patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 27, 2009 10:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέμπτη, 27 Αύγουστος 2009
Επεισόδια στη Μυτιλήνη..πήγε ο κόσμος να πετάξει τους τΣυριζαίους στη Θάλασσα.

Σήμερα πάνω από 100 αντιρατσιστές από όλη την Ελλάδα μαζεύτικαν έξω από τη Νομαρχία οι οποιοι γύρω στις 12 επιχείρησαν να κατάληψουν το κτίριο της Νομαρχίας.Μόλις οι συγκεντρωμένοι αντιεξουσιαστές επιχειρούσαν βίαια να εισέλθουν εντός του κτιρίου ομάδες ΜΑΤ τους απώθησαν μαζί με τους αγανακτισμένους θαμώνες από τις γύρω καφετέριες. Να σημειωθεί οτι την ίδια στιγμή κάτοικοι του νησιού βλεποντας την έκρυθμη κατάσταση που δημιούργησε η αντιπαράθεση άρπαξαν έναν από τους αντιρατσιστές και απείλησαν να τον ρίξουν στο λιμάνι όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνέυματα. Αργότερα προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό, πάνω στην είσοδο του λιμανιού, απέναντι από τη νομαρχία όμως δεν τα κατάφεραν αφού στην περιοχή υπήρχε αστυνομική δύναμη που υπάρχει στο νησί της τελευταίες ημέρες λόγω των γεγονότων αυτών και του προγράμματος σχετικά με την μετανάστευση και τους χώρους κράτησης στην Παγανή Λέσβου.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/search/label/%CE%9C%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%97%20%CE%95%CE%A0%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%9F%CE%94%CE%99%CE%91%20%CE%A3%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%96%CE%91
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 28, 2009 6:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: ANTIΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ -ΣΥΝΕΧΕΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κλεφτοπόλεμος… χωρίς σύνορα!
Γράφει: Πέλλη Γιακουμή
28/08/2009
«Κλεφτοπόλεμο» μοιάζουν να παίζουν εδώ και μέρες οι νεαροί ακτιβιστές που συμμετέχουν στο αντιρατσιστικό κάμπινγκ «No Border», με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για το πρόβλημα των μεταναστών. Χωρίς μέχρι χθες να έχουν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια, υπάρχει αυξημένη φύλαξη από ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού που κάνουν πολύ έντονη την παρουσία τους στα κτήρια της νομαρχίας, των Δικαστηρίων και του υπουργείου, του λιμεναρχείου και της Γενικής Γραμματείας Βορείου Αιγαίου. Το απόγευμα της Τετάρτης, μπροστά από το Κέντρο Κράτησης της Παγανής και χθες μέχρι το μεσημέρι, σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές μεταξύ των ΜΑΤ και των ομάδων νεαρών. Καθώς όμως οι κινητοποιήσεις αναμένεται να κλιμακωθούν σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις.

Στο χώρο του Κέντρου Κράτησης της Παγανής προσπάθησαν να μπουν γύρω στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης ομάδες νεαρών που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Η αλυσίδα στην κεντρική είσοδο υποχώρησε και οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν προς τον αύλειο χώρο του Κέντρου Κράτησης. Δυνάμεις της Αστυνομίας που βρίσκονταν στο κτήριο τους απώθησαν και οι νεαροί υποχώρησαν χωρίς τα επεισόδια να πάρουν μεγάλη έκταση.

Και χειροβομβίδα κρότου…
Νωρίς χθες το πρωί, όμως, σημειώθηκε προσπάθεια εισόδου ομάδων νεαρών μέσα στο κτήριο της νομαρχίας. Οι αστυνομικοί και οι διμοιρίες των ΜΑΤ και πάλι τους απώθησαν, ενώ έγινε και χρήση χειροβομβίδων κρότου.
Τα επεισόδια πήραν μεγαλύτερη έκταση το μεσημέρι. Γύρω στις 12 μάλιστα το μεσημέρι, η κυκλοφορία από το ύψος του Παλιού Δημαρχείου στην προκυμαία μέχρι και την πλατεία Κωνσταντινουπόλεως είχε κλείσει από την Αστυνομία. Ομάδα νεαρών που συγκεντρώθηκε απέναντι ακριβώς από το κτήριο της νομαρχίας, σήκωσε ένα πανό και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα για το κλείσιμο του Κέντρου Κράτησης.
Μια διμοιρία των ΜΑΤ που μέχρι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως, κινήθηκε προς το σημείο όπου βρίσκονταν οι νεαροί και τους απώθησε με σκοπό να τους απομακρύνει, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για επικείμενη προσπάθεια κατάληψης τους κτηρίου. Η συμπλοκή που ακολούθησε προκάλεσε αντιδράσεις από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί εκεί από τα γύρω μαγαζιά, κάποιοι από τους οποίους και στράφηκαν κατά των νεαρών ακτιβιστών, ενώ κάποιοι παρακινούσαν τους αστυνομικούς να τους διώξουν!


Στην Παγανή, προχθές το απόγευμα, την ώρα που ανοίγει η πόρτα του Κέντρου από την πίεση των διαδηλωτών

Αντιδρούν οι πολίτες
Όσο εντείνονται οι συγκρούσεις των διαδηλωτών με τις δυνάμεις των ΜΑΤ στο κέντρο της πόλης και μάλιστα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, τόσο ενισχύεται το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών για τα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν όλες αυτές τις ημέρες στην πόλη. Αρχικά η προσπάθεια κάποιων ομάδων να εμποδίσουν το άγημα του Στρατού την περασμένη Κυριακή την ώρα που επέστρεφε από την καθιερωμένη υποστολή σημαίας από το Παλιό Λιμεναρχείο, ήταν το πρώτο «κρούσμα» που επηρέασε αρνητικά τα «αντανακλαστικά» των πολιτών.
Χθες στις μικροσυμπλοκές που σημειώθηκαν το μεσημέρι μπροστά από το κτήριο της νομαρχίας, οι αντιδράσεις των πολιτών ήταν ακόμη πιο έντονες. Σε κάποια στιγμή μάλιστα, τα πνεύματα οξύνθηκαν επικίνδυνα, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων ένας ακτιβιστής χτύπησε έναν πολίτη τη στιγμή που εκείνος φώναζε εναντίον τους. Το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο που βρέθηκε γύρω και ακολούθησαν διαπληκτισμοί με κάποιους από τους ακτιβιστές.
«Υποστηρίζουμε τους μετανάστες και τα δικαιώματά τους, όχι όμως με αυτό τον τρόπο. Ήρθαν εδώ, κατέλαβαν το χώρο της πλατείας στο Δημοτικό Θέατρο και τρομοκρατούν τον κόσμο», φώναζε αγανακτισμένος πολίτης.

Ραδιοφωνικός σταθμός και camp για τους πρόσφυγες
Ας σημειωθεί ότι ο χώρος που αρχικά διαμορφώθηκε ως κέντρο πληροφόρησης ανάμεσα στη νομαρχία και το Δημοτικό Θέατρο φαίνεται να συγκεντρώνει όλο και πιο πολύ κόσμο όσο περνούν οι μέρες, κόσμο που κατασκηνώνει μέσα στο Δημοτικό Κήπο.
Από χθες ξεκίνησε να λειτουργεί και ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει στους 105,05 FM - τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού των φοιτητών - μέσα από το «Μπίνειο» κτήριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο οποίος και ενημερώνει για τις δραστηριότητες και τα αιτήματα της κινητοποίησης.
Επίσης μέσα από τις ιστοσελίδες στο διαδίκτυο τονίζεται η ανάγκη για προσφορά υλικού όπως κουβέρτες, σκηνές και παπούτσια για τους μετανάστες καθώς στο… «camping» που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της πόλης φιλοξενούνται προσωρινά και μετανάστες που απελευθερώνονται από την Παγανή, μέχρι να φύγουν με τα πλοία της γραμμής. Χθες το απόγευμα, μάλιστα, μια ιδιότυπη πορεία με επικεφαλής οικογένεια μεταναστών που έφευγε με το πλοίο της γραμμής, σχηματίσθηκε από το χώρο μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο μέχρι της αποβάθρα της πόλης. Την οικογένεια των μεταναστών συνόδευε διαδήλωση ακτιβιστών κι όλους μαζί άνδρες των ΜΑΤ!
Για χθες, τέλος, είχαν προγραμματισθεί εκδηλώσεις του αντιρατσιστικού κάμπινγκ σε χωριά του νησιού όπως ο Μόλυβος, η Καλλονή, ο Μανταμάδος και το Πλωμάρι, που όμως δεν έγινε γνωστό αν τελικά πραγματοποιήθηκαν.
Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το Κέντρο Υποδοχής της Παγανής στις 5 το απόγευμα, ενώ για τις 8 το βράδυ έχει προγραμματιστεί διαδήλωση στο κέντρο της Μυτιλήνης με σημείο συνάντησης την πλατεία Αλυσίδας.
http://www.emprosnet.gr/Current/?EntityID=1216dcc3-23ed-498c-8b95-e09ea7976092
Επιστροφή στην κορυφή
Αντι-Αμερικανος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 30, 2009 8:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το νατοικο παρακρατος και την οργανωση NO BORDER ο Βηχος στην τελευταια του ειδηση στον Καφενε.
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=154212#154212
Δεν φτανουν τα εκκατομυρια λαθρομεταναστων θελει και αλλους.
Με τετοιες ειδησεις κερδιζη τα λεφτα του το σαιτ...
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1808

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 30, 2009 10:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:8f2fbb0bf5="Anonymous"][quote:8f2fbb0bf5="Αντι-Αμερικανος"]
Με τετοιες ειδησεις κερδιζη τα λεφτα του το σαιτ...








Και οπωσδηποτε ζει και ο βηχος,οχι μονο το κολοχανειο.


Κατά λάθος σε έστειλα στην παιδική χαρά σόρυ…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 31, 2009 8:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο Τρεμόπουλος είναι υποχείριο των Αμερικανών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και άλλος ένας αντιρατσιστής-ανθέλληνας που τα παίρνει χοντρά,
Ο αντιρατσισμός-ανθελληνησμός είναι το άρμα της επιβίωσης και του πλουτισμού, για κάθε αλλεργικό προς κάθε εργασία…


Νάνος Βαλαωρίτης:«Ο Τρεμόπουλος είναι υποχείριο των Αμερικανών»



«Πολιτικάντη» και «υποχείριο των Αμερικανών» χαρακτηρίζει των ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλη Τρεμόπουλο, ο ποιητής-συγγραφέας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις εκλογές του 2007, Νάνος Βαλαωρίτης, σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα».

Μιλώντας για τον κ. Τρεμόπουλο κάνει λόγο για.............. «κρατικοδίαιτο επαγγελματία πολιτικό». Στην ίδια κατηγορία εντάσσει και τον Νίκο Χρυσόγελο και τον Τάσο Κρομμύδα. Αναφέρει μάλιστα, ότι: «Η οικολογία πουλάει και ο Μ. Τρεμόπουλος έχει ήδη ζήσει από αυτή. Είχε την ‘Αντιγόνη’, μια ΜΚΟ, που πληρωνόταν από τα υπουργεία. Το ίδιο και η ΜΚΟ του Χρυσόγελου, που ήταν στα μέσα και στα έξω με τα υπουργεία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κρατικοδίαιτοι και συνηθισμένοι σε αυτές τις σχέσεις με την εξουσία. Την ξέρουν πολύ καλά».

Όταν καλείται από τον δημοσιογράφο Μανόλη Γαλάνη να κρίνει τη συνολική παρουσία των Οικολόγων Πράσινων μετά τις ευρωεκλογές, ο κ. Βαλαωρίτης απαντάει: «Οι Οικολόγοι Πράσινοι όταν μιλούν για τα οικολογικά θέματα μιλάνε καλά. Είναι καταρτισμένοι από χρόνια. Από τη στιγμή όμως που θα τους ρωτήσεις γιατί τα πράσινα κινήματα στην Ευρώπη είναι ανθελληνικά και δείχνουν έντονη ανθελληνική στάση σε όλα τα θέματα, εκεί τα χάνουν και αρχίζουν να μπερδεύονται. Εκεί φαίνεται τι είναι και αυτοί οι ίδιοι και τι πιστεύουν. Ταυτίζονται με τις ανθελληνικές θέσεις των Γερμανών και Γάλλων Οικολόγων. Αισθάνθηκα ότι η ηγεσία των Οικολόγων Πράσινων είναι κάτω από τον δάχτυλο των Αμερικανών».

Προσθέτει ακόμα ότι πιστεύει πως η ηγεσία των Οικολόγων Πράσινων εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα. «Κυρίως ο κ. Τρεμόπουλος, που είναι υποχείριο της πολιτικής των ΗΠΑ. Έχει σταλεί από τον κ. Τζορτζ Σόρος στην Αμερική για να του κάνουν υποτίθεται αυτοπληροφόρηση, αλλά φαντάζομαι και κάποια μικρή πλύση εγκεφάλου, αλλά δεν τη χρειαζόταν καν. Ήταν έτοιμος. Τι θέλετε να πω πλέον για πράσινο κόμμα; Θα γίνει παίγνιο των μεγάλων και ισχυρών ρευμάτων. Η οικολογία εξαφανίζεται σε αυτά τα διαβούλια», αναφέρει. Επίσης, επισημαίνει ότι το κόμμα των Οικολόγων πράσινων θα λειτουργήσει στο ευρωκοινοβούλιο ως δούρειος ίππος των μεγάλων συμφερόντων.

Όσο αφορά στο βίντεο που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα με τις θέσεις του κ. Τρεμόπουλου για το Σκοπιανό, ο κ. Βαλαωρίτης σχολιάζει: «Ο κ. Σόρος στηρίζει οικονομικά τα Σκόπια. Ο ίδιος άνθρωπος έδωσε υποτροφία στον Τρεμόπουλο. Τι άλλο να σας πω;».

Αναφορά γίνεται και στη διένεξη μεταξύ Τρεμόπουλου και Βαλαωρίτη. Ο τελευταίος αναφέρει ότι στην αρχή χρησιμοποιήθηκε το όνομά του ως εγγύηση στην προεκλογική εκστρατεία μέχρι που εξασφάλισαν 75.000 ψήφους. Μετά, τονίζει ο κ. Βαλαωρίτης, άρχισε ο πόλεμος. «Άρχισαν να με κατεδαφίζουν με ειρωνεία, με υπονοούμενα. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο. Είδα όλα τα emails του Τρεμόπουλου που έστελνε σε διάφορα στελέχη του κινήματος, στα οποία έλεγε ότι επωφελήθηκα βάζοντας υποψηφιότητα για να πουλάω τα βιβλία μου! Σε κάποια συγκέντρωση στελεχών του κόμματος δεν δίστασε να πει ότι πρέπει «να το βουλώσω». Αυταρχική συμπεριφορά που θυμίζει σταλινικές τακτικές. Πότε να βρίζεις, πότε να γλείφεις, πότε να εξορίζεις», λέει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι παραμένει ως ένα απλό με´λος στο κόμμα και δεν αποχωρεί γαιτί τον θέλει το αντιτρεμοπουλικό ρεύμα.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση πόσο πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δούμε τον κ. Τρεμόπουλο σε κυβερνητικό πόστο αναφέρει: «δεν είναι απίθανο κάτι τέτοιο. Ο Τρεμόπουλος θα μπορούσε να συμμαχήσει ακόμα και με τον διάβολο για να πετύχει τους σκοπούς του. Όπως λένε και οι Άγγλοι: business as usual».


http://ventetta.blogspot.com/2009/08/blog-post_8037.html
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 31, 2009 12:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΡΙΝΑ.
Η CIA ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ.
ΔΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "3 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΔΩΡΑ"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 31, 2009 4:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:ae06fe2f50="Αντι-Αμερικανος"]Με το νατοικο παρακρατος και την οργανωση NO BORDER ο Βηχος στην τελευταια του ειδηση στον Καφενε.
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=154212#154212
Δεν φτανουν τα εκκατομυρια λαθρομεταναστων θελει και αλλους.
Με τετοιες ειδησεις κερδιζη τα λεφτα του το σαιτ...


Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την Αριστερά, ρε παιδιά; Αριστερά θα πει κράτος δικαίου (όσο γίνεται) και όχι διάλυση του κράτους. Αριστερά θα πει στήριξη στον εργαζόμενο και όχι αγώνας για την εξαθλίωσή του. Αυτοί είναι καραμπινάτοι εγκάθετοι της αμερικανοποιημένης ΝΤΠ Evil or Very Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 31, 2009 5:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:ade22daaba="Anonymous"] Αριστερά θα πει κράτος δικαίου (όσο γίνεται) και όχι διάλυση του κράτους. Αριστερά θα πει στήριξη στον εργαζόμενο και όχι αγώνας για την εξαθλίωσή του. Αυτοί είναι καραμπινάτοι εγκάθετοι της αμερικανοποιημένης ΝΤΠ Evil or Very Mad


Ναι σωστά η Αριστερά δεν καταργεί το κράτος. Το κράτος ονειρεύονται να το καταργήσουν οι αναρχικοί. Αλλά και το κεφάλαιο, αυτό κι αν είναι αναρχικό. Κάνει ό,τι γουστάρει και γράφει στα παλιά του παπούτσια το Κράτος. Η κυβέρνηση λέει στις τράπεζες, μειώστε τα επιτόκια και οι τραπεζίτες δεν δίνουν σημασία. Στην ουσία το κράτος ανήκει στις τράπεζες. Έχεις δει ποτέ τα ΜΑΤ να δέρνουν τραπεζίτες; Όχι. Να δέρνουν τους υπάλληλους των τραπεζών; Ναι! Επομένως εδώ έχουμε ένα κράτος που κάνει την δουλειά των πλουσίων και ας μας λένε ότι είναι ουδέτερο, κράτος δικαίου. Ναι, θέλουμε κράτος, αλλά κράτος δικαίου. Και κράτος δικαίου μπορεί να είναι μόνο το κράτος των αδικημένων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 31, 2009 6:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΤΟ ΜΕΛΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΝΕΣΤΡΟΣ
Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ Twisted Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 31, 2009 6:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:5a3f29f284="Anonymous"] ΣΤΟ ΜΕΛΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΝΕΣΤΡΟΣ
Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ Twisted Evil



Μανεστρος,ο πορδητης.



http://www.freeringtoneslink.com/ws/acp?sp=30017&orig=169&t=50851
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1808

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 31, 2009 6:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πορθητής; γιατί πορθητής; κατέλαβε ποτέ τίποτα; προσπάθειες έκανε ο άνθρωπος και στις δυο, χωρίς την φυσική παρουσία του, ούτε του ίδιου, ούτε των υπόλοιπων Βηχοτζουμαίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας