patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Γρίπη πάνω, COVID κάτω...

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3792

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 04, 2022 6:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Γρίπη πάνω, COVID κάτω... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Αύξηση των κρουσμάτων γρίπης κατά τις τελευταίες 5 εβδομάδες"...

...Με κίνδυνο να θυμίσω "τερατο - συνομωσιολόγο": Υπάρχει κάποια σχέση με την ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ των "κρουσμάτων COVID - 19" (ό,τι σημαίνει ο όρος) κατά την ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ;

Δείτε, π.χ. το ακόλουθο:

"Ενεργά κρούσματα COVID - 19 (Active Cases, η 2η κατά σειρά κυανή (κυανοπράσινη) καμπύλη)":

Στις 11 Ιουλίου: 412.073.
Στις 2 Σεπτεμβρίου: 58.986.

Και ο νοών νοείτω...

Υ.Γ. Παντού διακρίνεται η βαθμιαία απαγκίστρωση από το "σενάριο" της ΜΟΥΦΑΣ "πανδημίας"...

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3792

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 20, 2022 1:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Βασιλική διαταγή... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και επίσημα τίτλοι τέλους για την ΜΟΥΦΑ "πανδημία...
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πατερίτσας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 23, 2022 4:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/09/2022 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 17.00 ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΙΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΓΚΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Σουχαρίτ Μπάγκντι: «Τα εμβόλια mRNA κατά του Covid-19 προκαλούν διάβρωση του εγκεφάλου, παράνοια & απώλεια ευφυΐας»
Αναμενόμενοι οι τόσοι «αιφνίδιοι θάνατοι»

“Αυτά τα εμβόλια προκαλούν αγγειίτιδα στα μικρά τροχοφόρα αγγεία. Δεν υπάρχει άλλη ασθένεια στην ιστορία της ιατρικής που να παρουσιάζεται τέτοια εικόνα διάβρωσης των εγκεφαλικών αγγείων.

Παρουσιάστηκε τώρα στα αγγεία των εγκεφάλων των εμβολιασμένων ανθρώπων. Θα δείξω και φωτογραφίες στη συγκέντρωση στην Αθήνα”.

“Τα άτομα που έχουν κάνει ενισχυτικές δόσεις εμβολίων, μεταβάλλονται. Δεν έχουν πια μνήμη, γίνονται παρανοϊκά, χάνουν την ευφυΐα τους, την ενσυναίσθησή τους, τη θέλησή τους, γίνονται παθητικά”.

Ο κορυφαίος επιστήμονας, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη μεγάλη συνάντηση που θα γίνει στην Αθήνα και στο πάρκο Ελευθερίας το Σάββατο 24/09/2022 στις 5 το απόγευμα.

“Ο σύνδεσμος του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκονται σε αναστολή εδώ και ένα χρόνο και έχουν υποφέρει πολλά, παρόλο που δεν υφίσταται πια η πανδημία και εμβολιαστική υποχρεωτικότητα.

Μέ σοκάρει το πως τους συμπεριφέρθηκαν οι δικοί τους άνθρωποι. Έτσι δέχτηκα να έρθω και θα είναι μια μεγάλη συνάντηση. Αυτοί οι άνθρωποι εδώ κι ένα χρόνο είναι χωρίς εργασία, χωρίς ένα ευρώ. Είναι απίστευτο ότι αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα, είναι ντροπή για τους πολιτικούς και τους αρμόδιους της υγείας. Και αυτό σκοπεύω να τους το πω”, τόνισε.

“Πείτε σε εκείνους που μιλούν για επιχειρήματα που στερούνται επιστημονικής βάσης από τη μεριά μας, ότι δε λέω τίποτα που το ανακάλυψα μόνος μου.

Θα έρθω να τους δείξω τι υπάρχει καταγεγραμμένο και προφανώς δεν έχουν διαβάσει. Θα τους εξηγήσω τι έμαθα από νομπελίστες γιατρούς.

Ότι έχει γραφτεί στα βιβλία της ιατρικής επιστήμης. Δύο χρόνια τώρα τα εξηγώ στον κόσμο και επαληθεύονται. Πραγματικά δεν κατανοώ τους συναδέλφους που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει επιστημονικό υπόβαθρο. Η επιστήμη στην οποία στηρίζονται τα λόγια μου, είναι η επιστήμη των γιατρών με Νόμπελ. Καλά θα κάνουν λοιπόν, να το βουλώσουν”, είπε ο ίδιος.

Για την αύξηση των αιφνίδιων θανάτων ο διάσημος ιολόγος ανέφερε οτι αυτό, ήταν αναμενόμενο. “Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι σκοτώνουν το λαό τους.Και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έρχομαι στην Αθήνα. Να τους το πω ξανά. Αν επιλέξουν να κλείσουν τα μάτια στο γεγονός ότι χάνεται κόσμος, ο Θεός να σας λυπηθεί. Στους γιατρούς συναδέλφους μου απευθύνομαι, γιατί μόνο αυτοί γνωρίζουν το τι κάνουν”, ανέφερε.

Ο Σουχαρίντ Μπάγκτι ανέφερε ότι οι κίνδυνοι του νέου επικαιροποιημένου εμβολίου είναι οι ίδιοι, και υποστήριξε πως, “ό,τι έχει σχέση με mRNA σκευάσματα και εμπλέκονται και τα γονίδια, θα σκοτώνει ανθρώπους εσαεί. Είναι θανάσιμα επικίνδυνο να εκχύεις ξένα γονίδια στο σώμα σου”.

“Είναι καιρός να ενωθούν όλοι οι Έλληνες – Εάν δεν το κάνετε, θα καταστραφείτε από ένα μικρό γκρουπ της ελίτ που προσπαθεί να μετατρέψει τους Έλληνες σε σκλάβους και μάλλον το πετυχαίνει ήδη όπως φαίνεται”, κατέληξε.





Το Eurostat για την θνησιμότητα στις χώρες της Ε.Ε σε σχέση με την περίοδο προ εμβολίων και κοροιδοιού 2016-2019.Και σε επιλογή η εξέλιξη της κάθε χώρας.Την Ελλάδα την δείχνει με αύξηση θνησιμότητας κατα 31%...

https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/ddn-20220916-1

Η υπερβολική θνησιμότητα αγγίζει το +16%, η υψηλότερη τιμή του 2022 μέχρι στιγμής.
Η υπερβολική θνησιμότητα συνέχισε να ποικίλλει μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ, με οκτώ κράτη μέλη να καταγράφουν τιμές πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ. Τα υψηλότερα ποσοστά τον Ιούλιο του 2022, υπερδιπλάσια από τον μέσο όρο της ΕΕ, καταγράφηκαν στην Ισπανία (+37%) και στην Κύπρο (+33%). Ακολούθησε η Ελλάδα με +31%. Εν τω μεταξύ, μόνο η Λετονία (-0,5%) δεν κατέγραψε υπερβολικούς θανάτους, παραμένοντας κάτω από τους μηνιαίους μέσους όρους για το 2016-2019.

Αρκετά κράτη μέλη κατέγραψαν αύξηση του πλεονάζοντος ποσοστού θνησιμότητας τον Ιούλιο του 2022 σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, με τις υψηλότερες τέτοιες αυξήσεις σημειώθηκαν στην Ελλάδα (+24 ποσοστιαίες μονάδες (π.μ.) ), την Ισπανία (+21 π.μ.) και την Ιταλία (+20 π.μ.). Ωστόσο, ο δείκτης μειώθηκε σε επτά κράτη μέλη και οι μεγαλύτερες μειώσεις σε σύγκριση με τον Ιούνιο καταγράφηκαν στη Λετονία (-7 π.μ.), στην Εσθονία (-5 π.μ.) και στη Λιθουανία (-4 π.μ.).

Η ΕΕ κατέγραψε προηγούμενες μεγάλες κορυφές σε υπερβολικούς θανάτους τον Απρίλιο του 2020 (+25%), τον Νοέμβριο του 2020 (+40%), τον Απρίλιο του 2021 (+21%) και τον Νοέμβριο του 2021 (+27%).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας