patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΕΣ, ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Παρατηρητής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 18, 2013 4:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΕΣ, ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΕΣ, ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

Δύο Έλληνες -λέει- σκότωσαν (μαχαίρωσαν) Πακιστανό στην οδό Τριών Ιεραρχών, στα Πετράλωνα, επειδή τους έκοψε τον δρόμο με το ποδήλατο του. Θα σκεπτόταν κανείς ότι για να τους κόψει τον δρόμο στην Τριών Ιεραρχών, οι Έλληνες θα οδηγούσαν φορτηγό ή τουλάχιστον τετράτροχο Ι.Χ.. Διαβάζουμε όμως ότι είχαν απλώς ένα σκουτεράκι. Πως τώρα ένα ποδήλατο μπορεί να κλείσει τον δρόμο στην Τριών Ιεραρχών σε ένα σκουτεράκι, αυτοί που διέδωσαν την είδηση θα πρέπει να μας το εξηγήσουν. Και αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο ήταν δυνατό δύο νεαροί Έλληνες για τόσο ασήμαντη αφορμή να σκοτώσουν, στα ίσια με μαχαίρι ένα επίσης νεαρό Πακιστανό;

Δεν είναι περίεργα όλα αυτά; Αλλά θα μου πείτε ότι οι Έλληνες ήταν … «ρατσιστές» και στην οικία του ενός βρέθηκαν, τρία στιλέτα τύπου πεταλούδα, ένας σουγιάς, μια μαύρη λεπίδα με ειδική λαβή, ένα αεροβόλο πιστόλι, μια σιδερογροθιά, πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων, δύο σφαίρες πολεμικού τυφεκίου, δύο ξύλινα ρόπαλα, μια σφεντόνα και 50 φυλλάδια της Χρυσής Αυγής …μετρημένα!

Ε, μετά από όλα αυτά τα στοιχεία δύσκολο να μη πεισθείς ότι πρόκειται για είδηση και όχι για παραμύθι. Για του λόγου το αληθές η «σοβαρή» ιστοσελίδα http://news247.gr/ έχει και φωτογραφία το περιπολικό επί τόπου. Επειδή όμως το όνομα του Πακιστανού Σαχτζάτ Λουκμάν δημοσιεύεται, ενώ των Ελλήνων φονιάδων όχι, μου μπαίνουν ψήλοι στα αυτιά, το ψάχνω παραπέρα και βρίσκω ότι η φωτογραφία του περιπολικού είναι από άλλο περιστατικό και έχει δημοσιευτεί στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011!


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

Το μπατσάδικο, κάπου στα Πετράλωνα και το ίδιο ακριβώς -πριν δύο χρόνια- κάπου στο Βύρωνα: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=241848

Και άλλοι ψύλοι στα αυτιά, με βάζουν να το ψάξω κι άλλο. Πως τους βρήκαν και τους συνέλαβαν τους φονιάδες; Ψάχνω και η απορία μου λύθηκε:

«Επειτα οι δράστες ανέβηκαν σε ένα σκουτεράκι και διέφυγαν από την περιοχή. Ενας οδηγός ταξί, όμως, που είδε τι ακριβώς είχε συμβεί κατέγραψε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και έτσι οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που είχαν ενημερωθεί κατάφεραν λίγη ώρα αργότερα να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν στο Σύνταγμα.»
http://www.tnsite.gr/index.php/ellada/koinonia/8693-τον-σκότωσαν-γιατί-τους-έκλεισε-το-δρόμο

Εντάξει, τώρα όλα ξεκαθαρίστηκαν! Πάνω όμως που έχω πεισθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο κενό στην ιστορία, πέφτει το μάτι μου σε άλλη περιγραφή σύμφωνα με την οποία:

Οι δράστες «Και οι δύο είναι προσεσημασμένοι για κλοπή, ενώ κατά τη διάρκεια της δολοφονίας, επέβαιναν σε μηχανή χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας, η οποία βρέθηκε κάτω από τη σέλα.»
Πηγή: http://www.fimes.gr/2013/01/saxtzat-loukman-pakistanos-dolofonithike/#ixzz2IKgn98Zk

Αν είναι έτσι τι πινακίδα είδε ο ταρίφας; Τελικά παραμένω με την απορία. Η ιστορία με τον χρυσαυγίτη φονιά είναι πραγματική ή παραμύθι πολιτικής σκοπιμότητας; Δεν βγάζω άκρη. Εσείς;
Επιστροφή στην κορυφή
έρχεται το φαγητάκι!
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 18, 2013 4:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέλη Ιανουαρίου η επίσκεψη του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νιλς Μούιζνιεκς

Από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου 2013, θα βρίσκεται στην Ελλάδα, για επίσημη επίσκεψη, ο Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης Νιλς Μούιζνιεκς.

Λεπτομέρειες για το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του Επιτρόπου στην Ελλάδα δεν έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστές αλλά θεωρείται βέβαιο ότι θα επισκεφθεί φυλακές, ψυχιατρεία, κέντρα κράτησης μεταναστών και προσφύγων, ενώ θα επιδιώξει συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς και εκπροσώπους ΜΚΟ και αντιφασιστικών οργανώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Επίτροπος είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί την Ελλάδα, στο διάστημα 9-13 Δεκεμβρίου 2012 αλλά το ταξίδι του αναβλήθηκε, λόγω δυσμενέστατων καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/01/2013_479136
Επιστροφή στην κορυφή
εκπρόσωπος ''Μ''ΚΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 18, 2013 5:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έρχεται το φαγητάκι! έγραψε:
Τέλη Ιανουαρίου η επίσκεψη του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νιλς Μούιζνιεκς

...ενώ θα επιδιώξει συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς και εκπροσώπους ΜΚΟ και αντιφασιστικών οργανώσεων.


Καιρός ήταν...
Κι έχω μια πείνα!
Επιστροφή στην κορυφή
Παρατηρητής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 18, 2013 5:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κρίμα, αν ερχόταν λίγο νωρίτερα ο επίτροπος Νulas θα μπορούσε να λαμπρύνει με την παρουσία του την αυριανή "αντιρατσιστική" πορεία των χρήσιμων ηλιθίων. Εδώ, για να έχει επιτυχία, ολόκληρη ιστορία στήσανε με Πακιστανό θύμα και χρυσαυγίτη εξολοθρευτή…
Επιστροφή στην κορυφή
φαν του Ρεσάλτο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 18, 2013 5:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρατηρητής έγραψε:
Κρίμα, αν ερχόταν λίγο νωρίτερα ο επίτροπος Νulas θα μπορούσε να λαμπρύνει με την παρουσία του την αυριανή πορεία των χρήσιμων ηλιθίων. Εδώ, για να έχει επιτυχία, ολόκληρη ιστορία στήσανε με Πακιστανό θύμα και χρυσαυγίτη εξολοθρευτή…



Θα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η αυριανή πορεία.

Ελπίζω να είναι κι ο κύριος Θύμιος.
Επιστροφή στην κορυφή
καλαμάτας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 18, 2013 11:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΕΣ, ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρατηρητής έγραψε:


το ψάχνω παραπέρα και βρίσκω ότι η φωτογραφία του περιπολικού είναι από άλλο περιστατικό και έχει δημοσιευτεί στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011!




Το μπατσάδικο, κάπου στα Πετράλωνα και το ίδιο ακριβώς -πριν δύο χρόνια- κάπου στο Βύρωνα
: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=241848

Εμπρησμοί σε Βύρωνα, Μοσχάτο και Χαλάνδρι-το ίδιο περιπολικό στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011!-Για να το εμπεδώσουν οι "αντιρατσιστές" νεοφασίστες, και ο βληματέξ θυμιάρας.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=241848
Επιστροφή στην κορυφή
Bolshevichos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 19, 2013 12:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος



Νάμαστε, όλοι εκεί!

-Ανατρομπέας-
Επιστροφή στην κορυφή
κακούργα ρατσιστικιά ΕΡΤ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 19, 2013 12:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος



Η χουντοφυλλάδα ΤΟ ΒΗΜΑ έγραψε:
Συνέντευξη Τύπου για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που θα λάβει χώρα το Σάββατο 19 Ιανουαρίου δόθηκε την Πέμπτη. Βασικοί ομιλητές ήταν οι Κώστας Αρβανίτης, δημοσιογράφος, Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ-δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, Δημήτρης Τσουκαλάς, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Τζαβέντ Ασλάμ, Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, Ραμπάμπ Χασάν, Αιγυπτιακή Κοινότητα, Προκόπης Παπαστράτης, πανεπιστημιακός.


http://www.tovima.gr/society/article/?aid=492470

Σημειωτέον, ο κύριος Κώστας Αρβανίτης είναι ο καλά αμοιβόμενος "αριστερός" δημοσιογράφος με την εκπομπή στην κρατική ΕΡΤ (κακούργο, "ρατσιστικό" Κράτος) που η εκπομπή του προ μηνών κόπηκε προσωρινά για κανά δυό μέρες και όλος ο "αντιρατσιστικός" ντουνιάς του είχε συμπαρασταθεί τότες.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas Oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 19, 2013 6:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ»

Τα φαινόμενα ρατσισμού θα παταχθούν αμείλικτα, διεμήνυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σημειώνοντας πως η ελληνική κοινωνία δεν διέπεται από ρατσισμό.

Όπως διευκρίνισε, η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα που σέβεται και θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ πολιτικές απόψεις συγκεκριμένων φορέων, που έχουν την εντύπωση ότι οι μετανάστες μπορούν να «διακτινιστούν» από την κοινωνία, που δεν βρίσκουν ανταπόκριση και δεν διέπεται από ρατσισμό.

Τί μας λέει το κάθαρμα ο Δένδιας, που είναι μπλεγμένος με την στημένη δήθεν δολοφονία του πακιστανού λαθρομετανάστη από δύο έλληνες, πως ο ελληνικός λαός είναι υπέρ των λαθρομεταναστών. Αν τολμάει ο κατοχικός και μνημονιακός Δένδιας, άς κάνει δημοψήφισμα και τότε θα δούμε πόσα «απίδια έχει ο σάκος».

Σίγουρα ο ελληνικός λαός δεν διέπεται από ρατσισμό, απλά έχει κατανοήσει πως οι λαθρομετανάστες δεν έρχονται να καλύψουν κενές θέσεις εργασίας αλλά σαν φτηνή εργατική δύναμη που έχει αντικαταστήσει τους Έλληνες εργάτες, και αγρότες γής (πάνω από 2 έκατ. ξένοι έχουν πάρει τις δουλειές τους) και εξακολουθούν να παίρνουν τις όποιες θέσεις εργασίας έχουν απομείνει, και με τις ιδιωτικοποιήσεις του δημόσιου τομέα, προσδοκούν τα καθάρματα να μην αφήσουν εργασία ούτε σε έναν έλληνα.

Δια μέσου των λαθρομεταναστών έχουν κατορθώσει να θέσουν στο περιθώριο την ελληνική εργατική τάξη, να έχουν πάρει πίσω κάθε δικαίωμα του έλληνα εργάτη και αγρότη, χωρίς καμία ουσιαστική αντίσταση, με τις λυσσώδεις ευλογίες των «αντιρατσιστών», που στηρίζουν τα «ταξικά αδέρφια» (=φτηνοί απεργοσπαστές), έχοντας επιβάλει την νεοδουλεία. την φτώχεια και την αθλιότητα.

Αυτός είναι ο ρόλος του επίσημου "αντιρατσισμού" των αναρχολουμπενάριων και των ψευτοαριστερών λακέδων του συστήματος, και των πρακτόρων του κεφαλαίου μέσα, και έξω από το εργατικό κίνημα.

Ούστ αλήτες!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 19, 2013 11:42 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύμφωνα με τα ίδια τα δημοσιεύματα, τα άτομα αυτά έχουνε ποινικό παρελθόν. Τέτοια άτομα και για την πιο απλή παρεξήγηση είναι ικανοί να τραβήξουν μαχαίρι. Με άλλα λόγια και με Έλληνα να είχανε παρεξηγθεί, το ίδιο θα έκαναν.

Αυτήν είναι η ουσία του σκηνικού και το παραμυθάκι περι δήθεν "ρατσιστικής επίθεσης" αποτελεί εφεύρημα των επιχορηγούμενων "αντιρατσιστικών" ΜΚΟ (που άλλωστε πληρόνονται για αυτό το λόγο) και των διαφόρων πρακτορίστικων μηχανισμών που προσαθούνε να δημιουργήσουνε κλίμα. Με αηδιάζει επίσης η εκμετάλλευση απο κάποιους, της μνήμης του δολοφονημένου Πακιστανού, το θάνατο του οποίου εκμεταλλεύονται πολιτικά και προσπαθούν να τον ανάγουν σε "νέο Λαμπράκη".

Λυπούμαι επίσης για το Ρεσάλτο που αν συνειδητά και ιδιοτελώς δεν έκανε τέτοια στροφή, τότε μάσησε τόσο εύκολα το τυράκι απο την "αντιρατσιστική" φάκα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 19, 2013 3:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.newsit.gr//default.php?pname=Article&art_id=186644&catid=3


http://www.youtube.com/watch?v=ttVjbDcLP3E&feature=player_embedded
Επιστροφή στην κορυφή
μεταλίκ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 19, 2013 10:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα είναι τόσο χονδρομαλάκες;

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα ανώνυμα άτομα που σκότωσαν τον πακιστανό είχαν βαρύ ποινικό παρελθόν. Και οι δύο ήταν προσεσημασμένοι για κλοπές. Και όμως μας λένε, πως ο ένας έκ των προσησεμασμένων υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό σώμα, που ώς γνωστό, για να προληφθεί ο καθείς, τον περάνε από ψιλή κρησάρα. Αν είναι δυνατόν ένα τέτοιο άτομο να υπηρετούσε στο πυροσβεστικό σώμα. Μα πού τις λένε αυτές τις τόσο φανερές ψευδολογίες. Για τόσο ιθαγενείς μας περνάνε, οι χονδρομαλάκες.

Κουφάλες προβοκάτορες του κράτους, ρουφιάνοι δημοσιοκάφροι και τιποτένιοι «αντιρατσιστές», πάλι στα «πράσα πιαστήκατε».
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6547

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 19, 2013 11:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω σκηνοθετησαν δυο τεραστιους πολεμους στο Αφγανισταν και το Ιρακ, ενα πακιστανο δεν μπορουν να καθαρισουν και να το φορτωσουν σε οποιον θελουν? Πως θα δικαιολογησουν τον αδερφο του πρωην κεντρικου τραπεζιτη στο επαγγελμα του μονιμου 'επαναστατη' των ανοικτων συνορων?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ορέ μια κηδείαααα...
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 19, 2013 11:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέα κούλπα!!!

"Βούλιαξε" το Σύνταγμα απο τους διαδηλωτές της αντιφασιστικής πορείας - Προσευχή στο φέρετρο του 27χρονου Πακιστανού που δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα
http://www.newsit.gr//default.php?pname=Article&art_id=186644&catid=3

Πού είναι η προσευχή στο φέρετρο του πακιστανού; Αντί της προσευχής του ανύπαρχτου φέρετρου, βλέπουμε χορούς και ταμπούρλα στην πλατεία συντάγματος.

Τέτοια κηδεία χωρίς φέρετρο και με χορούς και ταμούραλα πρώτη φορά βλέπω.Ουάω!!!
Επιστροφή στην κορυφή
SYRIZA New York's
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 20, 2013 1:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιφασιστική συγκέντρωση με κύριο σύνθημα "Ποτέ ξανά φασισμός" στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη
19/01/13 - 22:35

Αντιφασιστική συγκέντρωση με κύριο σύνθημα "Ποτέ ξανά φασισμός" πραγματοποίησαν στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη η "Ελληνοαμερικανική Αριστερή Κίνηση", ο "ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης", η "Καμπάνια για Ειρήνη και Δημοκρατία", η "ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νέας Υόρκης" και άλλες οργανώσεις, επιτροπές και συνδικάτα της πόλης.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελούσε ένδειξη αλληλεγγύης στον Ελληνικό λαό και σ' όλους τους πολίτες του κόσμου που αγωνίζονται για δικαιοσύνη, ελευθερία, ισότητα και ενάντια σε κάθε μορφής διακρίσεων και ρατσισμού.
Οι διοργανωτές ανέφεραν ότι «από τη Νέα Υόρκη -ένα από τα κέντρα όπου η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει ενορχηστρωθεί-, είμαστε καθημερινά μάρτυρες σκληρών οικονομικών πολιτικών και συστηματικών επιθέσεων κατά των ασθενέστερων και πιο φτωχών κοινωνικών ομάδων», σημειώνοντας επίσης ότι «οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που τρέπονται σε φυγή από τους πολέμους των ΗΠΑ στην Ασία, έχουν μετατραπεί σε αποδιοπομπαίους τράγους που υπόκεινται σε ρατσιστικές πολιτικές, σε αστυνομική βία και σε επιθέσεις από τις νεο-ναζιστικές ομάδες της Χρυσής Αυγής».

www.bankingnews.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας