patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Πρώην Σταλινικοί οι πάμπλουτοι φίλοι του κ. Πούτιν

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 16, 2011 3:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Πρώην Σταλινικοί οι πάμπλουτοι φίλοι του κ. Πούτιν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώην Σταλινικοί οι πάμπλουτοι φίλοι του κ. Πούτιν
Να γιατί οι προνομιούχα κάστα θέλησε να το γυρίσει στον καπιταλισμό που ακόμα δέν έχει ολοκληρωθεί. Για να νομιμοποιήσουν τα κλοπιμαία τους από τον κρατικό κορβανά.

Ανακατατάξεις υπήρξαν στον κατάλογο με τους πλουσιότερους ανθρώπους σύμφωνα με το περιοδικό Finans.

Δυναμικό comeback…κάνει o πρώην προπονητής του Βλαντίμιρ Πούτιν, στο τζούντο, όταν ο Πούτιν ζούσε στην Αγία Πετρούπολη, αλλά κι ο νεαρότερος αδελφός του προπονητή, περιλαμβάνονται στον κατάλογο με τους πλουσιότερους ανθρώπους.

Σύμφωνα με αυτόν τον κατάλογο, ο 59χρονος Αρκάδιος Ρότενμπεργκ ανέβηκε κατά 19 θέσεις και γίνεται ο 63ος πλουσιότερος άνθρωπος στην Ρωσική Ομοσπονδία, με περιουσία 1,75 δισ.δολάρια.

Στην κορυφή του ίδιου καταλόγου βρίσκουμε τον μεγιστάνα του ατσαλιού, Βλαντιμίρ Λίζιν, τον μεγαλομέτοχο της Novolipetsk Steel, με προσωπικό πλούτο 18, 8 δισ.δολάρια στην αρχή του '10, όμως πιθανώς 28,3 δισ.δολάρια, σήμερα.

Ακόμη ένας μεγιστάνας ανήκει στον χώρο της ίδιας αγοράς, είναι ο Μιχαήλ Προχόροφ, με προσωπική περιουσία 22,7 δισ.δολάρια. Ίδια περίπου περιουσία με αυτήν έχει ο μεγιστάνας των μετάλλων, αλλά και της τηλεπικοινωνίας, ο Αλισέρ Ουσμάνοφ, της Metalloinvest, αλλά και της εταιρείας του διεθνούς διαδικτύου Mail.ru.Internet, μία εξέλιξη που εκτοπίζει στην αμέσως επόμενη, την τετάρτη θέση του καταλόγου, τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας Chelsea.

Όμως κι ο Γιούρι Κοβάλτσιουκ, 59 ετών, που ασχολείται με τα ΜΜΕ (National Media Group) και υπήρξε γείτονας του Πούτιν στην εξοχή την περασμένη 10ετία, τώρα έγινε ο 115ος πλουσιότερος άνθρωπος στην Ομοσπονδία, όπως κι άλλος ένας γείτονας του Πούτιν, ο Νικολάϊ Σαμάλοφ, που από 184ος πλουσιότερος πέρασε στην 120η θέση.

Στις γυναίκες, πέφτει πολλές θέσεις στον κατάλογο (από 47η τώρα 94η) η Ιρίνα Μπατουρίνα, η σύζυγός του πρώην δήμαρχου Μόσχας, Γιούρι Λουζκόφ, που κατέχει σειρά ακινήτων στην πρωτεύουσα, όμως παρακινήθηκε να δώσει παραίτηση από τη δημαρχία το θέρος μετά τη δημόσια προτροπή του ίδιου του προέδρου της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβιέντεφ.
Ολοι αυτοί ήταν στο ΚΚ που το δικό μας ΚΚΕ τους διαφύμιζε σαν γνήσιους κομμουνιστές και όποιος τους έλεγε περί του αντίθετου τούς έβριζαν και τους καταδίωκαν σαν πράκτορες του καπιταλισμού, αρχής γινομένης από τους τροτσκιστές που έχουν δικαιωθεί στο ακέραιο.

Σήμερα τα κουφάρια του Σταλινισμού η ηγέτες του ΚΚΕ έχουν προχωρήσει σε ένα νέο στάδιο αντικομμουνισμού καθώς έχουν αλλάξει αφεντικό και από πράκτορες του Σταλινισμού μέσα στο εργατικό κίνημα έχουν μετατραπεί σε πράκτορες (κομμουνιστοιμπεριαλιστές) του ιμπεριαλισμού.

Εξού και οι θέσεις τους με την λαθρομετανάστευση, στο να διασπούν με ξεχωριστές συγκεντρώσεις την ενότητα των εργατών, και να λένε πως η Βουλή δέν είναι υπό την κατοχή της Τρόικας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας