patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ Ή ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ?

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Βλαντιμίρ Μπούρτσεφ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 09, 2009 4:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ Ή ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το διεθνές δίκτυο των Indymedia,περιλαμβανομένου και του athens indymedia, λειτουργούσαν αρχικά μέσω των εγκατεστημένων στις ΗΠΑ servers FREESPEECH,
οι οποίοι δήλωναν ως αποστολή τους την ενθάρρυνση της «μη εμπορικής έκφρασης των προοδευτικών, δημοκρατικών ιδανικών». Παρά τις διακηρύξεις τους, οι freespeech servers ήταν χωμένοι σε ένα πολύ βρωμερό κουβάρι διαπλοκής που σύντομα άρχισε να ξετυλίγεται, κι αυτός μάλλον είναι ο λόγος που το athens indymedia αναγκάστηκε να μετακομίσει σε σέρβερ του ελληνικού κράτους: στον ιντερνετικό διακομιστή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου!!!

Όσο όμως το indymedia λειτουργούσε μέσω των freespeech servers υπήρχε και μια άλλη πολύ γνωστή πολιτική οργάνωση που είχε επιλέξει τους σέρβερ του freespeech για να στήσει την ιστοσελίδα της. Υπήρχαν στην Ελλάδα εκατοντάδες εταιρείες που προσφέρουν φθηνότατο hosting αλλά και σε όλη την υφήλιο κι όμως... Η οργάνωση αυτή επέλεξε το freespeech για να στεγάσει τις λαμπρές δημοκρατικές και προοδευτικές της ιδέες. Και αυτό αμέσως την αγκάλιασε και της παραχώρησε τα μεγαμπάιτ του διότι το λέει : "η αποστολή μας είναι να ενθαρρύνουμε τη μη εμπορική έκφραση των προοδευτικών, δημοκρατικών ιδανικών". ΠΟΙΑ είναι αυτή η ελληνική οργάνωση που παρέα με το indymedia στεγαζόταν σε σέρβερ του freespeech?

-Κυρίες και κύριοι με υπερηφάνεια και εθνικό ρίγος να διαπερνά τη ραχοκοκαλιά μας σας την παρουσιάζουμε άλλη μια φορά: Είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!! Πριν μερικά χρονάκια, κάτω αριστερά στο πεδίο του explorer μπορούσαμε να διαβάσουμε την διεύθυνση: http://members.freespeech.org/xrysiaygi

Τι θα ήταν δυνατό να σκεφτεί κανείς γι’ αυτό το περίεργο ζευγάρωμα; Απλή σύμπτωση; Τα «άκρα συναντιόνται»; Ή μήπως είναι επικρατέστερη η περίπτωση τού καταμερισμού εργασίας, ανάμεσα σε φαινομενικώς αντίπαλα στρατόπεδα?
Επιστροφή στην κορυφή
Βλαντιμίρ Μπούρτσεφ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 09, 2009 10:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλήθεια είναι μία και τελικά θα την διδαχτούν όλοι θέλοντας και μη: ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ --- ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 12, 2009 10:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξεχασατε τους αναρχικους
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1809

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 12, 2009 10:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις δίκιο, τους ξεχάσαμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Βλαντιμίρ Μπούρτσεφ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 14, 2009 8:30 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα νήματα που κινούν κάποιες ομάδες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, όσο και της άκρας δεξιάς καταλήγουν στο Κράτος. Και οι δύο πολιτικοί σχηματισμοί αποτελούν πλευρές του ίδιου νομίσματος, άλλοθι η κάθε μια για την ύπαρξη της άλλης.

Η ιστοσελίδα Athens Indymedia προτείνεται σαν πηγή πληροφόρησης σε πολλά σχολικά βιβλία. Πληροφόρησης και έρευνας από το δημοτικό μέχρι το λύκειο. Και όπως αναφέρεται στο αρχικό ποστ λειτουργεί μέσω κρατικού διακομιστή εγκατεστημένου στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Η διαπλοκή του Indymedia με τον κρατικό μηχανισμό είναι αναμφισβήτητη. Είναι το διαδικτυακό πλοκάμι της εξουσίας μέσα στην νεολαία και στο κίνημα της αριστεράς. Η ψευδεπίγραφη και αποπροσανατολιστική «αντιρατσιστική», «αντιεθνικιστική» και «αντιφασιστική» προπαγάνδα της είναι προπαγάνδα της εξουσίας καμουφλαρισμένη (χάριν αποτελεσματικότητας) πίσω από αμφίβολο αριστερό προσωπείο.

Απ’ την άλλη μεριά είναι γνωστές και διαπιστωμένες οι διασυνδέσεις της ακροδεξιάς με τις μυστικές υπηρεσίες. Σε έγγραφο της Κεντρικής Υπηρεσία Πληροφοριών, που έχει διαρρεύσει, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης εμφανίζονται στα μισθολόγια της ΚΥΠ ως «έκτακτοι» συνεργάτες. Το έγγραφο αφορά το πρώτο εξάμηνο του 1982 και έχει δοθεί στη δημοσιότητα απ’ την εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ. Παλιότερα κυκλοφορούσε ευρέως και στο διαδίκτυο αλλά τώρα κατάφερα να το εντοπίσω μόνο στο Athens Indymedia:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=149283
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 14, 2009 8:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Όποιος "αγαπά" τους σκλάβους, τρώει ψωμάκι απ' τα αφεντικά»

Δείτε πόσο πλουσιοπάροχα και από πού χρηματοδοτείται η «φιλανθρωπία» των «αντιρατσιστών»: Διαβάζουμε στο «Πρόγραμμα Equal - Μια Αγορά Εργασίας Ανοικτή για Όλους»:

«Το ελληνικό Πρόγραμμα της Κ.Π EQUAL έχει συνολικό προûπολογισμό 141.251.103 € και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο με 105.9382.847 € (ποσοστό 75%). Το ποσό που αντιστοιχεί στην Ελλάδα είναι 35.312.776 € (ποσοστό 25%).».

Μέσα σ’ αυτούς που επωφελούνται απ’ αυτά και άλλα κονδύλια, μυστικά και φανερά είναι και το Ελληνικό Παρατηρητήριο το Ελσίνκι για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» (ΕΠΣΕ). Πρόεδρος [επί τιμή] ο γνωστός Γρηγόρης Βαλλιανάτος και πραγματικός καθοδηγητής ο Παναγιώτης Δημητράς, γιος του υπουργού της χούντας Ηλία Δημητρά.

Ποιοι και γιατί χρηματοδοτούν την ΜΚΟ ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής) που ευλογεί την λαθρομετανάστευση και φρονεί ότι η ελληνική εθνική μας ταυτότητα είναι ντεμοντέ και ως πολίτες, ανάμεσα σε άλλους πολίτες, χρειαζόμαστε νέα ταυτότητα …πολυπολιτισμική;


Ιδού ένα μικρό δείγμα από τους χρηματοδότες της συγκεκριμένης ΜΚΟ: Τα Υπουργεία Εξω-τερικών, Εθνικής Άμυνας κλπ. Τα Ιδρύματα Α.Γ. Λεβέντη, Σταύρου Σ. Νιάρχου, Ίδρυμα Αλέξαν-δρος Σ. Ωνάσης, Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε., Ιδρύμα Λίλιαν Βου-δούρη, Τράπεζα της Ελλάδος, OTE A.E., ALPHA BANK, Coca-Cola, Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, INTRACOM Α.Ε, καμιά εκατοστή άλλες ελληνικές επιχειρήσεις και ιδρύματα. Όλη η χλίδα στην υπηρεσία των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της λαθρομετανάστευσης! Συν καμιά εκατοστή ξένοι χορηγοί. Ενδεικτικά η αμερικάνικη Πρεσβεία στην Αθήνα, το Ίδρυμα Φορντ, το Ίδρυμα Ροκφέλερ και φυσικά το Ίδρυμα Σόρος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2009 3:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Σε έγγραφο της Κεντρικής Υπηρεσία Πληροφοριών, που έχει διαρρεύσει, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης εμφανίζονται στα μισθολόγια της ΚΥΠ ως «έκτακτοι» συνεργάτες. Το έγγραφο αφορά το πρώτο εξάμηνο του 1982 και έχει δοθεί στη δημοσιότητα απ’ την εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ. Παλιότερα κυκλοφορούσε ευρέως και στο διαδίκτυο αλλά τώρα κατάφερα να το εντοπίσω μόνο στο Athens Indymedia:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=149283
Απο οσα γνωριζω και θυμαμαι για τους ακροδεξιους και τους νεοναζι, το εγγραφο αυτο εχει αποδειχθει ΠΛΑΣΤΟ απο τοτε μαλιστα που το ειχε δημοσιευσει η Αυριανη.
Αλλα περα απο αυτο. Το οτι ειναι πλαστο, δεν σημαινει απολυτως τιποτα. Απλα θα ηθελα να σταθω γιατι ακουσα οτι καποιος που θελει να λεγεται αριστερος (σημειωνω: Δικαιωμα του. Πιστευω μαλιστα οτι μπορει και ΠΡΕΠΕΙ να το κανει) εδωσε ενα τρικακι στον Μιχαλολιακο των χρυσων αυγων.
Τοτε αυτο δεν ισχυε; Ηταν λαθος κινηση και καποιος πρεπει να απολογηθει; ΟΧΙ φυσικα... Σωστα λοιπον, καταγγελουμε τους προβοκατορες του λαικου συναισθηματος και απιτησεων, αλλα ρε παιδια, αυτα τα λεγομενα απο εμας, μας κανουν να φαινομαστε λιγο μισαλλοδοξοι στον κοσμο που απευθυνομαστε και συγκεκριμενα στον (λιγο, πολυ λιγο και νυχτωμενο) κοσμο που συναναστραφηκε με τους φασιστες. Ας μπλεκομαστε σε κολπα που δειχνουν οτι δεν ξερουμε τι κανουμε και τι λεμε γιατι θα μας πουν η βλακες η συκοφαντες η ...βαλτους. Προσοχη ο κοσμος θελει την αληθεια οχι χαρακτηρισμους και βλακειες. Δεν χρειαζεται να στηριχθουμε σε οτι γραφουν στο indymedia για να αποδειξουμε το προφανες των προβοκατορων και της καπηλειας. Μπορουμε δειχνοντας τα γεγονοτα και με πολιτικα επιχειρηματα. Φιλικα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2009 8:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι είναι πλαστό. Τι άλλο θα μπορούσαν να ισχυριστούν οι χρυσαυγίτες. Το θεωρώ πολύ φυσικό, εκ της θέσεως τους, να έχουν σχέσεις με τις «υπηρεσίες». Το αντίθετο θα μου έκανε εντύπωση. Ξέρω ότι έγινε εδώ και αρκετά χρόνια μια δίκη με την ΑΥΡΙΑΝΗ . Δεν ήμουν παρόν. Παρουσιάστηκαν άραγε στην δίκη όσοι αναφέρονται ως μισθοδοτούμενοι; Παρουσιάστηκαν οι αξιωματικοί της ΚΥΠ που φέρονται υπογράφοντες το έγγραφο; Μεταξύ άλλων έχουμε και το όνομα του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου ο οποίος αξιοποιούσε κάποιες πληροφορίες σχετικές με την τρομοκρατία (κυκλοφορούν μόνο στα γραφεία των υπηρεσιών) για να εκβιάζει επωνύμους και να αποσπά χρήματα. Καταδικάστηκε μ’ αυτές τις κατηγορίες και εκτίει ποινή.
Τι έγινε στη δίκη με την ΑΥΡΙΑΝΗ; Η εφημερίδα δεν καταδικάστηκε και η υπόθεση έκλισε με συμβιβασμό «κυρίων». Πως είναι δυνατό, όταν εκτοξεύονται πρωτοσέλιδα τόσο σοβαρές κατηγορίες, να κλίνει η υπόθεση με ένα απλό συγνώμη (αυτό ακούστηκε) εκ μέρους του Κουρή;
Έπειτα, το έγγραφο αυτό, όπως είπα, κυκλοφορούσε παλιότερα ευρέως στο διαδίκτυο, τώρα το βρήκα μόνο στο Iindymedia, αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με την γνησιότητα του. Το έχω χρόνια στα χέρια μου. Αν είχα σκάνερ θα το ανέβαζα εγώ.
Ο ρόλος της Χρυσής Αυγής είναι βρώμικος, όπως άλλωστε και του Iindymedia. Πρέπει να είναι κανείς εντελώς ηλίθιος για να παρουσιάζεται σα Ναζί μπροστά στον ελληνικό λαό και να ζητά υποστήριξη όταν είναι βαθιά χαραγμένα στη μνήμη αυτού του λαού τα μαρτύρια που υπέφερε κάτω απ’ την φασιστική Κατοχή. Είναι τόσο ηλίθια τα στελέχη της Χρυσής Αυγής; Δεν νομίζω. Ως πολιτική κίνηση ρετρό φασισμού δεν έχουν κανένα μέλλον. Ο σύγχρονος φασισμός είναι εδώ, και τον βιώνουμε κάθε μέρα. Με την πολιτική και την δράση τους οι χρυσαυγίτες πετυχαίνου μόνο να συκοφαντείται σα φασισμός κάθε διαμαρτυρία για την λαθρομετανάστευση, κάθε αντίσταση στην κονιορτοποίηση και εξαφάνιση του ελληνικού έθνους. Και έχουν συνείδηση γι’ αυτό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2009 6:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω το επεσημανα, γιατι ετυχε την εποχη εκεινη να εργαζομαι στην Αυριανη (το εχω κανει το λαθος). Επειδη λοιπον κι εμενα η υποθεση αυτη μου ειχε κανει τοτε εντυπωση, ελεγα οτι κι εσυ: μα μια μονο "συμφωνια κυριων"; Δεν ειναι ετσι ομως. Ο ιδιος ο τοτε νομικος υπευθυνος της εφημεριδας ειχε συρθει συριολεκτικα στα δικαστηρια, και για να μην φυλακιστει ειχε μπει μπροστα ο μηχανισμος του ΠΑΣΟΚ.
Το εγγραφο, ειχε ερθει και στα δικα μου χερια απο εκεινη την εποχη. Τι συνεβη ομως μετα; Πως συνεχισε να κυκλοφορει; Οποιος ειχε μια ελαχιστη επαφη με τα τις εκδοσεις και την δημοσιογραφια, ηξερε πολυ καλα οτι το κυκλοφορουσαν αλλοι ακροδεξιοι για πολλα χρονια και το προωθουσαν, εξαιτιας των διαφορων του βρωμικου μικροκοσμου των μαχαιροβγαλτων. Τελικα εξαφανιστηκε και εμεινε μονο στο indymedia.
Πριν απο λιγα χρονια λοιπον, το 2005 οταν τα χρυσα αυγα οργανωναν νεοναζιστικη μαζωξη στην Ελλαδα, εψαξα παλι να μαθω για την τυχη του εγγραφου. Τοτε ειδα, πως οχι μονο η Αυριανη ειχε πραγματι ζητησει συγνωμη (το οποιο και γνωριζα), αλλα ανακαλυψα και γιατι το ιδιο το εγγραφο ειχε εξαφανιστει. Ο Μιχαλολιακος ειχε βρει εναν απο αυτους τους ακροδεξιους που το κυκλοφορουσαν (Σοφιανοπουλος, προ καιρου νομαρχιακος συμβουλος με το ΛΑ.Ο.Σ.) και τον ειχε μηνυσει. Στις δικαστικες αιθουσες το 2002 και το 2003, το εγγραφο αποδειχθηκε πλαστο και μαλιστα με πληθωρα στοιχειων που συνηγορουσαν σε αυτο. Εκτος αυτου, οι ακροδεξιοι κυκλοι που μου εδωσαν και την εντυπωση πως ηταν και οι εμπνευστες του, σταματησαν να το διακινουν διοτι συσπειρωθηκαν σε ενα κομμα (ΛΑ.Ο.Σ.) γεγονος που τους αναγκαζε εκ των πραγματων να μην αλληλοκατηγορουνται. Η φημη για τον Μιχαλολιακο, παρεμεινε βεβαια αλλα χωρις το εγγραφο. Στο indymedia οπου και το βρισκω πλεον, προσεξα μαλιστα οτι δινουν ιδιαιτερο βαρος σε εκεινον κι οχι πχ στον Πλευρη, που με βαζει ξανα σε υποψιες για το ποιος σπρωχνει αυτη την κατασταση.
Στα υπολοιπα με καλυπτεις πληρως. Και οχι μονο, θα συμπληρωσω την δικη μου σκεψη μετα απο αυτη την ..."περιπλανηση" στον ακροδεξιο οχετο. Γιατι το indymedia, ειναι ο φορεας αυτου του εγγραφου; Πολυ απλα, διοτι αυτο εξυπηρετει τον μυλο μεταξυ του ιδιου και των ακροδεξιων. Ειναι ΠΟΛΥ μεγαλο αυτο το αποστημα της "αριστερας" και γι' αυτο ακριβως επεμεινα σε αυτη την μικρη λεπτομερεια. Η γνωμη μου ειναι πως οσο ασχολειται καποιος τοσο τα ανακυλα, και τοσο πιο πολυ παιζει το παιχνιδι τους. Οπως ξαναειπα, ειναι πραγματικα πολυ απλο να υποδειξεις τον ρολο τους, τοσο, που φαινεται οτι εχουν φτιαξει επιτηδες λουμπες για να πεφτει καποιος μεσα και μετα, να διακυρηττουν την... αγνοτητα τους! Γι αυτό προσοχη.
Επιστροφή στην κορυφή
επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 16, 2009 12:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:528208dc93=" ανώνυμος "] αλλα ρε παιδια, αυτα τα λεγομενα απο εμας, μας κανουν να φαινομαστε λιγο μισαλλοδοξοι στον κοσμο που απευθυνομαστε και συγκεκριμενα


Όταν μας λες ότι «φαινόμαστε λίγο μισαλλόδοξοι» με την στάση μας απέναντι στην Χ.Α. αποκαλύπτεις την πολιτική σου ταυτότητα. Την χρυσαυγήτικη. Μην προσπαθείς λοιπόν να θολώσεις τα νερά. Κάνεις μπαμ. Η υπόθεση με ένα απλό συγνώμη (αυτό ακούστηκε και εγώ δεν είμαι βέβαιος ούτε γι' αυτό το έρμο το «συγνώμη») εκ μέρους του Κουρή.
Τα άλλα που γράφεις περί παρέμβασης του ΠΑΣΟΚ είναι παραμύθια, όπως και η προûπηρεσία σου στην Αυριανή. Τι έκανε δηλαδή το ΠΑΣΟΚ; Έπεισε τον Μιχαλολιάκο, τον Μιχαλόπουλο (άλλο λουλούδι) κα τον Πλεύρη να δώσουν τόπο στην οργή; Άστα καλύτερα, γιατί εδώ οι κατσίκες δεν μασάνε ταραμά. Η ουσία είναι ο καταμερισμός εργασίας μεταξύ «αντιρατσιστών», «αντιεθνικιστών» με τους «ρετρό φασίστες». Βρωμάει CIA το πράμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 16, 2009 3:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχω, ουτε και ειχα σκοπο να μαλωσω με καποιον. Τα οσα ομως γραφεις για εμενα ειναι προσβλητικα.
Σου παρεθεσα την αποψη μου και τα οσα ΕΓΩ γνωριζω, αναφεροντας τους λογους που τα γνωριζω. Νομιζω επισης οτι υπεδειξα και το ακριβως αντιθετο απο αυτο που φανταζεσαι και παρουσιαζεις. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις, θα σε παρακαλουσα να ξαναδιαβασεις απο την αρχη οσα εγραψα, γιατι μονο τους ακροδεξιους δεν υπερασπισα...
Εν ολιγοις για εμενα ειναι ξεκαθαρο, οτι ο μυλος και το αβανταρισμα ακροδεξιων και "αριστερων" τυπου indymedia κοκ ειναι πολυ βαθυτερο. Συγκεκριμενα, οι μεν εχουν εξαπολυσει μια κατηγορια (η οποια προφανως ισχυει) χρησιμοποιοντας ομως στοιχεια πλαστα, ωστε οι δε να χρησιμοποιουν την πλαστοτητα τους για να αποδεικνυουν πως ειναι δηθεν ...αθωοι!!! Οταν λοιπον καποιος στεκεται σε αυτο, πολυ απλα παιζει το παιχνιδι τους. Και ο απλος κοσμος που ειναι θεατης αυτης δηθεν διαμαχης, με τα κατασκευασμενα στοιχεια που του παρουσιαζονται, πλανευεται ολο και πιο πολυ.

Παράθεση:
Τα άλλα που γράφεις περί παρέμβασης του ΠΑΣΟΚ είναι παραμύθια, όπως και η προûπηρεσία σου στην Αυριανή. Τι έκανε δηλαδή το ΠΑΣΟΚ;

Μια μικρη απαντηση εδω. Ηταν τα χρονια που ο Α.Π. βρεθηκε πρωτη φορα πρωθυπουργος. Ολοκληρη λοιπον η ενωση συνακτων, που σαφως η πλειοψηφια της ειχε μια θεση στον μηχανισμο του ΠΑΣΟΚ, βρεθηκε στο πλευρο της Αυριανης ζητωντας να μην διασυρθει καποιος διοτι τα στοιχεια που του παρασχεθηκαν δεν ηταν εγκυρα.

Αυτα ειχα να πω και δεν θα ηθελα να επανελθω για να διαβασω τις ενδιαφερουσες αποψεις καποιου και να δω αυτο το απιστευτο παραληρημα, που συναντα καποιος σε γνωστους νεοταξιτες κομπλεξικους "αριστερους" (το περι προβοκατσιας, μυστικης ταυτοτητας κλπ). Δεν το στρεφω εναντι καποιου προσωπικα, καθως δεν πρεπει και να γνωριζομαστε, αλλα δυστυχως αυτη η συμπεριφορα που προβαλουν μας μειωνει απιστευτα. Ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 17, 2009 12:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:c024c98301=" ανώνυμος "] Εν ολιγοις για εμενα ειναι ξεκαθαρο, οτι ο μυλος και το αβανταρισμα ακροδεξιων και "αριστερων" τυπου indymedia κοκ ειναι πολυ βαθυτερο. Συγκεκριμενα, οι μεν εχουν εξαπολυσει μια κατηγορια (η οποια προφανως ισχυει) χρησιμοποιοντας ομως στοιχεια πλαστα, ωστε οι δε να χρησιμοποιουν την πλαστοτητα τους για να αποδεικνυουν πως ειναι δηθεν ...αθωοι!!!


Έκανες την επέμβαση σου για να μας πείσεις ότι το έγγραφο που αποδεικνύει ότι οι εν λόγω κύριοι μισθοδοτούντο (τότε) απ’ την ΚΥΠ είναι πλαστό. Τώρα μας λες: η «κατηγορια προφανως ισχυει», αλλά ανησυχείς επειδή οι χρυσαυγίτες επικαλούμενοι την πλαστότητα του εγγράφου «θα αποδεικνυουν πως ειναι δηθεν ...αθωοι!!!»
Να στην γυρίσω κι εγώ πίσω: Δε σου φαίνεται ότι είσαι πολύ …«μισαλλόδοξος» με τα παλικάρια;
Ή μήπως μας δουλεύεις;
Ολόκληρη η «Αριστερά» είναι διαβρωμένη απ’ τις μυστικές υπηρεσίες. Και το λέω μετά λόγου γνώσεως. Κι αν αυτό είναι αλήθεια για την «Αριστερά», πολύ περισσότερο ισχύει για τις ακροδεξιές φατρίες. Αυτές δεν είναι μόνο διαβρωμένες. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία με τις υπηρεσίες.
Να δεχτώ όμως, ως υπόθεση εργασίας, τους ισχυρισμούς σου. Αφού κάνανε οι εν λόγω κύριοι μήνυση στον Κουρή, για το δημοσίευμα, γιατί κλωτσάνε τη μεγάλη ευκαιρία και δεν κάνουν το ίδιο στον υπαριθμόν ΕΝΑ εχθρό τους, το Indymedia, που αναδημοσιεύει το έγγραφο μολονότι, όπως λες, έχει αποδειχτεί δικαστικά η πλαστότητα του; Μήπως επειδή εκεί θα είναι πιο δύσκολη μια «συμφωνία κυρίων»;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 17, 2009 6:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οποιος διαβασει εξαρχης τι εγραψα θα διαπιστωσει, οτι δεν αλλαξα ουτε στιγμη τα οσα ειπα. Βλεπω ομως, πως δεν καταλαβες τα οσα υποστηριξα. Σε παρακαλω ξανακανε μια προσπαθεια.
Γιατι δεν καταγγελουν το indymedia; Το εχω ΗΔΗ αναφερει. Γιατι τους ΣΥΜΦΕΡΕΙ να υπαρχουν καποιοι που να τους λενε "ειστε τετοιοι, υπαρχουν κι αποδειξεις" και οι αποδειξεις να ειναι πλαστες. Αφηνουν στο indymedia να ριχνει νερο στο μυλο τους κι αυτο το ΞΕΡΟΥΝ και στο indymedia... Λεγοντας πως το εγγραφο ειναι πλαστο, επιχειρουν αυτοματως να αποδειξουν και την... "αθωοτητα" τους. Γιατι λοιπον να καταγγειλουν το ΜΕΣΟ που τους κανει την δουλεια...;
Παρατηρω επισης, οτι προσπαθεις να μου πεις οτι "κατηγορω για μισαλλοδοξία εναντι των νεοναζι". Οχι, δεν αναφερομαι σε αυτους, αλλα στον (λιγο εστω) κοσμο που με τερτιπια δεν μπορει να ενταχθει σε αυτους, αλλα μπροστα στο διλημμα πιθανον να συμπαραταχθει μαζι τους. Αυτος ο κοσμος, ειναι θυμα σαφως και με την αρνητικη και με την θετικη πλευρα που απεικονιζει η λεξη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 17, 2009 11:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά. Συνέχισε εσύ να τραγουδάς το χρυσαυγήτικο τροπάρι σου, μέχρι του χρόνου τέτοια μέρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας