patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Πέθανε κι ο Ντερτιλής, ξεμπερδέψαμε επιτέλους με τη Χούντα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
πλέον έχουμε Δημοκρατία
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 30, 2013 2:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Πέθανε κι ο Ντερτιλής, ξεμπερδέψαμε επιτέλους με τη Χούντα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΣΡ: Μην δείχνετε την εξαθλίωση


"Με εντολή της κυβέρνησης και προσωπική παρέμβαση του Σίμου Κεδόκογλου, το ΕΣΡ αποφάσισε να υποδείξει στους τηλεοπτικούς σταθμούς να μην δείχνουν πλάνα αστέγων και εικόνες εξαθλίωσης από τη σύγχρονη Ελλάδα. Με την πρωτοφανή αυτή απόφαση το ΕΣΡ περνάει σε νέα επόχη, καθώς δεν υπάρχει προηγούμενο τέτοιου τύπου λογοκρισίας.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Ρ. Ιωάννης Λασκαρίδης, η Αντιπρόεδρος Ορσαλία (Λίνα) Αλεξίου, και τα μέλη Εύη Δεμίρη, Γιάννης Παπακώστας, Κωνσταντίνος Αποστολάς, Γεώργιος Στεφανάκης και Άρης Σταθάκης, με θέμα: «Μη δείχνετε ανθρώπους σε εξαθλίωση».

Υποδεικνύει δηλ, προς όλους τους τηλεοπτικούς και σταθμούς της χώρας, να μην δείχνουν εικόνες από ανθρώπους που βρίσκονται σε κατάσταση εξαθλίωσης.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

» Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης υποδεικνύει προς όλους τους τηλεοπτικούς και σταθμούς της χώρας όπως: Μη προβάλουν την εικόνα
α) προσώπων ευρισκομένων σε κατάσταση κοινωνικής εξαθλίωσης ή ενδείας άνευ ρητής ή σιωπηράς συναινέσεώς αυτών,
β) προσώπων οδηγουμένων ενώπιον των δικαστικών ή εισαγγελικών ή αστυνομικών και λοιπών
αρχών άνευ ρητής ή σιωπηράς συναινέσεώς αυτών».
Επιστροφή στην κορυφή
Παρατηρτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 30, 2013 2:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος



Δεν φτάνει που ήταν τσατσόνι των Αμερικάνων, δεν φτάνει που συμμετείχε στην προδοσία της Κύπρου, ήταν και βλάκας ο Ντερτιλής, όπως οι περισσότεροι της χούντας, οι οποίοι πίστευαν ότι τα υπερατλαντικά αφεντικά τους θα τους προστάτευαν ό,τι κι αν συμβεί! Τυπικά ο «γενναίος» καταδικάστηκε επειδή εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 20χρονο Μιχάλη Μυρογιάννη, έξω από το Πολυτεχνείο, το μεσημέρι της Κυριακής 18 Νοεμβρίου 1973. Περηφανεύτηκε μάλιστα στον φαντάρο οδηγό του ότι τον πέτυχε με μια μόνο θανάσιμη βολή! Οι αμερικάνοι που δεν σκαμπάζουν από μπέσα τον άφησαν και ψόφησε στην φυλακή, όπως και τον άλλο βλάκα τον Παπαδόπουλο.


Άλλος ένας υποψήφιος βλάκας…
Επιστροφή στην κορυφή
Αμ, αυτόν πού τον πας;
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 30, 2013 3:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρατηρτής έγραψε:


...Δεν φτάνει που ήταν τσατσόνι των Αμερικάνων...


Άλλος ένας υποψήφιος βλάκας…




πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

Αμ, αυτόν τον υποψήφιο βλάκα και τσάτσο των αμερικάνων από τα "αριστερά" πού τον πας;...
Επιστροφή στην κορυφή
μιλάμε για γάτα με πέταλα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 30, 2013 3:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος




Έχω την εντύπωση ότι από εμπάθεια (επειδή είναι αριστερός) το αδικείτε το παιδί...
Επιστροφή στην κορυφή
kostas Oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 31, 2013 11:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νοσταλγοί της Χούντας και Χρυσή Αυγή στην κηδεία Ντερτιλή

Από το Α’ Νεκροταφείο πραγματοποιείται η κηδεία του τελευταίου αμετανόητου χουντικού, Ν. Ντερτιλή, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 90 ετών από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα.

Η Χρυσή Αυγή δίνει σύσσωμη το «παρών» στο νεκροταφείο όπου ψάλλεται η νεκρώσιμη ακολουθία για τον «σκληροπυρηνικό», πρώην συνταγματάρχη της Χούντας και πρωτεργάτη του πραξικοπήματος του 1967. Ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία.

Ο Ντερτιλής είχε καταδικαστεί το 1975 σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 20χρονου Μιχάλη Μυρογιάννη, στην εισβολή στο Πολυτεχνείο, τον Νοέμβριο του 1973.

Δεν υπέβαλε ποτέ αίτηση αποφυλάκισης, αλλά αντιθέτως καλούσε «την ελληνική Πολιτεία να του ζητήσει συγγνώμη».

Οι ηλίθιοι της ΧΑ, με το να είναι υπέρ της μισητής χούντας των συνταγματαρχών από τον ελληνικό λαό, δίνουν προσχήματα στους ψευτοδημοκράτες, να διαφοροποιούνται από την χούντα, ενώ είναι μία από τα ίδια και χειρότερα. Απλά καλύπτονται πίσω από τον κοινοβουλευτικό μανδύα, που και εδώ, έχουν πέσει οι μάσκες.

Ένα κουβάρι από σκατά είναι όλοι τους

http://www.zougla.gr/greece/article/nostalgi-tis-xountas-ke-xrisi-avgi-stin-kidia-ntertili
Επιστροφή στην κορυφή
ζήτω χουντάρα της βουλής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 31, 2013 7:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΥΡΙΖΑ: «Η μετατροπή της κηδείας Ντερτιλή σε χουντοσύναξη, με πυροβολισμούς στον αέρα και επικήδειους μίσους κατά της δημοκρατίας, αναφέρεται σε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για την κηδεία του τελευταίου χουντικού Ν. Ντερτιλή.

http://www.zougla.gr/politiki/article/siriza-i-kidia-tou-ntertili-metatrapike-se-xountosinaksi

...σε πια δημοκρατία αναφέρεται ο, ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως στα νεοφασιστικά μνημόνια, τις πραξικοπηματικές εκλογές, στην κατοχή της χώρας από το νεοφασισμό της ΕΕ, τις παράνομες επιστρατεύσεις, στο ξεπούλημα της Ελλάδας, στα ξένα κέντρα αποφάσεων των οικονομικών δολοφόνων, ΔΝΤ και ΕΚΤ;

Αφήστε τα συριζαίικα σάπια, ρουφιάνοι της νέας κοινοβουλευτικής χούντας, και υπηρέτες του νεοφασισμού, του 4ου ΡΑΙΧ των ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
«αντιρατσιστές»
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 31, 2013 7:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Αντιναζιστικά» αυτοκόλλητα από τα παιδάκια του νεοφασισμού του 4ου ΡΑÚΧ των ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Ρόζ, κίτρινα, πορτοκαλί, και «σιγά μην φοβηθώ» του κώλου τα αυτοκόλλητα.
http://www.zougla.gr/greece/article/antinazistika-aftokolita
Επιστροφή στην κορυφή
κάτοικος Α.Παντελεήμονα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 31, 2013 9:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κασιδιάρης-Παναγιώταρος-Παπάς στην κηδεία του χουντικού Ντερτιλή.

Οι μακάκες στην κοσμάρα τους, ονειρεύονται νέα χούντα. Δεν έχουν καταλάβει πως την θέση της χούντας την έχει καταλάβει η υπερχούντα των ΗΠΑ-ΕΕ και της κατοχικής βουλής, που συνεχίζει το ανθελληνικό έργο της.

Δεν έχουν ακούσει οι ηλίθιοι, όπως και οι εθνοπροδότες βολευτές της κατοχικής βουλής, το μαζικό σύνθημα «ψωμί, παιδεία, εθνική ανεξαρτησία, η χούντα δεν τελείωσε το '73», που το 90% των ελλήνων το έχει φωνάξει;

ΧΑ και νεοκατοχικοί αλήτες, οι δύο διαφορετικες όψεις του ίδιου χουντικού νομίσματος.

Επιστροφή στην κορυφή
πρωκτικότητα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 31, 2013 9:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει


Γιατί είναι σε ροζέ;;;
Επιστροφή στην κορυφή
k.N.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 01, 2013 12:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε 250 άτομα δεν παρέστηκαν στην κηδεία του χουντικού Ντερτιλή. Ο ελληνικός λαός δεν μασάει από χούντες και δικτατορίες. Ας το έχουν υπόψη τους οι κάθε είδους νοσταλγοί της χούντας. Και άς μην θριαμβολογούν, οι της ΧΑ. Οι πεντακόσιες χιλιάδες των ψήφων που έλαβαν, είναι ψήφοι διαμαρτυρίας κατά των λαθρομεταναστών, και τίποτα περισσότερο. Και η απόδείξη είναι η μηδενική συμμετοχή τους στην κηδεία του Ντερτιλή.
Επιστροφή στην κορυφή
Σπαθάρης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 01, 2013 4:00 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Μπόμπολας "αντιφασίστας":

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63775383


Μια παράσταση για όλη την οικογένεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεκάρα ολέ!
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 01, 2013 4:12 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
«Τον χουντικό δολοφόνο Ντερτιλή προσκύνησαν με την παρουσία τους η ναζιστική Χρυσή Αυγή και το ΛΑΟΣ. Αυτοί, τύπου Ντερτιλή, είναι οι εκφραστές τους, ανάλογες είναι και οι επιδιώξεις τους» επισημαίνει σχόλιο του ΚΚΕ για τα γεγονότα στην κηδεία του Ντερτιλή.




Πολύ καλά τα λέει η Αλεκάρα και γενικότερα ο Περισσός.
Ναζιστική η Χρυσή Αυγούλα.
Κι ο Φώτης της ΜΝΗΜΑΡ τί θα είναι άραγες; Οπωσδήποτε δημοκράτης! Αστοδημοκράτης, για την ακρίβεια, αλλά σίγουρα όχι νεοκατοχικός νεοφασίστας.
Άλλωστε τον έχει δεί ποτέ κανείς να χαιρετά ναζιστικά (όπως κάνει ο υπόκοσμος της μΠΑΤΣΟΚοΕΥΠΙίτηκης ΧΑ) ώστε να θεωρηθεί ο άνθρωπος ναζί;;
Όχι!
Άρα καλά τα λέει το "Κ"ΚΕ...
Επιστροφή στην κορυφή
σταλινική πεοκρουσία
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 01, 2013 4:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
«Τον χουντικό δολοφόνο Ντερτιλή προσκύνησαν με την παρουσία τους η ναζιστική Χρυσή Αυγή και το ΛΑΟΣ. Αυτοί, τύπου Ντερτιλή, είναι οι εκφραστές τους, ανάλογες είναι και οι επιδιώξεις τους» επισημαίνει σχόλιο του ΚΚΕ για τα γεγονότα στην κηδεία του Ντερτιλή.




Ως γνωστόν το "Κ"ΚΕ είναι "κομμουνιστικό" κώμα. Κατέχει στην εντέλεια το μαρξισμό, τουτέστιν το Διαλεκτικό Υλισμό. Τον μπαίζει κυριολεκτικά στα δάχτυλα.
Κι ως εκ τούτου ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ επισημαίνει τις (sic) "ανάλογες επιδιώξεις" της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ Χρυσής Αυγής.

Με δυό "μαρξιστικά" λόγια, η επιδίωξη της Χρυσή Αυγής είναι "να επαναφέρει τη Χούντα του Ντερτιλή". Καταργώντας φυσικά τη Δημοκρατία μας. Ναί, τη Δημοκρατία του Τζέφρη και του Μπενύτο.
Και ποιά Χούντα λοιπόν λέτε ότι θα φέρει; (αφού καταργήσει, όπως είπαμε, την καλή χούντα την τωρινή)
Εκείνη που παρήγγειλαν οι αμερικάνοι όταν υπήρχε ΕΣΣΔ και Ψυχρός Πόλεμος! Μάλιστα αδερφάκι μου!
Θα φέρει δηλαδή η Χούντα της ΧΑ ξανά τα τανκς, δεν αποκλείεται κι εκείνα του '60 για να μην νοιώθουν παραπονεμένα, και θα βάλει τη χώρα σε ένα τέτοιο αντιδημοκρατικό γύψο που δεν αποκλείεται ακόμη και να πεταχτεί έξω από το Ευρώ η χώρα.
Και μη μού πεί κανείς ότι αν ήταν ποτέ δυνατό Διαλεκτικά να ανασυσταθεί η παλιά Χούντα και να λάβουν χώρα τέλος πάντων οι ιστορίες για αγρίους που τσαμπουνά στα κενά αναγνωστικά του σταλινομυαλά ο Ριζοσπάστης, έστω και με την ισχύ εξωγήινων (διότι ούτε με μαλάκυνση οι αμερικάνοι θα παράγγελναν μια χούντα υπαγορευμένη από συνθήκες που έχουν ιστορικά ξεπεραστεί), τότε η ΕΕ δεν θα αναγκαζότανε για το "δημοκρατικό" ονόρε της -και πόσο μάλιστα σε καιρούς Παγκοσμιοποίησης- να αποκλείσει την "αντιδημοκρατική" Ελλάς των "Ελλήνων Χριστιανών" από την Ευρωζώνη.

Αυτές τις χονδρομαλακίες πετά ο Ριζοσπάστης κι όποιος σταλινικός αμαθής (κι όχι μόνο) τσιμπίσει.
Και φυσικά εδώ τσιμπά ένα κάρο κόσμος που θεωρεί το ΠΑΜΕ επικίνδυνο για την Κυβέρνηση και δεν θα τσιμπήσουν τα σταλινικά ΚΑΠΗ;
Επιστροφή στην κορυφή
πονηρός ο βλάχος...
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 01, 2013 4:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Τον χουντικό δολοφόνο Ντερτιλή προσκύνησαν με την παρουσία τους η ναζιστική Χρυσή Αυγή και το ΛΑΟΣ. Αυτοί, τύπου Ντερτιλή, είναι οι εκφραστές τους, ανάλογες είναι και οι επιδιώξεις τους» επισημαίνει σχόλιο του ΚΚΕ για τα γεγονότα στην κηδεία του Ντερτιλή.


Από τη στιγμή που ο πονηρός βλάχος Καραμανλής ο Α' νομιμοποίησε το "Κ"ΚΕ, το κατέστησε τόσο πολύ πρεζάκι της κρατικής ενίσχυσης και κωματικής επιδότησης, που εκεί στον Περισσό έχουν πάθει αντιδιαλεκτικό ταράκουλο και πιστεύουν ότι είναι ποτέ δυνατόν να ξανάρθει η Χούντα του '60 κι όχι τίποτ' άλλο αλλά άμα ξαναμπούμε στον αντιδημοκρατικό γύψο (καθώς τώρα έχουμε Δημοκρατία) θα μας πετάξει κι η ΕΕ από το ευρώ, το ισχυρό νόμισμα που αν το χάσουμε θα ζούμε με δραχμές και μετά ποιός μπορεί να συντηρήσει ολάκερη Τυποεκδοτική με ψωροδραχμές;


Οργανοκρουσία και με τα δύο χέρια για να λαμβάνει χώρα αμφίπλευρη ανάπτυξις των σταλινικών μυώνων.
Εκτός κι αν έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες αντικομμουνιστές ψεύτες που κάνουν αντιδιαλεκτική συναδελφική αβάντα, τάχαμου από την "ανάποδη", στο ΣΤΟΧΟ και τον Ελεύθερο Κόσμο.
Επιστροφή στην κορυφή
ούστ ξευτίλες
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 01, 2013 6:16 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ριζοσπάστης:
Αίσχη φασιστοειδών στην κηδεία Ντερτιλή


Για "αίσχη νεοφασιστοειδών" και οικονομικών νεοναζιστών δολοφόνων που έχουν δολοφονήσει όχι έναν αλλά χιλιάδες ανθρώπους μέσα σε τρία χρόνια και που ποτέ δεν θα μπούν φυλακή, δεν έχει κάνει λόγο ποτέ ο Ριζοσπάστης γιατί αν μιλήσει με τέτοια γλώσσα θα χάσει το κρατικό φαγητάκι του.

Χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις. Νά γιατί έκανε πέρυσι και πρόπερσι διπλή προστατευτική αλυσίδα αγκαλιά με τους μπάτσους γύρω από τη Βουλή και απέναντιστον κόσμο ("φασίστες" τους είπε) που διαδήλωναν.

ΑΙΣΧΟΣ αντικομμουνιστικά σκουπίδια που μπροστά στις προδοσίες σας η ρετρό ακροδεξιά είναι οδοντόκρεμα.
Τουλάχιστον εκείνη είναι με τις σβάστικες στο χέρι και δεν το παίζει "αντιφασιστική" του κώλου για να διεκπεραιώσει πεμπτοφαλαγγίτικα τη νεοναζιστική δουλειά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας