patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ερντογάν:«Δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς»

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 05, 2010 1:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Ερντογάν:«Δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς»

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010 ζούγκλα.

Αυτό δήλωσε σήμερα για το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από το Ικόνιο όπου βρίσκεται.

Μιλώντας στην τηλεόραση ο Ερντογάν δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Χαμάς έχει αντάρτες που αγωνίζονται για την υπεράσπιση των εδαφών τους. Κέρδισε μία εκλογή (η Χαμάς κυβερνάει αυτήν τη στιγμή τη Λωρίδα της Γάζας). Έχω πει στους Αμερικανούς υπεύθυνους, ότι δεν θεωρώ την Χαμάς ως τρομοκρατική οργάνωση και το ίδιο πιστεύω και σήμερα. Υπερασπίζονται τα εδάφη τους».

Ο Τζέφρυς ο αμερικανοτσολιάς τι λέει;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 05, 2010 11:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερντογάν:«Δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:e739d74806="Anonymous"]«Δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς»

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010 ζούγκλα.

Αυτό δήλωσε σήμερα για το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από το Ικόνιο όπου βρίσκεται.

Μιλώντας στην τηλεόραση ο Ερντογάν δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Χαμάς έχει αντάρτες που αγωνίζονται για την υπεράσπιση των εδαφών τους. Κέρδισε μία εκλογή (η Χαμάς κυβερνάει αυτήν τη στιγμή τη Λωρίδα της Γάζας). Έχω πει στους Αμερικανούς υπεύθυνους, ότι δεν θεωρώ την Χαμάς ως τρομοκρατική οργάνωση και το ίδιο πιστεύω και σήμερα. Υπερασπίζονται τα εδάφη τους».

Ο Τζέφρυς ο αμερικανοτσολιάς τι λέει;

«Δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς». Αυτό δήλωσε σήμερα για το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από το Ικόνιο όπου βρίσκεται. Μαλιστα!

Εγώ τώρα! Είναι ενας Γερμανός, ενας Ιταλός και ενας Έλληνας...
Very Happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 05, 2010 4:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω κι εγώ ένα ανέκδοτο. Η χούντα Παπαδόπουλου - Ιωαννίδη δεν ασκούσε τρομοκρατία κατά του ελληνικού λαού. Αντίθετα ο Κολοκοτρώνης και ο ηγέτης της Χαμάς Khaled Meshaal τρομοκρατούσαν τους καημένους τους Τούρκους, ο πρώτος, και τους καημένους Ισραηλινούς, ο δεύτερος.
Επιστροφή στην κορυφή
Ανέκδοτος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 05, 2010 5:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζήλεψα... θα πω κι εγώ ένα ανέκδοτο...
(Ετυμολογία: [<αρχ. ἀνέκδοτος < ἀ στερητ. + ἐκδίδω -ομαι] Ερμηνεία: -η, -ο επίθ. (Κ -ος, -ον ) που δεν εκδόθηκε σε βιβλίο ή δε δημοσιεύτηκε στον τύπο, αδημοσίευτος)

Όταν ο Κολοκοτρώνης κατέλαβε την Τριπολιτσά, έγινε μεγάλη σφαγή, φανταζόμαστε τι έχει να γίνει όταν οι Παλαιστίνιοι καταλάβουν την Ιερουσαλήμ...
Τότε θα μιλήσουμε για τρομοκρατία.
Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 05, 2010 9:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χα, χα!
Πολύ καλά τα ανέκδοτά σας, παιδιά μου!
Να μήν νομίζει ο Ερντογάν-εφέντη πως είναι ο μοναδικός πλακατζής της παρέας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης