patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Υπέρ της απέλασης μεταναστών ο Πάγκαλος

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
-Γαβριάς-
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 05, 2009 9:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Υπέρ της απέλασης μεταναστών ο Πάγκαλος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιλαμβάνονται ότι τα ανοιχτά σύνορα θα γυρίσουν μπούμερανγκ και το γυρνάνε τώρα σιγά-σιγά για ελεγχόμενη μετανάστευση. Στην ουσία, για ελαφρά μείωση του ρυθμού εξαμερικανοποιήσης κάνουν λόγο. Διότι ο ασθενής δεν προλαβαίνει να αφομοιώσει τις δόσεις...

Από τον ΔΟΛ:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1001764&lngDtrID=244

"Υπέρ της απέλασης μεταναστών ο Θ.Πάγκαλος.
Μαίνεται ο πόλεμος του με την Αριστερά"


Θέση υπέρ της επαναπροώθησης ορισμένων παράνομων μεταναστών, «όχι μαζική, αλλά συμβολική, ώστε να ανακοπεί το ρεύμα» λαμβάνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Παράλληλα, επιμένει στην πολεμική του κατά του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ και, στον ίδιο οξύ τόνο, δηλώνει ότι «το πανεπιστημιακό άσυλο έχει καταργηθεί από τους τρομοκράτες και τους αλήτες της άκρας αριστεράς».

«Υπάρχουν οι μετανάστες που έχουν περάσει νόμιμα τα σύνορά μας. Όλων αυτών επείγει η νομιμοποίηση της θέσης τους με απώτερο σκοπό την απόδοση, σ' όσους το επιθυμούν, της δυνατότητας ν' αποκτήσουν ιθαγένεια» λέει ο κ. Πάγκαλος στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Για τους παράνομους μετανάστες, από την άλλη, «έχεις δύο δρόμους: ή κάνεις την Ελλάδα παράδεισο υποδοχής των λαθρομεταναστών, με κίνδυνο να βρεθείς με 5-10 εκατομμύρια, ή κάνεις κάτι για να σταματήσει. Δεν υπάρχει άλλη μέθοδος από την επαναπροώθησή τους στη χώρα εκκίνησής τους [...] Δεν πρέπει να γίνει μαζική επαναπροώθηση, αλλά συμβολική, ώστε να ανακοπεί το ρεύμα», όπως αναφέρει.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1001764&lngDtrID=244
Επιστροφή στην κορυφή
-Γαβριάς-
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 07, 2009 1:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο Χαφιεδομήντια βρήκα και ετούτη την συνέντευξη. Είναι μάλλον η αρχική, "περίληψη" της οποίας είναι το παραπάνω δημοσίευμα. Ο Πάγκαλος μιλάει στον Τ. Παππά, έναν δημοσιογράφο με άκρως προωθημένες νεοταξικές θέσεις.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1015355

"Δεν υπάρχει άλλη μέθοδος από την επαναπροώθησή τους στη χώρα εκκίνησής τους. Η συντήρηση του φαινομένου νοθεύει όλες τις πλευρές της κοινωνίας. Ευθυγραμμίζονται οι μισθοί με αυτούς που παίρνουν οι λαθρομετανάστες, γυρνάνε από δω κι από κει, πολιτιστικά αποτελούν ένα βάρος και αρχίζει να περνάει το εμπόριο ναρκωτικών. Δεν πρέπει να γίνει μαζική επαναπροώθηση, αλλά συμβολική, ώστε να ανακοπεί το ρεύμα. "

Φυσικά λέει και το εξής εμετικό:
"Υπάρχουν οι μετανάστες που έχουν περάσει νόμιμα τα σύνορά μας. Ολων αυτών επείγει η νομιμοποίηση της θέσης τους με απώτερο σκοπό την απόδοση, σ' όσους το επιθυμούν, της δυνατότητας ν' αποκτήσουν ιθαγένεια. Πάνω από 300.000 μετανάστες θα μεταβληθούν σε έλληνες πολίτες και θα έχουμε πολλά πλεονεκτήματα."

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1015355


Δείτε επίσης και τον "διάλογο" του Χαφιεδομήντια με τα "επαναστατημένα" πλουσιόπαιδα να πουλάνε "αλληλεγγύη" εκ του ασφαλούς (Ψυχικού).
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 07, 2009 2:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και φυσικά ο Πάγκαλος ερμηνεύει τον σηεμρινό φασισμό όπως θέλει. Τον βλέπει "κόκκινο"! Μα κόκκινο τον βλέπουνε και οι Χρυσαυγίτες και ένα κάρο άλλοι ύποπτοι συνωμοσιολόγοι που λένε ότι ο Σατανάς κυβερνά με την μασονία του και διαδίδει τον άθεον κομμουνισμόν που διαφθείρει τις κατά τα άλλα χριστοήθεις κυβερνήσεις μας.
Και επειδή βλέπουν έναν Κουναλάκη-Ανδρουλάκη-Στρατούλη τηλεμαϊντανό να εξωραϊζει "προοδευτικά" από τα "αριστερά" όλη μέρα τα νεοφιλελεύθερα, καραμαύρα δόγματα, πιστεύουν ότι βρήκαν την έσχατη απόδειξη ότι μας κυβερνάει ο άθεος, "αντίχριστος κομμουνισμός που επέβαλαν οι μασόνοι, οι ανθέλληνες κλπ."

Με τον υποτιθέμενο κόκκινο φασισμό λοιπόν, ο Πάγκαλος δεν απέχει και πολύ από την υπεραντιδραστική αυτή αντίληψη. Φυσικά ο Πάγκαλος ξέρει τί λέει, και γιατί το λέει. Και ξέρει και πόσο λάθος είναι με το να υπερασπίζεται μια μισή -μόνο- αλήθεια.

Μένει μόνο ένα βήμα, αλλά πολύ σημαντικό, από εκεί που αφήνει το ζήτημα ο Πάγκαλος:

Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (και -κακά τα ψέμματα- πολύ λιγότερο το ΚΚΕ το οποίο θίγει πότε-πότε το θέμα) και κυρίως οι ψευτοαριστεριστές του πρωκτού και οι επιδοτούμενες γκρούπες των τριών ατόμων και των πενήντα ρουφιάνων έχουν καταργήσει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ το άσυλο με θύλακες, προστατευόμενους από το Παρακράτος και τους ασφαλίτες, θύλακες ανομίας και πλήρους ασυδοσίας. Όμως αυτό δεν είναι "κόκκινος" φασισμός. Είναι μαύρος κατάμαυρος, ο ίδιος-μια ζωή γνώριμος, ακριβώς γιατί όλα αυτά τα κόμματα και οι γκρούπες ρουφιάνων ενεργούν βάσει κυβερνητικών εντολών και εξυπηρετούν την πολιτική της ιδιωτικοποίησης και της κυριαρχίας των μονοπωλίων.

Αυτό λοιπόν δεν είναι "κόκκινος" φασισμός. Και ο Πάγκαλος δεν είναι τόσο χαζός ώστε να μην το ξέρει. Μέχρι εκεί όμως τον βολεύει να λεέι, ως εκεί μιλάει. Εμπρός λοιπόν, τώρα που την Παιδεία την κάναμε μπουρδέλο, ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, να τα ιδιωτικοποιήσουμε όλα μπας και αποκτήσουν τα "ντόπια" πτυχία το ένα δέκατο -επιτέλους- της αξίας των ξένων..

Γιατί για πραγματική και ουσιαστική παιδεία, πέρα από επαγγελματική στόχευση και χρησιμοθηρία, ας περιμένουμε άλλα χίλια χρόνια που ίσως σκάσει μύτη ένας καινούριος πάλι διαφωτισμός...
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 08, 2009 10:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν ο Λενιν εκανε αναλυση του παρασιτισμου του ιμπεριαλισμου ειχε γραψει συγκεκριμενα πως

"ενα απ'τα ουσιωδη χαρακτηριστικα του ιμπεριαλισμου που εχει σχεση με τα δεδομενα που περιγραφω ειναι η μειωση της μεταναστευσης απο της ιμπεριαλιστικες χωρες και η αυξηση της μεταναστευση σε αυτες τις χωρες απο τις πιο καθυστερημενες χωρες οπου οι μισθοι ειναι μικροτεροι"
http://www.marxists.org/archive/lenin/works/1916/imp-hsc/ch08.htm

ειταν χαρακτηριστικο της εποχης συψης, οταν ο κοσμος ειδη ειχε κατακτηθει απ'τις Μεγαλες Δυναμεις.


Πως τωρα εξυγηται η αυξανομενη λαθρομεταναστευση σε ενα οικονομικο τοπιο μαζικης, μοινιμης και αθεραπευτης ανεργιας μονο οι ενσωματωμενοι καλοπερασακιδες της ψευτο-αριστερας δεν μας εξυγουν. Αντιθετως το μονο που επαναλαμβανουν σαν τα ΜΜΕ ειναι οτι οι λαθρομεταναστες δεν εχουμε ιμπεριαλιστικη κριση, αλλα οτι οποιοι αντιστεκονται στο φαινομενο της λαθρομεταναστευση ειναι προιον εθνικιστικου παροξυσμου ...'ελληναραδων'.

Που εισαι Λενιν να τους δεις, μια που εισουνα και εσυ Ρωσος ...εθνικιστης!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας