patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Εφιάλτης της Αμερικής: Η ΔΥΣΤΟΚΙΑ ΟΜΠΑΜΑ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 29, 2009 6:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Εφιάλτης της Αμερικής: Η ΔΥΣΤΟΚΙΑ ΟΜΠΑΜΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χειραγώγηση, προπαγάνδα, εξαπάτηση, δημοσιοσχεσίτικη ταχυδακτυλουργία

Ο Ομπάμα ξαναζεσταίνει την ιδέα της επ’ αόριστο κράτησης χωρίς δίκη για τους Αμερικάνους πολίτες.

του Andrew Hughes

Μετά από 8 εφιαλτικά χρόνια με Μπους-Τσένι κατά τη διάρκεια των οποίων είδαμε την αδικαιολόγητη καταστροφή του Αφγανιστάν και του Ιράκ, την κυνική άρνηση αιώνων νόμου για την προστασία των πιο βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και μια εξωτερική πολιτική αντάξια του Τζένγκις Χαν, παρουσιάστηκε η " Μεγάλη Μαύρη Ελπίδα " στο πρόσωπο του Μπάρακ Ομπάμα. Η συλλογική συνείδηση κόσμου στράφηκε αβασάνιστα σ’ αυτό που εμφανίζεται ως νέα εποχή ειρήνης, αλλαγής και εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ποτέ στο παρελθόν δεν γνωρίσαμε τέτοια χειραγώγηση, προπαγάνδα, εξαπάτηση, δημοσιοσχεσίτικη ταχυδακτυλουργία να την πουλάει στο λαό ένας άνθρωπος που πείρε τη σκυτάλη από τον Μπους και τώρα τρέχει με αυτή στην κούρσα καταστροφής της οικονομίας, των δικαιωμάτων του λαού και βοηθάει τη γέννηση ενός έθνους που θα ελέγχεται πλήρως από εκείνους που κινούνται πάντα στη σκιά της εξουσίας. Η "Αλλαγή" που υποσχέθηκε προσλαμβάνεται τώρα με τη μορφή ενός ήδη δύστοκου εφιάλτη.

Οι υποσχέσεις καταπατήθηκαν χωρίς καμιά απολογία, ο ίδιος δημιουργικός δικολαβισμός που είχε μολύνει την κυβέρνηση Μπους, πάλι χρησιμοποιείται για την άρνηση δικαιοσύνης στους κρατούμενους του Γκουαντάναμο, χρησιμοποιείται για να δικαιολογηθούν περισσότερα βασανιστήρια, περισσότερο κουρέλιασμα του Συντάγματος και περισσότερη παράνομη παρακολούθηση των Αμερικανών πολιτών.

Ο Πρόεδρος που πρότεινε το χέρι του για ειρήνη με το μουσουλμανικό κόσμο έχει δολοφονήσει εκατοντάδες Πακιστανούς άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Ο πρόεδρος που υποσχέθηκε λογοδοσία έχει σχηματίσει την κυβέρνηση του με τους εκπροσώπους ομάδων συμφερόντων και φιλοπόλεμους μπάνκστερς. Ο Γενικός Εισαγγελέας αρνείται να ασκήσει δίωξη για μερικά από τα χειρότερα εγκλήματα πολέμου που διεπράχθησαν στη σύγχρονη ιστορία και συνεχίζει να παρέχει νομική κάλυψη στους εγκληματίες που βασάνιζαν με πλήρη ατιμωρησία.

Η χώρα έχει χρεοκοπήσει ακόμα περισσότερο από τη συνεχιζόμενη κλοπή χρημάτων των φορολογουμένων, καθώς η Γουώλ Στρητ ψάχνει για χορηγίες. Ο Ομπάμα αδρανεί καθώς ο Μπερνάνκι δηλώνει ότι η ιδιωτική Ομοσπονδιακή Τράπεζα (Federal Reserve) δεν είναι υποχρεωμένη να λογοδοτεί στο Κογκρέσο του αμερικανικού λαού. Ο Αμερικάνος φορολογούμενος είναι πλέον πιασμένος στο αγκίστρι των 14,3 τρισεκατομμυρίων του χρέους που ολοένα αυξάνεται. Οι κατασχέσεις αυξάνονται το ίδιο και η ανεργία. Δεν έχουν νόημα οι προσπάθειες της διοίκησης για την ανακούφιση των συμπτωμάτων, όταν αφήνουν ανέπαφη την αιτία. Η νέα εικόνα της Αμερικής είναι οι πόλεις από σκηνές, οι ουρές για σούπα που ολοένα μακραίνουν, η αστυνομία που εκδιώκει αμέτρητες χιλιάδες νέων και ηλικιωμένων από τα σπίτια τους, με τις άλλοτε ευημερούσες πόλεις σε φθίνουσα ακινησία με φοβισμένο και όλο και πιο απογοητευμένο πληθυσμό.

Ο "πόλεμος κατά της τρομοκρατίας" έχει μεταλλαχθεί σε δίκτυο αστυνομικού ελέγχου και πληροφοριών για μια όλο και μεγαλύτερη επίγνωση των κινήσεων του πληθυσμού. Τα θεμέλια για αυτό είχαν ήδη τεθεί από τον Μπους με τον Πατριωτικό Νόμο και τον Πατριωτικό Νόμο 2, το νόμο για τις στρατιωτικές επιτροπές και πολλές εκτελεστικές διατάξεις που στραγγαλίζουν ό,τι έχει απομείνει από νομικά δικαιώματα και από Σύνταγμα.

Η Εσωτερική Ασφάλεια ορίζει πλέον σαν "τρομοκράτες", εκείνους που πιστεύουν στο Σύνταγμα, στην πρώτη, δεύτερη και τέταρτη τροπολογία. Οι βετεράνοι που επιστρέφουν στοχοποιούνται για να αρνηθούν την δεύτερη τροποποίηση που αφορά τα δικαιώματα τους. Μια "μαύρη λίστα τρομοκρατίας" περιλαμβάνει πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσωπα και αυξάνεται ταχέως. Θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για ακύρωση των δικαιωμάτων των πολιτών να ταξιδεύουν και να εργάζονται.

Ο Ομπάμα είναι πλέον θερμά υπέρ της ιδέας για επ’ αόριστο κράτηση Αμερικάνων πολιτών χωρίς δίκη. Αυτό, από έναν συνταγματολόγο καθηγητή! Νομοθετήματα στο κογκρέσο προτείνονται για την ποινικοποίηση της ελεύθερης έκφρασης στο Διαδίκτυο μέσω του νόμου που καθιστά κακούργημα τη διαδικτυακή απειλή να πληγωθούν τα αισθήματα κάποιου. Ακριβώς όπως ο πατριωτικός νόμος αυτό θα συμβάλει σε μια πολιτική ποινικοποίησης της ελευθερίας του λόγου και οποιαδήποτε κριτική στην κυβέρνηση. Ο νόμος για την "διαδικτυακή τρομοκρατία" θα χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα για να θέση υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης το τελευταίο προπύργιο αμερόληπτης πληροφόρησης. Η Ουάσιγκτον έχει αντιληφθεί ότι θα δυσκολευτεί με τη φασιστική της ατζέντα και φροντίζει να ελέγξει από τα πριν τα πεδία της αντιπαράθεσης. Ο πληθυσμός είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένος για οποιαδήποτε είδους "αλλαγή" ετοιμάζεται να φέρει ο Ομπάμα.

Υπάρχει μια αυξανόμενη αντίσταση σε κρατικό επίπεδο από πολλούς που επικαλούνται την 9η και 10η Τροπολογία για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους, σε μια γενναία προσπάθεια να σταματήσει το Ομοσπονδιακό Βαμπίρ να ρουφάει και την τελευταία σταγόνα αίμα, η το τελευταίο υπόλειμμα ελευθερίας και Ελπίδας.

Αυτή είναι η Αμερική του παρανοϊκού εφιάλτη η οποία δέχεται σήμερα και κάθε μέρα νέες επιθέσεις στην ελευθερία και στη λογική. Το πλαίσιο ολοκληρωτικού ελέγχου για το σύνολο των πολιτών, της οικονομίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης προορίζεται να οικοδομηθεί πάνω σε μια αδυσώπητη γιγάντωση της Κυβερνητικής εξουσίας. Ο Ομπάμα κάθεται στην κορυφή της νέας αυτοκρατορίας του, ακόμα χαμογελαστός, μ’ αυτό το αηδιαστικό ανειλικρινές χαμόγελο περιστοιχισμένος από ένα καρύκευμα αυλικών οι οποίοι έχουν εργαστεί για δεκαετίες να φέρουν την Αμερική σε αυτή τη νέα εποχή της νέας παγκόσμιας τάξης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας