patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25-2-2010 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
παρκομετροφάγος



Συμμετέχουν: 26 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 96

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 25, 2010 8:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25-2-2010 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΕΓΙΝΕ
ΠΡΑΣΙΝΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25-2-2010


Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ
ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ,
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ,
ΕΝΩ 200 ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ! ! !

4 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 70 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ !

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ! ! !
ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΧΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ:
Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ Νομαρχιακή Σύμβουλος Αθηνών,
ΗΛΙΑΣ ΛΕΝΤΖΟΣ Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης"
Ο ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΧΟΥ από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
και μέλος της Κ.Ε. του ΔΗΚΚΙ,
Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Εκδότης της εφημερίδας ΣΤΟΧΟΣ
κάτοικοι του ΑΓ. ΠΑΝΤΑΛΕΗΜΟΝΑ !
και ηγετικά στελέχη από τους ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.


ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ! ! !
και Η ΣΥΡΙΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ !
ΟΠΩΣ ΤΟ 1963.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΣΙΝΟ !

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00 μμ
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΕΖΙΤΕΝΤ


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
EGERSIS



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 09
Δημοσιεύσεις: 236
Τόπος: ΓΚΕΤΟ ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 26, 2010 5:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΤΖΗ ΥΠΟΥΡΓΟ

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"

Έχουν πέσει πλέον οι μάσκες της... δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ και του Χρυσοχοϊδη. Το χθεσινό περιστατικό με τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ... προληπτικές προσαγωγές Ελλήνων πολιτών που το μόνο τους παράπτωμα είναι ότι αντιδρούν στα σχέδια της πράσινης παρεούλας που παριστάνει τον υπέρμαχο της δημοκρατίας (κατά τα άλλα η επταετία ήταν χούντα για τους "δημοκράτες") είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι Έλληνες που χθες ΠΑΡΑΝΟΜΑ προσήχθησαν (είχαν όλοι μαζί τους ταυτότητες) προκειμένου να τρομοκρατηθούν και να ασκηθεί πίεση σέ κατοίκους της Πλατείας Αμερικής που κατέβηκαν στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΕΣΘΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Οι "δημοκράτες" προσήγαγαν ακόμη και γυναίκα με κατάκοιτη μάνα που δεν έχει άλλον στον κόσμο! Παρά τη γνωστοποίηση του θέματός της στην Αστυνομία που τον ανθρωπισμό της ξέρει μόνο να τον επιδεικνύει και να τον διαφημίζει στον... "Μήτσο την φωνή" και στον.... Χιλιανό λαθρομετανάστη! Μόνο ποδήλατα δεν έφεραν για να προσάγουν τους Έλληνες στη ΓΑΔΑ για... εξακρίβωση στοιχείων! Των στοιχείων που ανέγραφαν οι ταυτότητές τους και με ένα μόνο σήμα απο τον ασύρματο του περιπολικού μπορούν να διασταυρώσουν! Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως με αυτά που κάνουν ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Φανταστείτε ότι χθες την ώρα που έφτασαν οι προσαχθέντες στη ΓΑΔΑ τραγούδαγαν εμβατήρια και έψαλλαν τον Εθνικό ¾μνο, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να καθίσουν προσοχή μέχρι να τελειώσει ο ¾μνος!

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστές οι προσαγωγές (εκτός απο τον εκδότη του "Στόχου" Σάββα Χατζηπαρασκευά προσήχθησαν Νομαρχιακή Σύμβουλος Αθηνών, Τομεάρχης Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ η Χριστίνα Σιδέρη, το Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" Ηλίας Λέντζος και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας,Tάσσο Χατζηπαράσχου) κινητοποιήθηκαν πολιτικοί αρχηγοί. Τηλεφωνήματα έγιναν απο τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιο Παπαθεμελή, Τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Μάκη Βορίδη, τον Μπάμπη Καραθάνο και δεκάδες άλλους που ήθελαν να ενημερωθούν για το λόγο προσαγωγής. Μήπως θέλετε να μάθετε τι πληροφορίες έδωσε ακόμη και ο ίδιος ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ; Ότι πρόκειται για... χρυσαυγίτες! Δεν θα αναφερθούμε στο γεγονός ότι προφανώς οι χρυσαυγίτες για το καθεστώς ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτες οι οποίοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Θα αναφερθούμε όμως στην εσκεμμένη παραπληροφόρηση απο την ίδια την Αστυνομία ακόμη και σε πολιτικούς Αρχηγούς. Που σημαίνει πως είτε πρόκειται για απόφαση του ίδιου του Αρχηγού, είτε οι υπηρεσίες που τον ενημερώνουν είναι τουλάχιστον για κλάματα! Να σας θυμίσουμε ότι στην πρόσφατη προσαγωγή του Δημήτρη Παπαγεωργίου οι ίδιοι άνθρωπο της ΓΑΔΑ καθησύχαζαν όσους ζητούσαν πληροφορίες λέγοντας πως είναι μια χαρά στην υγεία του, ενώ είχε 8 ράμματα στο κεφάλι!
Η απαράδεκτη στάση της ΕΛΑΣ έκανε έξω φρενών τον Σαμαρά ο οποίος -έχοντας καλύτερες πληροφορίες απο τους "κλαρούχους" που περιμένουν προαγωγές υπακούοντας με κάθε προθυμία στους πολιτικούς προϊσταμένους τους- αναρωτήθηκε εάν στην Ελλάδα απαγορεύεται το συναθροίζεσθαι και απο πότε! Μετά απο ώρες ταλαιπωρίας άρχισαν σιγά- σιγά να αφήνουν ελεύθερους τους Έλληνες, κρατώντας τελικά μόνο τον εκδότη του "Στόχου" επικαλούμενοι ότι έχει αποφάσεις για τις οποίες μέχρι αργά το βράδυ δεν ενημέρωναν ποιες είναι!
Σε λίγη ώρα θα έχουμε νεότερα μιας και θα μας... επιτρέψουν να δούμε τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ εκδότη του "Στόχου". Μέχρι τότε ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

http://www.stoxos.gr/2010/02/blog-post_1544.html
_________________
«Από μαρξιστική άποψη, όμως, τέτοιοι γενικοί και αφηρημένοι ορισμοί, όπως ο “μη πατριωτισμός”, δεν έχουν καμιά απολύτως αξία. Η πατρίδα, το έθνος, είναι ιστορικές κατηγορίες. Αν σε καιρό πολέμου πρόκειται για την υπεράσπιση της δημοκρατίας ή για αγώνα ενάντια στο ζυγό που καταπιέζει ένα έθνος, εγώ δεν είμαι καθόλου ενάντια σ’ ένα τέτοιο πόλεμο και δεν φοβάμαι τις λέξεις “υπεράσπιση της πατρίδας” όταν αναφέρονται σ’ ένα τέτοιου είδους πόλεμο ή εξέγερση.»
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 28, 2010 12:12 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιος επιδοτούμενος σφουγγοκωλάριος του 4ου ΡΑΙΧ έγραψε:

«Ο Γκοτζαμάνης ήταν θύμα σκευωρίας, δεν σας το είπε αυτό ο εκδότης του "Στόχου".»


Η Πατριωτική Αριστερά είναι κάθετα αντίθετη σε οποιαδήποτε καταπάτηση των νόμιμων και συνταγματικά κατοχυρωμένων δημοκρατικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση. Μόνο άνανδροι προδότες του ελληνικού λαού, μόνο θρασύδειλοι με νοοτροπία κατοχικού καταδότη είναι δυνατό να σιωπήσουν ή και να συνηγορήσουν σε πρακτικές Οργουελικού ολοκληρωτισμού, όπως σύλληψη και κράτηση πολιτών που δεν έχουν διαπράξει αξιόποινη πράξη, χωρίς συγκεκριμένη κατηγορία εναντίον τους, αλλά μόνο για λόγους «πρόληψης» εγκλημάτων που πιθανόν, ίσως, μπορεί, κάποτε να διανοηθούν και ίσως διαπράξουν!!!

Για μας δεν έχει καμιά σημασία αν ο ένας είναι νεαρός δημοσιογράφος του «Ελεύθερου Κόσμου», και ο άλλος εκδότης της εφημερίδας «Στόχος». Μας χωρίζει ιδεολογικό και πολιτικό χάος. Όμως δεν ζητάμε και ούτε δεχόμαστε να τους φιμώσει το κράτος με αστυνομικά ή οποιαδήποτε άλλα αντιδημοκρατικά μέτρα. Διεκδικούμε μόνο το δικό μας δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση. Το δικαίωμα του ελληνικού λαού να γνωρίζει και να κρίνει ο ίδιος όλες τις απόψεις και τις πολιτικές προτάσεις, και όχι μόνο αυτές που του επιτρέπει η αστυνομία να γνωρίσει και να κρίνει. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση τού ελληνικού λαού. Γνωρίζει καλύτερα το συμφέρον του από τους οποιουσδήποτε αυτόκλητους σωτήρες του, που θέλουν ν' αποφασίζουν γι’ αυτόν, χωρίς αυτόν.

Άλλωστε αντιλαμβανόμαστε τις πονηρίες της εξουσίας. Αρχίζει με αυθαίρετες και παράνομες συλλήψεις ατόμων ακροδεξιάς απόχρωσης, για να προχωρήσει σε διώξεις προς όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις για να σπείρει τον τρόμο στον ελληνικό λαό ελπίζοντας να αποτρέψει έτσι την επερχόμενη έκρηξη του, ενάντια στην ύπουλα επιβληθείσα πολυεθνική τρομοκρατία και Κατοχή της πατρίδας του. Τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που μας επέβαλαν και θέλουν τώρα να ελληνοποιήσουν, χωρίς να μας ρωτήσουν, έχουν δημιουργήσει συνθήκες που γίνονται τώρα ακόμα πιο αφόρητες λόγο τής πιο βαθιάς και αδιέξοδης κρίσης που γνώρισε η ζούγκλα της καπιταλιστικής αγοράς.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Το τέλος της κεφαλαιοκρατίας πλησιάζει.


Έχει τροποποιηθεί από τον/την Δ. Τούμπανης στις Κυρ Φεβ 28, 2010 9:06 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 28, 2010 12:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονο που αυτα ειναι ξενη γλωσα για τον σφουγγοκωλάριο κλανιαρη ,του 4ου ΡΑΙΧ,που ξερουμε ολοι ποιος το εγραψε.Μπραβο σ. Τουμπανη πολυ καλη η απαντηση που δινεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Εκενωσεις βηχων.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 28, 2010 3:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Το τέλος της κεφαλαιοκρατοκλανιλας πλησιάζει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας