπει να πέσουν στα γόνατα και να προσκυνήσουν σαν την μόνη αλήθεια αν θέλουν να έχουν κάποιο μέλλον.

Και αυτά μέσα σε αυτό το απάνθρωπο και σάπιο σύστημα που έφαγε τα ψωμιά του και για να παραμείνει στα πράγματα δεν διστάζει να προβαίνει σε κάθε ατιμία, προστυχιά, κακοήθεια, και γκεμπελίστικης προπαγάνδας,όπου ο νεοφασισμός που έρχεται, δεν θα ονομάζεται πια φασισμός. «Θα ονομάζεται «ολοκληρωτικό θεραπευτικό κράτος». Και σύμβολό του δεν θα είναι η σβάστικα τα τανκς και η κατάργηση των εθνικών κοινοβουλίων, όπου θα λειτουργούν σαν όργανα την Νέας-Τάξης-Πραγμάτων.

Θα είναι μια σύριγγα εμβολίων με δηλητήρια που τρυπάει το κορμάκι ενός αθώου νεογέννητου παιδιού που το εισάγει βιαίως στο αποσυνθετικό σύμπαν της καπιταλιστικής αρρώστιας, που έχει περιέλθει σε πλήρη αντίθεση με τις ανάγκες της παγκόσμιας κοινωνίας».

Κατηγορεί δε τους μπατσοπαράγοντες που πρέπει να απολογηθούν για την απραξία τους, καθώς τα «έδοξα» ΚΝΑΤ του ΚΚΕ δεν υπάρχουν πια ώστε να παίξουν το ρολό των μπάτσων, όπως στις καλές εποχές, που πλέον έχουν περάσει ανεπίτρεπτη.

Εξού και η λύσσα του ψευτοκομμουνιστή Μπογιόπουλου και η άβυσσος που τον χωρίζει από τον λαό.
Επιστροφή στην κορυφή
Οι γελοίοι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 26, 2021 12:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι μας έλεγαν για τους προηγούμενους εμβολιασμούς και με τις γρίπες των τρελών αγελάδων και τις γρίπης των πουλερικών του ιού του έμπολα ,της άτυπης πνευμονίας, του αίητζ, και αν δεν εμβολιαζόμαστε θα πηγαίναμε για τα καλιά μας.Τότε ο κόσμος αγνόησε της νεοταξίικη προπαγάνδα, και δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

https://www.youtube.com/watch?v=gEVv2Sqc1uU
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας