patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Χαλκέντερος "αντιρατσισμός" δίχως άντερα...

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 5:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Χαλκέντερος "αντιρατσισμός" δίχως άντερα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε αυτοί δεν έχουν άντερα, ρε!!!


Από την ιστοσελίδα του "Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών":


Τι έγινε τη Δευτέρα 19/1 στον Άγιο Παντελεήμονα (περιγραφη και βιντεο)
January 20th, 2009
γράφτηκε από kyriakatiko


Χρυσαυγίτικο από την κορυφή ως τα νύχια αποδείχτηκε το νέο αναιμικό συλλαλητήριο των “κατοίκων” του Άγιου Παντελεήμονα εναντίον των μεταναστών της περιοχής.

50 μέλη της Χρυσής Αυγής με ελληνικές σημαίες, μαζί με 50-70 ακροδεξιούς “κατοίκους…” ήταν όλο κι όλο το μέγα πλήθος, ενώ το μέγα πάθος εκφραζόταν από τα γλαφυρά συνθήματα των λοστοφόρων-σημαιοφόρων-κουκουλοφόρων Χρυσαυγιτών, τις χειρονομίες και τα αντικείμενα που πετάχτηκαν από τους φασίστες: “Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή”, “Έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα”, “Αναρχικοί και Μπολσεβίκοι, αυτή η γη δε σας ανήκει”. Επίσης ακούστηκαν συνθήματα για το Γρίβα και άλλα εμετικά και ευτράπελα.

Από την άλλη μεριά περίπου 150 αντεξουσιαστές, που είχαν καταλάβει τον κεντρικό χώρο της Πλατείας από τις 4, μία ώρα πριν από τη συγκέντρωση των καθαρόαιμων ελλήνων. Στη μέση η αστυνομία που είχε κλείσει την Αχαρνών κάθετα με κλούβες και διμοιρίες των ΜΑΤ. Δεκάδες διμοιρίες και στα γύρω κάθετα στενάκια της Αχαρνών ένθεν και ένθεν.

Πολλές φορές οι Χρυσαυγίτες προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό από τα πεζοδρόμια, καθώς και από το κάτω μέρος της Πλατείας γύρω από την εκκλησία και απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ, με τα οποία είχαν σοβαρά παράπονα. Δημοσιογράφοι που είχαν πάει να καλύψουν τη συγκέντρωση των “κατοίκων” προπηλακίστηκαν και κυνηγήθηκαν από φασίστες.

Περί τις 7 μ.μ., η αστυνομία χωρίς λόγο και αφορμή απώθησε με πολλά χημικά και κυνηγητό τους αντεξουσιαστές προς τη Βίλα Αμαλίας 200 μέτρα από τον Άγιο Παντελεήμονα, ενώ μόλις 3 χημικά ερίφθησαν προς τη μεριά των Χρυσαυγιτών όλη την ώρα που αυτοί προκαλούσαν, έσπρωχναν και πέταγαν φωτοβολίδες προς τους αντεξουσιαστές.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ, ΟΙ “ΚΑΤΟΙΚΟΙ” ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Αποκαλυπτικό το Βίντεο στο TVXS από το Μάριο Διονέλλη, με γλαφυρές ατάκες ακροδεξιών “κατοίκων” για τα “παιδιά” της Χρυσής Αυγής που τους “συμπαραστάθηκαν”:



http://www.tvxs.gr/v3592


Έδώ τελειώνει η καταχώρηση του "Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών".
Όταν πηγαίνουμε στο:
http://www.tvxs.gr/v3592
βλέπουμε το βίντεο από το "tvxs" του Κούλογλου που δείχνει αναρτημένο από τον δημοσιογράφο "Μάριο Διονέλλο". Οι άνθρωποι βγήκανε με τις φάτσες τους να πούνε το τί τραβάνε κάθε μέρα επειδή έτυχε να ζούνε εκεί που δεν ζει ο κύριος Αλαβάνος, νομίζοντας ότι ο κύριος δημοσιογράφος ενδιαφέρθηκε για τον πόνο τους, και μετά, ο κύριος δημοσιογράφος το ανήρτησε στην σελίδα του Κούλογλου με παρεμφερές "tags" το "Προσοχή, μίσος..."(!!!) και με κατάλληλο μοντάζ "αποστόμωσε" την αγανάκτηση των κατοίκων επειδή οι μπάτσοι είχαν διαταχθεί να έχουν προβοκατόρικα στην κλούβα τους μία περικεφαλαία ασφαλώς για να διακωμωδήσουν και να σπιλώσουν τόσο περισπούδαστα ασφαλίτικα την κινητοποίηση των κατοίκων.


Κοιτάχτε για να ξεράσετε:


http://www.tvxs.gr/v3592


Μετά το μονταρισμένο φιλμάκι υπέστη "διανομή". Το παρέλαβε το "Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών".

Εκεί γράφεται το εξής χαρακτηριστικό:


"Αποκαλυπτικό το Βίντεο στο TVXS από το Μάριο Διονέλλη, με γλαφυρές ατάκες ακροδεξιών “κατοίκων” για τα “παιδιά” της Χρυσής Αυγής που τους “συμπαραστάθηκαν”:
http://www.tvxs.gr/v3592
"


Δηλαδή αν καταλάβατε καλά, οι "ακροδεξιοί" κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα είδαν μπροστά τους έναν "κύριο δημοσιογράφο",

1) δεν είχαν στην ζωή τους ξανατρακάρει άλλον ώστε να πουν κι αυτοί μια φορά τον πόνο τους και να βγεί "στον αέρα" το καλά θαμμένο από τα "μήντια" πρόβλημά τους,
2) σαν απλοϊκοί και απονήρευτοι εξέφρασαν τον πόνο τους σε έναν τον οποίον εξέλαβαν ως έντιμο δημοσιογράφο,
3) αυτός προσποιήθηκε ότι τους ακούει και τους "καταλαβαίνει στον πόνο τους" προκειμένου να τους "εκμαιεύσει" όλη την "ακροδεξιά χολή" καθώς άλλα είχε στο νού του,
4) και μετά, αφού ένιωσε ότι τους είχε στο χέρι τούς "έδωσε" στον κύριο Κούλογλου στην ενότητα "σχετικά θέματα: Προσοχή, μισος".

Και φυσικά "ήξερε" να εστιάσει στην "περικεφαλαία" της μπατσικής κλούβας. "Τσάμπα" την είχανε βάλει τα "άλλα" τα "παιδιά";;;
Ενώ να πάει, εφόσον είναι του "αντικειμενικού ρεπορτάζ" ο κύριος, να επισκεφθεί και καμιά τρώγλη όπου στοιβάζονται τρακοσαριές τρακοσαριές τα αντικείμενα του "ανθρωπιστικού πόθου" του ΣΥΡΙΖΑ, δεν "ήξερε"!!!

Μετά το βίντεο το πήρε και η ΜΚΟ "Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών" για να μας πληροφορήσει "απολαυστικά" για τις (επί λέξει) "γλαφυρές ατάκες" των ακροδεξιών "κατοίκων".



Ο κόσμος έχει μια φράση για τους κυρίους δημοσιογράφους. Άδικα έχει σχηματίσει τέτοια γνώμη ο ..."ρατσιστικός" κόσμος;;;
Επιστροφή στην κορυφή
THEMIS
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 6:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΔΙΟΝΕΛΛΗΣ ΒΗΧΟΥ ΔΑΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο μονος δημοσιογραφος που εκανε ρεπορταζ και δεχθηκε να μπει σε ενα κτιριο στην οδο ΠΙΠΙΝΟΥ που μενανε 300 Αφγανοι ηταν ο θ.Μακρογραμβρακης απο την espresso και ο οποιος φυσικα δεν παρεμποδιστηκε απο κανεναν να δειξει την αληθεια. Μονο η ΔΑΜΑ , που δεν ηταν εκει και που φυσικα δεν παρεμποδιστηκε κλαψουριζει σαν την Βροχοπουλου οτι την εμποδισαν να γραψει τις βρωμιες της. Επισης ειναι και η δημοσιογραφος της Ελευθεροτυπιας παλι,η ΝΤΙΝΑ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ που καθ´μ ολη την διαρκεια της συγκεντρωσης ηταν ταμπουρωμενη σε μια πιτσαρια στην πιπινου στο μεσα μεσα τραπεζι , μετα ειναι η κουζινα, και που δεν βγηκε παρα μονο στις 12 το βραδυ οταν ολα ειχαν τελειωσει.

Ο κος Διονέλλης , πληρωμενος μισθοφορος να κανει μονοπλευρα και παραπλανητικα ρεπορταζ παντα με την κυρια ΜΑΡΙΝΑ ΒΗΧΟΥ που εμφανιζεται κατοικος Κυψελης, Πεδιου Αρεωσ, Πλατειας Βικτωριας, Αγ.παντελεημονα και των απανταχου δυστυχων και κατατρεγμενων μεταναστων , ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , παντα των μεταναστων . Υπαρχει και μια αλλη κυρια μαζι με τον ΒΗΧΑ που και αυτη πεταγεται μπροστα παντου αλλα μενει στηνν ΑΓ.ζωνης.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ηταν στη γιορτη που οργανωσαν στον Αγ. Παντελεημονα στις 08.02.2009.
Κανενας μα κανενας κατοικος δεν συναινεσε αλλα ουτε και κατεβηκε με ολους αυτους τους αλητεσ ,απο το σχολειο των μεταναστων, απο τους Απελαστε τον ρατσισμο, απο το 6ο διαμερισμα του Δημου του Συριζα απο το Ινστιτουτα ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΚΕΨΗΣ και ολη τηνν υπολοιπη σαρα μαρα και κακκο συναπαντημα ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ .
Τους ρωταγαμε λοιπον απο που ειστε εσεις??? Απο εδω κατοικοι ειμαστε.
Μαλιστα και πως λενε τον διπλα δρομο???? ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΝΕ!!!!!!! Ποτε εχει λαικη στη γειτονια?????? ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟ ΛΕΜΕ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ.

Οταν ρωτηθηκε η κα Θεοχαρη , διαμερισματικη συμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ στο 6ο ΔΙΑΜΈΡΙΣΜΑ αν επιτρεπεται να κατεβαινουν σε κοινη αντισυγκεντρωση και να το ανακοινωνουν και γραπτα το ΣΥΡΙΖΑ, ΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ, ΟΙ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ να τα σπανε απαντησε: ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥς ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ.

εΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΣτΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ.

ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΚΑΚΟΝΤΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ εστω και ενος Αφγανου η Πακιστανου.

Για τα δικαιωματα του οποιου φουκαρα Ελληνα λαμπουν δια της απουσιας τους.

Μισουν τοσο πολυ τους Ελληνες, πληρωνονται τοσο αδρα η ειναι τοσο κομματοσκυλα που οτι διατεταγμενη υπηρεσια τους δινουν την ακολουθουν?????? Ποιος τους ξερει.

Αυτο που ξερουμε ομων ειναι ο φασισμος τους με τον οποιο προσπαθουν να επιβαλλουν τις αποψεις τους.
ΝΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ

ΟΜΩΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ. Επισης ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ, μονο οι λαθρομεταναστες σας δινουν λογο υπαρξης. ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 6:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρούχα… μαζί που πλύθηκαν, κι έχουνε γίνει ροζ…

Έτσι χαρακτήριζε ο μουσικοσυνθέτης, τραγουδιστής Μηλιώκας, την τότε σύμπραξη του ΚΚΕ με το ΚΚΕ εσωτερικού, τον τότε Συνασπισμό.

Τώρα, έχει ξεπλυθεί και το… ροζ… οπότε THEMIS μην επιμένεις στο κόκκινο…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας