| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
σεξοτουρισμός/πολιτισμός Επισκέπτης
|
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
τραίνο-τραινάκι Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 04, 2010 1:08 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως φέτος θα έρθω στο Ελλάντα.
Άι αμ γουέλκαμ.
Γιατί με το γκλόμπαλ κράισις δεν έχω τα πολλά ντόλλαρς που είχα παλιά όταν πήγαινα για σεξ-τούριζμ στην Ιντονήζια και τα Πουκέ άιλαντς.
Για να πάρεις τώρα το αιρπλέην και να ταξιδέψεις για Μπανγκόγκ και Τάιλαντ
θέλει τού ματς μάνεη.
Ενώ το Ελλάντα είναι πιο κοντά.
Και δεν είναι απαραίτητο να κλείσω τίκετ στο αιρπλαίην.
Μπορώ να έρθω και με τραινάκι...
 |
|
|
 |
το Κράτος κατεβάζει ρολά Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 04, 2010 1:40 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με τον θάνατο του σοβιετικού "μπαμπούλα" το σωτήριον έτος 1989, έληξε και ο συναγερμός και το Κράτος κατέβασε ρολά παραιτούμενο πλήρως προς όφελος των αφεντικών και των Αφεντικών των αφεντικών.
Και ονομάστηκε η νέα σταυροφορία "ιδιωτικοποίηση" και "ιδιωτική πρωτοβουλία" και "ελεύθερη αγορά" και άλλα τέτοια ωραία.
Κι επειδή πολλοί δεν πιστέψανε, ούτε τις κυνικές νεοφιλελεύθερες ομολογίες ούτε τα όσα αντίκρυζαν τα ίδια τα ματάκια τους, εφησυχασμένοι και συνηθισμένοι ως φαίνεται στην πατριδοκαπηλεία και την εθνικοφροσύνη του παλιού Συστήματος, βγήκε αναγκαστικά το ίδιο το Σύστημα με σημαίες και με ταμπούρλα να διατυμπανήσει πως το μαγαζί έκλεισε, η νύφη έκλασε και σχόλασε ο γάμος. Και κατέβασε και ρολά.
Και καταξευτίλισε κάθε αστικό επίχρισμα για να πεισθούν και οι τελευταίοι αφελείς ότι το εμπορικό κατάστημα διελύθη κι αν στο εξής θα θέλετε προϊόντα απευθυνθείτε σε άλλη αντιπροσωπεία.
Αυτά δε να τα βλέπει κυρίως η "Αριστερά" του π....κτού η οποία κάνει ότι δεν παραξενεύεται που το ίδιο το Κράτος αυτοκαταργείται και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διακυρήξει και στον τελευταίο ανυποψίαστο την ("αντιεθνικιστική") αυτοκατάργησή του.
(Αφιερωμένο στα διάφορα ιντερνετικά, γνωστά η μη, "αντιρατσιστικά" Κωλοχανεία...) |
|
|
 |
Μανέστρο έχω μια ιδέα Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 04, 2010 1:56 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μανέστρο, ο Mεταξικός εθνοδωσιλογισμός που επαναλειτούργησε από το 1945 με την επωνυμία "εθνικόφρων Δεξιά" έλαβε επιτέλους τέλος. Δίχως "κομμουνιστικό" φόβητρο, ήταν εδώ και 20 χρόνια περιττός και μπανάλ.
Δεν μπας λέω εγώ τώρα να προσφέρεις το "προοδευτικό" σου και "αντικρατικό/αντιεξουσιαστικό" σου άλλοθι, σε αυτούς που πέταξαν την εθνοκάπηλη μάσκα τους και αποκαλύπτουν μακάβρια και νεοταξίτικα την μια ζωή προδοτική και αποικιακή ξενοδουλία τους;;; |
|
|
 |
μουζικάντε Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 04, 2010 2:04 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρατσιστόμουτρα δεν καταλαβαίνω τί τσαμπουνάτε.
Μην ειρωνεύεστε τον "αντιρατσισμό" μου γιατί θα σάς κάνω μήνυση που θα χάσετε τα πασχάλια.
Συνεννοηθήκαμε; |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 04, 2010 3:43 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
 |
|