Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 05, 2021 1:13 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Anonymous έγραψε:
Συμμορίες Πακιστανών οργώνουν την Αθήνα σπάζοντας την καραντίνα!

https://www.youtube.com/watch?v=CWY2Go1kN8AΛάθος. Πρόκειται για μαχητικές πορείες ταξικών αδερφών.
Βέβαια, στην κορυφή της "αντιρατσιστικής" πυραμίδας, πιο πάνω από την Κουτσούμπαινα και τις τσίπραινες, είναι η Μυταράκαινες και οι Νέες Δημοκλανίες που τούς μπάζουν με τη σέσουλα κατά διαταγή των Βρυξελλών.
Και φυσικά η "Ντορίτσα", της γνωστής καρκινοοικογένειας, που υπεράνω νόμων δήλωσε "τίποτα δεν θα με εμποδίσει να πάω για Πάσχα στην Κρήτη".
Εννοεί φυσικά τους "νόμους" που ισχύουν μόνο για την πλεμπάγια.

Και όλο αυτό, η Κουτσούμπαινες, το αποκαλούν "δημοκρατία" που ναι μεν έχει κάποια "αστικά μειονεκτήματα" (τα οποία ίσως διορθωθούν εν καιρώ) αλλά είναι (μας λένε) χίλιες φορές καλλίτερο από τον "φασισμό" της Χ.Α. (ΚΥΠ) και των κλασιδιαρέων...


Όλες μαζί οι κουφάλες από το ένα άκρο (ΚΥΠ) μέχρι το άλλο βάζουν τον κόσμο στον τάφο.
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 05, 2021 11:23 am    Θέμα δημοσίευσης:

Ο ΠΟΥ κάνει τη δουλειά του και οι Κουτσούμπαινες τού κρατάνε το φανάρι.
"Κ"ΚΕ να σού πετύχει!
Κ.Ν.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 05, 2021 9:38 am    Θέμα δημοσίευσης:

Ο ΠΟΥ έχει μετατραπεί σε ένα νεοταξίτικο θεσμό στο να υπερασπίζει το υπερεθνικό σύστημα της καπιταλιστικής σαπίλας και κερδοσκοπικής αναισχυντίας. Στήνει μπίζνες και πάνω στη φρίκη των μαϊμού πανδημιών που το ίδιο δημιουργεί: Εμπορεύεται τη σήψη του, το αίμα και τη φρίκη που παράγει, με τα φασιστικά διατάγματα που πρέπει να εφαρμόσουν τα εθνικά κράτη, στην δόλια προσπάθεια να διατηρηθεί ο καπιταλισμός στα πράγματα, έχοντας ξεπεράσει κάθε αποτρόπαιο έγκλημα της φρίκης με τις μαϊμού πανδημίες και λοκντάουν καταστρέφοντας για τις εθνικές οικονομίες για λογαριασμό των υπερεθνικών μονοπωλίων και μετατρέποντας τους λαούς σε σύγχρονους σκλάβους, που όμοιος τους δεν έχουν υπάρξει στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Κ.Ν.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 05, 2021 3:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Κρούσματα σε υγειονομικούς που είχαν εμβολιαστεί

Συναγερμός στο Γεννηματάς: Κρούσματα σε υγειονομικούς που είχαν εμβολιαστεί
https://www.zougla.gr/greece/article/sinagermos-sto-genimatas-krousmata-se-igionomikous-pou
Το είχαμε πεί απο την αρχή πως ο κορονοϊός είναι ο Δούρειος Ίππος της αντεπανάστασης και νεοταξίτες δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Η πρωτοφανής και αξεπέραστη κρίση του καπιταλισμού δεν τους το επιτρέπει. Θα έχουμε μαϊμού συνεχόμενες μεταλλάξεις και κρούσματα όπου κανένα εμβόλιο δεν θα είναι ικανό να διακόψει την πορεία του.

Ο κορονοϊός έχει ανυψωθεί σε παγκόσμια βάση πάνω από τα κοινοβούλια.

Φυσικά μπορεί να έχουμε προσωρινές ταλαντεύσεις για να μας ξεγελάσουν πως κάνουν τα πάντα για να μας σώσουν από τις κατασκευασμένες πανδημίες αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα τις εγκαταλείψουν. Η τρομοκρατία οι μάσκες και οι φασιστικές αποστάσεις θα διατηρηθούν σαν φόβητρο και να ρίξουν τις ευθύνες πως φταίνε οι λαοί που δεν ακολουθούν πιστά και με ευλάβεια της εντολές τους.
Πόσο καιρό μπορεί να διατηρηθεί το τωρινό καθεστώς των καραντίνων και των λοκντάουν σε αυτό το ερώτημα δεν μπορούμε να απαντήσουμε με ακρίβεια. Μπορούμε ωστόσο να εξακριβώσουμε ορισμένα δεδομένα για να εκτιμήσουμε την ταχύτητα και την πορεία της εξέλιξης των γεγονότων που θα επακολουθήσουν.
Ο παγκόσμιος καπιταλισμός έχει περιέλθει σε μια κατάσταση σήψης ,παρακμής, και αποσύνθεσης . Όχι μόνο δε μπορεί να δώσει στους εργαζόμενους καινούργιες κοινωνικές μεταρρυθμίσεις μα ούτε και απλές μικροελεημοσήνες μα είναι αναγκασμένος να πάρει πίσω και τις παλιές.
Ο καπιταλισμός ανέβασε και αυτοματοποίησε τα μέσα παραγωγής σε τέτοιο βαθμό που έχουν παραλύσει και μπουκώσει την παγκόσμια αγορά από τα την αθλιότητα των μαζών (φτηνά μεροκάματα και μόνιμη ανεργία} και που τις κατέστρεψε ο ίδιος.
Όλος ο κόσμος και ιδικά η πολιτισμένη ευρώπη έχουν περιέλθει στην εποχή των αντιμεταρρυθμίσεων. Η πολιτική της καταλήστευσης της κατάπνιξης και των φασιστικών μέτρων κατά των μαζών μ ε αιχμή του δόρατος των μαϊμού καραντίνων γεννιέται όχι από τις ιδιοτροπίες της αντίδρασης αλλά από την από την αποσύνθεση του καπιταλιστικού συστήματος.
Αυτό είναι το θεμελιακό γεγονός που πρέπει να νιώσει μέσα του κάθε εργαζόμενος αν δεν θέλει να τον κοροϊδεύουν με κούφια λόγια και για να αντιληφθεί όσο το δυνατό πιο έγκαιρα πως η αντίδραση από εδώ και πέρα θα κυβερνάει από εδώ και πέρα με τους διάφορους κορονοϊούς .
Όλοι καταλαβαίνουν πως τώρα έχουμε μια συνηθισμένη κρίση όπως οι προηγούμενες αλλά μια βαθειά και αξεπέραστη κρίση που κρατάει πάνω από 15 χρόνια και έχει εξάντληση τους λαούς και αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.
Γ΄αυτό και έχουν αρχίσει οι πρώτες αντιδράσεις παρά την τεράστια τρομοκρατία και τα ολοκληρωτικά ψέματα που σερβίρουν για να φοβίσουν τους λαούς για να κάτσουν στα αυγά τους, να μην αντιδράσουν και να δεχτούν την μαύρη μύρα τους. Δηλαδή δεν φταίει το καπιταλιστικό σύστημα αλλά ο κορονοϊός.
Όμως οι ανάγκες του κόσμου για ζωή θα τον αναγκάσει να υπερβεί τα ψευδή περί πανδημίες και θα εξεγερθεί μαζικά καθώς τείνει να ξεπεράσει τα όρια στο να μην μπορεί να ζήσει.

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group