patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Τραπεζικό-σοκ στις ΗΠΑ:«Λουκέτο» στην Silicon Valley Bank
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
K.N.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 11, 2023 1:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Τραπεζικό-σοκ στις ΗΠΑ:«Λουκέτο» στην Silicon Valley Bank Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τραπεζικό-σοκ στις ΗΠΑ: «Λουκέτο» στην Silicon Valley Bank – Αναταράξεις στα διεθνή Χρηματιστήρια
https://www.enikos.gr/economy/trapeziko-sok-stis-ipa-louketo-stin-svb-anataraxeis-sta-diethni-chrimatistiria/1937552/
Περνά στον έλεγχο της Ομοσπονδιακής Εταιρείας Ασφάλισης Καταθέσεων (FDIC) Τι θα γίνει με τις καταθέσεις.
Με μία αντίδραση εξπρές οι τραπεζικές ρυθμιστικές αρχές της Καλιφόρνιας έκλεισαν την Παρασκευή την Silicon Valley Bank (SVB) θέτοντάς την υπό αναγκαστική διαχείριση σε μία προσπάθεια να προστατευτούν οι καταθέτες, την ίδια ώρα που η κρίση πλήττει τις παγκόσμιες αγορές και τις τραπεζικές μετοχές.
Η ρυθμιστική αρχή διόρισε την Ομοσπονδιακή Εταιρεία Ασφάλισης Καταθέσεων (FDIC) ως διαχειριστή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η FDIC με τη σειρά της δημιούργησε την Deposit Insurance National Bank of Santa Clara, η οποία κατέχει πλέον τις ασφαλισμένες καταθέσεις της SVB.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι καταθέτες θα έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, ημέρα που θα λειτουργήσουν τα υποκαταστήματα της Τράπεζας, υπό τον έλεγχο της ρυθμιστικής αρχής.

Στα τέλη Δεκεμβρίου, η τράπεζα είχε περίπου 209 δισεκατομμύρια δολάρια σε συνολικό ενεργητικό και 175,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε συνολικές καταθέσεις, σύμφωνα με το δελτίο τύπου. Η FDIC δήλωσε ότι δεν ήταν σαφές ποιο μέρος αυτών των καταθέσεων ήταν πάνω από το όριο ασφάλισης.
Η SVB ήταν μια σημαντική τράπεζα για τις start up που δραστηριοποιούνται στον τεχνολογικό τομέα. οι οποίες ήδη βρίσκονταν υπό πίεση λόγω των υψηλότερων επιτοκίων που καθιστούσε πιο δύσκολη την άντληση πρόσθετων μετρητών.
Πώς ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση
Η κρίση στην SVB ξεκίνησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν η τράπεζα, η οποία δανείζει σε μεγάλο βαθμό τεχνολογικές νεοφυείς επιχειρήσεις, προχώρησε σε πώληση μετοχών για να ενισχύσει τον ισολογισμό της, μετά την πώληση χαρτοφυλακίου που αποτελείτο κυρίως από αμερικανικά κρατικά ομόλογα με ζημία.
Τις ανησυχίες πυροδότησε η αιφνιδιαστική ανακοίνωση της Silicon Valley Bank το βράδυ της Τετάρτης ότι χρειάζεται να αντλήσει φρέσκα κεφάλαια ύψους 2,25 δισ. δολαρίων μέσω έκδοσης μετοχών. Η τράπεζα αναγκάστηκε να πουλήσει ομόλογα με ζημιά 1,8 δισ. δολαρίων αφότου startups – πελάτες της απέσυραν καταθέσεις, όπως ανακοίνωσε. Η είδηση ήρθε λίγο μετά την κατάρρευση της τράπεζας του χώρου των κρυπτονομισμάτων, Silvergate.
Την Πέμπτη νεοφυείς επιχειρήσεις άρχισαν να αποσύρουν τις καταθέσεις τους, προληπτικά.
Μέχρι την τελευταία στιγμή, ο Διευθύνων Σύμβουλος Γκρέγκορι Μπέκερ, καλούσε πελάτες για να τους διαβεβαιώσει ότι τα χρήματά τους στην τράπεζα είναι ασφαλή, παρότι οι καταθέσεις αποσύρονταν ομαδικά, σύμφωνα με το Reuters.Οπότε κακά είναι τα μαντάτα.
Πηγή: naftemporiki.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 11, 2023 1:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στον απόηχο της αμερικανικής Silicon Valley Βank καταγράφονται βαριές απώλειες στο ΧΑΑ και στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Η Καταρρεύσει της Silicon Valley Bank- H δεύτερη μεγαλύτερη πτώχευση από το 2008. Άντε τώρα να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα.Και μην ξεχνάμε πως τα γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όπου οι μήνες ξεπερνούν τα χρόνια.
https://www.skai.gr/news/finance/se-ptoxeysi-i-silicon-valley-vank
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 11, 2023 1:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.youtube.com/watch?v=8PMzSTqaq3s
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 11, 2023 5:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κλονισμοί παγκοσμίως Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πώς η κατάρρευση μιας μικρής τράπεζας χτύπησε τις αγορές σε όλο τον κόσμο

Η "δυσπραγία των νεοφυών εταιριών τεχνολογίας" εκτιμάται πως είναι ένας από τους λόγους που οδηγεί των τραπεζικό κλάδο σε συνδυασμένη πτώση... Όμως οι Η.Π.Α. έχουν ως "credito" από ανέκαθεν την υψηλή τεχνολογία. ΤΙ να υποθέσουμε; Ότι η εποχή που η mama America κρατούσε τα σκήπτρα στον τομέα αυτόν (και άρα "αφήνει πίσω στάδια τους Ρώσους που τρώνε την σκόνη της") έχει φτάσει σε σημείο να ξεφτίσει τόσο ώστε να οδηγεί τις τράπεζες σε "ντόμινο";

Ο άλλος παράγοντας φέρεται πως είναι "η πτώση των τιμών των ομολόγων". Στα οποία σημαντικό ρόλο παίζουν τα κρατικά ομόλογα, όπως αναφέρεται και σε άλλο σημείο του άρθρου:


"Οι επενδυτές άρχισαν να ανησυχούν σχετικά με τα προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιάζουν τα χαρτοφυλάκια των άλλων αμερικανικών τραπεζών και ειδικότερα σχετικά με τους κινδύνους που ενδεχομένως εγκυμονούν οι εκτεταμένες τοποθετήσεις τους σε ομόλογα. Κι αυτό γιατί στη διάρκεια της πανδημίας και των lockdowns πολλές από τις μεγάλες τράπεζες συσσώρευσαν ασυνήθιστα μεγάλο όγκο καταθέσεων και τις τοποθέτησαν σε μακροπρόθεσμα ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου. Η αξία αυτών των ομολόγων, όμως, υποχώρησε σημαντικά στη διάρκεια του περασμένου έτους εξαιτίας της μεγάλης αύξησης των επιτοκίων. Προ ολίγων ημερών, άλλωστε, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Αρχής Ασφάλισης Καταθέσεων, που φέρουν τις αμερικανικές τράπεζες να έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους ζημίες της τάξης των 620 δισ. δολαρίων."

Η αιώνια ΜΟΥΦΑ "πανδημία" και το lockdown ως "δικαιολογία" για κάθε αδικαιολόγητο. ΤΙ να υποθέσουμε όμως με την κατάσταση του ΧΡΕΟΥΣ της Ομοσπονδίας που έχει αγγίξει το όριό του και η μόνη επιλογή για αυτό είναι: ΕΙΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 31 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ DOLLARS ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α.

Όποια από τις δύο αυτές επιλογές γίνει πράξη, η χρεοκοπία των Η.Π.Α. ή η μετατροπή των Dollars σε σωρό από κουρελόχαρτα τέτοια ώστε θα πρέπει να πληρώνουν τους Κινέζους σε άλλο νόμισμα για εξακολουθήσουν να τα φυλάνε (τα Dollars, όσοι έχουν ακόμα από αυτά) σε χρηματοκιβώτια, είναι αυτονόητο τι αποτέλεσμα θα επιφέρει αυτό στις τράπεζες των Η.Π.Α., στις χρηματαγορές, στο image των Υπερατλαντικών Πατρώνων ανά την Υφήλιο, στον πόλεμο της Ουκρανίας, στην πειθώ προς τους Ευρωπαίους να δώσουν όπλα στην τελευταία, στις τράπεζες της Ε.Ε., "you name it"...

Βλέπουμε μάλιστα πως φαινόμενα που μόνο "προεόρτια" μπορεί να τα πει κανείς, όπως η κατάρρευση μια μικρής τράπεζας που ανησυχεί τις μεγάλες (και η Lehman Brothers μικρή τράπεζα ήταν, αν δεν απαττώμαι) δείχνουν να ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ επιβλητικά.

Η συνέχεια στα γεγονότα.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 11, 2023 6:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Χάνονται καταθέσεις. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηandelsblatt: Τι θα συμβεί μετά την πτώχευση της Silicon Valley Bank

Από το ανωτέρω:

"Μέχρι 250.000 δολάρια, οι καταθέσεις στις τράπεζες στην Αμερική είναι ασφαλισμένες. Όσοι βρίσκονταν κάτω από αυτό το όριο θα πρέπει να πάρουν πίσω τους λογαριασμούς τους "το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα το πρωί", ανακοίνωσε η FDIC, ο ασφαλιστής καταθέσεων που έχει αναλάβει πλέον τον έλεγχο της τράπεζας.

Όσοι είναι πάνω από αυτό πρέπει να έχουν υπομονή. Οι πρώτες πληρωμές για τους ανασφάλιστους λογαριασμούς πρόκειται να γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα. Για ό,τι υπερβαίνει το όριο των 250.000 δολαρίων, εάν πωληθούν τμήματα της τράπεζας, τα έσοδα από αυτό θα πάνε στους πελάτες. Αλλά πότε θα γίνει αυτό και πόσα από τα χρήματά τους θα ξαναδούν, είναι ασαφές.

Το πρόβλημα: Η Silicon Valley Bank είχε έναν ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό πελατών που είχαν παρκάρει μεγάλα ποσά σε αυτήν. Από τα 161 δισεκατομμύρια δολάρια σε καταθέσεις, το 93% ήταν ανασφάλιστο, σύμφωνα με τα οικονομικά αρχεία. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πόσοι πελάτες ήταν ακόμη σε θέση να αποσύρουν εγκαίρως τα χρήματά τους.
"

Με άλλα λόγια το φαινόμενο που είχε σατιρίσει ο Θανάσης Βέγγος στην ταινία του "Ο τσαρλατάνος". Με τον Έλληνα που λυώνει στην δουλειά επί δέκα χρόνια στην Γερμανία (ως ένας από τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, σε θέσεις για τις οποίες η παρουσία τους ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ) συγκεντρώνει κάποια χρήματα σε μια τράπεζα...

...Και τράπεζα χρεοκοπεί, με αποτέλεσμα να τα χάσει όλα. Κόπους 10 χρόνων.

Στην περίπτωση της SVB βέβαια δεν πρόκειται για μεροκαματιάρηδες αλλά για επιχειρηματίες που διέθεταν καταθέσεις άνω των $250.000. Ακόμα χειρότερα, όσον αφορά τον ΣΕΙΣΜΟ που μπορεί να επακολουθήσει. Ένας βιοπαλαιστής όπως ο Βέγγος δεν μπορούσε να προκαλέσει άλλον αντίκτυπο πέρα από την κραυγή του: "Πάλι πιαστήκαμε κορόιδα!" Εκείνοι που διαθέτουν άνω των 250.000 Dollars σε καταθέσεις, και οι υπόλοιποι όμοιοί τους σε άλλες τράπεζες και προϊόντα χρηματαγορών που βλέπουν το πάθημα των πρώτων και ανησυχούν για τα δικά τους μετρητά, είναι μια άλλη ιστορία...

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 12, 2023 6:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συζητά με τον κυβερνήτη της Καλιφόρνιας για τη Silicon Valley BanΚ
Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν συζήτησε χθες Σάββατο με τον κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Γκάβιν Νιούσομ σχετικά με την πτώχευση της Silicon Valley Bank και τις προσπάθειες να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
«Ο πρόεδρος και ο κυβερνήτης συζήτησαν για τη Silicon Valley Bank και τις προσπάθειες να αντιμετωπιστεί η κατάσταση», σύμφωνα με το κείμενο, που δεν υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες.
Η ανακοίνωση αναφέρει πως ο κ. Μπάιντεν συζήτησε επίσης με τον κ. Νιούσομ σχετικά με την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης την Παρασκευή για να εξασφαλιστεί πως η πολιτεία θα έχει την πλήρη υποστήριξη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, καθώς η Καλιφόρνια πλήττεται για ακόμα μια φορά φέτος από πλημμύρες και κατολισθήσεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 12, 2023 8:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έρχεται «Αρμαγεδδών» στην παγκόσμια οικονομία; Η Κίνα «ξεφορτώνει» αμερικανικά ομόλογα και αγοράζει μεγάλες ποσότητες χρυσού

Κάτι λέγαμε για τα Αμερικανικά ομόλογα. Εχτές ακόμα...
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 13, 2023 3:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παγκόσμια απειλή: «Προθεσμία 24ωρών στις Βρετανικές Τράπεζες για διάσωση SVB UK

https://iskra.gr/pagkosmia-apeili-prothesmia-24oron-stis-vretanikes-trapezes-gia-diasosi-svb-uk/
Επιστροφή στην κορυφή
K.N.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 14, 2023 8:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η.Zeberg:Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο κραχ από το 1929
Να προετοιμαστούμε για το μεγαλύτερο κραχ από το 1929 προτρέπει ο θρύλος του trading, Henrik Zeberg.

Ειδικότερα, ο Zeberg μοιράστηκε τις εκτιμήσεις του για τη συσχέτιση μεταξύ των ποσοστών ανεργίας των ΗΠΑ, του δείκτη στέγασης NAHB και του δείκτη χρηματιστηρίων κ.λπ. και κατέληξε τα ακόλουθα…
«Οι αγορές φτάνουν σε μια οικονομική κατάρρευση που θα διαρκέσει χρόνια.
Οι επενδυτές θα θυμηθούν τη μεγάλη ύφεση και συντριβή του 1929».

https://iskra.gr/trader-thrylos-i-zeberg-etoimasteite-gia-to-megalytero-krach-apo-to-1929/


/
Επιστροφή στην κορυφή
Μαρίνος Αντύπ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 14, 2023 10:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράπλευρες απώλειες με την κατάρρευση πιστωτικών ιδρυματων εκτος απο τον ιδιο τον καπιταλισμό.

Με αφορμή την κατάρρευση της Silicon Valley Bank στις ΗΠΑ...

Ενας από τους πρώτους χαμένους ήταν το μεγαλύτερο συνταξιοδοτικό ταμείο της Σουηδίας, το Alecta, που ούτε λίγο ούτε πολύ είχε επενδύσει στη μετοχή της τράπεζας 650 εκατ. ευρώ. Μετά την κατρακύλα της μετοχής, 370 εκατ. έγιναν «αέρας», όλα λεφτά των Σουηδών ασφαλισμένων! Μερικούς μήνες πριν, ίδιες «επιδόσεις» ανακοίνωνε και η Ομοσπονδία Συνταξιούχων της γειτονικής Δανίας: Τα συνταξιοδοτικά ταμεία είχαν χάσει μεταξύ 7% και 15% από τις «επενδύσεις» τους το πρώτο εξάμηνο του 2022 και γι' αυτό οι συνταξιούχοι θα πρέπει από φέτος να περιμένουν τις «αναπόφευκτες συνέπειες» στις συντάξεις τους.
Όποιος λοιπόν πιστεύει ότι δεν θα τον ακουμπήσει η πτώση ειναι βαθειά νυχτωμένος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 14, 2023 11:00 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι Αμερικάνοι τι κανουν απο προχτες;Μα τυπωνουν ασυστολα δολλαρια και τα ριχνουν στις τραπεζες με σκοπο να μην βουλιαξουν.Τι σημαινει ομως αυτο;Ο μπιντες χτες ειπε οτι ολοι οι καταθετες θα παρουν τα χρηματα τους απο τις χρεωκοπημενες τραπεζες.Οκ με αυτο
Παμε τωρα με την αληθεια...οσο κοβεις ασυστολα τοσο αποκτας υπερ πληθωρισμό...τον απογειωνεις και κανενας διεθνης επενδυτής δεν αγοραζει ομολογα δικα σου γιατι δεν εχουν αντικρυσμα και οσοι ηδη εχουν τα ξεπουλανε και τρεχουν στον χρυσο η στους RICS.Οι αμερικανοι έπιασαν πατο και με υο να κοβουν δολλαριο ασταματητα απλα παιρνουν αναβολη για τον εγχωριο εμφυλιο με τους πολιτες τους γιατι με τους εξωτερικους συνεργατες εχουν χασει...εκτος απο τους ευρωπεους δηλαδη που δεν εχουν τα κακαλα να απεξαρτηθουν απο το δολλαριο και θα πανε απατοι και μαλλον πριν τις ΗΠΑ.Ηδη μια ελβετικη τραπεζα χτυπαει σημερα κανονι και εχουμε το λεγομενο ντομινο...και το μακρινο 2008 εχει μεγάλες διαφορες με το 2023 να ξερετε, με πρωτη την Ρωσια και την Κινα και ακολουθουν Ινδια Ιραν Ινδονησία Αφρικη κ.ο.κ.
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 14, 2023 3:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πολλά μαζί... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κλυδωνίζονται ΧΑ και ευρωαγορές! Σε ελεύθερη πτώση οι τράπεζες

Morgan Stanley: Θα χτυπήσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες ο «ιός SVB»;

Ken Griffin: Ο καπιταλισμός στις ΗΠΑ καταρρέει μπροστά στα μάτια μας
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 15, 2023 12:11 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διάγγελμα Μπάιντεν για τράπεζες-Ν.Τραμπ: “Έρχεται μεγαλύτερη ύφεση από ‘29”
https://iskra.gr/diangelma-bainten-gia-trapezes-n-trab-erchetai-megalyteri-yfesi-apo-29/
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 15, 2023 4:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: "Εκεί που είσαι, ήμουνα..." Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Moody’s: Υποβάθμισε την προοπτική του τραπεζικού συστήματος στις ΗΠΑ

Κάποτε είχαν υποβαθμίσει την Ελλάδα. Διότι "κινδύνευε να βρεθεί εκτός ευρώ"...
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 15, 2023 4:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Headlong... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βυθίζονται οι τραπεζικές μετοχές, κόκκινο ταμπλό στο χρηματιστήριο
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας