patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
Συχνές Ερωτήσεις
Αναζήτηση
Κατάλογος Μελών
Ομάδες Μελών
Εγγραφή
Προφίλ
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας
Σύνδεση
patari.org Αρχική σελίδα
->
Πολιτική συζήτηση
Δημοσίευση απάντησης
Όνομα μέλους
Θέμα
Περιεχόμενο
Emoticons
Περισσότερα Emoticons
Χρώμα γραμματοσειράς:
Προεπιλογή
Βαθύ Κόκκινο
Κόκκινο
Πορτοκαλί
Καφέ
Κίτρινο
Πράσινο
Λαδί
Κυανό
Μπλέ
Βαθύ Μπλέ
Λουλακί
Βιολετί
Λευκό
Μαύρο
Μέγεθος γραμματοσειράς:
Μέγεθος γραμματοσειράς
Μικροσκοπικό
Μικρό
Κανονικό
Μεγάλο
Τεράστιο
Να κλείσουν τα Tags
[quote="Kostas oikodomos"]Αν ο λαός δεν πάρει ο ίδιος την τύχη στα χέρια του θα δεί πολλά χειρότερα μέσα στην ίδια του την χώρα από την «λαθρο»μεταναστευτική εγκληματική λουμπεναρία που με θέρμη υποστηρίζει η εκφυλισμένη νεοταξίτη αριστερά κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική εκτός της πατριωτικής αριστεράς της εφημερίδας «Σοσιαλιστική Προοπτική» και του περιοδικού «Ρεσάλτο». Πρέπει οι πολίτες να οργανωθούν να εξοπλιστούν κατάλληλα ώστε να αντιμετωπίσουν ( θα φτύνουν επιτόπου το γάλα της μάνα του με το που θα συλλαμβάνονται από τις ένοπλες ομάδες πολιτών) τις εγκληματικές συμμορίες καθώς η αστυνομία αδιαφορεί και σφυρίζει αδιάφορα και όλα τα κόμματα τους στηρίζουν ή δημαγωγούν χωρίς στην πράξη να κάνουν το παραμικρό. Είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστούν τα θρασύδειλα καθάρματα και για να προστατευτούν από τις κλοπές τους βιασμούς οι περιουσίες και οι ζωές του λαού της χώρας μας. Ας παραδειγματιστούμε από τον λαό της Λιβύης που ξεσηκώθηκε πήρε τα όπλα και έδωσε τελεσίγραφο σε 3,οοο.οοο. μετανάστες να εγκαταλείψουν την Λιβύη μέσα σε 20 ημέρες πράγμα που έγινε και οι ξένοι έφυγαν σε 10 ημέρες και όσοι έμειναν (ελάχιστοι) και εντάχτηκαν στο πλευρό στου Καντάφι για να πολεμήσουν τους επαναστάτες όπου τους έβρισκαν τους έκοψαν επιτόπου το κεφάλι.[/quote]
Επιλογές
HTML
Ανενεργό
BBCode
Ενεργό
Smilies
Ενεργά
Απενεργοποίηση BBCode σ' αυτή τη δημοσίευση
Απενεργοποίηση Smilies σ' αυτή τη δημοσίευση
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη:
Επιλέξτε μια Δημόσια Συζήτηση
Ανοιχτά φόρουμ
----------------
Πολιτική συζήτηση
Παιδική χαρά
Στο περιθώριο
Ανασκόπηση Θέματος
Συγγραφέας
Μήνυμα
Τόμας Τζέφερσον
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 09, 2011 4:23 pm
Θέμα δημοσίευσης:
«Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίον θα πρέπει ο λαός να διατηρήσει το δικαίωμα του να κατέχει και να φέρει όπλα είναι σε τελευταία ανάλυση η ανάγκη αυτοπροστασίας του εαυτού του εναντίον μιας τυραννικής διακυβέρνησης*»
(Τόμας Τζέφερσον)
* η οποία, μεταχειρίζεται την οργανωμένη από τα Αφεντικά λαθρομεταναστευτική εισβολή, ως ένα επιπλέον μέσο κατατρομοκράτησης και επιβολής στο λαό, θα μπορούσαμε σήμερα να προσθέσουμε στα πολύ σοφά λόγια του Τζέφερσον, 3ου προέδρου των ΗΠΑ και συγκαταλεγόμενου στους γενάρχες του αμερικανικού έθνους.
Επισκέπτης
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 08, 2011 11:39 pm
Θέμα δημοσίευσης:
Θρασύτατη Ληστεία εν μέση οδό
Θύμα θρασύτατων ληστών έπεσε σήμερα το απόγευμα στα Αμπελάκια Λάρισας ένας 62χρονος οδηγός φορτηγού.
Δύο άνδρες που έφεραν μάσκα με την απειλή όπλου τον τραυμάτισαν ελαφρά, τον πέταξαν από το φορτηγό και διέφυγαν με αυτό. Στο μέσον της διαδρομής Αμπελακίων - Εθνικής Οδού, πάνω σε κλειστή στροφή, εγκατέλειψαν το φορτηγό, αποκλείοντας τμήμα του δρόμου και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, έχοντας μαζί τους ποσό περίπου 4.500 ευρώ, που υπήρχε στην καμπίνα του οδηγού.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=414849&cid=4
Kostas oikodomos
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 08, 2011 11:17 pm
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ο λαός δεν πάρει ο ίδιος την τύχη στα χέρια του θα δεί πολλά χειρότερα μέσα στην ίδια του την χώρα από την «λαθρο»μεταναστευτική εγκληματική λουμπεναρία που με θέρμη υποστηρίζει η εκφυλισμένη νεοταξίτη αριστερά κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική εκτός της πατριωτικής αριστεράς της εφημερίδας «Σοσιαλιστική Προοπτική» και του περιοδικού «Ρεσάλτο».
Πρέπει οι πολίτες να οργανωθούν να εξοπλιστούν κατάλληλα ώστε να αντιμετωπίσουν ( θα φτύνουν επιτόπου το γάλα της μάνα του με το που θα συλλαμβάνονται από τις ένοπλες ομάδες πολιτών) τις εγκληματικές συμμορίες καθώς η αστυνομία αδιαφορεί και σφυρίζει αδιάφορα και όλα τα κόμματα τους στηρίζουν ή δημαγωγούν χωρίς στην πράξη να κάνουν το παραμικρό.
Είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστούν τα θρασύδειλα καθάρματα και για να προστατευτούν από τις κλοπές τους βιασμούς οι περιουσίες και οι ζωές του λαού της χώρας μας.
Ας παραδειγματιστούμε από τον λαό της Λιβύης που ξεσηκώθηκε πήρε τα όπλα και έδωσε τελεσίγραφο σε 3,οοο.οοο. μετανάστες να εγκαταλείψουν την Λιβύη μέσα σε 20 ημέρες πράγμα που έγινε και οι ξένοι έφυγαν σε 10 ημέρες και όσοι έμειναν (ελάχιστοι) και εντάχτηκαν στο πλευρό στου Καντάφι για να πολεμήσουν τους επαναστάτες όπου τους έβρισκαν τους έκοψαν επιτόπου το κεφάλι.
Ανένδοτος
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 08, 2011 10:05 pm
Θέμα δημοσίευσης:
Απίστευτο και όμως αληθινό. Ομάδα 15 αλλοδαπών επιτέθηκαν σήμερα το μεσημέρι σε επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά, για να τους ληστέψουν.
Σύμφωνα με καταγγελία που έφθασε στο protothema.gr λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι ομάδα 15 ατόμων εμφανίστηκε στο σταθμό και μπήκαν σε ένα βαγόνι όπου άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπούν τους επιβάτες.
Η ομάδα των εγκληματιών εκμεταλλευόμενη την απουσία αστυνομικών και ατόμων της ασφάλειας του ΗΣΑΠ, επιτέθηκαν σε άτομα που κρατούσαν τσάντες και βαλίτσες και χτυπώντας τους τους άρπαξαν όσα χρήματα είχαν αλλά και τα προσωπικά τους αντικείμενα.
Με την άνεσή τους αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους βγήκαν από το βαγόνι και έφυγαν χωρίς κανείς να τους σταματήσει.
Όπως είπε στο protothema.gr επιβάτης που του άρπαξαν τα χρήματα και τη βαλίτσα του οι αλλοδαποί ληστές ήταν αρκετά βίαιοι ενώ έβριζαν, έσπρωχναν και απειλούσαν. «Φοβηθήκαμε για τη ζωή μας. Πήραν τις τσάντες από επιβάτες, ενώ από τα 30 άτομα που ήμασταν στο βαγόνι όπου έγινε η επίθεση κανείς δεν αντέδρασε γιατί όλοι φοβήθηκαν».
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=157936
ούτε ιερό και όσιο
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 06, 2011 9:49 pm
Θέμα δημοσίευσης: Αλβανοί κατέκλεψαν τα γραφεία της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ»
Αλβανοί κατέκλεψαν τα γραφεία της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» στην Κρήτη
Διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα γραφεία της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» στην περιοχή Μασταμπά στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι δράστες άρπαξαν υπολογιστές, σκληρούς δίσκους και τηλεοράσεις πριν απομακρυνθούν προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο η αστυνομία δεν τους άφησε να χαρούν για πολύ τη λεία τους.
¾στερα από σύντομη έρευνα, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ανδρών, αλβανικής υπηκοότητας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν τα κλοπιμαία.
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας