patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΣΟΚ! Μούφα ο τυφώνας "Sandy"

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostas Oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 01, 2012 7:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΣΟΚ! Μούφα ο τυφώνας "Sandy" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΟΚ! Μούφα ο τυφώνας "Sandy"
Κόλπο των Αμερικανών η δημιουργία του! Δείτε τις αποδείξεις! [video]

Τι ισχυρίζεται μετεωρολόγος για την απόκρυφη στρατιωτική τεχνολογία

Πριν καλά-καλά κοπάσει ο σαρωτικός τυφώνας, με την Αμερική να μετρά απώλειες και να μαζεύει τα συντρίμμια της, μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα... ήδη ταραγμένα νερά: ο βραβευμένος μετεωρολόγος Scott Stevens ισχυρίζεται ότι η Sandy δεν ήταν απλό μετεωρολογικό φαινόμενο, αλλά άλλη μια τραγική απόδειξη της γεωμηχανικής χειραγώγησης των φυσικών φαινομένων...

Σύμφωνα με τον Stevens, η στρατιωτική τεχνολογία είναι πλέον σε θέση να παράγει και να κατευθύνει κατά βούληση τρομακτικούς τυφώνες, όπως αυτός που έπληξε την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων, ή αλλιώς γεωμηχανική, μπορεί να ακούγεται προϊόν επιστημονικής φαντασίας, είναι ωστόσο πρακτική που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια. Και είναι μάλιστα η ίδια πρακτική χειραγώγησης των στροβίλων που κρύβεται πίσω από τον Τυφώνα Sandy, ισχυρίζεται ο μετεωρολόγος. Τέτοιες γεωμηχανικές λοιπόν τεχνικές δημιούργησαν τις κατάλληλες ατμοσφαιρικές συνθήκες για να οδηγεί η Sandy κατευθείαν πάνω στο New Jersey της Νέας Υόρκης και να «βιδωθεί» στην Ανατολική Ακτή. Και μάλιστα σε κάθε τετραγωνικό χιλιόμετρο του Βορείου Ημισφαιρίου ο καιρός ελέγχεται από τις ίδιες αρχές της γεωμηχανικής, είπε ο Stevens σε ραδιοφωνική εκπομπή την Κυριακή.

«Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια δυνατή μηχανική», δήλωσε στον αέρα ο μετεωρολόγος, για να «προφητεύσει» τη στροφή της κατεύθυνσης του τυφώνα και πάλι προς τις ακτές. Η «προφητεία» ωστόσο έμελλε να αποδειχτεί σωστή: στις ειδήσεις του CBS News το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε ότι η διεύθυνση της Sandy είχε αλλάξει, επιστρέφοντας και πάλι προς τις ακτές, με κατεύθυνση το New Jersey.

Ο Stevens δεν σταμάτησε ωστόσο μόνο στο μετεωρολογικό του πράγματος: ισχυρίστηκε ότι όλα γίνονται για να πάρει η οικονομία τα πάνω της, με τα έργα επισκευής να τονώνουν τα λιμνάζοντα ύδατα της οικονομικής δυσπραγίας. «Όλα έχουν να κάνουν με τις επισκευές και την ανοικοδόμηση. Με το ξόδεμα χρημάτων μετά την καταστροφή».

Οι δηλώσεις του Stevens ακολουθήθηκαν από τις κυβερνητικές εξαγγελίες του Κογκρέσου για τις πληγείσες περιοχές: οι πολιτείες που υπέστησαν καταστροφές (Connecticut, New Jersey, Pennsylvania και Massachusetts) μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμεσα ομοσπονδιακά κονδύλια για να καθαρίσουν τα συντρίμμια και να περιορίσουν τη ζημιά.

Ο Stevens είναι πεπεισμένος ότι τα μετεωρολογικά αυτά υπερόπλα χρησιμοποιούνται ήδη από τη δεκαετία του '60, ως μέσο ανακατανομής του πλούτου: «χρησιμοποιούν τα καιρικά φαινόμενα ως όπλα για να δημιουργήσουν ακραίες καταστάσεις, τις οποίες εκμεταλλεύεται η παγκόσμια κυβέρνηση, αυτή η κυβέρνηση στην οποία πληρώνουμε τους ρύπους μας».

Ο μετεωρολόγος ανέφερε επίσης ότι όλες οι κυβερνήσεις έχουν γνώση της γεωμηχανικής και των τεράστιων δυνατοτήτων της, απλώς δεν το αποκαλύπτουν: «παραδέχονται ότι διαθέτουν αντίστοιχα προγράμματα, είναι απλώς μυστικά».

http://adarofos.blogspot.gr/2012/10/sandy-video.html
Επιστροφή στην κορυφή
αληταράς και μαφιόζος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 01, 2012 8:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοντά στους πληγέντες του Νιου Τζέρσεϊ , το κάθαρμα Barack Obama, αφού προηγουμένως τους κατέστρεψαν με τον τεχνητό γεωφυσικό υπέρτυφώνα"Sandy".

http://www.zougla.gr/kosmos/article/konta-stous-pligentes-tou-niou-tzersei-o-barack-obama
Επιστροφή στην κορυφή
αριστερούλης του κ*λου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 01, 2012 8:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Scott Stevens είναι συνωμοσιολόγος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 01, 2012 9:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παπαριές !

Του Λιακόπουλου των ΗΠΑ !


Οι ζημιές ήδη έχουν φτάσει στο κόοτος των 50 δις δολλαρίων.
Ο κυβερνητης του New Jersey είνια ρεπουμπλικάνος και, λέγεται, ότι απέδειξε ολιγωρία σε ετοιμότητα και ενημέρωση των κατοίκων σε σχέση με το Δήμαρχο της Ν.Υ.
Τυχαίο ? ή ήθελε να πριμοδοτήσει τον Ρόμνεû ρίχνοντας το φταίξιμο στην κυβέρνηση των Δημοκρατικών ?
Επιστροφή στην κορυφή
μαδεροσανίδας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 01, 2012 10:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Παπαριές !

Του Λιακόπουλου των ΗΠΑ !

Ποιός Λιακόπουλος ρε ηλίθιε, βραβευμένος μετεωρολόγος είναι ο Scott Stevens!
Επιστροφή στην κορυφή
Α-Ω
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 02, 2012 1:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεομηνία στη Βενετία-πλημμύρισαν τα πάντα
http://www.zougla.gr/kosmos/article/8eominia-sti-venetia
Επιστροφή στην κορυφή
κοίταξε και λίγο ουρανό..
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 02, 2012 2:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Παπαριές !

Του Λιακόπουλου των ΗΠΑ !


Οι ζημιές ήδη έχουν φτάσει στο κόοτος των 50 δις δολλαρίων.
Ο κυβερνητης του New Jersey είνια ρεπουμπλικάνος και, λέγεται, ότι απέδειξε ολιγωρία σε ετοιμότητα και ενημέρωση των κατοίκων σε σχέση με το Δήμαρχο της Ν.Υ.
Τυχαίο ? ή ήθελε να πριμοδοτήσει τον Ρόμνεû ρίχνοντας το φταίξιμο στην κυβέρνηση των Δημοκρατικών ?


Καλά! αυτά που αναφέρει ο βραβευμένος μετεωρολόγος είναι παπαριές. Για τους καθημερινούς σχεδόν αεροψεκασμούς από τα λευκά αεροπλάνα στην χώρα μας τί έχεις να πείς; Παπαριές είναι και αυτοί; Παν ηλίθιε βλάκα.

Εκτός αν βαδίζεις πάντα με σκυφτό το κεφάλι διότι θα έχεις τύψεις να αντικρίζοντας την πραγματικότητα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 02, 2012 5:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μήνυμα μεταφέρθηκε στην παιδική χαρά διότι κρίθηκε οτι στερείται σοβαρότητας
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6547

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 03, 2012 3:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλες περιοχες της Νεας Υορκης δεν εχουν ρευμα 5 μερες τωρα.
Ως γνωστον τα πιο φτωχα στρωματα δεν ψηφιζουν. Ετσι η εκλογικη βαση του Ομπαμια μπορει να εχει πάθει πληγμα, μπορει και οχι.

Παντως το γεγονος οτι νεοταξικα καθαρματα βομβαρδιζουν και την δικια τους Ηπειρο εχει σχεση με το γεγονος οτι θελουν να ενωσουν τον λαο πισω απ' την κυβερνηση αλλα ετσι οπως γινεται στην πραξη εχει τα αντιθετα αποτελεσματα αφου οι ιδιοι δεν ξερουν την ισχυ των οπλων τους και καταληγουν να τα κανουν ολα θαλασσα.

Ουρες σε βενζιναδικα, ληστειες σε σουπερμαρκετ οπλα να κανουν την εμφανιση τους κτλ.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2226354/Superstorm-Sandy-New-York-fuel-shortage-causes-frantic-scramble-pump.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kostas Oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 04, 2012 10:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι νεοταξίτες δεν έχουν έλεος-- Μετά τον τεχνητό «Sandy» έρχονται οι τεχνητές χαμηλές θερμοκρασίες

Με αλλεπάλληλα χτυπήματα προσπαθούν να γονατίσουν, τον αμερικάνικο λαό, να σκέφτεται πως θα επιβιώσει από το κακό που τον βρήκε, να τον προσανατολίσουν, για να μην ασχοληθεί με τα εξεγερτικά του καθήκοντα και την κρίση του συστήματος, που διαρκώς τον εξαθλιώνει.

http://www.zougla.gr/kosmos/article/meta-ton-sandy-erxonte-i-xamiles-8ermokrasies
Επιστροφή στην κορυφή
kostas Oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 06, 2012 12:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Νέα καταιγίδα απειλεί τις ΗΠΑ-Πού το πάνε οι νεοταξίτες; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέα καταιγίδα απειλεί τις ΗΠΑ-Πού το πάνε οι νεοταξίτες;

Μία εβδομάδα μετά το φονικό πέρασμα του τεχνητού τυφώνα «Sandy», οι ανατολικές ακτές των ΗΠΑ ετοιμάζονται για την άφιξη νέας ισχυρής καταιγίδας.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η καταιγίδα αναπτύσσεται ανοιχτά των νοτιοανατολικών ακτών της χώρας και αναμένεται να κινηθεί βόρεια, φθάνοντας τελικά στις βορειοανατολικές ακτές στα μέσα της εβδομάδας.

Πάντως, η εν λόγω καταιγίδα δεν "αναμένεται" να έχει την ισχύ της «Sandy», αλλά, όπως προβλέπουν οι καθεστωτικοί μετεωρολόγοι, θα συνοδεύεται 'ομως από ισχυρούς ανέμους, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, σφοδρές βροχοπτώσεις και χιόνια στα ηπειρωτικά.

Μπήκαμε λοιπόν, σε περίοδο νέου παρατεταμένου πολέμου -λόγω του αδιεξόδου της καπιταλιστικής κρίσης- της απείρως χειρότερης από αυτής του προ του Β' Παγκοσμίου πολέμου, με τα νέα γεωφυσικά όπλα, από το 4ο ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

Θέλουμε ή δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, από ότι φαίνεται, εισήλθαμε σε περίοδο της συστηματικής εφαρμογής του παγκόσμιου σχεδίου μείωσης του πληθυσμού της γής, που δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 500 έκατ, όπως έχουν αποφασίσει, για να μπορέσουν να ελέγχει τα οικονομικά, πολιτικά, και κοινωνικά δρώμενα, η παγκόσμια καπιταλιστική ΕΛΙΤ.

Η Αμερική με τεράστια οικονομικά προβλήματα, με χρέος του ιλιγγιώδους ποσού των 200 τρίσ. δολαρίων, με την χρόνια ανεργία να καλπάζει, τα συσσίτια των αστέγων να υπερβαίνουν τα 50 έκατ., οι νεόπτωχοι να αυξάνουν δραματικά, το δολάριο να τυπώνεται κατά τρίσ. χωρίς αντίκρισμα με κίνδυνο να καταρρεύσει, είναι για το ελίτικο κατεστημένο ένα μεγάλο βάρος, δυσβάστακτο βάρος, για να το συντηρούν, καθώς τους είναι μη εκμεταλλεύσιμο, και επικίνδυνο, με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Ε! δεν θα πρέπει να βρεθούν τρόποι για να απαλλαγούν από την επικίνδυνη παρουσία του; Όπως με τα ύπουλα τεχνητά ακραία καιρικά χειραγωγημένα φαινόμενα, που λόγω τις άγνοιας από τους λαούς, και την κάλυψη που τους παρέχουν όλες οι κυβερνήσεις, τα κομμάτα και τα αποκομμάτα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, στην αθόρυβη εξόντωση των λαών, από τα καθάρματα του 4ου ΡΑÚΧ των αμερικανών και των τσάτσων τους.

Ελεεινή και άθλια η παγκόσμια κατάσταση του καταρρέοντος καπιταλισμού, όπως και όλου του πολιτικού κόσμου που είχε οικοδομηθεί με την ύπαρξή του και ζούσε έχοντας συνδέσει την τύχη του, μαζί του.

Από όλα αυτά τα καθάρματα, οι λαοί δεν έχουν να περιμένουν απολύτως τίποτα, παρά δυστυχία, εξαθλίωση, φρίκη δίχως τέλος και την αφάνισή τους.

Μόνο με την δημιουργία νέου τύπου επαναστατικών κομμάτων, που να ανταποκρίνονται στις νέες καταστάσεις, θα μπορέσουμε να βάλουμε ένα τέλος, στην εξελισσόμενη με γρήγορους ρυθμούς, βαρβαρότητα και την φρίκη του δίχως τέλους, που ζούμε και πολλά που ακόμα θα δούμε.

Όσο καθυστέρει η συνείδηση που έπεται της πραγματικότητας, και αργεί να υψωθεί στα αντικειμενικά καθήκοντα της, τόσο τα βάσανα των λαών θα μεγαλώνουν. Ας βάλουμε όλοι μας το χεράκι μας, να οργανωθούμε σε νέα βάση και να θέσουμε ένα τέρμα, στα όσα ζούμε και μας περιμένουν.

Η πατριωτική αριστερά δηλώνει παρών.
Επιστροφή στην κορυφή
καλαμάτας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 08, 2012 3:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Ελλείψεις σε καύσιμα στην Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελλείψεις σε καύσιμα στην Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ

Σημαντικά είναι τα προβλήματα στον τομέα των καυσίμων στις πολιτείες της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ περισσότερο από μια εβδομάδα μετά το πέρασμα της υπερκαταιγίδας «Sandy».

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στις Βορειοανατολικές πολιτείες των Η.Π.Α., περίπου το 62% των πρατηρίων βενζίνης διέθεταν καύσιμα μέχρι και την Τετάρτη, έναντι του 66% την Τρίτη.

Μόλις μια εβδομάδα μετά τις καταστροφές που προκάλεσε ο «Sandy», αφήνοντας πίσω 1,5 ¡εκατ, αστέγους οι Αμερικανοί μετεωρολόγοι εξέδωσαν έκτακτη ανακοίνωση, προειδοποιώντας τους κατοίκους ότι μια ακόμα σφοδρή καταιγίδα αναμένεται να πλήξει σύντομα τη Νέα Υόρκη. Ήδη, πυκνό χιόνι έχει καλύψει σημαντικά τμήματα του «Μεγάλου Μήλου», με τις αρμόδιες Αρχές να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού και να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους πληγέντες της πρόσφατης θεομηνίας.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι όλες σχεδόν οι πτήσεις προς τα τρία κύρια αεροδρόμια της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ, ακυρώθηκαν. Μόνο την Τετάρτη ματαιώθηκαν περίπου 360 πτήσεις.

Με την χειραγώγηση των καιρικών φαινομένων θέλουν να λύσουν το πρόβλημα των ανέργων και αστέγων, δηλαδή να τους στείλουν μια ώρα αρχύτερα με τους πολλούς.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 08, 2012 1:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαδεροσανίδας έγραψε:
Anonymous έγραψε:
Παπαριές !

Του Λιακόπουλου των ΗΠΑ !

Ποιός Λιακόπουλος ρε ηλίθιε, βραβευμένος μετεωρολόγος είναι ο Scott Stevens!


"Scott Stevens (born 1966) worked for many years as a local weatherman for the television station KPVI News Channel 6 in Pocatello, Idaho."
από http://en.wikipedia.org/wiki/Scott_Stevens_%28weatherman%29
Αυτό εννοείς "βραβευμένος μετεωρολόγος";
Επιστροφή στην κορυφή
kaGiannis



Συμμετέχουν: 05 Ιαν 09
Δημοσιεύσεις: 161

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 08, 2012 6:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον δεν είναι και τόσο "άγνωστη" η τεχνολογιά για τον έλεγχο του καιρου...

Κινέζοι επιστήμονες προκάλεσαν τεχνητά την δεύτερη μεγαλύτερη χιονοθύελλα σπέρνοντας τον όλεθρο στο Πεκίνο, και προκαλώντας συζητήσεις στα κρατικά μέσα ενημέρωσης για την πρακτική της επιδιόρθωσης με τη μητέρα φύση.

"Κανείς δεν μπορεί να πει κατά πόσο η χειραγώγηση του καιρού θα αλλάξει τον ουρανό", δήλωσε ο Xiao Gang, καθηγητής στο ίδρυμα ατμοσφαιρικής φυσικής στην κινεζική ακαδημία επιστημών.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας