patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΜΗΝΥΜΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κα ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑÚΕΝ....

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1705

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 13, 2022 4:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΜΗΝΥΜΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κα ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑÚΕΝ.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηλεκτρονικό μήνυμα από έναν απλό πολίτη στην κυβερνώσα κάστα της ΕΕ

Daniel Vanhove. Reseau International,22-5-12

Επειδή κάποτε είναι δίκαιο, χρήσιμο -και διαφωτιστικό- να ακούγεται και η φωνή απλών πολιτών: Μετάφραση: Μ .Στυλιανού

Στην κ. Φον ντερ Λάιεν,

Ως ιδιώτης, ξέρω ότι η γνώμη μου δεν έχει σημασία για σας… Και ότι δεν ζυγίζει τίποτα στις αποφάσεις σας, αλλά σας την απευθύνω ούτως ή άλλως, έτσι ώστε να γνωρίζετε πόσο οργισμένοι είναι οι πολίτες των διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών και για να δείτε με πόση ελαφρότητα υποθηκεύεται η μοίρα τους από τα μέτρα που εσείς και οι συνάδελφοί σας αποφασίζετε να εφαρμόσετε από την κορυφή του πύργου ελεφαντοστού όπου ηγεμονεύετε.

Ως εκ τούτου, μετά από πολύ δισταγμό και αυτοσυγκράτηση, τελικά με θυμό και πικρία σας γράφω για τον πόλεμο που διεξάγεται κατά της Ρωσίας από όλες τις δυτικές δυνάμεις (ΗΠΑ – ΕΕ και τους συνήθεις υπάκουους και υποτακτικούς συμμάχους τους).

Πολλά θέματα και ζητήματα που εξετάστηκαν από την ευρωπαϊκή τεχνοκρατία στις Βρυξέλλες είχαν την τέχνη να εκνευρίζουν τους πολίτες των διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τον τρόπο διαχείρισης της «υγειονομικής κρίσης C-19» και η οποία είναι μια πραγματική απάτη… Αλλά, σε αυτό το σημείο, οι πολίτες περιμένουν τις εν εξελίξει έρευνες, που ξεκίνησαν από έναν από τους συμπατριώτες σας -σίγουρα βαθύτερη έρευνα από την δική σας- τον δικηγόρο R. Fuellmich, με την ελπίδα ότι σύντομα θα συγκροτηθεί ένα δικαστήριο του τύπου «Νυρεμβέργη», έτσι ώστε όλοι όσοι ενέχονται σε αυτή την υπόθεση (και πιθανώς ότι δεν θα ξεφύγετε από αυτήν) να δικαστούν.

Όσο για τον πόλεμο κατά της Ρωσίας, στις περισσότερες χώρες, οι πολίτες δεν ξεγελιούνται και γνωρίζουν ότι το ΝΑΤΟ (αυτή η πολεμική μηχανή που ευθύνεται για εκατομμύρια θανάτους μέσω των επεμβάσεών της σε όλο τον πλανήτη) είχε ως μοναδικό στόχο να έρθει όλο και πιο κοντά στα ρωσικά σύνορα, εκμεταλλευόμενη τα χρόνια αδυναμίας αυτής της μεγάλης χώρας.

Οι Ευρωπαίοι πολίτες γνωρίζουν επίσης ότι οι συμφωνίες του Μινσκ, που υποτίθεται ότι θα εφάρμοζαν η Γερμανία και η Γαλλία, δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητά σας, όταν ταυτόχρονα, αυτές οι χώρες (και άλλες) χρηματοδότησαν, όπλισαν και οργάνωσαν τον στρατό της ουκρανικής κυβέρνησης, στις τάξεις του οποίου προστέθηκαν αρκετοί ναζιστικοί πυρήνες.

Διαβάζω και ακούω γύρω μου όλο και περισσότερους Ευρωπαίους συμπολίτες να λένε δυνατά και καθαρά την ντροπή τους που ανήκουν τώρα σε αυτήν την ΕΕ – στην οποία δεν ανήκουν πλέον… Και αυτό σχετίζεται άμεσα με τις πολιτικές αποφάσεις που εσείς και οι συνάδελφοί σας (Ch. Michel και J. Borrell) έχετε λάβει σε αυτόν τον παράλογο πόλεμο.

Γιατί, σε αντίθεση με εσάς, οι Ευρωπαίοι πολίτες βιώνουν ήδη τις συνέπειες των παράλογων μέτρων σας στην καθημερινή τους ζωή… μετά την καταστροφική κρίση C-19!… και δεν έχουν ξεχάσει τα πολλά ψέματα που έχουν στιγματίσει την αμερικανική πολιτική στα αρχεία του Ιράκ, της Συρίας, της Υεμένης και ούτω καθεξής…

Σε αντίθεση με ό,τι νομίζετε, κυρία, οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν σας ακολουθούν σε αυτή την πολιτική που οι πιο σοβαροί αναλυτές λένε ότι είναι αυτοκτονική για την ΕΕ: Η τιμή της ενέργειας εκρήγνυται, καθώς και τα τρέχοντα προϊόντα, οι βιομηχανίες υποφέρουν και πολλές ήδη υποβάλλουν αίτηση πτώχευσης, η ανεργία (πραγματική και όχι δυνητική) αυξάνεται, και ως αποτέλεσμα της τύφλωσής σας να ακολουθείτε την πολιτική των ΗΠΑ σαν σκυλάκια, το ευρώ αποδυναμώνεται καθημερινά… όλα αυτά αντικατοπτρίζουν τις καταστροφικές αποφάσεις σου.

Και δυστυχώς, αντί να συνειδητοποιείς τα λάθη σου, φαίνεται να επιμένεις, πιστεύοντας ότι η νοημοσύνη είναι μέρος της τύφλωσης -το σημάδι ανικανότητας που σίγουρα σε χαρακτηρίζει.

Το μέλλον είναι ζοφερό για την ΕΕ, της οποίας η τεχνοκρατία επέλεξε μιαν αναμέτρηση εναντίον μιας Ρωσίας που ωστόσο έχει δείξει ξεκάθαρα τις κόκκινες γραμμές της, που κάθε υγιής άνθρωπος στο σώμα και στο νου μπορεί εύκολα να καταλάβει… Αλλά ευθυγραμμίστηκες με την αυτοκρατορία των ΗΠΑ, με κίνδυνο μιας ευρωπαϊκής συλλογικής αυτοκτονίας… Αυτή η θέση «μέχρις εσχάτων» είναι παράλογη και αντί να σκέφτεστε πως είναι απόδειξη δύναμης, σηματοδοτεί την ανικανότητά σας να αναθεωρήσετε την ανάλυσή σας και να αναγνωρίσετε ότι, χωρίς αμφιβολία, έχετε κάνει λάθος…

Οι ΗΠΑ είναι πολύ μακριά και από το πεδίο της αντιπαράθεσης την χωρίζουν 6000 χιλιόμετρα ωκεανού. Η Ρωσία είναι στρατιωτικά εξασφαλισμένη και μπορεί να υπολογίζει στην Κίνα (και στο Ιράν) ως σύμμαχο (για να μην αναφέρουμε άλλες χώρες, που προς το παρόν παρατηρούν, αλλά δεν θα διστάσουν, όταν έρθει η ώρα, να πάρουν θέση υπέρ της) και ως εκ τούτου η Ευρώπη κρατείται όμηρος από τις ανόητες αποφάσεις που λαμβάνονται από τις υπηρεσίες σας… Ως εκ τούτου, είμαστε τα κύρια θύματα του ΝΑΤΟ με μια ουκρανική κυβέρνηση και τον πρόεδρο μαριονέτα της ως πρόσχημα για μια μεγάλη (αν όχι θανατηφόρα) κρίση που μας περιμένει.

Συγχαρητήρια, κυρία!… Το όνομά σας και οι συνάδελφοί σας θα κοκκινίζουν στην ιστορία, και αν νομίζετε με τα έργα σας ότι είστε εκπρόσωποι μιας ισχυρής ΕΕ, δεν συνειδητοποιείτε πλέον (στη φούσκα των πλούσιων Ευρωκρατών που αποκόπηκαν από την πραγματικότητα) ότι ο λαός απορρίπτει εσάς και ό, τι εκπροσωπείτε!

Με την αμυδρή ελπίδα ότι ορισμένοι γύρω σας θα καταφέρουν να σας κάνουν να επιστρέψετε σε κάποια λογική, μπορώ μόνο να απευθύνω σε εσάς όλη την πικρία και την σχεδόν αηδία τού να ανήκω σε μία από τις ιδρυτικές χώρες αυτού του τώρα απειλητικού ευρωπαϊκού σχεδίου.

Ντάνιελ Βανχόβ

[ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που αποστέλλεται στις υπηρεσίες της κ. Von der Leyen, Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής]


https://sfairika.gr/%ce%bc%ce%ae%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%ac/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας