patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Τα παρασιτικά καρκινώματα τρώνε καλά...

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 05, 2009 12:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα παρασιτικά καρκινώματα τρώνε καλά... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από: http://greece-salonika.blogspot.com/2009/03/4.html


4 εκατομμύρια ευρώ για την "ένταξη των αλλοδαπών" ..

Τέσσερα εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν φέτος για την ένταξη των αλλοδαπών στη χώρα μας, στο πλαίσιο του Γενικού Προγράμματος της Ε.Ε. «Αλληλεγγύη και Διαχείριση των Μεταναστευτικών Ροών».
Με συμμετοχή κατά 75% από κοινοτικούς και 25% από εθνικούς πόρους, τα χρήματα αυτά αφορούν την υλοποίηση προγραμμάτων των ετών 2007 και 2008, τα οποία καθυστερημένα ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο.
Οκτώ δράσεις για το 2007 και 11 δράσεις για το 2008 ενέκρινε η Επιτροπή στη χώρα μας.
Υπεύθυνη αρχή έχει ορισθεί η Δ/νση Κοινωνικής Ενταξης του υπ. Εσωτερικών.
Τα υψηλότερα κονδύλια (864.000 ευρώ) πάντως, απορροφά η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας υποδοχής, μέσω εκστρατείας από τα ΜΜΕ (διαφημιστικά σποτ σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες) και διοργάνωση ημερίδας για εξάλειψη τυχόν φαινομένων ρατσισμού και ξενοφοβίας..



Λόγω της αδιάλειπτης κωλοπιλάλας που έχει επιβληθεί σε όλους μας προκειμένου να επιβιώσουμε, αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί ετήσια ένα πολύ μικρό κλάσμα των συνολικών ποσών που διατίθενται για να εκπαιδεύονται οι βαλκανικοί Παλαιστίνιοι στο μάθημα του αφανισμού τους.

Το "4.000.000 ευρώ", δηλαδή ΕΝΑΜΙΣΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΡΑΧΜΕΣ, είναι το ποσό που διατίθεται για να λιγδώνεται το αντεράκι των χαμηλόβαθμων κοπρητών της "αντιρατσιστικής" αλυσίδας.

Αντίστοιχα "προγράμματα" που πληρώνουν οι ίδιοι οι βαλκανικοί Παλαιστήνιοι για να εξοικειωθούν με το γεγονός του αφανισμού τους είναι και άλλα πολλά και για τα οποία μπορεί πάρα πολύ έυκολα να μάθει ο οποιοσδήποτε μέσω μιας απλής περιήγησης στο ίντερνετ.

Το παραμυθάκι 75 προς 25 που ακούμε κάθε φορά για οτιδήποτε "συγχρηματοδοτούμενο", είτε αφορά γέφυρα ή δρόμο που θα "φτιάξει" ο Μπόμπολας, είτε αφορά φροντιστήριο για γενοκτονία, είναι ιστορία για αγρίους. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.


Και κάτι επιπλέον, λιγότερης σημασίας αλλά πολύ ενδεικτικό της "ίσης μεταχείρισης". "Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών", δηλαδή Υπηρεσίες των Δήμων όπου η κάθε Μπακογιάννη έχει βολέψει αλλεργικούς σε εργασία ψηφοφόρους της, υπάρχουν δύο ειδών:

- Τα ΚΕΠ στα οποία πηγαίνεις και περιμένεις να εξυπηρετηθούν όσοι προηγούνται, δηλαδή μισός έλληνας και δεκαεφτά αλλοδαποί και

- τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών τα οποία εξυπηρετούν αλλοδαπούς αλλά όχι φυσικά εσένα.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 07, 2009 3:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τα παρασιτικά καρκινώματα τρώνε καλά... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:543a40e96d="Γαβριάς"]

- τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών τα οποία εξυπηρετούν αλλοδαπούς αλλά όχι φυσικά εσένα.


Φυσικα ο ρατσισμος του κρατους υπαρχει μονο για τους... ξενους.
Δεν υπαρχει για τον ντοπιο αφου απλουστατα να μιλαει κανεις με ορους 'ξενων' και 'ντοπιων' σημαινει οτι ειση καποιος μιλαει με ορους ...ρατσιστικους.

Οταν το ιδιο το κρατος ομως δουλευει 'αντι-ρατσιστικα' ο νεοταξιτης το θεωρει οτι δεν αρκει στις προσπαθειες του. Δηλαδη μεχρι και ωστου ξεσπιτωθουν ολου απ'την γη και την υπαρξη τους, τις δουλιες τους, την ιστορια τους και τις παραδοσεις τους, δεν θα αρκει ο ...αντι-ρατσισμος.

Γι'αυτο ο καθε δοσιλογος της νεας ταξης υποστηρικτης του Αμερικανικου πολυπολιτισμου χρειαζεται απελαση. Ο ανθελληνισμος του πολυπολιτισμου ειναι ο νεος ρατσισμος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας