| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
τα παράλογα. Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 1:46 am Θέμα δημοσίευσης: Ο λάκκος των λεόντων. |
|
|
Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ
ΖΗΤΩ Η ΕΕ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΥΡΩ ΖΗΤΩ ΟΙ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ
Όταν μας έβαλαν στην Ε,Ε. έστησα χορό και δάκρυα αισιοδοξίας κύλησαν στα μάτια μου. Αφηνα πίσω μου την ψωροκώσταινα να την ανυπόληπτη δραχμούλα και την ανίσχυρη πιστοληπτική ικανότητα της χώρας μας.
Εμπαινα στα μεγάλα ευρωπαικά σαλόνια σε ένα ισχυρό οργανισμό με ισότιμους εταίρους που θα με βοηθούσαν να ξεφύγω από την μιζέρια μου και να μπω στην λεωφόρο της ευημερίας μέλλον μου ξεπρόβαλε λαμπρό .Σαν υπέρλαμπρο άστρο. Άλλωστε οι ευρωπαιστές μου το διαλαλούσαν Θα φάτε με χρυσά κουτάλια.Ας ηταν και ασημένια είπα και ένιωσα σουπερ ευρωπαίος .
Και τι δεν έκαναν οι καλοί μας σαμαρείτες οι πολυεθνικές για να μας βοηθήσουν και όχι να μας ληστέψουν όπως πίστευα Να ευρώ με το τσουβάλι να επιδοτήσεις να χορηγήσεις και του πουλιού το γάλα.
Αλλα αν είσαι άχρηστος Ελληνας άντε να προκόψεις. Ετρωγα από τα έτοιμα εκμεταλλευόμουν τον ιδρώτα και ζούσα από τον μόχθο των μεγαλοαφεντικών της ΕΕ σαν ενας αχάριστος και άσωτος υιός.
Όμως όλα έχουν τα όρια τους .Ως εδώ και μη παρέκει η τιμωρία των αδικημένων μεγαλοαφεντικών πρέπει να είναι ανελέητοι .Η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας είναι κάτω από το μηδέν, Πάρτε δάνεια αέρα πατέρα φορτωθείτε νέα χρέη σκάστε και ξεπουληθείτε. Ατιμη και αχάριστη εργατιά.
Και μην τολμήσετε να φύγετε από τον λάκκο των λεόντων γιατί που θα βρείτε χειρότερα.
Με 10% καθαρό κέρδος το κεφάλαιο αισθάνεται
σίγουρο για τον εαυτό του Με 20% γίνεται ζωηρό
Με 50% γίνεται τολμηρό
Με 100% τσαλαπατάει όλους τους
ανθρώπινους νόμους
Και με 300% δεν υπάρχει έγκλημα που να μην
ριψοκινδυνεύσει να το διαπράξει.
Κάρολος Μαρξ. Και αυτό συμβαίνει σήμερα με τις πολυεθνικές της Ε.Ε και Αμερικής.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΛΥΕΘΝΙΚΩΝ.
Η ΕΕ είναι πιλοτικό πρόγραμμα της ΝΤΠ. Ο “δημοκρατικός” μανδύας δεν αρκεί για να σκεπάσει το πρόσωπο του ολοκληρωτισμού. Της απάλειψης των εθνών και των ιδιαιτεροτήτων τους. 27 εθνικά κράτη συμπιέζονται για να γίνουν άμορφη μάζα. Αν το πρόγραμμα επιτύχει στην Ευρώπη, θα επιτύχει και στον υπόλοιπο κόσμο.
Όσοι έχουμε εθνική συνείδηση, ας αντιταχθούμε |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vngelis
Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08 Δημοσιεύσεις: 7075
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 2:05 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και αυτο που δεν λεει κανεις ξεπουλημενος δημοσιογραφος ειναι οτι η Γερμανια για να μπει στο Ευρω υπογραψε συμφωνια οτι μονο αυτη εχει το δικαιωμα αποφυγεις.
Παραλληλα οτι μονο τα Γερμανικα νομισματα του Ευρω εμπιστευονται αυτα που εχουν σημα της Γερμανικης τραπεζας στο πισω μερος.
Τωρα κανουν τους Γερμανους αφου εκλεισαν ολες τις ανταγωνιστικες εταιριες προς αυτους με διατεγες προς τις Βρυξελλες σαν σωσιες τις Ελλαδας.
Ποιοι οι Γερμανοι που δεν εδωσαν μια δραχμη για τον 2 Παγκοσμιο Πολεμο...
Και οχι μονο αυτο ολα τα καναλια τα Ευρο-Ατλαντικα ονομαζουν τις χωρες που ειναι χρεοκοπημενες ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ
http://www.cnsnews.com/news/article/61112
Μιλαμε για την τελεια ξεφτιλα των μεγαλο-τραπεζιτων που σε λιγο θα κρεμουνται απο κωλονες της ΔΕΗ... |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 11, 2010 9:50 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Καμαρώστε τον. Τον πιο πάνω. Αυτός είναι ο ΟΑΚΚΕ. Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ. Αυτοί είναι οι "αριστεροί" μας. Τύφλα νάχουν οι χαφιέδες! |
|
|
 |
|