patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Τεταμένη ατμόσφαιρα στην Σάμο για το κέντρο λαθρομεταναστών

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Σαμιώτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 04, 2011 10:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τεταμένη ατμόσφαιρα στην Σάμο για το κέντρο λαθρομεταναστών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τεταμένη ατμόσφαιρα στην Σάμο για το κέντρο λειτουργίας λαθρομεταναστών
Σε τεταμένη ατμόσφαιρα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Σάμου με θέμα τη λειτουργία του Κέντρου λαθρομεταναστών στο νησί.

Το θέμα έχει φέρει σε αντίθεση το σύνολο της τοπικής κοινωνίας με τα κόμματα τον δήμο και με τις ΜΚΟ. Πολίτες της Σάμου συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Πυθαγόρα μετά το κάλεσμα της Ομάδας Δράσης πολιτών για την αποτροπή της λειτουργίας του Κέντρου.

Ωστόσο με σκληρές ανακοινώσεις απάντησαν στο κάλεσμα η μαϊμού Λαϊκή Συσπείρωση, η Πανσαμιακή Επιτροπή του ΚΚΕ για την Ειρήνη και η Προοδευτική Κίνηση Γυναικών (ΜΚΟ) σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες αλλά μετανάστες και δεν ευθύνονται για τον οικονομικό μαρασμό του τόπου.

Οι διαμαρτυρόμενοι της Ομάδας Δράσης διαφωνώντας μπήκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου αποδοκίμασαν και απείλησαν την πλειοψηφία των συμβούλων πως πρέπει να σεβαστεί την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αλλιώς να παρατηθούνε και να πάνε σπίτια τους.

Η δημοτική αρχή προσπαθεί να ελιχθεί να σταθμίσει όλες τις παραμέτρους για το αποτέλεσμα –προσπαθώντας να μήν έρθει σε ρήξη με την βούληση της πλειοψηφίας των δημοτών της Σάμου καθώς η κατάσταση είναι τεταμένη, για την μη λειτουργία του του Κέντρου λαθρομεταναστών στο νησί.
Επιστροφή στην κορυφή
Συνεχιζουν τις αγριοτητες
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 06, 2011 4:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: κτυπωντας παντου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιγραφω:
Τρεις κακοποιοί από την Γεωργία ήταν οι δράστες της άγριας ληστείας που έγινε τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή του Ζαβλανίου Πατρών και στοίχισε τη ζωή σε μια 79χρονη από καρδιακό επεισόδιο, όταν οι ληστές την έδεσαν και τη φίμωσαν μαζί με τον 80χρονο αδελφό της, ιδιοκτήτη γνωστής τουβλοποιίας της περιοχής.

Η Ασφάλεια Πατρών εξιχνίασε το έγκλημα το οποίο, σύμφωνα με τη δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, φέρεται να διέπραξε ένας 30χρονος Γεωργιανός μαζί με δυο ομοεθνείς του που αναζητούνται. Οι δράστες είχαν διαρρήξει το σπίτι των δυο ηλικιωμένων αδελφών, έδεσαν χειροπόδαρα σε μία καρέκλα τον 80χρονο προκαλώντας του πολλαπλά κατάγματα και στο κρεβάτι την 79χρονη, που εξέπνευσε από καρδιακό επεισόδιο, από το σοκ που υπέστη!

Οι ακούσιοι δολοφόνοι είχαν ερευνήσει εξονυχιστικά το σπίτι για να βρουν τα χρυσαφικά της γριούλας και έφυγαν ανενόχλητοι, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι είχαν προκαλέσει τον θάνατό της. Τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη και των συνεργών του διαπιστώθηκαν από την έρευνα, αλλά κανείς δεν ξέρει αν βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα ή διέφυγαν στο εξωτερικό.

Π/Θ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 11, 2011 4:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Σάμος μετατρέπεται σε λαθρομεταναστευτικό κολαστήριο

Το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σάμου, με την απόφαση του στις 4/8/2011, δίδεται το πράσινο φως εκ μέρους της τοπικής Αρχής, ώστε να επαναλειτουργήσει το Κέντρο Λαθρομεταναστών ως «Κέντρο Πρώτης Υποδοχής» Λαθρομεταναστών, κόντρα στην θέληση των κατοίκων του λαού της Σάμου.
Αναμένονται αντιδράσεις εκ μέρους των πολιτών
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας