 |
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
1984 Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 27, 2010 10:38 pm Θέμα δημοσίευσης: «Ενηλικιώνεται» ο Μεγάλος Αδελφός |
|
|
«Ενηλικιώνεται» ο Μεγάλος Αδελφός
Σχέδιο νόμου που θα επιτρέπει στις μυστικές υπηρεσίες να επιβλέπουν ακόμα περισσότερο το Διαδίκτυο, τα μηνύματα και τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη επιτήρηση «για την αποφυγή πιθανών τρομοκρατικών ενεργειών», εξετάζει η αμερικανική κυβέρνηση, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Τάιμς της Νέας Υόρκης.
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου όλες οι υπηρεσίες στο Διαδίκτυο θα μπορούν να γίνουν «αντικείμενο επόπτευσης» από τις Αρχές.
Εκπρόσωπος του FBI δήλωσε: «Πρόκειται να μπλοκάρονται κάποια μηνύματα με τρόπο τελείως νόμιμο. Δεν θα πρόκειται για μια επέκταση εξουσίας από μέρους των Αρχών. Πρόκειται για προφύλαξη της ικανότητάς μας να εξασκούμε την πρέπουσα εξουσία με στόχο την προστασία του πληθυσμού και την εγγύηση της εθνικής μας ασφάλειας.
Ενας ακόμη από τους λόγους τής Αμερικάνικης προβοκάτσιας όπου και το FBI συμμετείχε στό να ζώσουν με εκρηκτικά τους δίδυμους Πύργους για να καταρρεύσουν.
|
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας
|