Συγγραφέας Μήνυμα
μαζόχας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 26, 2018 3:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Βέλγιο: Γουστάρουμε να τα ακουμπάμε χονδρά στο θείο Σαμ.

Επειδή τα αμερικλανικά πυρηνικά ασφαλώς και υπερασπίζονται την ειρήνη και την παγκόσμια ευημερία (και τον πλουραλισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα και άλλα πολλά εννιάμερα) καλλίτερα από τα σοβιετικά (και γι' αυτό άλλωστε οι ανατολικοευρωπαϊκές πόρνες έφαγαν τα λυσσακά τους να αντικαταστήσουν την επικυριαρχία της Μόσχας με τον αμερικανό νταβατζή, ο οποίος στο κάτω-κάτω καπνίζει και Μάλπορω και σίγουρα δεν οδηγεί φτωχομπινέδικο Λάντα) αποφάσισε λοιπόν και το Βέλγιο (χώρα που μαζί με την Ελβετία διατρέχουν τον υπ' αριθμό ένα κίνδυνο να δεχθούν εισβολή ακόμη κι από δολοφονικές κατσαρίδες) να πετάξει στην άκρη τα αμερικλανικά του F-16 αγοράζοντας από το (πού αλλού;) Θείο Σαμ τα σαπάκια που λέγονται F-35. Τα οποία ψήνουν καφέ, κάνουν μασάζ, σού βρίσκουν γκόμενα, σού λένε τη μοίρα σου, βγάζουν το ψητό από το φούρνο, πλένουν τα πιάτα αλλά όπως ακριβώς κάθε ακριβοπλερωμένη αμερικανική ηλιθιότητα δεν κάνουν ποτέ σωστά, απλά και πρακτικά τη δουλειά, και το φθηνότερο πυροβόλο όλων των εποχών, το καλάσνικωφ, ήταν το μόνο που δεν πάθαινε ποτέ και υπό οποιοδήποτε συνθήκες εμπλοκή στο Βιετνάμ.

Εγώ σίγουρα διαφημίζω τα ρώσικα όπλα, είμαι ρωσόδουλος, πουτινόδουλος, κομμούνι, φερέφωνο του μπολσεβίκικου κρεμλίνου, φερέφωνο του ολιγαρχικού κρεμλίνου, βιετγκόγκ και πολλά άλλα.
Αυτό όμως που είναι αναμφισβήτο είναι ότι ολάκερος σχεδόν ο πλανήτης δεν τείνει να γίνει πουτανάκι της καλής μας της Ουάσινγκτον.

https://www.tanea.gr/2018/10/24/world/velgio-i-paraggelia-neon-maxitikon-oksyne-tin-politiki-antiparathesi/

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group