patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Βαγγ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 9:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ


ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.


Τουλάχιστον 30 άτομα έλιωσαν την μάπα σε αλλοδαπό κατακάθι χθες το βράδυ στην πλατεία Καραϊσκάκη.
Μιά γυναίκα, μεσήλικη, δέχτηκε επίθεση από τον απρόσκλητο κάφρο που δεν εκτίμησε την φιλοξενία που του παρέχει ο ελληνικός λαός. Η γυναίκα, πιθανόν και ξένη, που περίμενε στην στάση του λεωφορείου άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια όταν το "καημένο" το κατακάθι που "πεινούσε" και "έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει" της άρπαξε την αλυσίδα από τον λαιμό της τραυματίζοντας την ενώ μετά αποπειράθηκε σχεδόν να της αποσπάσει το δάκτυλο για να πάρει ένα δακτυλίδι.

Στην φωνές έσπευσε μια πολυπληθής ομάδα η οποία κυριολεκτικά λιντσάρισε με άγριο τρόπο το σίχαμα. Κατέφτασε και μπατσαρία για να γλιτώσει τον κιμά, γιατί πραγματικά κιμά τον είχαν κάνει και δυστυχώς για τους "αντιρατσιστές" δεν μπουζούριασε κανέναν "ρατσιστή" που εφάρμοσε τον μόνο νόμο που είναι σε θέση να λειτουργήσει: τον νόμο του Λυντς.
30 άτομα είναι πάρα πολλά και επιπλέον υπάρχει ο κίνδυνος η είδηση να πάρει μεγάλες διαστάσεις, να σπάσει το δωσιλογικό μονοπώλιο που αποσιωπά το ημερήσιο φριχτό δελτίο εγκληματικότητας και να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Τελικά με τα αλλοδαπά καρκινώματα ανακαλύπτεται και πάλι σιγά-σιγά η κοινωνική συνοχή. Ποιός ξέρει πόσο προσωπικά καμμένοι ήταν από την ασύλληπτη εγκληματικότητα εκείνοι που ισοπέδωσαν το σίχαμα και το έκαναν χαλκομανία στο δρόμο.


ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Βαγγ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 10:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΣΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ


ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΤΗΚΑΝ στον αφανισμό του ελληνικού λαού είναι υπόθεση ενός φυσίματος, με ένα φού έχουν χαθεί, αρκεί ο λαός να καταλάβει ότι το σπίτι το υπερασπίζεται μονάχα ο νοικοκύρης του σπιτιού. Αυτό που έλεγε ο Άρης "ο λαός νοικοκύρης στον τόπο του".

Πριν από δέκα χρόνια οδηγούσα στην Φυλής κοντά στον Άγιο Παύλο. Μπροστά μου είδα δέκα άτομα να κυνηγάνε έναν λεμέ αλλά εγώ τότε, προσβεβλημένος λίγο πολύ από το "συνασπισμένο" δηλητήριο θεώρησα "υποχρέωσή" μου να βοηθήσω το "καημένο" το απόβρασμα από το λιντσάρισμα. Ευτυχώς τελικά που δεν λιντσάρανε εμένα, που έξω από τον χορό πήγα να πουλήσω φιλανθρωπία χωρίς να ξέρω τί έχει τραβήξει ο κοσμάκης που φτάνει στο σημείο από μια σπίθα να εκραγεί.
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΟΥΔΙ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 10:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τουρίστες ελληνοκαναδοί που πήγαιναν στο Μουσείο βρέθηκαν προ εκπλήξεως, όταν είδαν επί της Μάρνης μετά την πλ.Βάθη, αστυνομικούς να στέκονται πάνω από άτομα τα οποία έκαναν σε κοινή θέα ένεση στα γεννητικά του όργανα ο ένας και ο άλλος στο πόδι.Στις φωνές των οδηγών να τους μαζέψουν,έλεγαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Οι ελληνοκαναδοί δεν πίστευαν πως αυτό που έβλεπαν είναι το κέντρο της Αθήνα,δυο βήματα από το Εθνικό Μουσείο της χώρας.Το Μουσείο που το επισκέπτονται άνθρωποι (κυρίως φιλέλληνες) από όλο τον κόσμο.
Επιστροφή στην κορυφή
Kostas oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 11:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ -ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Επιτροπές πολιτών πρέπει να συγκροτηθούν σε κάθε συνοικία της Αθήνας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας της πορνείας των ναρκωτικών του παραεμπορίου και των λαθρομεταναστών.
Οι επιτροπές των συνοικιών να δημιουργήσουν ένα παναθηναικό συντονιστικό για να βάλει ένα τέλος σε αυτή την απαράδεκτη και ζοφερή κατάσταση.

Να μπει τάξη στην ζωή μας. Να καθαριστεί το κέντρο της Αθήνας και των γύρω περιοχών με όλα τα μέσα. Τέρμα στα πρεζόνια, στην πορνεία , στα ναρκωτικά, στην εγκληματικότητα. Στο παραεμπόριο της συμμορίες λαθρομεταναστών, ντόπιων και ξένων νταβάδων ,εμπόρων ναρκωτικών, φονιάδων. λαθρεμπόριο τσιγάρων πιάτσες με πωλήσεις παντός είδους κλοπιμαίων που οργιάζουν στο μοναστηράκι στην πλατεία Θεάτρου στην Σοφοκλέους στην Μενάνδρου στην Ομόνοια και σε διάφορα στέκια μπροστά στα μάτια της αστυνομίας
.
Γενική σκούπα και χωρίς διάκριση για κανένα από τους παραπάνω. Με το καλό ή με την βία.

Από το διεφθαρμένο και διαβρωμένο κράτος και αστυνομία από τους ξένους πράκτορες και ντόπιους παραγιούς τους στυλ Χρυσοχοίδη και Σία δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα.

Είναι επιτακτική ανάγκη, μια το κράτος και η ηγεσία της αστυνομίας μας έχουν εγκαταλείψει ή καλύτερα προωθούν το μπαχάλεμα και την διάλυση της χώρας σύμφωνα με το δόγμα του Κίσινγκερ και της νέας φασιστικής τάξης πραγμάτων να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. Ειδάλλως είμαστε χαμένοι από χέρι.
Επιστροφή στην κορυφή
Βαγγ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 11:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις τρεις αλλοδαπές πουστάρες που έσπαγαν εχτές αυτοκίνητα κάτω από το σπίτι μου, όπως κάνουν άλλωστε κάθε Παρασκευή και Σαββάτο βράδυ, και δεν έδιναν φράγκο που τους έβλεπα από το μπαλκόνι και οι οποίες μετά από τρείς ώρες ξαναπέρασαν και τότε τσαντίστηκαν και με έβριζαν και με φόβιζαν ότι θα με πυροβολήσουν για να είμαι τρομαγμένος και να μην βγαίνω στο μπαλκόνι και να κάνουν ήσυχοι την δουλειά τους έχω να πώ τα εξής:


1) "Γκαμήσι" και μάλιστα πολύ άσχημο θα φάνε αυτοί. Αλλά όχι τώρα. Τώρα αν κάνω κάτι θα βρώ εγώ τον μπελά μου και αναγκαστικά κάνω επί χρόνια τον μαλάκα.

2) Πριν φάνε το "γκαμήσι" αυτοί, θα πρέπει να έχουν προηγηθεί κάποιοι άλλοι. Και οι άλλοι θα το φάνε ανάποδα. Έτσι:



3) Αν μπούνε στο σπίτι μου όπως απείλησαν ή αν πειράξουνε δικό μου άνθρωπο θα γίνω διάσημος και θα με γράψουνε οι εφημερίδες.
Επιστροφή στην κορυφή
Βαγγ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 11:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ.


Οι μπάτσοι που θα με μπουζουρίασουνε αν τολμήσω και δείξω στον κάφρο ποιός θα "γκαμίσει" ποιόν, συμφωνούσανε μαζί μου.
Έπρεπε να λέω παναγίες και χριστούς και να αναφέρομαι στην μανούλα του Χαφιέ για να φιλοτιμηθεί το 100 να στείλει περιπολικό. Το περιπολικό όταν ήρθε ούτε που κοίταξε τα σπασμένα αυτοκίνητα που οι καφρόπουστοι είχανε σπάσει για να κλέψουνε.
Σε ερώτησή μου αν θα με μπουζουριάσουνε με το που θα σκεφτώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου απέναντι στο κάθε αλλοδαπό θρασύμι η απάντησή τους ήταν ΝΑΙ.
Σε ερώτησή μου αν ξέρουν ότι θα αντικατασταθούν από εισαγόμενους η απάντησή τους ήταν ΝΑΙ.

Σε ερώτησή μου ότι ουσιαστικά απαγορεύεται να προστατεύουν τον έλληνα πολίτη η απάντησή τους ήταν ουσιαστικά ΝΑΙ.


Η Ιστορία επαναλαμβάνεται, εν ανάγη και ως φάρσα.

Η φωτογραφία πάντως με τον Μουσολίνι θα γίνει ξανά επίκαιρη.
Επιστροφή στην κορυφή
Βαγγ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 11:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ.


Εν κατακλείδι, ήταν λογικό σήμερα να χαρώ πάρα πολύ, όταν πληροφορήθηκα το χθεσινό περιστατικό όπου 30 νομάτοι έκαναν σάλτσα ένα αντικείμενο της "αγάπης" των "αντιρατσιστών". Λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι μου και ελάχιστες μόλις ώρες πριν μου πουλήσουν μαγκιά οι αδερφές που τους έχουν πεί ότι με το που θα μπαίνουν στην Ελλάδα θα κάνουν ό,τι θέλουν. Ο αυτόπτης μάρτυς που μου διηγιότανε το περιστατικό και είναι δικός μου άνθρωπος και δεν τον αμφισβητώ μού είπε ότι τόσο άσχημο ξύλο δεν είχε δεί ποτέ στην ζωή του, έφτασε σε σημείο να λυπάται για το κατακάθι που τα μούτρα του είχαν απλωθεί στο δρόμο.

Το λέω εγώ ο ίδιος μαλάκας που κάποτε πήγα να παραστήσω τον ήρωα για να αποτρέψω λιντσάρισμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Μάκης= ρεμάλι,και ψεύτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 11:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιρατσιστής και ψεύτης ο Μάκης μας. Λέει τα αντίθετα απο ότι συνέβησαν

Ποιά αστυνομία ρε νεοταξίτικο κάθαρμα χαφιέ της Αμερικάνικης Πρεσβείας συνέλαβε τον αλλοδαπό; Και μόνο την αλυσίδα της τράβηξε; Για το δάχτυλο που πήγε να της κόψη για να της πάρει το χρυσό δαχτυλίδι που δεν έβγαινε και τους κάτοικους που τον πήραν χαμπάρι και τον έλιωσαν στο ξύλο γιατί το πνίγεις; Και οι μπάτσοι ρε καθήκι όχι μόνο δεν συνέλαβαν το κτήνος αλά έσπευσαν να το προστατεύσουν από το πλήθος για να μην τον λυντσάρει
Εδώ ο Μάκης
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=128060&cid=4
Επιστροφή στην κορυφή
Τα τζιπ της Εκάλης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 11:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έβγαιναν στην φόρα τα ποιός ξέρει πόσα λιντσαρίσματα από ανθρώπους που έχουν φτάσει προ πολλού στο ΑΜΗΝ τότε θα ξεθάρρευε και ο υπόλοιπος κόσμος και θα ερχότανε το τέλος του κόσμου. Θα έπαιρνε ο διάολος μια και καλή τα παράσιτα και τα καρκινώματα της γενοκτονίας του ελληνικού λαού. ΔΗΛΑΔΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΙΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Πως μας κατάντησαν..
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 26, 2010 12:00 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΙΚΑΓΟ Η ΕΛΛΑΔΑ

Στις Αχαρνές, δύο άνδρες αλλοδαποί μετά από καβγά πιάστηκαν στα χέρια και ο ένας χτύπησε τον άλλο στο στέρνο με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εκεί όπου άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ο δράστης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.
Επιστροφή στην κορυφή
σφαλιάρα ανάποδη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 26, 2010 12:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚΑΤΟΣΑΚΚΟΥΛΑ


Η εθνική σκατοσακκούλα, που βρίζει τον ελληνικό λαό ως καθυστερημένο επειδή ψηφίζει ένα "ολοκληρωτικό" κόμμα σαν το ΚΚΕ και αυτό αποτελεί ένδειξη καθυστέρησης, σε νύξη νεοταξιτών δημοσιοκάφρων που -για το θεαθήναι- παράσταιναν τον δικηγόρο του διαβόλου (διάβολος είναι ο ελληνικός λαός) και είπαν ότι εκεί που μένουν οι σοσιαλιστοσακκούλες τα πάντα είναι αποστειρωμένα και δεν υπάρχει εγκληματικότητα και συνεπώς δεν ξέρουν τί υφίσταται ο απλός λαός, η σκατοσακκούλα απάντησε ότι αυτά "είναι λαϊκισμοί" και "να μιλήσουμε για τίποτα σοβαρότερο".


Το ΚΚΕ, που για την απλή λογική δεν είναι κομμουνιστικό κόμμα, και που έχει πανηγύρια σε κάθε αντικομμουνιστική δήλωση οποιουδήποτε παρασίτου, σπεύδει κάθε φορά να το αποδείξει διοργανώνοντας "αντιρατσιστικά" πανηγυράκια σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απεργία.

Χώρα που υποτίθεται έχει χρεωκοπήσει και παέι για τον τάφο, και οι εργατοπατέρες-λέρες να τολμούν να τελειώνουν τις απεργίες στις οποίες προσκαλούν με αντιρατσιτικά συλλαλητήρια.

Σε ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ.
Επιστροφή στην κορυφή
μούγκα τα χουντοκάναλα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 26, 2010 12:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δύο ληστές εισέβαλαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, που βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στο κέντρο της Αθήνας , και με την απειλή όπλων, αφού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό.
Θύμα ληστείας έπεσε μια γυναίκα το πρωί του Σαββάτου, στην οδό Αγ. Σπυρίδωνος, στο Αιγάλεω.Δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από το θύμα μία αλυσίδα λαιμού, και την τσάντα της, η οποία περιείχε προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ. Λίγο πριν τις 21:30 του Σαββάτου, τρεις άνδρες εισήλθαν στο πρακτορείο που βρίσκεται στην οδό Ασ. Φωτήλα 25, στην Αθήνα, και με την απειλή όπλου ανάγκασαν τον ιδιοκτήτη να τους δώσει τις εισπράξεις.
Λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στην Βουκουρεστίου το Σαββάτο το πρωί. Δύο άνδρες, οι οποίοι κρατούσαν όπλα, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και την κόρη του, και άρπαξαν από την βιτρίνα ρολόγια και κοσμήματα.
Σωρεία επιθέσεων τις πρώτες ώρες της Κυριακής στην Αθήνα, με δύο πανομοιότυπες ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί.
Τρεις άγνωστοι με την χρήση σπρέι ακινητοποίησαν δύο άτομα και τους πηραν μία τσάντα με προσωπικά τους έγγραφα και μικρό χρηματικό ποσό, στη συμβολή των οδών Λαμπελέτ ...και Ιωαννίνων. Στις 4 το πρωί άγνωστος με την απειλή όπλου μπήκε σε ταξί και αφαίρεσε από τον οδηγό το κινητό και τα λεφτά του, στη συμβολή της πλατείας Βενιζέλου και της οδού Βουρνάζου. Την ίδια ώρα περίπου, ένας ένοπλος μπήκε σε ταξί στο Ν. Ψυχικό - στη συμβολή των οδών Ανδριανείου και Κατεχάκη και απειλώντας τον οδηγό, του πήρε 170 ευρώ.
Με τραύμα στην κοιλιακή χώρα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας ένας 25χρονος, τα ξημερώματα.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός, ο οποίος είναι Ιταλός, έπεσε θύμα επίθεσης με αιχμηρό αντικείμενο λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα, στην περιοχή της Ν. Σμύρνης.
Λίγο πριν τις 06:00 το πρωί, άγνωστος, λήστεψε με την απειλή όπλου το περίπτερο στην οδό Πλαπούτα 69, στο Νέο Ηράκλειο

Επεισόδια μεταξύ Παπανδρελλήνων στην Ομόνοια

"Στις 4 το απόγευμα τηλεφώνησα στο 100 γιατί μαλώνανε κάτι συμμορίες μπροστά στον Αγιο Κωνσταντίνο, στην Ομόνοια. Ξέρετε, εκεί όπου δεκάδες ντίλερ κάθε μέρα πουλάνε ναρκωτικά. Πέρασε ένα περιπολικό, ούτε καν...
σταμάτησε, και έφυγε. ΟΙ καυγάδες φυσικά συνεχίστηκαν. Λίγο πριν, οι αλλοδαποί ήρθαν στα χέρια και άρχισαν να τα σπάνε όλα. Τηλεφωνήσαμε ξανά στο 100 (με τη δεύτερη μάλιστα μας είπαν να μη φωνάζουμε, αν και έσπαγαν τις τζαμαρίες όλης της γύρω περιοχής!!!!) και επιτέλους ήρθαν περιπολικά και ομάδα ΔΙΑΣ. Αν από νωρίς είχαν αυξηθεί οι πεζές περιπολίες, θα είχε σταματήσει εκεί το κακό. Το πρόβλημα είναι ότι διαμορφώνεται άλλη μια πιάτσα παρανομίας και η αστυνομία δεν δίνει δεκάρα."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δολοφονία στο Μενίδι
Με μαχαίρι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους ένας 52χρονος και ένας 32χρονος, σήμερα το πρωί, στο Μενίδι. Οι δύο άνδρες βρίσκονταν στην οδό Ερασμίας 1, στο Mενίδι, όταν λογομάχησαν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Τότε ο 32χρονος τράβηξε μαχαίρι και με αυτό επιτέθηκε στον 52χρονο.Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θεσσαλονίκη: Χτυπήματα τσαντάκηδων! Εύοσμο και Κορδελιό .

4 οι δράστες που χτύπησαν σε Εύοσμο και Κορδελιό. Τραυματίστηκε μία γυναίκα...
Η αρχή έγινε στις 12.30 στον Εύοσμο. Δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πλησίασαν πεζό και με την απειλή όπλου, τον ανάγκασαν να τους δώσει τα χρήματα που είχε πάνω του.Τρεις ώρες αργότερα στην οδό 23ης Ιουλίου στο Κορδελιό, 2 άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο έβαλαν στόχο μια κοπέλα που περπατούσε. Όταν προσπάθησαν να της τραβήξουν την τσάντα εκείνη αντιστάθηκε. Πάλεψε με τους ληστές και κατάφερε να τους κερδίσει!
Οι δράστες έφυγαν χωρίς την τσάντα της, αλλά η γυναίκα πάνω στην πάλη τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό πόδι. Μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες και στις 2 περιπτώσεις κατάφεραν να εξαφανιστούν...

Ένοπλη ληστεία στο νεκροταφείο του Ευόσμου
Έναν ανυποψίαστο πολίτη, ο οποίος βρισκόταν στο νεκροταφείο του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, λήστεψαν δυο άτομα στις 12:35 το μεσημέρι του Σαββάτου .
Οι δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και με την απειλή όπλου απέσπασαν από τον άτυχο πολίτη, 300 ευρώ, και στη συνεχεία τράπηκαν σε φυγή.
Πρόκειται για τη δεύτερη φόρα που σημειώνεται ληστεία στο συγκεκριμένο νεκροταφείο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 26, 2010 3:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


Αθήνα, 22 Απριλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωινές ώρες της 19-4-2010, στα Πετράλωνα, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Νίκαιας, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 18 και 19 ετών, κατηγορούμενοι για «εγκληματική οργάνωση», «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατά συναυτουργία και κατ´ εξακολούθηση», «ληστεία» και παράβαση του Ν. «περί όπλων», και δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 39 και 50 ετών, κατηγορούμενοι για «αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος».

Από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι οι ανωτέρω μαζί με ακόμη τρεις (3) συνεργούς τους που αναζητούνται, κατά το τελευταίο επτάμηνο, διέπρατταν κλοπές-διαρρήξεις φορτηγών αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, οικιών και καταστημάτων στις περιοχές της Νίκαιας, Κορυδαλλού, Περιστερίου, Αιγάλεω, Πετραλώνων και Φαλήρου .
Οι δράστες εντόπιζαν οικίες και αφού εισέρχονταν σε αυτές παραβιάζοντας τα παράθυρα, αφαιρούσαν χρήματα, χρυσαφικά, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.


Εξιχνιάστηκαν:

· Μία (1) ληστεία σε βάρος αλλοδαπού.

· Έξι (6) κλοπές Ι.Χ.Ε.- Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

· Τέσσερις (4) διαρρήξεις καταστημάτων.

Στην κατοχή του 39χρονου και του 50χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές, ρολόγια και τηλεοράσεις, προερχόμενα από κλοπές οικιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=blogcategory&id=198&Itemid=597
Επιστροφή στην κορυφή
άοπλος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 26, 2010 4:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:a9872f5bdd="Anonymous"]ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


Αθήνα, 22 Απριλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωινές ώρες της 19-4-2010, στα Πετράλωνα, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Νίκαιας, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 18 και 19 ετών, κατηγορούμενοι για «εγκληματική οργάνωση», «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατά συναυτουργία και κατ´ εξακολούθηση», «ληστεία» και παράβαση του Ν. «περί όπλων», και δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 39 και 50 ετών, κατηγορούμενοι για «αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος».

Από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι οι ανωτέρω μαζί με ακόμη τρεις (3) συνεργούς τους που αναζητούνται, κατά το τελευταίο επτάμηνο, διέπρατταν κλοπές-διαρρήξεις φορτηγών αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, οικιών και καταστημάτων στις περιοχές της Νίκαιας, Κορυδαλλού, Περιστερίου, Αιγάλεω, Πετραλώνων και Φαλήρου .
Οι δράστες εντόπιζαν οικίες και αφού εισέρχονταν σε αυτές παραβιάζοντας τα παράθυρα, αφαιρούσαν χρήματα, χρυσαφικά, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.


Εξιχνιάστηκαν:

· Μία (1) ληστεία σε βάρος αλλοδαπού.

· Έξι (6) κλοπές Ι.Χ.Ε.- Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

· Τέσσερις (4) διαρρήξεις καταστημάτων.

Στην κατοχή του 39χρονου και του 50χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές, ρολόγια και τηλεοράσεις, προερχόμενα από κλοπές οικιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=blogcategory&id=198&Itemid=597



Κύριε Καστανίδη, κύριε Παπαληγούρα, να αρχίσουμε να υποθέτουμε ήδη ότι αυτοί δεν χωράνε στις φυλακές;

Αν όμως πρόκειται για κάποιον έλληνα "ρατσιστή" τότε οι φυλακές παύουν να είναι γεμάτες;


ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
KOKKAKIS ANESTIS



Συμμετέχουν: 12 Φεβ 09
Δημοσιεύσεις: 22

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 26, 2010 9:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=YurEe6TlQtg
_________________
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας