patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Επίθεση στο στέκι μεταναστών?

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2009 11:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Επίθεση στο στέκι μεταναστών? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ’ εμένα μοιάζει ιστορία με αρκούδες.

Στην αρχική είδηση (10:19 μμ) του χαφιεδομύντια μαθαίνουμε για επίθεση με γκαζάκι:

«Έγινε επίθεση μάλλον με γκαζάκι στο στέκι μεταναστών στην τσαμαδού πριν από 5 λεπτά την ώρα που ο Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης είχε συζήτηση.
Χτύπησε στο παραθυρο και εξεράγη στο πεζοδρόμιο»

Μετά από 13 λεπτά (10:32 μμ) το γκαζάκι έγινε χειροβομβίδα. Ίσως όμως όχι χειροβομβίδα, αλλά εκρηκτικός μηχανισμός, που την πέταξε «καραφλας προφανως φασιστας»:

«πριν απο κανα τεταρτο και καθως σημερα εχει εκδηλωση κατα του στρατου στο στεκι μεταναστων στα εξαρχεια περασε απο εξω καραφλας προφανως φασιστας και πεταξε μαλλον χειροβομβιδα η καποιον εκρηκτικο μηχανισμο.τωρα κατεβαινει κοσμος.»

Πράγματι κι εγώ στις βραδινές ειδήσεις, είδα ένα καράφλα. Λέτε να ήταν αυτός ο δράστης; Και του Συνασπισμού ήταν και με φασίστα έμοιαζε. Οι ειδήμονες του χαφιεδομύντια πρέπει να εξετάσουν και αυτή την περίπτωση. Τα συνασπιστήρια νέας κοπής είναι ικανά για όλα! Τα ψέματα που είπε το καραφλό συνασπιστήρι από τηλεοράσεως γενούν δικαιολογημένα υποψίες. Πως είναι δυνατό κοτσάμ χειροβομβίδα να μη σπάσει το τζάμι, στο στέκι μεταναστών, επειδή ήταν, λέει, …διπλό? Να κάνει γκέλα η χειροβομβίδα και να πέσει κάτω στην οδό Τσαμαδού, να διαλύσει τσιμεντένια ζαρντινιέρα, αλλά κανείς να μην τραυματιστεί, στον στενό και πολυσύχναστο αυτό δρομάκι? «Θαύμα» είπε το συνασπιστήρι. Λέτε; Γίνονται τέτοια θαύματα ή μήπως οι πασίγνωστοι άγνωστοι θέλουν με το παραμύθι της δήθεν τρομοκρατικής επίθεσης στο στέκι, να ντοπάρουν και να χειραγωγήσουν τον γνωστό χώρο των χρήσιμων ηλίθιων, για αυτά που ετοιμάζουν στη συνέχεια;
Τι ετοιμάζουν; Μα τις εκδηλώσεις που θα οργανωθούν στις 21 Μάρτη Παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων, στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ (Οργανισμού των Ηνωμένων Ληστών).

Ήδη συνέλευση τους στο Πολυτεχνείο, για την αναγκαία προθέρμανση του κλίματος, αποφάσισε:

«…τις εξής κινητοποιήσεις για την επίθεση στο Στέκι Μεταναστών:

1. Σήμερα Πέμπτη στις 6: 00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Εξαρχείων
2. Τρίτη πρωί στις 9:00 συγκέντρωση στα δικαστήρια όπου δικάζεται ο Περίανδρος για την απόπειρα δολοφονίας του Κουσουρή.
3. Τρίτη βράδυ στις 8:00 νέα συνέλευση στο Πολυτεχνείο.
4. Την άλλη Πέμπτη στις 6:00 συλλαλητήριο στα Προπύλαια.»

5. Και ότι άλλο προκύψει μέχρι να φτάσουμε στις 21 Μάρτη.
Επιστροφή στην κορυφή
vangelis
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2009 11:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:64ae9b59b0="ο Κ.Ν."]Σ’ εμένα μοιάζει ιστορία με αρκούδες.




Παν. Βήχος: Καινούργια κακουργηματική δίωξη εναντίoν μου!!!

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=135743#135743

Και μενα το ιδιο για τον Βηχο και την ΓΑΔΑ.
Καθε χρονο και μια δικη.

Εχουμε τους 'επαναστατες' της 17Ν να παιζουν ενα σεναριο στη φυλακη, και μετα εχουμε τους επαναστατες του εξω να παιζουν αλλο σεναριο.

Το θεατρο καλα κρατει ομως λιγοι πειθωνται για τις σκευωριες αυτες....

ΥΓ
Ισως το 5% απ'τα 5εκκατομυρια (οχι χιλλιαδες ουτε δεκαδες χιλιαδες αλλα 5 εκκατομυρια μαλιστα!!) επισκεπτες του Βηχου θα υπογραψουν συμπαρασταση ηλεκτρονικη στο σαιτ του...
Επιστροφή στην κορυφή
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2009 11:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΕΤΑ ΤΗ «ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ»

Μοιάζει προφητεία?

«Πλησιάζει φίλοι.
Σε λίγο σχετικά καιρό, όποτε οι σχεδιαστές κρίνουν και οι συνθήκες στην ΠαλαιοΚώσταινα επιτρέψουν, θα το ζήσουμε κι αυτό. Κάποιος μετανάστης θα παίξει το ρόλο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Ποιος; Αδιάφορο. Η διανομή των ρόλων δεν απασχολεί τους σκηνοθέτες. Μάλλον κάποιος φουκαράς, ενδεχομένως και νόμιμος. Όσο πιο αθώος είναι τόσο το καλύτερο. Για το ρόλο του Κορκονέα πάλι, κανένα πρόβλημα. Κι αν δεν υπάρξει θερμοκέφαλος-ανεγκέφαλος ντόπιος, θα βρεθεί κάποιος κομπάρσος-προβοκάτορας με «ξυρισμένο κεφάλι». Αν έχει και τατουάζ με την Ελληνική σημαία, ακόμα καλύτερα.
Τα λοιπά δεν είναι δύσκολο να τα φανταστείτε. Ο δεύτερος σκοτώνει τον πρώτο (ή περισσότερους, όσο πιο πολλά τα αθώα θύματα τόσο το καλύτερο). Άπαντες οι μετανάστες εν Ελλάδι, νόμιμοι και παράνομοι (ιδίως οι τελευταίοι ως πολυπληθέστεροι και μην έχοντας κάτι να χάσουν) «επαναστατούν».

Γνωστοί-άγνωστοι-Συριζαίοι-προοδευτικοί-κοινωνικοευαίσθητοι-οικολόγοι-παρατηρητήρια κτλ πρωτοστατούν στην «επανάσταση». Οι νεοταξικοί παπαγάλοι με τα μαρκούτσια και τις κάμερες υπέρ των εξεγερμένων (όπως με «τα παιδιά»). Ταραχές, χάος, εμπρησμοί-βανδαλισμοί, περιουσίες πάνε περίπατο, πλιάτσικο κτλ. Κραυγές κατά του ρατσισμού-φασισμού, πάς Έλλην στο πυρ το εξώτερον, η αντιπολίτευση αξιώνει εδώ και τώρα νομιμοποίηση - απονομή ιθαγένειας - δικαίωμα ψήφου για όλους τους μετανάστες, η κυβέρνηση απούσα, το κράτος άφαντο κτλ κτλ.
Η συνέχεια επί της σκηνής

Αριστείδης
Aπό: GREEK ALERT»
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας