patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Τα Μυστήρια της υπόθεσης Κούνεβα

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 26, 2009 11:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα Μυστήρια της υπόθεσης Κούνεβα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που η κοινή γνώμη συγκλονίστηκε απ’ το τραγικό περιστατικό με την αλλοδαπή καθαρίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα και ακόμα η υπόθεση παραμένει τυλιγμένη σε πέπλο μυστηρίου.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά και αναπάντητα. Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι και απ’ ότι δικαιούμαστε να εικάσουμε, δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοι ήταν, πόσοι ήταν. Άλλοι μιλούν για δύο, άλλοι για τρεις άλλοι για τέσσερεις. Τι συγκεκριμένα έκαναν; Διαβάσαμε ακόμα και ότι έβαλαν το κεφάλι τού θύματος σε ένα κουβά οξύ! Γιατί το έκαναν; Εκτελούσαν συμβόλαιο ή είχαν δικούς τους λόγους; Ο ύποπτος, ο 48χρονος Αλβανός, μετά την απολογία του στο 13ο τακτικό ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Μάλλον συνελήφθη για τα μάτια του κόσμου και στο τέλος με την βοήθεια των ΜΜΕ θα τον ξεχάσουμε, όπως, χάρη στη σιωπή τους, ξεχάσαμε και τον περίφημο Γεωργιανό, «δολοφόνο» τού Σεργιανόπουλου!

Κατά τους «προοδευτικούς» μας λαθρολάγνους, συναινούντων και των συνδικαλιστριών του Παναττικού Σωματείου Καθαριστριών και Οικιακών Εργαζομένων, πίσω απ’ τους άγνωστους αυτουργούς κρύβεται, η εργοδοσία. Η σκέψη ευσταθεί; Αν ναι τι κάθονται; Η εργοδοσία έχει ονοματεπώνυμο. ΟΙΚΟΜΕΤ την λένε, εταιρία του Οικονομάκη, εργοδότη της Κ. Κούνεβα. Γιατί περιορίζονται σε κούφια λόγια και δεν τον μυνήουν;

Προφανώς καταλαβαίνουν ότι οι εικοτολογίες τους στερούνται λογικού ερείσματος. Αλλιώς θα το είχαν παρουσιάσει στο διαδίκτυο ή στα πατσαβούρια που κυκλοφορούν. Θα είχαν παρουσιάσει γεγονότα απ’ τον φοβερό και τρομερό ταξικό πόλεμο που είχε ξεκινήσει η Κούνεβα, με αποτέλεσμα να την στοχοποιήσει η ΟΙΚΟΜΕΤ, αυτήν ειδικά, ανάμεσα σε τόσες άλλες συνδικαλίστριες. Και θα είχαν κάνει κατανοητά τα αδιανόητα: Δηλαδή τη λογική με την οποία η «εργοδοσία» επέλέξε ένα τέτοιο μέσο, το βιτριόλι, για να εξουδετερώσει μια μαχητική, έστω, συνδικαλίστρια ενός τόσο ευάλωτου χώρου.

Απ’ όσο ξέρουμε, το βιτριόλι το χρησιμοποιούν συνήθως σε προδομένους έρωτες. Μα και σ’ αυτή την περίπτωση κανείς πληγωμένος, δεν θα διανοούνταν να ποτίσει με βιτριόλι το άμοιρο θύμα του.

Τι πραγματικά έχει συμβεί; Το στόρυ τους δεν πείθει. Γιατί η Κούνεβα δεν δέχτηκε στον αμαρτωλό 9ο Όροφο του Ευαγγελισμού την αντιπρόεδρο του Σωματείου, Βασιλική Τσούνη;

Τσούνη: «της ζήτησα να τη δω και μου είπε ότι δεν είναι ακόμα ψυχολογικά έτοιμη για να τη δούμε και όταν την άκουσα…. τρελάθηκα, δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση της, αυτό που ξέρουμε είναι ότι δε θα είναι ποτέ ξανά η Κωνσταντίνα που ήτανε… θα έχει μεγάλα προβλήματα. Μιλάμε με τον Σάββα τον Μιχαήλ τον ακτινολόγο και την Κατερίνα Μάντζα (Μάτσα θα ήθελε να πει) την ψυχολόγο, που την παρακολουθούν και βρίσκονται κάθε μέρα στο πλευρό της. Ο Μιχαήλ, μου είπε ότι μπορεί να χρειαστούν μέχρι και δύο χρόνια για να πούμε ότι η Κωνσταντίνα έχει διαφύγει κάθε κίνδυνο για τη ζωή της.» (!)
http://voria-tis-athinas.blogspot.com/2009/03/blog-post_04.html

Αλλά ούτε και ο πατριώτης της και φίλος της, Θωδορής Ποπώφ, την έχει επισκεφτεί στο νοσοκομείο. Μένει με την μητέρα της και το παιδί της, αλλά δεν πάει να την δει. Κι’ ο λόγος; «φοβάμαι -λέει- γι’ αυτό που θα αντικρύσω.»
http://www.youtube.com/watch?v=b2EG9n3H3N0&feature=related

Ο dirty Παπαχελάς σε βιντεοσκοπημένη «έρευνα» του, παρουσιάζει την Κούνεβα να μοιράζει -στα ελληνικά- πρωτοχρονιάτικες ευχές: «καλή χρονιά να έχετε, να χαίρεστε την οικογένεια σας» κλπ. Τι σύμπτωση! Που να το φανταστεί ο κάμεραμαν που το τράβηξε ότι σε λίγο θα χρησίμευε στο μοντάρισμα του Βίντεο «Η άγνωστη Κωνσταντίνα Κούνεβα»! Ή μήπως διέθετε κι αυτός το κληρονομικό χάρισμα να οραματίζεται το μέλλον;
http://www.youtube.com/watch?v=c0ltr7r9hEc&NR=1

Πολλά τα παράξενα, πολλές και οι συμπτώσεις. Συνέντευξη – ντοκουμέντο της Κωνσταντίνας Κούνεβα, βρίσκουμε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, την οποία είχε παραχωρήσει στον Βέλγο φωτορεπόρτερ, Ζακί Ντερλόμ, στις 26 Νοεμβρίου, έναν μόλις μήνα πριν το τραγικό συμβάν! Πριν δεχτεί τη φριχτή επίθεση με βιτριόλι έξω από το σπίτι της!

Ο Ντερλόμ, στο πλαίσιο τής καθ’ όλα τυχαίας έρευνας που έκανε στην Ελλάδα για το δουλεμπόριο εργατών, σαν από επιφοίτηση του αγίου πνεύματος, ανάμεσα στα εκατομμύρια των αλλοδαπών που ζουν στην Ελλάδα, έλαχε να διαλέξει για την συνέντευξη το καταλληλότερο πρόσωπο και στο σωστό τάιμινγκ, την Κωνσταντίνα Κούνεβα!

Στο ηχητικό που διαθέτει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ακούγεται ξεκάθαρα η Κούνεβα να λέει «με έχουν απειλήσει ότι θα με σκοτώσουν». Προφήτης ήταν; Η άτυχη συνδικαλίστρια αποκαλύπτει ότι έχουν γίνει προσπάθειες απέλασης της, ενώ οι συναδέλφισσες της αποφεύγουν τις επαφές μαζί της, υπό τον φόβο ότι θα απολυθούν.

http://www.tvxs.gr/v3468
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Δ. Τούμπανης
Site Admin


Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 136

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 27, 2009 1:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αποσπάσματα συνέντευξης της αντιπροέδρου της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών Βασιλικής Τσούνη στο περιοδικό ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.

Τσούνη: Τελικά, ….. ακούσαμε ένα πρωί στο ραδιόφωνο ότι έχει γίνει κατάληψη στη ΓΣΕΕ ………… ……συναντηθήκαμε το βράδυ να πάμε στη συνέλευση εγώ, η πρόεδρός του σωματείου και η Κωνσταντίνα, που είχε ρεπό εκείνη τη μέρα. Πηγαίνοντας στη συνέλευση συναντήσαμε εκείνη την κυρία της ΓΣΕΕ που μας “αποκεφάλισε” στο υπουργείο. ………..είπε ότι οι καταληψίες της ΓΣΕΕ δεν είναι εργάτες, …………..ότι είναι κυρίως φοιτητές και καθηγητές. Είπαμε …..αφού είναι μορφωμένα παιδιά, μπορεί να μπορούν να μας βοηθήσουν να λύσουμε το πρόβλημα με το εξάωρο.
Τελικά, όταν μπήκαμε μέσα στη συνέλευση καταλάβαμε ότι επρόκειτο κυρίως για …………απλούς ανθρώπους που δεν έχουν βρει ανταπόκριση από τη ΓΣΕΕ. ….... την άλλη μέρα μας χαρακτήρισαν αναρχικές… και δεν είχαμε καμία ανταπόκριση από τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ.

Βαβυλωνία: Ενώ πριν είχε ανταπόκριση …;

Τ: Ποτέ. Και φτάνοντας στο συμβάν της Κωνσταντίνας. Ακόμα περιμένουμε το πόρισμα του υπουργείου …………ήταν να πάμε ένα υπόμνημα στη ΓΣΕΕ. Ο δικηγόρος μας, μας ενημέρωσε ότι η ΓΣΕΕ δεν θα το υπέγραφε.
…………….θα το πάμε μόνοι μας στο υπουργείο. Ας μην έρθει η ΓΣΕΕ. Πρέπει δηλαδή ντε και καλά μια ζωή να προσκυνάμε τη ΓΣΕΕ? δεν κατάλαβα.
Στην πρόεδρο του σωματείου, της έλεγαν ότι είναι υπεύθυνη για αυτό που έπαθε η Κωνσταντίνα., ότι δηλαδή εμείς φταίμε που τραυματίστηκε η Κωνσταντίνα…………

Β: Αυτά ποιος σας τα είπε ;

Τ: Από το εργατικό κέντρο. Μας είπαν ότι είμαστε υπεύθυνες γι’ αυτά που συμβαίνουν και ότι τους έχουμε στοχοποιήσει……………….

Β: Άρα ουσιαστικά σας καλούσαν να απολογηθείτε για την ίδια τη συνδικαλιστική σας δράση;

Τ:Ακριβώς. ………….Εμείς θέλουμε να βρεθεί ο ένοχος της επίθεσης στην Κωνσταντίνα, γιατί όλοι πήγαιναν αρχικά να το ρίξουν στο “προσωπικό”. Και αν δεν ήμασταν εγώ, η Βλασία και κάποια παιδιά που μας βοηθήσαν πάρα πολύ από τα πρωτοβάθμια σωματεία και το κίνημα αλληλεγγύης να σηκώσουμε το θέμα, θα είχε σκεπαστεί, θα είχε περάσει ότι ήταν προσωπικό το θέμα και όχι συνδικαλιστικό. ………….

Β: Σχετικά τώρα με τους 100 εργαζόμενους με τα πανό που σας έβριζαν και σας έφτυναν έξω από το υπουργείο. Δείχνει κάτι αυτό. Πως η εργοδοσία σ’ αυτές τις εταιρίες μπορεί και εκβιάζει στεγνά τους εργαζόμενους.

Τ: Μετά από την δολοφονική επίθεση κατά της Κωνσταντίνας απολύθηκαν κάποιοι εργαζόμενοι από το Μπαγκλαντές και ήρθαν στο σωματείο κλαίγοντας. ‘Όταν είπαμε σε κάποιον από αυτούς ότι η Κωνσταντίνα είναι στο νοσοκομείο, σ’ αυτή την κατάσταση, έβαλε τα κλάματα. Μας εξήγησε ότι έλλειπε με άδεια και τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι πρέπει να έρθει να γιουχάρει το σωματείο γιατί θα πάει να κλείσει την εταιρεία και ότι δεν θα έχει δουλειά την άλλη μέρα.

http://inlovewithlife.wordpress.com/2009/02/28/interview_kouneva /

* * * * * * *

Να λοιπόν με τι τρόπο το προσωπικό έγινε συνδικαλιστικό! Ας είναι καλά «κάποια παιδιά» απ’ «το κίνημα αλληλεγγύης»! Οι λαθρολάγνοι που «σήκωσαν το θέμα».

Έτσι εξηγείται και η «εθνικιστική» δήλωση που έκανε η Κούνεβα, στα καλά του καθουμένου, και στην οποία τα ΜΜΕ φρόντισαν αμέσως να δώσουν την πρέπουσα δημοσιότητα!

«Τα Έθνη απ’ όλο τον κόσμο να ξαναγυρίσουν προς την παράδοση τους για να ξαναβρούν την ευτυχία.» έγραφε το ιδιόχειρο σημείωμα της.
http://www.inout.gr/showthread.php?t=36087

Ήταν μόνο για ξεκάρφωμα. Για να διασκεδαστούν οι υποψίες περί των γνωστών άγνωστων κύκλων που κινούν τα νήματα, πίσω απ’ την Κούνεβα. Προς στιγμή οι πιο χαζοί «αντιεθνικιστές» ψάρωσαν με την αχάριστη «εθνικίστρια» που τους είχε προδώσει! Οι μυημένοι όμως τούς σφύριξαν αμέσως το μήνυμα και η «παρεκτροπή» της Κούνεβα ξεχάστηκε στη μούχλα του …Αρχείου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Nazim
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 04, 2009 12:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυρ Τούμπανη μ',

η κατρακύλα σου δεν έχει τελειωμό, Ζερά Ντε Βιλιέ της κακιάς ώρας, αστυνομικέ μου εγκέφαλε...
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1808

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 04, 2009 1:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Nazism, είναι Ζεράρ, μα όλα τα γράφεις λάθος; Ακόμα και τα ονόματα;...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας