patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΑ ΤΕΛΟΣ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Στο περιθώριο
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
φοβισμένος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 2:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

***********************************
Αρχική ανάρτηση: Κυρ Απρ 25, 2010 2:11 pm
Μετακινήθηκε στο περιθώριο
στις Κυρ Απρ 25, 2010 2:19 pm
επειδή κρίθηκε οτι δεν προσφέρει τίποτε στη συζήτηση
***********************************
Ωραία τα λεει ο Τουμπανης, ρίχνει φως στα παρασκήνια. Ειναι εντυπωσιακο το πως επιβεβαιώνεστε... Σημερα το πρωϊ διαβάζοντας τη φωνή του λαού, στην ιστοσελιδα των "φασιστών" (χαχα) θυμήθηκα τι ειχε γράψει το "πατάρι"!! και νά τα φρέσκα νέα:


Καταγγελίες περί υψηλής προστασίας στο παρελθόν του Επαναστατικού ΑγώναΔημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Απριλίου 20, 2010

......................................................
Επανήλθε απόψε – στο πλαίσιο της εκπομπής του Χατζηνικολάου για την τρομοκρατία – στα όσα αποκαλυπτικά είχε προ ημερών δηλώσει, ο πρώην υπουργός Μαρκογιαννάκης. Επανέλαβε εν ολίγοις πως τη δράση του Μαζιώτη και τη σχέση του με τον Επαναστατικό Αγώνα γνώριζαν τα υψηλά κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής, τα οποία αποπροσανατόλιζαν και παραπληροφορούσαν την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Την άποψη αυτή του Μαρκογιαννάκη επιβεβαίωσε εμμέσως και ο δημοσιογράφος Βορίνας, δηλώνοντας πως με βάση τα επίσημα στοιχεία, όταν ο Μαζιώτης βρισκόταν υπό την εποπτεία της Αντιτρομοκρατικής, η δράση του Ε.Α. ήταν εντονότατη. Αντίθετα, όταν κατά περιόδους τον παρακολουθούσαν άλλα τμήματα της Ασφάλειας ή η ΕΥΠ, η οργάνωση ήταν εντελώς αδρανής. (φοβερό;;;)
Σε κάποιο σημείο μάλιστα, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης δήλωσε και κάτι ακόμα, εξαιρετικά ενδιαφέρον. Οτι σε ιδιαίτερη συνομιλία, που είχε με τον νυν υποδιοικητή της ΕΥΠ – τότε υψηλόβαθμο στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής και υπεύθυνο για τις παρακολουθήσεις – του είχε πει: «εσύ, που γνωρίζω πως διατηρείς σχέσεις και με ξένες υπηρεσίες…».

Απορούμε τι περιμένει ο αρμόδιος εισαγγελέας και δεν καλεί τον πρώην υπουργό για να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, επί των δηλώσεών του αυτών; Είναι δυνατόν να καταγγέλλεται δημόσια και από επίσημα χείλη, πως υψηλόβαθμα στελέχη ευαίσθητων κρατικών υπηρεσιών υποθάλπουν κατ’ ουσία την τρομοκρατία ή διατηρούν επαφές και σχέσεις με ξένες μυστικές υπηρεσίες και η ελληνική δικαιοσύνη να σιωπά;

Στο πλαίσιο της ίδιας εκπομπής πάντως έγινε και έμμεση αναφορά στο Κίνημά μας. Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό του υποψήφιου υπερνομάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Πανούση, από αναρχικούς, έθεσε το ερώτημα: «γιατί στην περίπτωση αυτή το κόμμα του κ. Πανούση αντέδρασε τόσο ήπια, ενώ αν για την ίδια πράξη κατηγορούνταν Χρυσαυγίτες θα είχε γυρίσει το σύμπαν ανάποδα;»."

Θα αποπειραθώ να δώσω εγώ μιαν απάντηση. Ποια μάτια θα τύχει να διαβάσουν το σχολιο μου;.. Μπαινω στον πειρασμό
"Γιατι αν έκαναν το ίδιο χρυσαυγίτες, θα γινόταν χαμός";

Επειδη οι εθνικιστές δεν δουλεύονται όπως οι αριστεριστες, δεν πλακώνονται μεταξύ τους οπως π.χ.ΚΚΕ και ΣΥΝ (αχ αυτη η διχονοια) είναι Ελληνες πατριώτες και οχι αβανταδόροι της τούρκικης πολιτικής όπως ο Τζεφρεû και ο Καραμαναλής, το δίδυμο που εναλλάσσεται στην εξουσια.
Επειδή άν οι χρυσαυγίτες πάρουν τα όπλα για την Ελλάδα, χαλάνε τα σχέδια της πλανητικής κυριαρχίας και της παγκοσμιοποίησης.

Αντε παιδιά ξεκινήστε κι εσεις, πολεμηστε για την πατρίδα, όχι τον "προλεταριακο διεθνισμό", μόνο προσέξτε μη την πατήσετε σαν τους χιτλερικούς. Δηλαδή μη τα βάζετε με τους Εβραίους γιατι θα το μετανιώσετε. Οι Εβραιοι μπορουν να σας συντριψουν και είναι παντού. Αυτοί μας έδωσαν τον χριστιανισμό, ο Τζησας από μόνος του ήθελε να σταυρωθεί. Όσο για τον "αρμόδιο εισαγγελέα" αν συνεχισει και το ψάχνει περισσότερο, μάλλον θα αντικατασταθεί σύντομα.

Απο εδώ το πήρα
http://xryshaygh.wordpress.com/2010/04/20/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af-%cf%85%cf%88%ce%b7%ce%bb%ce%ae%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%83/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Στο περιθώριο Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας