patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

'Αντιρατσιστικό' συλλαλητήριο στον αγ. Παντελή-Τέρμα η πλήξη
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κάτοικος που πλήττει
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 04, 2010 3:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: 'Αντιρατσιστικό' συλλαλητήριο στον αγ. Παντελή-Τέρμα η πλήξη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαράς ευαγγέλια! Τέρμα στην πλήξη!
Οι "αντιρατσιστές" ξανάρχονται!

"Αντιρατσιστικό" συλλαλητήριο 20/7 στον Αγ. Παντελεήμονα
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=176595#176595

Τα πιτσουνάκια του Μαρκογιαννάκη και του Χρυσοχοΐδη ετοιμάζουν αμερικανοαπόβαση.
Μήπως έχουν ξεμείνει και θέλουν κρεατίνη και πρωτεΐνη;


Κάτοικος που τον τελευταίο καιρό πλήττει αφάνταστα.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 04, 2010 4:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ανεκδοτο στην υποθεση ειναι οτι μεχρι να ξανακαταλαβουν τον Αγ Παντελεημονα για τον ΟΗΕ, οι κατοχικες δυναμεις των λαθρομεταναστων θα εχουν να πανε και παραπερα, στον Αγ Κωνσταντινο.

Αρχισε και εκει νταραβερι και που να σταματησει. Καθε μια γειτονια που πληττεται αρχιζει να αγωνιζεται απο μονη της. Οταν ενωθει το λαθρομεταναστευτικο με το οικονομικο εκει να δεις ρουκεττες Very Happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 04, 2010 10:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΓΑΔΑ

Η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» [Πάνος Γκαργκάνας (ο αδελφός του τραπεζίτη) Πέτρος Κωνσταντίνου και ΣΙΑ] έχουν αναγγείλει για τις 20 του Ιούλη «αντιρατσιστικό συλλαλητήριο»(!?) στην Ομόνοια, με τα εξής συνθήματα:

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ


Για περισσότερα εδώ:

http://www.antiracismfascism.org/index.php?option=com_content&view=article&id=114:-26-6-&catid=38:press-releases-announcements&Itemid=150

Διαβάστε τώρα πως παρουσιάζει το θέμα ο συνεργαζόμενος Π.Βήχος:

[quote:0b85335696="Βήχος Παναγιώτης"]Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο 20/7 στον Αγ. Παντελεήμονα

Οργανωμένο φασιστικό πογκρόμ πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα ανήμερα της πανεργατικής απεργίας της 29ης Ιούνη!!! Ομάδα φασιστών και Παταρίσιων (πρώην "αριστερών" αποβλήτων) ξεκινώντας από την εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα προς την Πλατεία Αττικής έσπασε δυο μαγαζιά, ενώ χτυπούσε όποιον σκουρόχρωμο (σαν το Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής) μετανάστη όμως, έβρισκε μπροστά της.

Για άλλη μια φορά έγινε στόχος ο θρησκευτικός χώρος των μουσουλμάνων στην οδό Αριστομένους και Αγορακρίτου. Σύμφωνα με καταγγελίες της Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό: «Πρόκειται για σοβαρή κλιμάκωση της φασιστικής βίας η οποία οργανώνεται με τη στήριξη της ΕΛΑΣ και τη συνδρομή του τοπικού ΑΤ του Αγ. Παντελεήμονα. Μάλιστα οι προσαγωγές μεταναστών που έγιναν την Τρίτη – σ. δική μου: όταν ο κόσμος διαδήλωνε στο κέντρο της Αθήνας – ήταν αθρόες».



Περισσότερα εδώ: http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=176595#176595

Τι καταλαβαίνετε απ’ τα προηγούμενα;

Ότι το πρωί της Γενικής Απεργίας, Τρίτη 29 Ιούνη, «όταν ο κόσμος διαδήλωνε στο κέντρο της Αθήνας», στο Άγιο Παντελεήμονα γινόντουσαν επεισόδια και «αθρόες» προσαγωγές λαθρομεταναστών! Επίσης ότι οι «Παταρίσιοι», δηλαδή οι σύντροφοι της ΚΔΕ-Πατριωτική Αριστερά, δεν ήταν (όπως όλος ο κόσμος ξέρει) στο Πεδίο του Άρεως, στην πορεία προς το Σύνταγμα και έξω απ’ τη Βουλή, αλλά στον Αγ. Παντελεήμονα όπου μαζί με τους «φασίστες» κάτοικους, έπαιρναν μέρος σε επιθέσεις κατά «δυστυχούντων λαθρομεταναστών», για τους οποίους η ψυχούλα του Βήχου είναι πλημμυρισμένη με ανιδιοτελή αισθήματα αγάπης! Ναι, πιστέψτε το!

Δεν φτάνει που είναι απατεώνας ο Βήχος, είναι και τεμπέλης και δεν διαβάζει εφημερίδες. Αν διάβαζε, θα είχε δει ότι τα επεισόδια στον Αγ. Παντελεήμονα απασχόλησαν τον Τύπο, όπου αναφέρεται ότι έγιναν Βράδυ. Π.χ. η συνεργάτης της Χαφιεδοτυπίας Γεωργία Δάμα, έγραψε ότι τα επεισόδια (πογκρόμ τα χαρακτηρίζει) ξεκίνησαν «μετά της 8 το βράδυ»! Η ειδικότητα του Βήχου όμως, είναι να κάνει τη ...νύχτα-μέρα!


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 1η Ιούλη:

«Νέες επιθέσεις ακροδεξιών στον Αγιο Παντελεήμονα

Εκρυθμη κατάσταση επικράτησε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στον Αγ. Παντελεήμονα.

Ομάδα περίπου 60 ατόμων, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα εναντίον των μεταναστών, επιτέθηκαν σε ανυποψίαστους αλλοδαπούς που βρέθηκαν μπροστά τους, έσπασαν δύο καφενεία ιδιοκτησίας Αφγανών, καθώς και εισόδους κατοικιών στις οποίες ζουν μετανάστες, αλλά και το τζαμί της οδού Αριστομένους.

Μετά τις 8 το βράδυ ξεκίνησε από τον Αγιο Παντελεήμονα Αχαρνών η πορεία της συγκεκριμένης ομάδας, για να καταλήξει στην πλατεία Αττικής. Ταυτόχρονα, παρά την παρουσία της Αστυνομίας, άρχισε και το πογκρόμ με στόχο την εκδίωξη σκουρόχρωμων φυλών.

Γ. ΔΑΜΑ»

Περισσότερα: http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=01/07/2010&id=178585

Το συνεχές ξεβράκωμα που του γίνεται απ’ το patari.org έχει καταντήσει εφιάλτης, για τον συνεργαζόμενο της ΓΑΔΑ. Φύση και θέση ανίκανος να το αντιμετωπίσει πολιτικά, καταφεύγει σε απάτες και προβοκάτσιες, επιχειρώντας να στοχοποιήσει τους «Παταρίσιους», εμπλέκοντας τους στα συγκεκριμένα επεισόδια στον Αγ. Παντελεήμονα. Στην ιστορική αναμέτρηση που έχει αρχίσει στους δρόμους και η οποία πρόκειται να κρίνει τη μοίρα της χώρας και του ελληνικού έθνους καθαυτού, κάποιοι φοβούνται (διαπιστωμένα) τις πολιτικές επεμβάσεις της μικρής μας ομάδας, και φαντάζονται ότι με προβοκάτσιες και απειλές μπορούν να μας κάμψουν!

Απαντάμε: Ήλθεν η ώραν σας, σκουλήκια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
επισκέπτης Νο3
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 04, 2010 11:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγριες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στην Πάτρα. Συνεχίζονται μέχρι τώρα και έχουν επεκταθεί μέχρι το λιμάνι.

Οι συμποκές άρχησαν όταν Αφρικανοί λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε καταυλισμό Βαλκάνιων Ρωμά με σκοπό να τους εκδιώξουν και να πάρουν την θέση τους.

Η λαθρομετανάστες όχι μόνο δεν ενσωματώνονται στην Ελληνική κοινωνία αλλά και αλληλοσφάζονται αναμεταξύ τους.

Εδώ και τώρα έξω όλοι οι λαθρομετανάστες έξω από την χώρα.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=152910&cid=4

Τί έχει να πει ο Βηχο-απατεώνας πως ακροδεξιοί και φασίστες επιτέθηκαν και σφάζουν τους μετανάστες;

Τα επεισόδια την τρίτη το βράδυ στον Αγιο Παντελεήμονα μήπως δεν ήταν συμπλοκές μεταξύ των λαθρομεταναστών που ψευδώς τα αποδίδουν στους ακροδεξιούς και τους παταρίσιους;

Αίσχος στα επιδοτούμενα αντιρατσιστικά καθήκια.
Επιστροφή στην κορυφή
λατάκι βρεγμένο.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 05, 2010 1:33 am    Θέμα δημοσίευσης: ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ,και φασίζων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στη Βουλή, καταφέρθηκε κατά των κινητοποιήσεων των ναυτεργατών στα λιμάνια.

Χαρακτήρισε τις απεργίες εγκληματικές και τους απεργούς κακοποιούς και σαν τέτοιοι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, και για το πώς το ενοεί έφερε το παράδειγμα το τι έγινε επί Μπρέζνιεφ όπου μια απεργία πήγε να γίνει στην Ουκρανία και πήγαν τα στρατεύματα του Ερυθρού Στρατού και τους εκτέλεσαν.

Ο υφυπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Σ. Βούγιας, απάντησε στον Άδωνη ότι αυτές είναι ακραίες λύσεις προκρίνει πολιτικές λύσεις αντί της καταστολής.

Πάντως, ο υφυπουργός, Σπ. Βούγιας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να λάβει το κράτος μέτρα πρόληψης κατά νέων καταλήψεων των λιμανιών και εκτίμησε ότι η βίαιη αντιμετώπιση των απεργών που προτείνει το ΛΑΟΣ αυτή την εποχή θα προκαλούσε μεγαλύτερη ζημιά, από το κέρδος.

Ο Βούγιας συμφωνεί επί τις ουσίας με τις προτάσεις του ΛΑΟΣ αλλά δεν θεωρεί πως είναι η καλύτερη στιγμή.

Ο Αδωνις πέρα από τα καρβέλια των τάνκς κατά των εργατών που ονειρεύται έσκιζε τα ιμάτια του πρίν κάτσει στα έδρανα του μπουρδέλου της Βούλής κατά των ξένων εργατών.

Με την άρση του καμποτάζ όπου όλοι οι Ελληνες θα πεταχτούν στον δρόμο και θα αντικατασταθούν από τους ξένους και για αυτό τον λόγο απεργούν αποδεικνύει το πόσο δημαγωγός και απατεώνας είναι και με το ζήτημα των λαθρομεταναστών.

¡Όταν ο Αδωνις και το ΛΑΟΣ βάλουν κατά των απεργών των Ελλήνων ναυτεργατών στην ουσία είναι υπέρ των λαθρομεταναστών. Δέν μένει παρά να τους πείς αν είσαι συνεπής και ρατσιστές.

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΗΧΟΑΝΑΤΡΟΠΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
φιλικούλης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 05, 2010 1:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο ΒΗΧΟΥΛΗΣ

Τον λένε Βηχούλη μα είναι χούλης
φούλ ψευτάκος κα κάργα απατεωνάκος.
Αντισερβάκος και
επιδοτούμενος νατοικούλης
Ο ΒΗΧΟΥΛΗΣ

Διωκόμενος αριστερούλης και
από το κράτος πάντα
αθωούλης
Θρασύτατος νεοταξικούλης και στην
πράξη χεστούλης.
Ο ΒΗΧΟΥΛΗΣ

Πονόψυχος αντιρατσιστούλης αλλά στο
σπίτι του κανείς αλλοδαπούλης
το αίμα τους πίνει ο
υποτακτικούλης.
Ο ΒΗΧΟΥΛΗΣ

Θέλει τον Αγιο Παντελή
μα ούτε με κιάλι δεν μπορεί να
δεί.

Ο Βηχούλης ο χούλης ο φλούβης ο χεστούλης ο νεοταξικούλης.
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 05, 2010 1:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:523eb0820d="εις τα υπόψην"]Aυτά τα γλοιώδη φασιστόμουτρα στο πατάρι ειρωνεύονται. Δε τους χρειάζεται ένα γερό μπερντάχι. Οι τσέρλες του Μιχαλολιάκου;

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=176615#176615

Όχι αγαπητέ πρακτοράκο, εμείς δεν ειρωνευόμαστε, κι όταν καμιά φορά το κάνουμε, το κάνουμε για να «ξεβρακώσουμε» τους αλήτες και τους πάντοτε ψεύτες πρακτοράκους...

Όσο για τον Μιχαλολιάκο ...τι να πω ...εσύ σαν τακτικός αναγνώστης μας, ξέρεις πια είναι η θέση μας... αλλά είπαμε, η αναλήθεια και η δολοπλοκία, είναι αρετές για τους πρακτοράκους...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 05, 2010 4:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αρχή έγινε από σένα Βήχο. Είναι τυχαίο;
Δεν νομίζω!...

Να η συνέχεια: Γιατί αυτή η φωτό απ’ την απεργιακή διαδήλωση της 29 Ιούνη, έχει σήμερα, τρείς μέρες πριν απ’ την γενική απεργιακή συγκέντρωση έξω απ’ τη Βουλή, την τιμητική της στα Μέσα;

Αυτή απ’ τα σημερινά «ΝΕΑ» του συγκροτήματος Λαμπράκη, σελ. 7.

Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 05, 2010 5:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και περσυ το ιδιο εγραφε το Χαφιεδομυντια για τον Αγ Παντελεημονα.
Τωρα ξεφυτρωσαν και αλλες δυο περιοχες στην Αθηνα οπου οι κατοικοι κινητοποιηουνται. Ο λαος της Πατρας το ιδιο.

Εξω η Ελλαδα απο τους Ελληνες θα ειναι το νεο συνθημα των νεοταξιτων αντι η Ελλαδα στους Ελληνες.

Εχουν επιταγες του ΔΝΤ να εξαργυρωσουν.


Παράθεση:
1004624
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
από αντιφα κάτοικος 12:38μμ, Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009
(Τροποποιήθηκε 3:13μμ, Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009)
θεματικές: Ανένταχτο

Ένας φασιστικός - ρατσιστικός οχετός (ανοιχτή επιστολή στο Μαρκογιαννάκη) φασιστοκατοίκων και κάποια ενδιαφέροντα τηλέφωνα - email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.......

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ:

http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=1049

ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΦΙΣΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ "ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ"

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
στο ρόπαλο λοστάρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 05, 2010 6:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟ;;;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Κουτσομπόλης διαδικτύου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 05, 2010 10:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί έκανε ? Τί έκανε ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 06, 2010 9:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι έκανε?

Ηταν αγωνιστής. Μπαινόβγαινε στις φυλακές της χούντας, ρε. Αυτό έκανε!

Στα χρόνια της Ελλάδας - Ελλήνων – Χριστιανών, ο Χούλης ήταν το εξαπτέρυγο του παπα-Πυρουνάκη και έκανε κατήχηση στους πολιτικούς κρατούμενους, για να τους επαναφέρει στον δρόμο του Θεού.

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=152853
Επιστροφή στην κορυφή
που το πάνε;
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 06, 2010 9:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασυνήθιστα σκληρή επίθεση κατά του ΚΚΕ εξαπέλυσε ο Θ. Πάγκαλος συνδέοντας το ΚΚΕ με την τρομοκρατία και υποστηρίζοντας ότι «η κ. Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν έναν νεκρό,

επίσης ο κ Πάγκαλος επιχείρησε να συνδέσει το ΚΚΕ το ΣΥΝ με τους νεκρούς της Μαρφίν αλλά και την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση και τη δολοφονία του Υπασπιστή του κου Χρυσοχοίδη


«Οι νεκροί της «Μαρφίν» που κάηκαν από δολοφόνους ακροαριστερούς που είχαν εγκολπωθεί τα κηρύγματα της κ. Παπαρήγα, του κ. Τσίπρα και άλλων τέτοιων, το ίδιο ταυτόχρονα και ο αστυνομικός που πρόσφατα δολοφονήθηκε» είπε ο κ Πάγκαλος και πρόσθεσε ότι «δεν θα ήταν σκόπιμο να προσφέρουμε στην κ. Παπαρήγα νεκρούς και τραυματίες σε μια βίαιη σύγκρουση που θα ξέφευγε από τον έλεγχο, για να μπορέσει να στήσει την αδιέξοδη πολιτική της».

Απάντηση ΚΚΕ

Στην απάντηση του ΚΚΕ χαρακτηρίζει τον κ Πάγκαλο επικίνδυνο νέο Γκέμπελς. με την ΚΥΠατζήδικη φρασεολογία του αποκαλύπτει για άλλη μια φορά ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμη για κάθε είδους προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος.

Στο ΚΚΕ υποστηρίζουν ότι η επίθεση του κου Πάγκαλου συνιστά απειλή και το αντιμετωπίζουν ως προαναγγελία προβοκάτσιας.

http://www.atticafreepress.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
εκεί το πάνε
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 06, 2010 9:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η προβοκατορολογία ένα πράγμα σημαίνει:

Οι εργατοπατέρες πανστρατιά σε ρόλο χωροφύλακα, κόντρα στον λαό την Πέμπτη!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 3:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το κίνημα θα "καθαρίσει" ο ΜΑνέστρος.


Παράθεση:
Ο Ιούδας κρεμάστηκε. Είχε φιλότιμο! Τους Ιούδες του εργατικού κινήματος, αυτούς που χτυπάνε τους απελπισμένους και τους απόκληρους αυτού του κόσμου, θα τους κρεμάσουμε εμείς. Οταν έρθει η ώρα. Ετσι απλά
_________________
Παν. Βήχος. Υπεύθυνος του ΠΚ και του Φόρουμ, σύμφωνα με το Νόμο.

Πιο κάτω ένα εξαπτέρυγο του Μανέστρου επί τω έργω :

[quote:8366ae696b="Μπάμπης"]Ευγε σου νεανια μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ειμαι περηφανος για σενα
ετσι πρεπει να ειναι καποιος που λεει οτι ειναι κομμουνιστης
1000 μπραβο


http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=152853
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας