patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ=ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
κάθαρμα Τζέφρυ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 04, 2010 2:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ=ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ=ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=131236&cid=4

ή τα νεοταξίτικα καθάρματα θα μας εξοντώσουν ή εμείς θα τα κρεμάσουμε.

Αλλή λύση δεν υπάρχει. Ή με τα δολοφονικά νεοταξίτικα καθάρματα του ΔΝΤ ή με τον λαό.
Επιστροφή στην κορυφή
Μπολσεβίκος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 04, 2010 3:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΝΩΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Όλα τα καθάρματα του κόσμου εγκωμιάζουν τον ελεεινό, τον τρισάθλι, και τσόλι του ΔΝΤ Τζέφρυ, μετά τα μέτρα λιμού που δέχτηκε να εφαρμόσει κατά του Ελληνικού λαού πρός όφελος των υπερεθνικών ληστών.

Η αγριότητα του απανθρωπισμού αυτών των μπάσταρδων μπροστά στο αδιέξοδο του καπιταλισμού άρχισε για τα καλά.Οι λαοί πρέπει να θυσιαστούν στον βωμό τις καπιταλιστικής παρακμής.

Μετά το χρηματοπιστωτικό κραχ στίς ΗΠΑ της μέκκας του καπιταλισμού ο παγκόσμιος καπιταλισμός εισήλθε σε πορεία θανάτου χωρίς επιστροφή.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία της επιθανάτιας αξέπεραστης κρίσης του συστήματος. Καπιταλισμός έτσι όπως τον γνωρίσαμε μετά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο τετέλεσται.

Το καπιταλισμός η βαρβαρότητα δεν είναι μια θεωρητική διαπίστωση αλλά η διαρκώς αυξανομένη καθημερινή μας πραγματικότητα.

Στο χέρι μας είναι να οργανωθούμε και επαναστατικά, σοσιαλιστικά, να βάλουμε δια παντός ένα τέλος στην φρικτή καπιταλιστική βαρβαρότητα.


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=131119&cid=6
Επιστροφή στην κορυφή
ΜΑΚΗ μουυυυυυυυυυ???
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 04, 2010 3:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολοι είναι προνομιούχοι εκτός του χαφιέ της Αμερικάνικης Πρεσβείας Μάκη που για τις Αμεριανο-βίντεο-αποκαλύψεις του παίρνει 60000 χίλ. ευρώ για κάθε τηλεοπτική ζούγκλα, που ισούνται με 240000 ευρώ τον μήνα. Και 12οοο ευρώ τον μήνα για τις ραδιοφωνικές στον ΑΝΤΕΝΑ. Αν δεν είναι έτσι ας μας πεί ο ίδιος τα ποσά που λαμβάνει και ποιός του προμηθεύει τις αποκαλυπτικές βιντεοσκοπήσεις που γίνονται στα άδυτα των αδύτων του κρατικού μηχανισμού.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=131252&cid=4
Επιστροφή στην κορυφή
Ο Βρωμιάρης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 04, 2010 4:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και παλιάτσος

Πρόντι: Σοβαρός πολιτικός ο Παπανδρέου



Το εγκώμιο του Έλληνα πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, πλέκει σε συνέντευξή του το ρεμάλι πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ρομάνο Πρόντι.

Ο πρώην επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης και της Κομισιόν δήλωσε ότι «μπορούσε και έπρεπε να αποφασισθεί άμεση χορήγηση βοήθειας προς την Ελλάδα, θέτοντας, ασφαλώς, παράλληλα, αυστηρούς όρους».

Κατά την άποψη του Πρόντι, το σχέδιο στήριξης της Ελλάδας είναι πολύ πιο περιορισμένο από τα ποσά που, κατά καιρούς, δαπανήθηκαν, για να σωθούν διάφορες τράπεζες.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι σοβαρός πολιτικός, το γνωρίζουμε. Όπως γνωρίζουμε, επίσης, ότι ένα από τα ''κλειδιά'' για την καταπολέμηση της κρίσης είναι η ουσιαστική μείωση της φοροδιαφυγής» σημειώνει στη συνέντευξή του ο Ρομάνο Πρόντι. Δηλαδή οι φοροκλοπή των λαών προς όφελος του παρασιτικού τοκογλυφικού ΔΝΤ και ΚΕΤ Και γαμώ τον ξεφτίλα
Επιστροφή στην κορυφή
ξεκάρφωμα αλα Μάκη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 04, 2010 6:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έμπαινε μανέσρο

Εχουν πάρει μαθήματα αλά Μάκη, τον «ανένταχτο αριστερό» το παιδί του λαού που το κατεστημένο τον καταδιώκει, με αλλεπάλληλες μηνύσεις που πάντα αθωώνετε και πάντα είναι στα μέσα και στα έξω Αλατις μήπως δας θυμίζει σε μικρογραφία κάποιον μανέστρο;

να και το ξεκάρφωμα απο τους αντιρατσιστές

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=21446
Επιστροφή στην κορυφή
ρεμάλι ολκής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 04, 2010 6:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος




Κόψτε φάτσα...
Επιστροφή στην κορυφή
Ψαρούκλα Συριζαία
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 04, 2010 7:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψαρούκλα Συριζαία είναι οχι παίξε γέλασε Από που βρωμάει ο ψάρακας και από πού θέλει κόψιμό;
Επιστροφή στην κορυφή
στα ψυχοφάρμακα λέμε ναί
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 04, 2010 7:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρίχνουν τους Καρπαθιώτες στα ψυχοφάρμακα

Παρασκευή, 30 Απριλίου
Δ. Κ.
Έπιναν τα βάλιουμ με τη σέσουλα οι Καρπαθιώτες τα προηγούμενα χρόνια, κι αυτό για να αποφύγουν τα μίλια που έπρεπε να διανύσουν, για να φτάσουν σε κάποιο μεγάλο νοσοκομείο, είτε της πρωτεύουσας της χώρας είτε ενός άλλου νησιού.

Και με την παραμικρή αδιαθεσία που ένιωθαν, δώσ’ του χάπια για το στρες, δώσ’ του ηρεμιστικά, δώσ’ του αντικαταθλιπτικά. Καραβιές τα χάπια, για να ξεπεράσει ο κόσμος τα μικροπροβλήματα και να αποφύγει το δαπανηρό ταξίδι με το πλοίο και την επακόλουθη παραμονή στα αστικά κέντρα.

¿σπου στο νησί έφτασε η ψυχολόγος Αφροδίτη Ζιάνη, η οποία με τις συμβουλές της κατάφερε να βγάλει από τον πάτο της… ψυχολογίας στον αφρό της αισιοδοξίας σχεδόν όλο τον πληθυσμό.

Και αυτό φάνηκε όχι μόνο από τα στατιστικά στοιχεία, αλλά και από τη δυναμική κινητοποίηση των κατοίκων, όταν πληροφορήθηκαν ότι τους παίρνουν την ψυχολόγο (1.200 υπογραφές διαμαρτυρίας σε ένα σύνολο 6.000 κατοίκων) από το κέντρο συμβουλευτικής - ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς δεν ανανέωσαν τη σύμβασή της.

Το θέμα έφερε με ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Χαράλαμπος Χαραλάμπους, ο οποίος ζήτησε από τον υφυπουργό Εσωτερικών, Γιώργο Ντόλιο, όχι μόνο να ανανεωθεί η σύμβαση της ψυχολόγου, αλλά και να στελεχωθεί με δυναμικό προσωπικό το εν λόγω τμήμα στο Επαρχείο Καρπάθου.

Ο υφυπουργός, αν και αναγνώρισε το έργο και την προσφορά της ψυχολόγου, είπε ότι δεν γινόταν διαφορετικά και ότι θα προκηρυχθεί διαγωνισμός και μέσω ΑΣΕΠ θα γίνει η πρόσληψη που μπορεί να μην είναι της ίδιας ψυχολόγου.

Σαν να τους λέει ο υφυπουργός να πάρουν και πάλι ψυχοφάρμακα, μέχρι να ’ρθει η… ψυχολόγος!
Επιστροφή στην κορυφή
γιά κράξιμο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 04, 2010 7:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και Αμερικανορουφιάνος και νούμερο ο Καρατζαφερο-αλήτης

Ήξεις αφήξεις από το ΛΑΟΣ για τη ψήφιση των μέτρων.


Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ψήφισης των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Ο κ. Καρατζαφέρης, σε ερώτηση αν θα ψηφίσει στη Βουλή τα μέτρα της κυβέρνησης, είπε ότι «η πολιτική που ακολουθεί τώρα η κυβέρνηση δεν συνάδει με αυτά που έλεγε στο παρελθόν», ενώ άσκησε κριτική στην απόφαση του πρωθυπουργού για σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, μετά τη συμφωνία για τα μέτρα με την τρόικα.

«Κάθε διάθεση που θα υπήρχε προς μια κατεύθυνση αναιρείται με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ο κ. Παπανδρέου τα πράγματα» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Αναφερόμενος στη ματαίωση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, είπε ότι «ήταν λάθος κάποιοι που ακύρωσαν τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας» και υπενθύμισε ότι ο ίδιος είχε ζητήσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών τον Νοέμβριο του 2009 και ο πρωθυπουργός το συνεκάλεσε έξι μήνες αργότερα.

«Τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και πρέπει να πρυτανεύσει η λογική, που επιβάλλει τον διάλογο» είπε. Δήλωσε, δε, ότι συγκινήθηκε από την αναφορά του προέδρου της Δημοκρατίας για την απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους και τόνισε ότι θα το αναφέρει και αύριο στη Βουλή.

Επίσης, ο κ. Καρατζαφέρης εξήρε τη στάση του κ. Παπούλια, μιλώντας για υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ορθό λόγο από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Επιπλέον, ζήτησε να υπάρξει σύνεση και αυτοπειθαρχία, «ώστε να μην επιτρέψουμε σε κάποιους να καθοδηγήσουν τα πράγματα σε εξαλλότητες, που θα βλάψουν τη χώρα».

Σε ερώτηση για την κατάληψη της Ακρόπολης, ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε ότι «είναι οι ίδιοι, που έδιωξαν από το λιμάνι του Πειραιά ένα κρουαζιερόπλοιο, το οποίο πήγε στα τουρκικά λιμάνια».
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας