patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ρωσία: Προς απαλλοτρίωση των ολιγαρχών;

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 24, 2023 2:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Ρωσία: Προς απαλλοτρίωση των ολιγαρχών; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Financial Times: Η ρωσική ελίτ είχε ταχθεί κατά του πολέμου, αλλά αδυνατεί να επηρεάσει τον Πούτιν

Το 1918 οι Μπολσεβίκοι κλήθηκαν να πάρουν μια απόφαση: Έπρεπε να ξεκινήσουν άμεσα την απαλλοτρίωση της Αστικής Τάξης; Ή έπρεπε να περιμένουν μέχρι την επέκταση της Επανάστασης στις χώρες της Ευρώπης, δεδομένου ότι ο Σοσιαλισμός δεν ήταν δυνατόν να επιτευχθεί σε μια μόνον χώρα, και μάλιστα καθυστερημένη, οπότε τα άμεσα βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση δεν είχαν άμεσο νόημα; Υπήρξαν υποστηρικτές και των δύο απόψεων. Ο Λένιν και ο Τρότσκι τάχθηκαν και οι δύο ομόφωνα υπέρ της άμεσης απαλλοτρίωσης, με το σκεπτικό ότι, αφού η Entente είχε εξαπολύσει ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Σοβιετικής Ρωσίας ήταν παράλογο η τελευταία να ανέχεται την συνεχιζόμενη παρουσία εχθρικών δυνάμεων (Αστική Τάξη) στο εσωτερικό της χώρας της. (Στην "Προδομένη Επανάσταση" [1936] ο Τρότσκι εξηγεί ότι αργότερα έγινε εκ των υστέρων κατανοητός και ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο η άμεση απαλλοτρίωση ήταν επιβεβλημένη, και αυτός ήταν το σφρίγος και η πανθομολογούμενη κολοσσιαία ανάπτυξη που πέτυχε η ΕΣΣΔ χάρη στην εθνικοποιημένη σχεδιασμένη οικονομία. Αλλά στα 1918, χωρίς την πείρα των μετέπειτα χρόνων, αυτό δεν στάθηκε δυνατόν να ληφθεί υπ' όψη.)

Στην ίδια θέση εμφανίζεται να είναι τώρα και το καθεστώς του Πούτιν: Με όλο το NATO εναντίον του, και τους ολιγάρχες στο εσωτερικό της Ρωσίας επίσης εναντίον του. Αναμενόμενο είναι να κινηθεί όπως οι Μπολσεβίκοι το 1918. ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΝΤΑΣ και ΣΑΡΩΝΟΝΤΑΣ τους ολιγάρχες και την σημερινή οικονομική ελίτ της Ρωσίας. Για τους ίδιους λόγους. Αλλά με την σημερινή τεράστια πείρα και όχι "στα τυφλά", όπως πορεύονταν αναπόφευκτα οι Μπολσεβίκοι το 1918. Το 4ο Ράιχ καταφέρνει να αναγκάσει την κυβερνώσα κάστα της Ρωσίας ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ. Να πολεμήσει με στόχο ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ. Δεν είναι επαναστατικό καθεστώς, όπως εκείνο των Μπολσεβίκων. Αλλά το 4ο Ράιχ έκανε και κάνει το παν για να το στρέψει προς τον δρόμο του ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ. Όπως η ναζιστική Γερμανία με το καθεστώς του Στάλιν, το 1941 - 1945. Και την ίδια αμοιβή που πήραν οι ναζήδες το 1945 έχει να περιμένει και το 4ο Ράιχ σήμερα.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 24, 2023 8:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mην σε ακουσουν οι ΚΚΕδες και οι απανταχου επισημ(οι και υποστηρικτες αυτων)αριστεροι στην χωρα μας (Συριζαιοι,Ανταρσυα κ.ο.κ)να μιλας με καλα λογια για τους Μπολσεβικους και τους Τροτσκυ-Λενιν γιατι θα αρχισουν τις επιθεσεις.Θα σε πουν υπερμαχο των ιμπεριαλιστων,θα σε πουν ρατσιστη η αντιρατσιστη αναλογα την περισταση,θα σε πουν πολεμιο της ελευθερης επιλογης φυλου(συκης και μη),τραμπουκο, διασπαστή και πολλα αλλα τετοια.

Στο δια ταυτα τωρα μετα την επισκεψη Μπαιντεν στην Πολωνια οι δυτικοι ετοιμαζουν την εξοδιο ακολουθια τους και τα παιζουν ολα για ολα,αφου για εναν μηνα μας προετοιμασαν οτι σκεφτονται να στειλουν νεου τυπου τανκς και πυραυλους μεσαιων αποστασεων και πανω,και ηδη αδειαζαν τις αποθηκες και τα αποθεματικα των χωρων της Ευρωπης ταυτοχρονα με το "σκεφτομαστε"και συνεπεσε με το διαγγελμα Πουτιν(κατι αναλογο με τα διαγγελματα Κουλη στην χωρα μας ηταν,απλα ο ενας μιλουσε για ισονομια,ανεξαρτησια,μαθηση,εξελιξη και ιση αντιμετωπιση ολοκληρου του Ρωσικου εθνους ο αλλος στα διαγγελματα του μοιραζει εικοσαρικα και ξεπουλαει την χωρα σε ΗΠΑ και τον στενο οικογενειακο του κυκλο).
Οι μυστικες υπηρεσιες των Ρωσων και αεροδιαστημικες τους "ειδαν" την εξοδιο ακολουθια των δυτικων που τα παιζουν ολα για ολα,μεχρι και εφοδο στην λωριδα της Υπερδνειστεριας ετοιμαζουν για να αλλαξουν την ροη του πολεμου,βαζοντας στο ματι την μεγαλυτερη αποθηκη πυρομαχικων στην Ευρωπη απο εποχης ΕΣΣΔ μαλιστα.Και αν σκεφτουμε οτι εκει ζουν και 200χιλ Ρωσοι πολιτες νομιζω οτι οι δυτικοι προκαλουν την Ρωσια στον μεγιστο βαθμο,και εκει που πανε να την στριμωξουν υποτιθεται...πεταγεται ο Σι ο κινεζος προεδρος και ανακοινωνει επισημα οτι στελνει στην Ρωσια 5χιλ δολοφονικα drones και σειρα απο οπλα νεας τεχνολογιας και επιπλεον προγραμματιζει επισκεψη στην Μοσχα αμεσα,γιατι σου λεει καλη η ψητη παπια Πεκινου αλλα να ειναι αλανιαρα...
Ουσιαστικα παιρνει ενεργα και επισημα μερος υπερ της Ρωσιας και θα ακολουθησουν πλεον και αλλες χωρες οπως η Β.Κορεα,Ινδια και σαφως η Λευκορωσια γιατι ο Μπαιντεν εκτος του οτι εβαλε Ρουμανους Μολδαβους να πουσαρουν τον Ζελενσκυ για να χτυπησουν την Υπεδνειστερια εβαλε και την Πολωνια να κανει "νερα" στον Ρωσικό θυλακα της Βαλτικης το Καλίνινγκραντ το οποιο θα προστατεψουν οι δυναμεις που βρισκονται στην Λευκορωσια.
Αν νομιζαν οτι η Ρωσια ειναι μονη οπως το 1918 κανουν λαθος...μενει να μαθουμε μετα την επισκεψη Μπλινκεν τι θεση θα παρει ο Ερντογαν και η Τουρκια στα στενα του Μαρμαρα καθως εχει αναλαβει και τον ρολο του αντιπροσωπου των Ρωσων στην μεταφορα φυσικου αεριου και πετρελαιου σε χωρες που επισημα εχουν επιβαλει κυρωσεις στην Ρωσια υπο την πιεση των ΗΠΑ...
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 24, 2023 9:54 am    Θέμα δημοσίευσης: "Μας τρελαίνετε, Κινέζοι!..." Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η πρόταση του Πεκίνου για διάλογο - Σφοδρή κριτική απο την ΕΕ

"Καλλιτεχνική διπλωματία" χαρακτηρίζει την τοποθέτηση της Κίνας. Γεμάτη σκαιές προειδοποιήσεις προς την Δύση:

"ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γίνει χρήση πυρηνικών όπλων" ( = "ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ για χρήση πυρηνικών όπλων" - αλλιώς τι χρειάζεται η υπενθύμιση;)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αφήνεται να εννοηθεί ότι "η χρήση πυρηνικών όπλων αποτελεί πρόθεση της Ρωσίας". Όλοι δείχνουν να "ξεχνούν" ότι πυρηνικά όπλα ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι Η ΜΟΝΗ που τα έχει ήδη χρησιμοποιήσει εναντίον ΑΜΑΧΩΝ!

"ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κλιμακωθεί η σύρραξη" ( = "ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ για κλιμάκωση της σύρραξης", αλλιώς...βλέπε προηγούμενο σχόλιο).

"Πρέπει να γίνει σεβαστή η αυτοδιάθεση των χωρών, αλλά το ίδιο ισχύει και για την ασφάλεια της Ρωσίας" ( = "Έξω οι Η.Π.Α. και το NATO από την Ουκρανία και την Ανατολική Ευρώπη, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ των Ρωσόφωνων περιοχών που επέλεξαν ένωση με την Ρωσία"...και ΠΟΙΟΣ έχει μετά λόγο να "επιβουλεύεται την αυτοδιάθεση της Ουκρανίας;)

Δεν είναι τυχαίο που η θέση της Κίνας έγινε δεκτή με ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ από την Ε.Ε. ("Θα έπρεπε να είσαστε στην υπηρεσία μας χωρίς όρους!")

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 25, 2023 1:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις 24 Φεβρουαρίου, το Πεκίνο μοιράστηκε το σχέδιό του για τη διευθέτηση της στρατιωτικής σύγκρουσης στην Ουκρανία. Το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών το δημοσίευσε στον ιστότοπό του για την επέτειο της επετείου της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Το σχέδιο περιελάμβανε 12 σημεία:

1. Σεβασμός της κυριαρχίας όλων των χωρών. Το διεθνώς αναγνωρισμένο διεθνές δίκαιο, συμπεριλαμβανομένων των σκοπών και των αρχών του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, πρέπει να τηρείται αυστηρά. Η κυριαρχία, η ανεξαρτησία και η εδαφική ακεραιότητα όλων των χωρών πρέπει να τηρούνται αποτελεσματικά. Όλες οι χώρες, μεγάλες ή μικρές, ισχυρές ή αδύναμες, πλούσιες ή φτωχές, είναι ισότιμα ​​μέλη της διεθνούς κοινότητας. Όλα τα μέρη θα πρέπει να τηρούν από κοινού τους βασικούς κανόνες που διέπουν τις διεθνείς σχέσεις και να υπερασπίζονται τη διεθνή δικαιοσύνη και δικαιοσύνη. Θα πρέπει να προωθηθεί η ισότιμη και ομοιόμορφη εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, ενώ τα δύο μέτρα και δύο μέτρα πρέπει να απορριφθούν.

2. Εγκατάλειψη της ψυχροπολεμικής νοοτροπίας. Η ασφάλεια μιας χώρας δεν πρέπει να επιδιώκεται σε βάρος άλλων. Η ασφάλεια μιας περιοχής δεν πρέπει να επιτυγχάνεται με την ενίσχυση ή την επέκταση των στρατιωτικών μπλοκ. Τα νόμιμα συμφέροντα και ανησυχίες για την ασφάλεια όλων των χωρών πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και να αντιμετωπιστούν κατάλληλα. Δεν υπάρχει απλή λύση σε ένα σύνθετο ζήτημα. Όλα τα μέρη θα πρέπει, ακολουθώντας το όραμα της κοινής, συνολικής, συνεργατικής και βιώσιμης ασφάλειας και έχοντας κατά νου τη μακροπρόθεσμη ειρήνη και σταθερότητα του κόσμου, να συμβάλουν στη διαμόρφωση μιας ισορροπημένης, αποτελεσματικής και βιώσιμης ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής ασφάλειας. Όλα τα μέρη θα πρέπει να αντιταχθούν στην επιδίωξη της δικής τους ασφάλειας εις βάρος της ασφάλειας των άλλων, να αποτρέψουν την αντιπαράθεση των μπλοκ και να συνεργαστούν για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ευρασιατική ήπειρο.

3. Παύση των εχθροπραξιών. Η σύγκρουση και ο πόλεμος δεν ωφελούν κανέναν. Όλα τα μέρη πρέπει να παραμείνουν λογικά και να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, να αποφύγουν να αναζωπυρώσουν τις φλόγες και να επιδεινώσουν τις εντάσεις και να αποτρέψουν την περαιτέρω επιδείνωση της κρίσης ή ακόμη και την έκρηξη εκτός ελέγχου. Όλα τα μέρη θα πρέπει να υποστηρίξουν τη Ρωσία και την Ουκρανία να εργαστούν προς την ίδια κατεύθυνση και να επαναλάβουν τον άμεσο διάλογο το συντομότερο δυνατό, ώστε να αποκλιμακωθεί σταδιακά η κατάσταση και τελικά να επιτευχθεί συνολική εκεχειρία.

4. Επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών. Ο διάλογος και η διαπραγμάτευση είναι η μόνη βιώσιμη λύση για την κρίση στην Ουκρανία. Όλες οι προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρηνική διευθέτηση της κρίσης πρέπει να ενθαρρυνθούν και να υποστηριχθούν. Η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να παραμείνει προσηλωμένη στη σωστή προσέγγιση προώθησης των συνομιλιών για ειρήνη, να βοηθήσει τα μέρη της σύγκρουσης να ανοίξουν την πόρτα για μια πολιτική διευθέτηση το συντομότερο δυνατό και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις και πλατφόρμες για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Η Κίνα θα συνεχίσει να διαδραματίζει εποικοδομητικό ρόλο σε αυτό το θέμα.

5. Επίλυση της ανθρωπιστικής κρίσης. Όλα τα μέτρα που συμβάλλουν στην εκτόνωση της ανθρωπιστικής κρίσης πρέπει να ενθαρρυνθούν και να υποστηριχθούν. Οι ανθρωπιστικές επιχειρήσεις θα πρέπει να ακολουθούν τις αρχές της ουδετερότητας και της αμεροληψίας και τα ανθρωπιστικά ζητήματα δεν πρέπει να πολιτικοποιούνται. Η ασφάλεια των αμάχων πρέπει να προστατεύεται αποτελεσματικά και πρέπει να δημιουργηθούν ανθρωπιστικοί διάδρομοι για την απομάκρυνση των αμάχων από τις ζώνες συγκρούσεων. Απαιτούνται προσπάθειες για την αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας σε σχετικούς τομείς, τη βελτίωση των ανθρωπιστικών συνθηκών και την παροχή ταχείας, ασφαλούς και απρόσκοπτης ανθρωπιστικής πρόσβασης, με σκοπό την πρόληψη μιας ανθρωπιστικής κρίσης σε μεγαλύτερη κλίμακα. Τα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να υποστηριχθούν στο να διαδραματίσουν συντονιστικό ρόλο στη διοχέτευση ανθρωπιστικής βοήθειας σε ζώνες συγκρούσεων.

6. Προστασία αμάχων και αιχμαλώτων πολέμου. Τα μέρη στη σύγκρουση θα πρέπει να τηρούν αυστηρά το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, να αποφεύγουν να επιτίθενται σε αμάχους ή αστικές εγκαταστάσεις, να προστατεύουν τις γυναίκες, τα παιδιά και άλλα θύματα της σύγκρουσης και να σέβονται τα βασικά δικαιώματα των αιχμαλώτων. Η Κίνα υποστηρίζει την ανταλλαγή αιχμαλώτων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και καλεί όλα τα μέρη να δημιουργήσουν ευνοϊκότερες συνθήκες για τον σκοπό αυτό.

7. Διατήρηση της ασφάλειας των πυρηνικών σταθμών. Η Κίνα αντιτίθεται στις ένοπλες επιθέσεις εναντίον πυρηνικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής ή άλλων ειρηνικών πυρηνικών εγκαταστάσεων και καλεί όλα τα μέρη να συμμορφωθούν με το διεθνές δίκαιο, συμπεριλαμβανομένης της Σύμβασης για την Πυρηνική Ασφάλεια (CNS) και αποφασιστικά να αποφύγουν τα ανθρωπογενή πυρηνικά ατυχήματα. Η Κίνα υποστηρίζει τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) να διαδραματίσει εποικοδομητικό ρόλο στην προώθηση της ασφάλειας των ειρηνικών πυρηνικών εγκαταστάσεων.

8. Μείωση στρατηγικών κινδύνων. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται πυρηνικά όπλα και δεν πρέπει να διεξάγονται πυρηνικοί πόλεμοι. Η απειλή ή η χρήση πυρηνικών όπλων πρέπει να αντιταχθεί. Η διάδοση των πυρηνικών όπλων πρέπει να αποτραπεί και να αποφευχθεί η πυρηνική κρίση. Η Κίνα αντιτίθεται στην έρευνα, ανάπτυξη και χρήση χημικών και βιολογικών όπλων από οποιαδήποτε χώρα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

9. Διευκόλυνση των εξαγωγών σιτηρών. Όλα τα μέρη πρέπει να εφαρμόσουν πλήρως και αποτελεσματικά την Πρωτοβουλία για τα Σιτάρια της Μαύρης Θάλασσας που υπέγραψαν η Ρωσία, η Τουρκία, η Ουκρανία και τα Ηνωμένα Έθνη με ισορροπημένο τρόπο και να υποστηρίξουν τα Ηνωμένα Έθνη να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το θέμα. Η πρωτοβουλία συνεργασίας για την παγκόσμια επισιτιστική ασφάλεια που προτείνει η Κίνα παρέχει μια εφικτή λύση στην παγκόσμια επισιτιστική κρίση.

10. Διακοπή μονομερών κυρώσεων. Οι μονομερείς κυρώσεις και η μέγιστη πίεση δεν μπορούν να λύσουν το ζήτημα. δημιουργούν μόνο νέα προβλήματα. Η Κίνα αντιτίθεται σε μονομερείς κυρώσεις που δεν έχουν εγκριθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Οι σχετικές χώρες θα πρέπει να σταματήσουν να καταχρώνται μονομερείς κυρώσεις και «μακροπρόθεσμη δικαιοδοσία» εναντίον άλλων χωρών, ώστε να συμβάλουν στην αποκλιμάκωση της κρίσης στην Ουκρανία και να δημιουργήσουν συνθήκες για τις αναπτυσσόμενες χώρες να αναπτύξουν τις οικονομίες τους και να βελτιώσουν τη ζωή των λαών τους.

11. Διατήρηση σταθερών βιομηχανικών και εφοδιαστικών αλυσίδων. Όλα τα κόμματα πρέπει να διατηρήσουν ένθερμα το υπάρχον παγκόσμιο οικονομικό σύστημα και να αντιταχθούν στη χρήση της παγκόσμιας οικονομίας ως εργαλείου ή όπλου για πολιτικούς σκοπούς. Απαιτούνται κοινές προσπάθειες για τον μετριασμό των επιπτώσεων της κρίσης και την αποτροπή της διακοπής της διεθνούς συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας, της χρηματοδότησης, του εμπορίου τροφίμων και των μεταφορών και υπονόμευσης της παγκόσμιας οικονομικής ανάκαμψης.

12. Προώθηση της ανασυγκρότησης μετά τη σύγκρουση. Η διεθνής κοινότητα πρέπει να λάβει μέτρα για να υποστηρίξει την ανοικοδόμηση μετά τις συγκρούσεις σε ζώνες συγκρούσεων. Η Κίνα είναι έτοιμη να παράσχει βοήθεια και να διαδραματίσει εποικοδομητικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια.


Με λιγα λόγια τάχθηκε υπέρ της Ρωσίας και επίσημα και ενεργά...
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 27, 2023 11:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το είχαν "εφεδρεία"... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WJS: O ιός που προκάλεσε την πανδημία διέρρευσε από Κινέζικο εργαστήριο, λέει τώρα το υπ. Ενέργειας των ΗΠΑ

Η Κίνα υπέρ της Ρωσίας, άρα: "Ο ιός είναι ευθύνη της Κίνας".
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 02, 2023 3:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απειλούν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ντεριπάσκα προειδοποίησε ότι η Ρωσία μπορεί να ξεμείνει από χρήματα το 2024.

Να γιατί θα τους διαλύσει ο Πούτιν.
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 09, 2023 12:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κίνα: Μια απ' τα ίδια... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί συνεχίζουν να εξαφανίζονται Κινέζοι δισεκατομμυριούχοι;

Δεν συμβαίνει μόνο στην Ρωσία. Εικάζεται δε απερίφραστα ότι αποσκοπεί ακριβώς στον έλεγχο της οικονομίας από το ΚΚΚ.

Η συμμαχία Ρωσίας - Κίνας εξελίσσεται αποφασιστικά. Σε σημείο να θυμίζει το 1949.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 05, 2023 5:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: "Sitting ducks" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρωσία: Ολιγάρχης που αντιδρούσε στη σύλληψή του πέθανε λίγες ώρες μετά στη φυλακή

Η εκκαθάριση Ολιγαρχών και χαφιέδων του Γέλτσιν στην Ρωσία εξελίσσεται σε...σπορ! Όπως το "κυνήγι της αλεπούς" στην Αγγλία, άλλοτε...
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας