patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Κορωνοϊός: Ντόμινο ΕΠΙΣΗΜΩΝ παραδοχών...

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 10, 2023 6:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Κορωνοϊός: Ντόμινο ΕΠΙΣΗΜΩΝ παραδοχών... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: 3η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID 19 - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Η κίνηση των χειλέων συμφωνεί στην εντέλεια με τις λέξεις που ακούγονται.
Η μετάφραση στους υποτίτλους είναι ακριβής.
Οι ομιλητές είναι ευρωβουλευτές.
Τα όσα ισχυρίζονται είναι αποκαλυπτικά.
Αξίζει να ληφθούν υπ' όψη.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μοκο.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 13, 2023 11:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H 13η Μαϊου επιλέχθηκε ως μία μέρα μαρτυρίας για τις παρενέργειες των εμβολίων για τον Covid-19 (1). Ανακοινώθηκαν εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων η Θεσσαλονίκη, η Αίγινα και η Σπάρτη. Ο στόχος: να αναδειχθούν οι μαρτυρίες ανθρώπων που υπέστησαν βλάβη στην υγεία τους ή συγγενών ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τις συγκεκριμένες ενέσεις. Είναι πολύ περισσότεροι από όσους οι επίσημες στατιστικές αναφέρουν, λόγω της μειωμένης καταγραφής στις κίτρινες κάρτες από τους ιατρούς, της δυσκολίας μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού να κάνει συσχέτιση των βλαβών με τα εμβόλια και της δυσκολίας όσων έχουν βιώσει τις βλάβες, προσωπικά ή στο οικογενειακό τους περιβάλλον, να βγούν ανοιχτά και να μιλήσουν. Οι παρενέργειες αυτές είναι πλέον κοινό μυστικό που συζητιέται όλο και περισσότερο από όσους έχουν κατανοήσει την πραγματική αλήθεια πίσω από τα “εμβόλια”. Η ανάδειξη των παρενεργειών δεν σταματάει σε μία μέρα ή σε μία εκδήλωση. Πιο σημαντική από τις εκδηλώσεις είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού, οι προσωπικές μαρτυρίες και η αποζημίωση όσων έχουν υποστεί βλάβες, κάτι που έχει ξεκινήσει να γίνεται σε αρκετές χώρες. Ο μηχανισμός της επίσημης προπαγάνδας αδυνατεί να κρύψει πλέον την αλήθεια. Για παράδειγμα, σε πρόσφατη ερώτηση για τους θανάτους από τα εμβόλια του covid, η Ευρωπαϊκή Επιτροπη μέσω του EMA παραδέχτηκε οτι 11.448 άνθρωποι πέθαναν μετά από εμβόλιο covid (2) . Aς υπολογίσουμε οτι μόνο το 1-10% καταγράφεται επίσημα και ότι δεν είναι εύκολο να γίνει συσχέτιση, όταν ο θάνατος δεν επέρχεται τις πρώτες μέρες μετά από τον εμβολιασμό. Αντίστοιχα ποσοστά και νούμερα θανάτων και παρενεργειών προκύπτουν από τους οργανισμούς φαρμακοεπαγρύπνισης ΗΠΑ (VAERS) και Ηνωμένου Βασιλείου (Yellow Card).

Οι γνωστές φαρμακευτικές εταιρίες Pfizer, Moderna και BioNTech, που πρωτοστάτησαν στην προώθηση των m-RNA πειραματικών ενέσεων, συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο δημιουργώντας m-RNA εμβόλια για σχεδόν τα πάντα. Η Moderna ετοιμάζει νέα εμβόλια για τον covid-19, τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV) και την γρίπη και συνδυασμούς τους, για τον κυτταρομεγαλοϊό (CMV), ιο Epstein-Barr (EBV), ιό απλού έρπη (HSV), ανεμευλογιάς-έρπη ζωστήρα (VZV), τον ιό του AIDS (HIV), την νόσο Lyme, τον Zika, καρκίνους και το λέμφωμα, την αυτοάνοση ηπατίτιδα και διάφορα μεταβολικά νοσήματα. Εμβόλια που ορισμένα βρίσκονται σε προκλινική φάση, ενώ τα περισσότερα είναι ήδη σε διαφορα σταδια κλινικών δοκιμών (3). Η Moderna επεκτείνει τη συνεργασία της και με άλλες φαρμακευτικές εταιρείες ,όπως την Merck (4).

Η BioNTech, που συνεργάστηκε με την Pfizer για να αναπτύξει το mRNA εμβόλιο για τον Covid, έχει ήδη προχωρήσει μελέτες για m-RNA εμβόλια για διάφορες μορφές καρκίνου, για τον απλό έρπη και τον έρπη ζωστήρα, την ελονοσία, την γρίπη, τον HIV και την φυματίωση(5), ενώ έχει δηλώσει οτι οι κλινικές δοκιμές των εμβολίων για τον καρκίνο θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο 2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο (6). Επίσης και αυτή συνεργάζεται με άλλες εταιρίες, όπως η Roche (7).

Η Pfizer εκτός από τα νέα εμβόλια για τον covid-19, ετοιμάζει m-RNA εμβόλια για την γρίπη και την ανεμευλογιά ( 8 ) .Όπως και η Moderna, η Pfizer αναπτύσσει m-RNA εμβόλιο για την γρίπη και άλλο σε συνδυασμό με τον covid (9). Η τεχνολογία m-RNA που δημιούργησε τεράστια υγειονομικά προβλήματα παγκοσμίως και προκάλεσε μεγάλο αριθμό θανάτων και βλαβών, κερδίζει έδαφος και δημιουργεί προβληματισμό για την ευρύτατη πλέον μελλοντικά εφαρμογή της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla δήλωσε οτι θα διοχετεύσει όλα τα κέρδη των ετών 2021 (80 δις δολλάρια), 2022 (100 δις) και 2023 από τα εμβόλια του COVID (10), για την καταπολέμηση του καρκίνου. Ήδη εξαγόρασε την Seagen για 43 δις δολλάρια (11), μία εταιρεία βιοτεχνολογίας που εξειδικεύεται στον καρκίνο, μέσω της τεχνολογίας ADC. Η τεχνολογία αυτή τύπου μονοκλωνικών αντισωμάτων, δείχνει προβληματική με αυξημένη τοξικότητα και αρνητική σχέση οφέλους-κινδύνου (12) . Ο Bourla δηλωσε οτι το ένα τρίτο των ανθρώπων θα νοσήσουν κάποια στιγμή από καρκίνο (13). Ξεχνάει βέβαια οτι το εμβόλιο του covid που παράγει η εταιρεία του, οδηγεί εκτός των άλλων πολλών πιθανών παρενεργειών, και σε αυξημένο κίνδυνο κακοήθειας. Ποιά είναι η λύση που προτείνει; μία ακόμα σειρά πιθανά τοξικών φαρμάκων.

Να θυμίσω οτι η εταιρεία του απέκρυψε την απάτη για τις σοβαρές παρανέργειες του εμβολίου που είχαν διαπιστωθεί στις κλινικές δοκιμές και τις οποίες ο FDA υποχρεώθηκε να αποκαλύψει μετά από απόφαση δικαστηρίου (14-17).

To 2022 στο World Economic Forum του Klaus Schwab, δήλωσε ενώπιόν του οτι “εμβολιάζεσαι όχι μόνο για σένα, αλλά επίσης για να προστατέψεις την κοινωνία, συγκεκριμένα αυτούς που αγαπάς περισσότερο” (18). Ένα από τα πολλά ψέμματα στα οποία στηρίχτηκε η προπαγάνδα των εμβολιασμών και το οποίο αποδομήθηκε από στέλεχος της εταιρείας, που ενώπιον της επιτροπής παραδέχτηκε οτι δεν είχαν γίνει μελέτες για το αν το εμβόλιο απέτρεπε την μετάδοση σε άλλους. Φυσικά αποδείχτηκε και στην πράξη οτι δεν το έκανε.

Τον Οκτώβριο του 2022 ο Bourla αρνήθηκε να καταθέσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τον covid σχετικά με τις σκανδαλώδεις συμβάσεις που έκανε η Pfizer με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν εκτιμώμενης αξίας 35 δισεκατομμυρίων ευρώ, με απίστευτες υπερτιμολογήσεις (19).

Αυτόν τον άνθρωπο που θα έπρεπε να είναι υπόλογος στη δικαιοσύνη για την δράση του, επέλεξε το Πανεπιστήμιο Πατρών να ανακηρύξει σε Επίτιμο διδάκτορα των Τμημάτων Ιατρικής και Φαρμακευτικής στις 16 Μαϊου (20). Η διαπλοκή της επιστήμης με τις φαρμακευτικές εταιρείες αναδεικνύεται στο μεγαλείο της. Ήδη έχουν αποσταλεί επιστολές διαμαρτυρίας προς το Πανεπιστήμιο από πολλούς φορείς όπως η Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής (21) και αναμένονται και άλλες μέχρι τις 16 Μαϊου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας