patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Astrid Stuckelberger: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΨΕΜΑΤΩΝ.....
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1708

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 29, 2021 1:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Astrid Stuckelberger: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΨΕΜΑΤΩΝ..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Δεν είμαι κινδυνολόγος, απλά θέλω να εξηγήσω με την επιστήμη, τα ψέματα, τη διαφθορά, την προπαγάνδα… Και για τη βλάβη από τα εμβόλια. Επειδή είμαι ειδικός στη δημόσια υγεία και την επιστήμη».

Η Astrid Stuckelberger έχει 30 χρόνια εμπειρίας ως ερευνήτρια. Κατά τα έτη 2009-13, συνεργάστηκε με τον ΠΟΥ, με ειδικότητα τις πανδημίες. Έχει δημοσιεύσει 180 δημοσιεύσεις και 12 βιβλία.

Σε συνέντευξή της σε νορβηγικό πρακτορείο ειδήσεων, η Stuckelberger δήλωσε ότι ανησυχεί περισσότερο επειδή τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια, «αλλά ένα βιοτεχνολογικό, συνθετικό πείραμα».

Επειδή περιέχει γενετικές τροποποιήσεις, όπως οι Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί (GMO), οι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενο του εμβολίου. «Το επικίνδυνο με το εμβόλιο είναι ότι προκαλεί μόλυνση. Δεν νομίζω ότι η πρωτεΐνη spike είναι το πρόβλημα, αλλά ότι το εμβόλιο περιέχει γραφένιο. Είναι θανατηφόρο και τώρα έχουμε στατιστικά στοιχεία. Το ξέρουμε».

Ο Bill Gates κατέλαβε τον ΠΟΥ
Η Stuckelberger υπογράμμισε επίσης ότι: «ο ΠΟΥ δεν είναι ο ίδιος οργανισμός όπως πριν». Υπήρξε μια αλλαγή το 2016, όπως διευκρίνισε.

«Ήταν ξεχωριστό: Οργανισμοί όπως η GAVI – η Παγκόσμια Συμμαχία για την Εμβολιαστική Ανοσοποίηση με επικεφαλής τον Bill Gates – ήρθαν στον ΠΟΥ το 2006 με χρηματοδότηση. Από τότε, ο ΠΟΥ έχει εξελιχθεί σε έναν νέο τύπο διεθνούς οργανισμού. Η GAVI απέκτησε όλο και μεγαλύτερη επιρροή και πλήρη ασυλία, περισσότερο από τους διπλωμάτες στον ΟΗΕ. Η GAVI μπορεί να κάνει ακριβώς ό,τι θέλει, η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα».
Ο ΠΟΥ υποβλήθηκε σε λογιστικό έλεγχο το 2014 και μετά από αυτό, έγινε περισσότερο σαν εταιρεία με τις χώρες ως θυγατρικές της.

«Όταν εργάστηκα με τις διεθνείς σχέσεις στον ΠΟΥ το 2013, είδα ότι η GAVI έμπαινε όλο και περισσότερο. Η GAVI παρουσίασε ένα παγκόσμιο σχέδιο δράσης για τον εμβολιασμό 2012-2020. Δηλαδή, οκτώ χρόνια όπου η GAVI είχε τα πάντα στα χέρια της. Ο Μπιλ Γκέιτς χειρίστηκε τον εμβολιασμό, ανέλαβε τα ηνία».
Ο ΠΟΥ ασκεί τεράστια δύναμη πάνω στις χώρες, είπε. «Πριν, όλες οι χώρες ήταν ελεύθερες. Αλλά τώρα, όταν κάνω συνεντεύξεις σε όλο τον κόσμο, βλέπω ότι κάθε χώρα είναι μέρος μιας «εταιρείας του ΠΟΥ». Ο ΠΟΥ δεν είναι πλέον ένας δημοκρατικός οργανισμός-μέλος, όπως ο ΟΗΕ. Οι διάφορες κυβερνήσεις αποτελούν τη βάση της ¡επιχείρησης’. Λογικά συμφωνεί με αυτό που συμβαίνει τώρα, αφού οι ¡εταιρείες’ θέλουν χρήματα, επιχειρήσεις και να ελέγχουν τους ανθρώπους. Είναι σαν τη δουλεία. Οι φόροι που πληρώνουμε, πηγαίνουν σε κυβερνήσεις που υπόκεινται στην ¡επιχείρηση’. Στο πλαίσιο των πολυεθνικών οργανισμών, όπως η GAVI».
Σύμβαση μεταξύ της GAVI, της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΠΟΥ
«Η GAVI, η Παγκόσμια Τράπεζα και ο ΠΟΥ σύναψαν σύμβαση με την ονομασία IFFM: International Facility Finance for Immunization. Οι χώρες μας, ο λαός μας, πληρώνουν στον ΠΟΥ, την Παγκόσμια Τράπεζα και τη GAVI για να πραγματοποιήσουν τα προγράμματα εμβολιασμού τους. Που σημαίνει τον εμβολιασμό ολόκληρου του πληθυσμού. Όταν βλέπετε το σχέδιο της GAVI, βλέπετε ότι από το 2012 έως το 2020 είχαν αυτό ως στόχο. Αλλά τότε δεν λειτούργησε, έπρεπε να δημιουργήσουν μια πανδημία».
Είπε ότι η πανδημία ήταν σίγουρα προγραμματισμένη. «Μπορείτε να το δείτε αυτό από όλα τα έγγραφα. Ο καθένας μπορεί να τα αναλύσει, είναι ανοιχτά, μπροστά στα μάτια μας«.

Επισήμανε την έρευνα του καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ που δείχνει ότι η θνησιμότητα το 2020 δεν ήταν υψηλότερη σε σύγκριση με άλλα έτη. «Είναι ένα ψέμα και δεν υπάρχει πανδημία. Ο ΠΟΥ δέχεται ότι η θνησιμότητα δεν είναι υψηλότερη, ωστόσο δεν έχει κηρύξει ότι η «πανδημία» έχει τελειώσει», πρόσθεσε.

Η Stuckelberger δήλωσε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της πληροφοριοδότη, αλλά εμπειρογνώμονα στη δημόσια υγεία, την ιατρική και την επιστήμη. Όμως τα τσιράκια του Γκέιτς της έχουν κηρύξει τον πόλεμο. «Τα πανεπιστήμια της Γενεύης και της Λωζάνης έχουν σταματήσει όλα τα μαθήματά μου. Βρίσκομαι σε δίκη, μου επιτίθενται. Θέλουν να ανακαλέσουν την ιατρική μου άδεια, προσπαθούν να πουν ότι δεν είμαι ικανή, ότι λέω ψέματα. Αυτό ισχύει για όλους τους ερευνητές που το λένε αυτό, είμαστε τώρα αρκετοί γιατροί που προειδοποιούν για θάνατο μετά τον εμβολιασμό. Είναι επικίνδυνο για τους επαγγελματίες να μιλούν γι’ αυτό«.

Η πρώην υπάλληλος του ΠΟΥ γέλασε ειρωνικά για το ρόλο των μέσων ενημέρωσης στη διάδοση των ψεμάτων. «Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πληρώνονται από τις πολυεθνικές «εταιρείες». Τους αποκαλώ διεθνείς πειρατές. Και τα μέσα ενημέρωσης ελέγχουν τις κυβερνήσεις. Τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να γίνουν ανεξάρτητα, πρέπει να βοηθήσουν τον πληθυσμό να αποκτήσει ελεύθερη πληροφόρηση«.

Πολλές μελέτες και γιατροί έχουν τονίσει ότι υπάρχει θεραπεία για το Covid-19.

Η Stuckelberger, ο οποίος ζει στη Γενεύη, πιστεύει ότι η λύση είναι η επιστροφή στην αρχαία κοινοτική ζωή: «Πρέπει να οργανώσουμε ένα παράλληλο κοινωνικό σύστημα. Πρέπει να επιστρέψουμε στην «εποχή των Βίκινγκς». Έχει έρθει στην Ελβετία, πολλά πράγματα εδώ τώρα έχουν τις ρίζες τους στην εποχή των Βίκινγκς. Το σκέφτομαι πολύ – στη Νορβηγία μπορεί κανείς να επιστρέψει στη γεωργία«.

Οι άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί. Σταματήστε άμεσα τους εμβολιασμούς
Πιστεύει ότι ο εμβολιασμός πρέπει να σταματήσει αμέσως.

«Με βάση το περιεχόμενο των εμβολίων. Μετά από 30 χρόνια έρευνας, γνωρίζω ότι όταν έχεις μία, δύο ή τρεις μελέτες περιπτώσεων και παρατηρείς στο μικροσκόπιο, για εννοιολογικές αποδείξεις, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις περισσότερη έρευνα. Αυτό που βλέπετε κάτω από το μικροσκόπιο είναι αρκετή απόδειξη. Όταν μέχρι και δέκα ειδικοί σε όλο τον κόσμο βλέπουν το ίδιο πράγμα κάτω από το μικροσκόπιο, αυτό είναι αρκετό.
«Στα εμβόλια βλέπουν γραφένιο, παράσιτα, μέταλλα… Επομένως, θα πρέπει να σταματήσουμε τον εμβολιασμό και να απαγορεύσουμε όλες τις ενέσεις. Όσοι συνεχίζουν θα πρέπει να διώκονται ποινικά».
Σύμφωνα με την Stuckelberger, τα ποσοστά θανάτου και οι παρενέργειες που αναφέρονται αποτελούν μόνο το 1-10% της πραγματικότητας. Στα τέλη Οκτωβρίου, το ευρωπαϊκό EudraVigilance έδειξε 29.000 νεκρούς, αλλά με εκτιμώμενους σκοτεινούς αριθμούς θα μπορούσαν να είναι 290.000.

«Αυτό δεν είναι εύκολο να το μάθουμε, επειδή δεν γίνονται αυτοψίες. Υπάρχουν πολλά ψέματα και απάτες στην επιστήμη και στα συστήματα. Το τεστ PCR είναι ένα παράδειγμα, ο γιατρός δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει διαγνωστικά. Οι γιατροί πληρώνονται για να ισχυριστούν ότι οι θάνατοι οφείλονται στο Covid, με βάση την PCR που δεν λειτουργεί. Πολύ συχνά αυτό συμβαίνει χωρίς αυτοψία. Λένε ότι ο θάνατος οφείλεται στο Covid, ακόμη και όταν δεν οφείλεται».
Οι γιατροί πληρώνονται για να ισχυρίζονται ότι οι θάνατοι οφείλονται στο Covid, με βάση την PCR που δεν λειτουργεί.

«Είναι τρομερό το γεγονός ότι κανείς δεν κάνει κλινική έρευνα, παίρνει πληροφορίες μόνο από τα νοσοκομεία. Είναι μοναδικό στην ιστορία της πανδημίας το γεγονός ότι τα δεδομένα δεν είναι διαθέσιμα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρονται 17.000 θάνατοι από εμβολιασμούς, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των βρεφών. Δεν είναι ηθικό να συνεχίσουμε. Μέχρι στιγμής στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο αριθμός των θανάτων είναι τρεις φορές υψηλότερος από το σύνολο όλων των εμβολίων τα τελευταία 35 χρόνια. Αυτά είναι επίσημα στοιχεία, χωρίς κλινική έρευνα ή επικύρωση. Η έρευνα δεν έχει τελειώσει, αλλά ο εμβολιασμός συνεχίζεται. Είναι απαίσιο, πραγματικά εγκληματικό».
Η Stuckelberger επιβεβαίωσε ότι οκτώ δόσεις κυκλοφορούν. «Αλλά δεν υπήρξε πανδημία. Ήταν μια πανδημία PCR, προπαγάνδας, προπαγάνδας φόβου… Υπάρχει μαζική διαφθορά και σύγκρουση συμφερόντων. Η επιστήμη και τα μέσα ενημέρωσης είναι επίσης διεφθαρμένα, όλο το σύστημα είναι διεφθαρμένο. Οι επαγγελματίες εξαγοράζονται με ιδιοκτησιακά συμφέροντα σε εταιρείες εμβολίων. Το σκέφτονται τα τελευταία 20 χρόνια. Η βιομηχανία ελέγχει τα ΜΜΕ, τους γιατρούς… Τα ψέματα έρχονται από τα πανεπιστήμια που λένε ότι «εμείς ξέρουμε την επιστήμη». Είναι μοναδικό. Τα πανεπιστήμια της Ελβετίας πουλάνε την Pfizer και τη Moderna.

«Οι άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί. Δεν έχουν δει ότι πρόκειται για προπαγάνδα. Και ότι οι πολιτικές και οι ορισμοί έχουν αλλάξει».

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ωρίων Αλεξ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 31, 2021 6:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

After December 31, 2021, CDC will withdraw the request to the U.S. Food and Drug Administration (FDA) for Emergency Use Authorization (EUA) of the CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, the assay first introduced in February 2020 for detection of SARS-CoV-2 only. CDC is providing this advance notice for clinical laboratories to have adequate time to select and implement one of the many FDA-authorized alternatives.

Visit the FDA website for a list of authorized COVID-19 diagnostic methods. For a summary of the performance of FDA-authorized molecular methods with an FDA reference panel, visit this page.

In preparation for this change, CDC recommends clinical laboratories and testing sites that have been using the CDC 2019-nCoV RT-PCR assay select and begin their transition to another FDA-authorized COVID-19 test. CDC encourages laboratories to consider adoption of a multiplexed method that can facilitate detection and differentiation of SARS-CoV-2 and influenza viruses. Such assays can facilitate continued testing for both influenza and SARS-CoV-2 and can save both time and resources as we head into influenza season. Laboratories and testing sites should validate and verify their selected assay within their facility before beginning clinical testing.


Mετα τις 31/12/2021 το CDC θα αποσυρει την χρηση του μοριακου τεστ PCR για τον ελεγχο COVID-19 γιατι δεν διαφοροποιει την απλη γριπη απο τον κορονοιο...
Πανω σε αυτο το μοριακο τεστ στηριχτηκε δυο ολοκληρα χρονια η ψευτοπανδημια.
Οπως λεει το CDC πρεπει να αλλαξουμε μεθοδο εντοπισμου του SARS-COV-2 γιατι μπαινουμε στην εποχη της απλης γριπης και θα εχουμε αλλοιωμενα αποτελεσματα!!!!
Ουσιαστικα το CDC παραδεχεται οτι το τεστ PCR δεν μπορει να διαφοροποιησει τον ιο της γριπης απο τον SARS-COV-2.Αυτο εξηγει και την εξαφανιση της απλης γριπης και επομενως την διογκωση των κρουσματων κορονοιου.

Τι ειναι το CDC
Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (Centers for Disease Control and Prevention - CDC ) είναι το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών. Το CDC είναι μια ομοσπονδιακή υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών υπό το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και έχει την έδρα του στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Ο κύριος στόχος του είναι να προστατεύσει τη δημόσια υγεία και ασφάλεια μέσω του ελέγχου και της πρόληψης ασθενειών, τραυματισμών και αναπηριών στις ΗΠΑ και διεθνώς. Το CDC εστιάζει την εθνική προσοχή στην ανάπτυξη και εφαρμογή του ελέγχου και της πρόληψης των ασθενειών. Ειδικότερα, εστιάζει την προσοχή του στις λοιμώδεις νόσους, τους παθογόνους παράγοντες στην τροφική αλυσίδα, την περιβαλλοντική υγεία, την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία, την προαγωγή της υγείας, την πρόληψη τραυματισμών και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που αποσκοπούν στη βελτίωση της υγείας των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 01, 2022 3:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Γερμανία επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την προεδρία της στην ομάδα των πιο οικονομικά αναπτυγμένων χωρών G7 για να υποστηρίξει την οικονομική ανάκαμψη από την πανδημία COVID-19, αλλά και για να ενισχύσει τις προσπάθειες για την κλιματική προστασία, όπως ανέφερε σήμερα, ο Γερμανός υπουργός των Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ.

«Η Γερμανία έχει αναλάβει την προεδρία της G7 για το 2022. Οι χώρες-μέλη της G7 υποστηρίζουν την ελευθερία, τη δημοκρατία και την πρόοδο» ανέφερε ο Λίντνερ, σε μία ανάρτησή του στο Twitter. «Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, πρέπει να ξεπεράσουμε την πανδημία και να καθοδηγήσουμε την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Λίντνερ είναι ο ηγέτης του φιλελεύθερου κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), το οποίο στηρίζει την τριμερή κυβέρνηση συνασπισμού του καγκελαρίου Όλαφ Σολτς.

Κραταμε το "πρεπει να ξεπερασουμε την πανδημια και να καθοδηγησουμε την παγκοσμια οικονομικη ανακαμψη"...με το 60% του πληθυσμου της Ευρωπης να τρυπιεται με ασαφη αποτελεσματα απο σημερα και στο αμεσο μελλον,και ενα μεγαλο ποσοστο να εχουν γινει χρηστες ναρκωτικων ουσιων και αλκοολ λογω του περιορισμου των ελευθεριων,και χρηστες κατασταλτικων χαπιων με συνταγη γιατρου...αυτοκτονιων και εσκεμενων θανατων στα νοσοκομεια υγιειων ανθρωπων,καθως και τον θανατο ενος μεγαλου αριθμου ηλικιωμενων απο την παραμεληση και τον φοβο,νομιζω θα εχουν πετυχει φετος τον σκοπο τους να καταστρεψουν ενα ποσοστο γυρω στο 80% του δυτικου πληθυσμου.
Η πανδημια και πετυχε αλλα και κουρασε και για να μην αποκαλυφθει θα χαθει ξαφνικα οπως ηρθε.Καλη χρονια και καλη λεφτερια!!!
Επιστροφή στην κορυφή
φασισμός του σήμερα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 01, 2022 11:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από τον Ναπολέοντα και τον Χίτλερ στην Συμμορία του Νταβός
H Συμμορία του Νταβός μεθόδευσε μια επίθεση εναντίον του παγκόσμιου πληθυσμού με έναν ιό-βιολογικό όπλο που κατασκευάστηκε στα εργαστήρια των σύγχρονων Frankenstein (τον ιό SARS-CoV-2) και επέβαλε διεθνώς ως «αντιμετώπισή» του ένα άλλο βιολογικό όπλο, επίσης εργαστηριακό κατασκεύασμα (τις γονιδιακές θεραπείες που μετονομάστηκαν διαστροφικά σε «εμβόλια»), το οποίο πολλαπλασιάζει την καταστρεπτική ισχύ του πρώτου.
https://www.zougla.gr/apopseis/article/niremvergi-2-prosfiges-sto-die8nes-piniko-dikastirio
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 02, 2022 8:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ κατατοπιστικό άρθρο της Astrid Stuckelberger που δείχνει πως είχαν προσχεδιάσει τον κορωνοίό και σκηνοθετούν της ψευτοπανδημίες για να περάσουν τα νεοταξίτικα και φασιστικά σχέδια τους όσο το δυνατόν ανώδυνα και πρέπει να τα διαβάσει όποιος έχει σαν σκοπό να εμβολιαστεί.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 03, 2022 6:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

www.makeleio.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κωλοτουμπα pronews
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 04, 2022 11:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Πετσωθηκε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.pronews.gr/ygeia/1046719_xespa-nosileytria-ston-eyaggelismo-einai-egklimatiko-ferte-piso-toys-anemvoliastoys
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 13, 2022 2:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ιωαννίδης (Stanford)-Το ποσοστό επιβίωσης ανεμβολίαστων κάτω 20ετών, αν νοσήσουν, είναι 99,9987%
https://iskra.gr/%ce%b9%cf%89%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-stanford-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%83%cf%84%cf%8c-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b5/

Και όμως τα καθάρματα του ΠΟΥ που από το 2016 έχασαν την παραμικρή τους ανεξαρτησία αφού εξαγοράστηκαν από τον Μπιλ Γκέιτζ και προσανατολίζονται στο να εμβολιάσουν-δηλητηριάσουν ψυχούλες από 2 ετών και αν είναι δυνατόν πρίν γεννηθούν μέσα στην κοιλιά την μάνα τους, με την ελπίδα να μην καταρρεύσει ο καπιταλισμός και να μπορέσει να πάρει μια παράταση ζωής, και ας χρειαστεί η ανθρωπότητα να θυσιαστεί στον βωμό του κέρδους και πανω από 7 τρις ψυχές, με ένα 3ο παγκόσμιο πόλεμο με τους ιούς της ψευτοπανδημίες, τα λόκντάουν και τους θανατηφόρους εμβολιασμούς αυτή την φορά που θα μας κουράζουν και καταστρέφουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να μας στείλουν εν τόπο χλοερό,μια ώρα αρχύτερα με τους θεωρητικούς του καπιταλισμού όπου αναφέρουν π.χ. "τα εθνικά κράτη έχουν πεθάνει"(Χερμαν Βαν Ρομπάι) και η καπιταλιστική ΕΛΙΤ Μπίλ Γκέιτζ,Σόρος και CIA, να λειτουργήσουν σε μια παγκόσμια φασιστική κυβέρνηση, που ο προηγούμενος φασισμός θα ήταν βόλτα σε βασιλικό κήπο.

Και αν είναι δυνατών να φτάσει η ανθρωπότητα,κάτω των 500 εκατ,σύμφωνα ώτσε ο καπιταλισμός να είναι ελέγξιμος τόσο από τις εξεγέρσεις όσο και απο τις επαναστάσεις.Με την Ευρώπη να πέσει στα επίπεδα των τριτοκοσμικών χωρών σε μιά νέα ανεφ προηγουμένου νεοσκαβιάς χωρίς ωράρια, και με μεροκάματα των 300 ευρώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Ιστορικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 13, 2022 10:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Γερασιμος Χουλιαρας,ο σεισμολογος και προεδρος του γεωδυναμικου ινστιτουτου Αθηνων(θεση συστημικη...)στους προσωπικους του λογαριασμους στα σοσιαλ ανεβαζε φωτο με ολες τις δοσεις των εμβολιων μεχρι τωρα,τρεις τον αριθμο,σημερα ανεβασε απο καποιο ιατρικο κεντρο το triplex καρδιας και τον υπερηχο που του συστησαν οι γιατροι να κανει...στα σχόλια ολοι γραφουν κρατα γερα θα το ξεπερασεις...και να κανεις και το τεταρτο μετα θα προσθετα.
Τελικα ειχαμε υπερεκτιμησει τους επιστημονες ολα αυτα τα χρονια...πιο χαπατα απο αυτους δεν υπαρχουν,ανεβαζουν ακομα και τις παρενεργειες τους απο τα εμβολια,και χαιρονται!!!Και το κακο ειναι οτι υπαρχει κοσμος που τους πιστευει ακομη.
Επιστροφή στην κορυφή
Ιστορικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 22, 2022 8:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολη η Ελλαδα μυριζει θανατιλα,καθημερινα πεθαινει κοσμος καθε ηλικιας πλεον,και οσοι ηλικιωμενοι εχουν ζησει μεχρι σημερα θα πεθανουν απο το κρυο που ερχεται μαζι με τους λογαριασμους του ρευματος.Σημερα τα βοθροκαναλα μιλανε για την επελαση του χιονια,η οποια λενε οι ειδικοι θα εχει μεγαλη πυκνοτητα (θυμαστε τι εγινε περσι στα βορεια της Αττικης με μιση μερα χιονοπτωση να γινει ο κακος χαμος εξαιτιας της πυκνοτητας που ειναι νεο φασινομενο) και θα κρατησει μια μερα,και την διαφημιζουν εδω και μερες οτι θα ερθει,αλλα επεσαν εξω μια βδομαδα(κατι δεν λειτουργησε καλα στην χιονοπτωση που εχουν μαγειρεψει,και στα συστηματα ελεγχου του καιρου) και τελικα θα ερθει μαλλον την δευτερα.μετα απο τον κακο χαμο που θα γινει,θα βγει ο Κουλης και θα μας μιλαει για την κλιματικη αλλαγη παλι,και οτι μετα τις φωτιες του καλοκαιριου και την μεγαλη πυκνοτητα του χιονιου τον χειμωνα,θα πρεπει να λαβουμε νεα μετρα για να καταπολεμησουμε την κλιματικη αλλαγη.Αυτοκινητα που εχουν μηχανες εσωτερικης καυσης πασης φυσεως θα πληρωνουν προστιμα οι ιδιοκτητες τους,οσοι εχετε τζακια σομπες λεβητες που βγαζουν καυσαερια θα κατασχονται,οσοι ειναι υπερβαροι και καταναλωνουν πολυ οξυγονο,θα ριχνονται στον καιαδα,ηλικιωμενοι που καταφεραν να ζησουν απο την ψευτοπανδημια,και μας ειναι αχρηστοι τωρα πλεον θα θανατωνονται με μια ανακουφιστικη δοση,αγελαδες και χοιροι που κλανουν πολυ μεθανιο θα θανατωνονται αμεσα,και οι βολτες σε παρκα δαση αλση,θαλασσες και βουνα θα απαγορευτουν με νόμο γιατι οι κινδυνοι της κλιματικης αλλαγης στα μερη αυτα απο την επισκεψη μας θα ειναι θανασιμη(βλεπε το δασος του σχοινιά στον μαραθωνα που απο περσυ απαγορευεται η προσεγγιση σε αυτο λογω υψηλης επικυνδυνοτητας και μιας και ο κοσμος δεν αντεδρασε στο πειραμα συνεχιζουμε σε ολη την χωρα πια).Και ποιος θα προτεινει στην επομενη συνοδο της Ευρωπαικης Ενωσης την απαγορευση προελευσης του πληθυσμου σε αυτα τα μερη ωστε να αποφυγουμε επιπλεον επιβαρυνση του περιββαλοντος και της κλιματικης αλλαγης?Μα ο Κυριακος βεβαια!!!!

Σας φαινονται συνομοσιες ολα αυτα ε? Ο καιρος γαρ εγγυς ...
Επιστροφή στην κορυφή
Τουμπα βοβολη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 27, 2022 7:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Εντελως Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/926306_ta-gyrizei-o-arnitis-giatros-faidon-bobolis-den-einai-gripoyla-mporei
Επιστροφή στην κορυφή
Ιστορικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 27, 2022 10:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μία απο τις μεγαλύτερες διαμαρτυρίες αλλά και πορείες κατά τις ψευτοπανδημίας COVID-19 λαμβάνει μέρος σε μια απο τις μεγαλύτερες νεοταξίτικες χώρες του κόσμου τον Καναδά.

Αυτην την στιγμή πάνω απο 100χιλ οδηγοί μαζι με τις νταλίκες τους,αλλά και 1.5εκ κόσμος κατευθύνονται προς το κυνοβούλιο της Οτάβα με σκοπό να μείνουν εκεί μέχρι να παραιτηθει ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό ή να μέρι να δωθούν πίσω όλες οι ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών!!!!
Τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί του Καναδά,τους έχουν βαπτίσει ακροδεξιούς!!!

Οι επαγγελματίες οδηγοί, αλλά και πολίτες που συμμετέχουν μαζί τους στις κινητοποιήσεις, υποστηρίζουν ότι η κίνηση αυτή δεν έχει να κάνει πλέον με την απόφαση για το εμβόλιο, αλλά για τα ατομικά τους δικαιώματα και την ελευθερία.

Μόλις η πορεία ξεκίνησε ο Καναδός πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ήρθε σε επαφή με άνθρωπο μολυσμένο με τον νέο κορονοϊό και θα παραμείνει σε απομόνωση για 5 ημέρες, σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες που ισχύουν στο Οντάριο για τα εμβολιασμένα άτομα.

Παραθέτω και ενα ελληνικό σάιτ με το ρεπορτάζ για του λόγου το αληθές,αν και το διάβασα στα μεγαλύτερα ξένα πρακτορεία,μιάς και είναι ήδη πρώτο θέμα εκεί!!!!

https://www.cnn.gr/kosmos/story/299205/kanadas-to-komvoi-tis-eleytherias-antidraseis-ton-odigon-fortigon-ston-ypoxreotiko-emvoliasmo
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 28, 2022 8:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://m.facebook.com/groups/657201028926551/?ref=content_filter

Εδω υπαρχουν πολλα βιντεο για την μεγαλειωδης πορεια των νταλικιερηδων αλλα και του κοσμου που ενωνεται μαζι τους μεχρι να φτασουν στην Οταβα.Ναι μιλαμε για τον Καναδα!!!Ποιος θα το περιμενε οτι θα ξεσηκωθουν οι Καναδοι...και τα προβατα στην επαναστατικη Ελλαδα τρωνε Μητσοτακη και Τσιπρα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 29, 2022 8:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εφτασαν στην Οταβα οπως ηταν προγραμματισμενο,το κομβόι των 100χιλ νταλικιερηδων,και μαζι τους πανω απο 700χιλ κοσμου και ενωνονται με τον πληθυσμο της Οταβα και κοσμο που ερχεται απο τις ΗΠΑ και σημερα ωρα Καναδα 09.00 θα ζητησουν απο τον κλόουν να παραιτηθει...αναμενουμε ολοι την συνέχεια!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3790

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 30, 2022 12:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Καναδάς Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Εφτασαν στην Οταβα οπως ηταν προγραμματισμενο,το κομβόι των 100χιλ νταλικιερηδων,και μαζι τους πανω απο 700χιλ κοσμου και ενωνονται με τον πληθυσμο της Οταβα και κοσμο που ερχεται απο τις ΗΠΑ και σημερα ωρα Καναδα 09.00 θα ζητησουν απο τον κλόουν να παραιτηθει...αναμενουμε ολοι την συνέχεια!!!


https://www.newsr.in/video/20220129/14245112/Watch-Canadian-Truckers-Battle-COVID-Tyranny-at-Point.htm

https://www.bignewsnetwork.com/news/272243884/canada-prepares-for-anti-covid-mandate-trucker-protest

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας